|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
28.1.2009 15:54:34   
emi*
Dan!

Malo po dolgem času.Ma vse več se ubadam z Ines,bolj malo sem gor na računalniku.Moram jo nonstop opazovat,ker že beži,se že kar prevrača,sploh ni pri miru,tudi že sedi napol.user posted image Malo se še gunca,jo kar med poušterje vtaknem.

MTY-sem ti že napisala za pregled 21.1. zrasla samo 64,5 in za 330g,nič skoraj a zdravnica pravi,da to ni nič takega,da saj je zdrava in ni suha,da ji nič ne manjka.user posted image Da bi bla pri kaki drugi bi mi rekla da naj jo bašem s hrano.Ma kdo bi jih razumel.

Drugače vse ok,full poje pa mi ni jasno kako se nič ne zredi.Naslednji pregled ma komaj,ko bo stara 9 mesecev,moram jo naročit mesec prej.user posted image  mi tudi pomaga bolj švoh,kot da sam živi,ko muha brez glave.Ma sem ga en dan prisilila,da je zjutraj vstal,ko ga juser posted image .Kaj me briga,da bom jaz vedno hop zjutraj,ko se Ines zbudi.Dobila sem fešto in trebuh me je bolel,no ne tolko,da ne bi mogla vstat,sem lepo zaglumla zjutraj ob 9h,da me full boli in je moral gospod vstat.user posted image user posted image Mi je prinesel zajtrk v posteljo,Ines preoblekel in mi prinesel kašico,da jo nahranim,tako,da sem ji pol jaz dala pol pa on,ko sem jaz jedla zajtrk.user posted image Ne grem se več tega,da bom tudi jaz non stop sama vse delala,nema više.user posted image Naj se že enkrat navadi,da ni sam.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
28.1.2009 15:58:10   
Lara Croft
Jogi dormeo memory....

Na spodnji strani, vsaj zdi se mi, da je tista spodnja, je priklopljena neka reč.... ko ena slušalkica, na drugi strani pa je đek... kaj je to?? user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
28.1.2009 16:02:34   
Lara Croft
Ma sem ga en dan prisilila,da je zjutraj vstal,

Moj to že par dni počne.... brez, da bi mu ker rekla.... madona, kako paše še malo poležat... lepo centralno prižge, ji pleničko menja in preobleče.... pa vodo zavre in da v termosko... pol, ko začne pa že jamrat pa vstanem, da jo podojim...

Ja ja... ves drugi je.... bomo vidli, koliko časa... user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
28.1.2009 16:03:06   
emi*
Hvala bogu,da mi vsaj za računalnik ne teži,ma da bi  mi kaj rekel bi ga zadavla.Itak sem po cele dneve doma pa ne grem nikamor pa še to vreme smotano.Tako grem vsaj malo na računalnik,da pogledam,če se kaj dogaja.Sploh ne vem kaj bi brez.user posted image user posted image  Danes sem prav poslušala na radiu,kako otroci po 6h na dan preživijo pred računalnikom ali televizijo.Da sploh več nič ne berejo knjig,fantje so ponavadi na play stationu ali na računalniku igrajo igrice a punce pa debatirajo po teh forumih.Katastrofa!!user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
28.1.2009 16:05:15   
Lara Croft
debatirajo po teh forumih.Katastrofa!!

Tako, kot vidijo nas.... user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
28.1.2009 16:07:26   
emi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma sem ga en dan prisilila,da je zjutraj vstal,

Moj to že par dni počne.... brez, da bi mu ker rekla.... madona, kako paše še malo poležat... lepo centralno prižge, ji pleničko menja in preobleče.... pa vodo zavre in da v termosko... pol, ko začne pa že jamrat pa vstanem, da jo podojim...

Ja ja... ves drugi je.... bomo vidli, koliko časa... user posted image

Bodi vesela,moj se očitno komaj zdaj uvaja.user posted image user posted image Ja če ne gre drugače,jih je treba porinit.Ma dej,če mi je dva dni ležal tolko časa,dokler jaz nisem celo stanovanje pospravla in Ines spakirala.Zvečer bulji v tv do 1-2h in pol zjutraj spi do 11h-12h,ma halooo,sem ga napizdla.Pa vstane pa pred tv spet,čez 1h pa delat.Ma kaj še,tako ne gre.Treba spremenit taktiko,frajer bi užival a jaz,delaj,delaj................aaauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1256
28.1.2009 16:09:53   
emi*
Lara Croft dobro da si tukaj,kaj je zdaj s to kavo v Postojni,a nič več ne hodiš tam al kaj??user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
28.1.2009 16:35:43   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Lara Croft dobro da si tukaj,kaj je zdaj s to kavo v Postojni,a nič več ne hodiš tam al kaj??user posted image user posted image

