|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
28.1.2009 21:55:18   
špelin@
Estrella*, jaz se pa spomnim Arabele user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
28.1.2009 21:57:00   
Estrella*
Špelin@: po 2 urah je bil penast? Kaj pa ti, ko si 24 h na dan z njim, a si stekla????user posted image  Sem pa vesela zate, da si se malo odklopila od vsakdana, četudi za 2 urci. Čimprej spravi Gregca za ponoč k mami. Vsaj takrat se probaj naspat.

Neposredna povezava do sporočila: 3327
28.1.2009 21:57:08   
špelin@
Aha, prej sem hotela skomentirat še sesil. Tudi mene je dostikrat prav strah, ko kakšen norec pridrvi izza ovinka, jaz pa z vozičkom ob robu in se niti ne bi imela kam umaknit, če bi ga zaneslo...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
28.1.2009 21:57:40   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Estrella*, jaz se pa spomnim Arabele user posted image

A res???user posted image user posted image Si že ta prav letnikuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
28.1.2009 21:59:01   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Špelin@ bom jutri še 1x klicala, ker danes nisem dobila odgovora na klic. user posted image
Hrček je ok, ona pa ne vem, ker še ni prišla ven. Upam, da bo ok. Jih pa ne smem motit, ker lahko mladiče požre, če čuti ogroženost. Bom videla, če bo jutri kaj ven prilezla, drugače pa bom mogla malo pogledat v hišo.

Hvala ti, zlata si, res user posted image  Ogromno mi pomeni, ker si mi pripravljena pomagati user posted image

Saj če bi bila kje bližje bi ti še kako drugače.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
28.1.2009 21:59:03   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

čer, čer user posted image

ahoj user posted image

To je pa čist po Arabelinouser posted image user posted image A si jo gledala? Verjetno si bila še zu kleinuser posted image user posted image

NIsem gledala. Al pa sem jo pa se je ne spomnim. user posted image

Češka al slovaška nadaljevanka ko je imela Arabela prstan, ki ga je zavrtela in že se je pojavila na drugem koncu. In podobne foreuser posted image

it doesn't ring a bell

Neposredna povezava do sporočila: 3331
28.1.2009 21:59:06   
barbaw

barbaw, mi2 sva pa objavile 4 poste v 4-5 sekundahuser posted image user posted image user posted image

a nista prej neki jamrala, da je mrtvilo, sedaj se pa poglejta čveke user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
28.1.2009 21:59:12   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Čer

Moje prvo javljanje ta mesec mendauser posted image  Berem ampak ne sledim.user posted image Mi smo zdravi (upam da tako ostane), drugi teden imamo P in cepljenje. Drugače pridno hodimo na fizioterapijo, dala bom prošnjo za podaljšanje porodniške (upam da rata), drugače pa že iščemo varuško za našo dete za septembra če ne bo vrtca. Eno imam že ogledano, jo bova verjetno vzela.user posted image  Čas gre ful hitroooooo.  

Vsem bolnikom user posted image

Oj, oj zgublena dušauser posted image . Lepo, da ste zdravi in taki tudi ostanite. Ja čas res zelo beži in kmalu bo treba naše user posted image dati v varstvo, mame pa v službo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
28.1.2009 21:59:23   
Estrella*

barbaw, mi2 sva pa objavile 4 poste v 4-5 sekundahuser posted image user posted image user posted image

a nista prej neki jamrala, da je mrtvilo, sedaj se pa poglejta čveke user posted image

Ja sva rable mal bencina, da je zagorelouser posted image  Brez gre težje, če maš samo 2 kamenčka

Neposredna povezava do sporočila: 3334
28.1.2009 21:59:35   
špelin@
Špelin@: po 2 urah je bil penast?
Mineva ga potrpljenje z malim, saj ga razumem user posted image
Kaj pa ti, ko si 24 h na dan z njim, a si stekla????user posted image  Sem pa vesela zate, da si se malo odklopila od vsakdana, četudi za 2 urci. Čimprej spravi Gregca za ponoč k mami. Vsaj takrat se probaj naspat.
Se bom poskusila z mami zmenit, da bo princ v soboto spal pri njej. Se je sama ponudila, user posted image  za mojo mami!!! Doslej še ni spal pri njej, to bo prvič.

