Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: buccka No da vam spročim naše mere. Lin ma 74cm, ter 9200g. Drugač je vse ok, dobila 3. pik, bomo vidl, če bo šlo brez vročine. Aja pa je rekel, da bi že mogla kaj na nogice, vendar ne gre in ne gre, ma bo že. Naslednji p. pa imamo 27.05. Aja ker sem bla ponoč spet ful slaba(pulz kakih 160) in sem celo noč presedela, ker mi je srce hotlo raznest, sem se šla danes pokazat pa mi je ekg naredila, ma je vse v mejah, tko da sem spet dobila tabletke. Estrella če te zanima so pa PROPRANOLOL. In nimam nič posebnega na izvidu le supraventikularna tahikardija. Tko da upam, da bom to noč prespala. bravo Lin, ti pa si ta prava dečva. A to z nogicami misli da bi mogla kaj provavat, al že prav stat? Ti pa pazi na tvoje srce in da bo ta noč bolj mirna in da se boš naspala. Joj sesil mislim, da misli da bi pač mogla se kaj dajat na nogice, ni nujno da prav stat. Sam meni se noče nič dat na nogice. Me je vprašal, če mam stajco, da če se kaj dviga gor,... sem kar lepo rekla, da nič, da se noče niti obračat,... pa je rekel, da bo že in da naj pije še naprej kapljice ad3, pa mal mi je dozo zvečal na 6 kapljic. Zakaj ti je pa povečal dozo AD3? A misli, da ima prešvoh kosti in se zaradi tega ne postavlja Mogočemisli, da ji bodo kaj pomagale pri tem, sam močna je že dovolj, tko da..... Punce js grem spat, da vidim, če bom kaj prespala to. noč. Pa pa Mirno nočko
|