Ma pridi v Sežano, dej.... že en cajt nisem bla v PO, ko je pa imela Lara posvetovalnico pa sva šla oba... user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
28.1.2009 16:37:20   
Lara Croft
Jutri grem k frizerkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... avgusta lani sem bla zadnjič.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1259
28.1.2009 17:13:16   
lana luna
ojla babnce...

dons sem ga cel dan lumpala, zdj sm pa mal zmatrana...

virtualna poglej če se pr tanovem avtosedežu da kej naklon spreminjat, ker pri nekaterih se da. da jo daš v bolj ležeć položaj. kaj pa maš to za eno čupinco da ji je že premejhna? jest mam maxicosi, pa se da naslon za glavo še odstrant pa mam občutk da ji bo še do poletja prav.

meta21 morm te tut jest pohvalt, da si res lepo napisala glede forumauser posted image

misa4 dobrodošla. pa še ena nova je od včer tut njej dobrodošlica. več nas je bolj fletn je čvekatuser posted image

pa me to you pridna k urejaš seznamčke.

user posted image upam da maš že elktriko. pr ns pa tut ni nč snega. in mene jezi k ni ne tč ne mš. al nej bo ornk zima, al pa nej bo že pomlad!!

a sm še kej pozabla. aja. o gosti hrani. jest bi Sari tut že kr kej dala, k jo je tko fletn gledat k kej cmakauser posted image pa ne vem a je še prezgodej? sej bo drug tedn stara že 4 mesce babnca moja.

lara croft jest takrat k Sara skor cele dneve prespi mislm da raste. ker pravjo da otročki rastejo v šusih. en cajt nč, pol pa kr naenkrat ful. in takrat sigurn rabjo mal več spat. tko da se prprav, da bodo čez tri dni vse cunje premejhne, če dons Lara skos spiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1260
28.1.2009 17:13:46   
lana luna

Jutri grem k frizerkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... avgusta lani sem bla zadnjič.... user posted image

pol si pa sigurn že kot strašilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1261
28.1.2009 17:16:22   
lana luna
Ne grem se več tega,da bom tudi jaz non stop sama vse delala,nema više. Naj se že enkrat navadi,da ni sam.

bravo emiuser posted image user posted image user posted image user posted image tko se dela z desci!!!! kaj bodo sam afne guncal cepci. tanajlaži je otroka nardit pol pa neki glumit. aneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
28.1.2009 18:10:12   
taja1235

kuku

vas je kaj zasnezilo pr nas je ful snega tko da je dns vozickanje zopet padlo v sneg
tamala dobiva zobke tko smo tecni k driska...ampak bo jo skoz neki motim ji berem
knjigice pojem....skratka kar mi pade na misel
glede mojga srčka pa tako...pomaga mi jo edin nosit pa crklat pa sodeluje pri umivanju
v banji drgač pa da bi previjal in preoblekel...ne to ap ne...
kar sepa tice kuhinj opravil morm rect da mi kar pomaga sam mu moram vedno pokazat
s prstom kaj je za anrest ker on ne vidi....
drgač se mi pa ze mesa sm ze 3 dan notr in jutr grem vn pa ce zacnejo padat vile....ker
se mi ze pocas mesa...

punce js pa se vedno nimam user posted image a je moznost da sm noseca ??? user posted image user posted image user posted image
enkat na zacetku je bla pol pa nc vec...se pa dojimo..hmm....a bo treba it po clear blue user posted image user posted image user posted image
sej js bi mela se eno bebiko sam.....no pustmo se presenetit

uzivajte ...srčke pa kr lepo zaposlite

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
28.1.2009 18:16:29   
Jazzy1

Jazzy1... jaz sem Lari začela dajat zelenjavne kašice, ko je imela par dni manj, kot štiri mesece... Zdaj ji dam kak dan tudi sok za pokusit, ker jih moj dela iz svežega sadja in zelenjave...
Naša Lara je po teži in dolžini čist v zlati sredini.... je pri 3,5 mesecih imela 60cm in 5700g... tko da tudi tvoja je čist OK.

Lara Croft a pa ti je to pediatrinja rekla al si se sama tko odločila? Ker men je rekla šele pri 5,5 oz. 6. mesecih da naj bi začel??