Neposredna povezava do sporočila: 3335
28.1.2009 21:59:46   
barbaw
Slavnostno sporočam, da ima naša hrčica mladičke.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
28.1.2009 22:00:50   
Anitka

ČER user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3337
28.1.2009 22:00:51   
Estrella*

ahoj user posted image

To je pa čist po Arabelinouser posted image user posted image A si jo gledala? Verjetno si bila še zu kleinuser posted image user posted image

NIsem gledala. Al pa sem jo pa se je ne spomnim. user posted image

Češka al slovaška nadaljevanka ko je imela Arabela prstan, ki ga je zavrtela in že se je pojavila na drugem koncu. In podobne foreuser posted image

it doesn't ring a bell

user posted image user posted image Premlada siuser posted image user posted image user posted image  Sem sigurna, da se jo **** spomni.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
28.1.2009 22:00:56   
barbaw

Ja sva rable mal bencina, da je zagorelouser posted image  Brez gre težje, če maš samo 2 kamenčka

Pa še po prstih sem se kresnila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3339
28.1.2009 22:00:57   
špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  A si šla gledat?? user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
28.1.2009 22:00:58   
barbaw

Špelin@: po 2 urah je bil penast?
Mineva ga potrpljenje z malim, saj ga razumem user posted image
Kaj pa ti, ko si 24 h na dan z njim, a si stekla????user posted image  Sem pa vesela zate, da si se malo odklopila od vsakdana, četudi za 2 urci. Čimprej spravi Gregca za ponoč k mami. Vsaj takrat se probaj naspat.
Se bom poskusila z mami zmenit, da bo princ v soboto spal pri njej. Se je sama ponudila, user posted image  za mojo mami!!! Doslej še ni spal pri njej, to bo prvič.

Vse je enkrat prvič. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
28.1.2009 22:01:35   
Soncnica Sandra ***

se podpišem
A si predstavljaš ljudi, ki živijo od otroških dodatkov? Kako bi to zgledalo. user posted image

ja si predstavljam , ker sem na žalost delala z eno tako družino, ko sem delala na socialni.
no nej ti povem: oče in mati, stara mati in 5 otrok, nobeden zaposlen, doma imajo kmetijo, če temu človek lahko reče kmetija, bolj podrtija, kot kmetija.
Živijo v hiši, ki se na pol podira, v njej dobesedno smrdi po hlevu (jaz sem prve dni, ko sem gor hodil, skor dobesedno bruhala notri v hiši, pol ko sem bla pa noseča je blo pa še tolk slabše). Sem vedno ko sem šla od njih, šla domov pod tuš, obvezno umila lase, se stuširala, potem pa do naslednje stranke.
Znali so samo jamrati kako jim je hudo, da država nič ne naredi za njih, da smo vsi proti njim, da jim hočemo otroke pobrati, .... bla bla bla
In za otroke so skrbeli tako, da je porazno. Imeli so punčko staro 3,5 let, ki je znala samo sedeti, se ni plazila, ni hodila, ni znala reči drugega ko aaaa, aaaaaa, bila še vedno v plenicah, ..... uglavnem nobene se ni ukvaraj z njo. Midve ko sem 11 mesecev hodila gor 1-2x na teden sva prišle tako daleč, da znala par besed spregovoriti, da se je začela počasi premikati po hiši, .... ampak kaj se sedaj dogaja z njo, ...... najbrž je še na slabšem kot je bila.
SEm pa ravno ta teden slišala, da je mamica spet noseča, v šesto in da je šla na socialno, da je nesla vlogo za porodniško in jim dejala: ker mi hočete otroke vzet sem vaz zaj**** in še enega naštimala.

