špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Stara moja, še si "in". Mami je vedno rekla, dokler te obirajo, si zanimiv, ko te nehajo je kriza Dobro, da vem IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ bom jutri še 1x klicala, ker danes nisem dobila odgovora na klic. Hrček je ok, ona pa ne vem, ker še ni prišla ven. Upam, da bo ok. Jih pa ne smem motit, ker lahko mladiče požre, če čuti ogroženost. Bom videla, če bo jutri kaj ven prilezla, drugače pa bom mogla malo pogledat v hišo. Hvala ti, zlata si, res Ogromno mi pomeni, ker si mi pripravljena pomagati IZVIRNO SPOROČILO: bobika Dober velčer! Da se malo javim. V pondeljek je bil Anže končno prvič cepljen. Kar pogumno je prenesel. Malo je zajokcal, ko mu je stiskala cepivo, potem pa je bil spet dobre volje. Tudi posledic cepljenja ni imel. Njegove mere so 8200g in 70cm se je pa za pol kg zredil v 3 tednih. To se mi zdi precej. Sicer pa ni čudno če mora ponoči še 3x jesti flaško. Še vedno ga nismo naučili spati brez uspavanja na rokah. Sedaj že veliko pleže po stanovanju in stika po vseh kotičkih. Kar naprej moram gleati, da ne vzame kakšne Mancine igračke, ki ne bi bila primerna njemu. Pa tudi postavi se povsod na noge in velikokrat mu spodrsne in pade. Toliko od mene lepo se mejte Super napredek Kako pa je kaj Manca? barbaw, potem ti huda mama hrčica še sploh ni pokazala mladičkov?? IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no no to pa ni lepo..JANA GA NE ŽURA, AMPAK DELA !!!! še dva dni bo gužva. sem rekla zdle pojem en sendvič in pogledam na RR, pa vidim kak me obirate Pridna, bravo Aha, sem vam pozabila povedat: velika pika je imela ob 19h v GŠ nastop z violino in sva jo šli z malo gledat, sva prav uživali. Celi 2 uri sva imeli mir in sva gledali vajo ter potem nastop Pridna Jana!!!! Špelin: super, da sta uživali. Kje je bil pa Gregi? Je bil tvoj že doma? Ja, Gregija je pazil , sem bila res vesela, da je imel čas No, saj smo s puncama šele ob 18h šle od doma. Je bil pa ob 20h, ko smo se vrnile, že ves penast Hudič je, če nisi naspan in spočit, ker potem tudi trenutke dnevne sitnobe težko prenašaš, ga popolnoma razumem, sem sama na istem...
|