Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 20:50:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj pa če ga kdo drug uspava, počne isto? Če ga uspava , je popolnoma isto Sva se pa z mojo mami dogovorili, da ga bo za 1 noč imela ona pri sebi, da vidimo... Jaz res upam, da bo Gregi kmalu začel spati. Jaz pa še tiste tete ne dobim, da bi jo malo povprašala. Kako št. psotov sem imela včeraj? Firbec! Do tega trenutka si napisala 89 postov (danes) Ti si falila poklic. Kako štetje denarja bi ti bilo bolj pisano na roko. Štetje ja, samo v kakšnem nakupovalnem centru Je bilo luštno imet več kot milijon SIT v tolarjih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 20:50:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka, let, barbaw te napada z vso silo A pol se drugi teden dobita?? Jaz sem itak iz forme tak da me danes/jutri ujame. Ja upam, da se bova dobili. Jaz imam v planu, za dan pa se bova zmenili. Med sredo in petkom en dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 20:56:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka, let, barbaw te napada z vso silo A pol se drugi teden dobita?? Jaz sem itak iz forme tak da me danes/jutri ujame. Ja upam, da se bova dobili. Jaz imam v planu, za dan pa se bova zmenili. Med sredo in petkom en dan. No superca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:01:12
|
|
|
|
barbaw
|
mrtvilo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:04:59
|
|
|
|
tally
|
punce jaz se za danes poslavljam lahko nočko in mirno spite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:05:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally punce jaz se za danes poslavljam lahko nočko in mirno spite Nočko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:05:52
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz stiskam tipko osveži in bo kmalu znucana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:09:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally punce jaz se za danes poslavljam lahko nočko in mirno spite Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:10:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz stiskam tipko osveži in bo kmalu znucana. gremo se mi kopat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:15:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz stiskam tipko osveži in bo kmalu znucana. zgleda, da ti ne privoščijo 9 tke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:16:49
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: a ko boš prišla na želeno težo, boš začela normalno jest, al kako misliš potem furat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:18:17
|
|
|
|
Taula
|
Čer Moje prvo javljanje ta mesec menda Berem ampak ne sledim. Mi smo zdravi (upam da tako ostane), drugi teden imamo P in cepljenje. Drugače pridno hodimo na fizioterapijo, dala bom prošnjo za podaljšanje porodniške (upam da rata), drugače pa že iščemo varuško za našo dete za septembra če ne bo vrtca. Eno imam že ogledano, jo bova verjetno vzela. Čas gre ful hitroooooo. Vsem bolnikom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:20:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a ko boš prišla na želeno težo, boš začela normalno jest, al kako misliš potem furat? Še ne vem. Bom probala počasi spet z vnosom ogljikovih hidratov, pa pogledala bom kaj monti predlaga. Ko bom v službi bom pa vse žrla, ker takrat sem ponavadi jedla 1x dnevno in pošteno, pa je šlo samo navzdol. Se še spomnim, da sem pred nosečnostjo mogla pazit, da ne bi še bolj shujšala, ker so mi bile hlače že malo prevelike. Sem se bližala 55 kg.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:21:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz stiskam tipko osveži in bo kmalu znucana. zgleda, da ti ne privoščijo 9 tke To si pustim za po dpustu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:21:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Čer Moje prvo javljanje ta mesec menda Berem ampak ne sledim. Mi smo zdravi (upam da tako ostane), drugi teden imamo P in cepljenje. Drugače pridno hodimo na fizioterapijo, dala bom prošnjo za podaljšanje porodniške (upam da rata), drugače pa že iščemo varuško za našo dete za septembra če ne bo vrtca. Eno imam že ogledano, jo bova verjetno vzela. Čas gre ful hitroooooo. Vsem bolnikom Če bo dal P predlog ti lahko podaljšajo porodniško.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:23:50
|
|
|
|
barbaw
|
Naša hrčica že od jutra ni prišla iz hišice. Mogoče pa bo kaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:26:48
|
|
|
|
Taula
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Taula Čer Moje prvo javljanje ta mesec menda Berem ampak ne sledim. Mi smo zdravi (upam da tako ostane), drugi teden imamo P in cepljenje. Drugače pridno hodimo na fizioterapijo, dala bom prošnjo za podaljšanje porodniške (upam da rata), drugače pa že iščemo varuško za našo dete za septembra če ne bo vrtca. Eno imam že ogledano, jo bova verjetno vzela. Čas gre ful hitroooooo. Vsem bolnikom Če bo dal P predlog ti lahko podaljšajo porodniško. Imela bom papirje od RA in fizioterapije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:29:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Taula Čer Moje prvo javljanje ta mesec menda Berem ampak ne sledim. Mi smo zdravi (upam da tako ostane), drugi teden imamo P in cepljenje. Drugače pridno hodimo na fizioterapijo, dala bom prošnjo za podaljšanje porodniške (upam da rata), drugače pa že iščemo varuško za našo dete za septembra če ne bo vrtca. Eno imam že ogledano, jo bova verjetno vzela. Čas gre ful hitroooooo. Vsem bolnikom Če bo dal P predlog ti lahko podaljšajo porodniško. Imela bom papirje od RA in fizioterapije. držim pesti, da ti podaljšajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:30:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Čer Moje prvo javljanje ta mesec menda Berem ampak ne sledim. Mi smo zdravi (upam da tako ostane), drugi teden imamo P in cepljenje. Drugače pridno hodimo na fizioterapijo, dala bom prošnjo za podaljšanje porodniške (upam da rata), drugače pa že iščemo varuško za našo dete za septembra če ne bo vrtca. Eno imam že ogledano, jo bova verjetno vzela. Čas gre ful hitroooooo. Vsem bolnikom O izgubljena duša, sem ravno včeraj spraševala kje se potikaš . N kako terapijo pa hodita z Ello?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:30:25
|
|
|
|
barbaw
|
Kje pa je mafi, jana, ......? A se me vse izogibate?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:30:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naša hrčica že od jutra ni prišla iz hišice. Mogoče pa bo kaj. Že navijamo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:31:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kje pa je mafi, jana, ......? A se me vse izogibate? jANA, PITAJ BOGA GA ŽE ŽURA KJE. mAFI SE PA VERJETNO BORI S FILIPOM
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:32:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kje pa je mafi, jana, ......? A se me vse izogibate? jANA, PITAJ BOGA GA ŽE ŽURA KJE. mAFI SE PA VERJETNO BORI S FILIPOM Vedno manj nas vztraja. Pa **** tudi pogrešam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:34:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kje pa je mafi, jana, ......? A se me vse izogibate? jANA, PITAJ BOGA GA ŽE ŽURA KJE. mAFI SE PA VERJETNO BORI S FILIPOM Vedno manj nas vztraja. Pa **** tudi pogrešam. **** že včeraj ni bilo na spregled Ju3 vem, da ima večer z . Ja res je, vedno manj nas je So se naveličale, zgleda, da nimajo več kaj povedat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 21:34:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
čer, čer
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?