Mislem halo, kaj tej familji ni jasno user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
28.1.2009 22:01:46   
barbaw
Anitka kaka je bila moja št. pri postih včeraj. Sem pozabila pogledat, ko si napisala.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
28.1.2009 22:02:15   
Estrella*

Jeeeeeeeeeeeeeeeeee, upam, da ne bo lačnauser posted image Koliko jih pa ima?Verjetno je še prezgodaj, da poveš. Koliko časa pa rabijo da odrastejo'''?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
28.1.2009 22:02:30   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image  A si šla gledat?? user posted image

yeeeeeeeeeeeeeeeee
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
28.1.2009 22:02:44   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

eno user posted image : z evo imava P čez 14 dni, pa ne vem ali je zdaj spet na vrsti cepljenje al je samo pregled? pa vode za pregled še zdaj nismo dali, ko ste jo nekateri že pri 6ih mesecih! user posted image

Pri 9-ih mesecih je spet na vrsti cepljenje.
Glede vode pa vsepovsod prakticirajo drugače sem ugotovila. Pri nas je še tudi nismo dali.

a vi imate pri 9ih mesecih cepljenje????
mi ga nimamo

Po nacionalni shemi so cepljenja pri 3, 4 1/2, 6, 12 in 18 mesecih.

user posted image user posted image user posted image user posted image ups, sem nekaj zabluzila. EMŠOuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
28.1.2009 22:03:00   
sesil

user posted image user posted image user posted image   sem uletela lih pravi časuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
28.1.2009 22:04:05   
špelin@

se podpišem
A si predstavljaš ljudi, ki živijo od otroških dodatkov? Kako bi to zgledalo. user posted image

ja si predstavljam , ker sem na žalost delala z eno tako družino, ko sem delala na socialni.
no nej ti povem: oče in mati, stara mati in 5 otrok, nobeden zaposlen, doma imajo kmetijo, če temu človek lahko reče kmetija, bolj podrtija, kot kmetija.
Živijo v hiši, ki se na pol podira, v njej dobesedno smrdi po hlevu (jaz sem prve dni, ko sem gor hodil, skor dobesedno bruhala notri v hiši, pol ko sem bla pa noseča je blo pa še tolk slabše). Sem vedno ko sem šla od njih, šla domov pod tuš, obvezno umila lase, se stuširala, potem pa do naslednje stranke.
Znali so samo jamrati kako jim je hudo, da država nič ne naredi za njih, da smo vsi proti njim, da jim hočemo otroke pobrati, .... bla bla bla
In za otroke so skrbeli tako, da je porazno. Imeli so punčko staro 3,5 let, ki je znala samo sedeti, se ni plazila, ni hodila, ni znala reči drugega ko aaaa, aaaaaa, bila še vedno v plenicah, ..... uglavnem nobene se ni ukvaraj z njo. Midve ko sem 11 mesecev hodila gor 1-2x na teden sva prišle tako daleč, da znala par besed spregovoriti, da se je začela počasi premikati po hiši, .... ampak kaj se sedaj dogaja z njo, ...... najbrž je še na slabšem kot je bila.
SEm pa ravno ta teden slišala, da je mamica spet noseča, v šesto in da je šla na socialno, da je nesla vlogo za porodniško in jim dejala: ker mi hočete otroke vzet sem vaz zaj**** in še enega naštimala.

Mislem halo, kaj tej familji ni jasno user posted image

Res žalostna zgodba user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3348
28.1.2009 22:04:15   
Soncnica Sandra ***

Pa še po prstih sem se kresnila. user posted image

babe, bi reku moj dragi user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
28.1.2009 22:04:23   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
no no to pa ni lepo..JANA GA NE ŽURA, AMPAK DELA !!!! še dva dni bo gužva.
sem rekla zdle pojem en sendvič in pogledam na RR, pa vidim kak me obirate user posted image

Pridna, bravo user posted image user posted image

Aha, sem vam pozabila povedat: velika pika je imela ob 19h v GŠ nastop z violino in sva jo šli z malo gledat, sva prav uživali. Celi 2 uri sva imeli mir in sva gledali vajo ter potem nastop user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse tri

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?