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 28.1.2009 18:18:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 1264
28.1.2009 19:17:50   
Lara Croft
Lara Croft a pa ti je to pediatrinja rekla al si se sama tko odločila? Ker men je rekla šele pri 5,5 oz. 6. mesecih da naj bi začel??

Pediatrinja je rekla, da do 6ga meseca nič.... ma jst delam vse po svoje.... user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
28.1.2009 19:31:19   
Jazzy1
Ma jaz tud komaj čakam da štartamo z GH, ker sem na dieti že dva meseca (tamala alergična baje na KM, jajce, sojouser posted image ... čakamo še na uradne teste) in bi že z velikim veseljem ugriznila v en slasten sendvič s sirom!!! Da o torticah ne govorim.....

Neposredna povezava do sporočila: 1266
28.1.2009 20:46:01   
meta21
No ponavadi se hvalim s svojim septembrčkom, danes pa imam čast, da se považim še z eno lušno septembrko (seveda v imenu ponosne mamice Virtualne):

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Lupcka od Leyleuser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
28.1.2009 20:54:01   
Lara Croft
No ponavadi se hvalim s svojim septembrčkom, danes pa imam čast, da se považim še z eno lušno septembrko

Lepotička mala.... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
28.1.2009 20:54:38   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Leyla user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
28.1.2009 20:57:20   
Lara Croft
Ne štekam ljudi (nekaterih)

Sploh ne znajo poslušat...

Se srečamo pa začnejo Laro ogovarjat... "dej Lara, povej kej... dej no, kaj boš povedala... dej dej, a boš?"

Pol pa Lara začne neki razlagat oni ji pa takoj skočijo v besedo... itak potem Lara utihne in začne njih poslušat.... pol pa spet jovo na novo.... dej, dej a boš še kej povedala? Kak mi grejo na živce....

Neposredna povezava do sporočila: 1270
28.1.2009 21:00:19   
meta21

Se srečamo pa začnejo Laro ogovarjat... "dej Lara, povej kej... dej no, kaj boš povedala... dej dej, a boš?"

Pol pa Lara začne neki razlagat oni ji pa takoj skočijo v besedo... itak potem Lara utihne in začne njih poslušat.... pol pa spet jovo na novo.... dej, dej a boš še kej povedala? Kak mi grejo na živce....

Jest sem zadnjič moji mami kar rekla v Lovrovem imenu: ...takoj babi, ko me boš do besede pustilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1271
28.1.2009 21:01:38   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Ma jaz tud komaj čakam da štartamo z GH, ker sem na dieti že dva meseca (tamala alergična baje na KM, jajce, sojouser posted image ... čakamo še na uradne teste) in bi že z velikim veseljem ugriznila v en slasten sendvič s sirom!!! Da o torticah ne govorim.....

Ja, samo boš še kar nekaj časa verjetno dojila...vsaj zjutraj in zvečer.... Bo treba še mal potrpetuser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
28.1.2009 21:01:59   
pf
Virtualna kaka frajlica je tvoja Leyla. Luštna pupica.
Lara a bo kaka ornk sprememba jutri pri frizuri? Jaz grem pa v ponedeljek. Komaj čakam. Nisi nič napisala kako je Lara spala v novi posteljci? Tisti kabel, kot praviš slušalke pri dormeu, tisto je se mi zdi, da se razmagneti tu in tam jogi. V čem je finta ne vem. Meni je rekel prodajalec v Merkatorju, da moraš tu in tam ta kabel nasloniti na nekaj kovineskega npr. radiator. No sicer tega še nisem delala, pa čeprav ga imamo vsi trije. Se mi je tak noro zdelo kaj govori neumnosti. Moram se tudi jaz pozanimati zakaj je to in čemu služi. user posted image Če ugotoviš pred mano mi sporoči.

Neposredna povezava do sporočila: 1273
28.1.2009 21:03:12   
leda
Ma jaz tud komaj čakam da štartamo z GH, ker sem na dieti že dva meseca (tamala alergična baje na KM, jajce, sojo ... čakamo še na uradne teste) in bi že z velikim veseljem ugriznila v en slasten sendvič s sirom!!! Da o torticah ne govorim.....

aha, še ena. jaz sicer še vedno upam, da je pač tipična drugorojenka v naši familji s slabo kožo, ampak preventivno sem na dieti jajca, mleko in seveda vsi derivati. posledica: pečem na veliko, ker vse ostalo se da kar na izi, le sladko ne gre enostavno. sem že par strani nazaj pisala, kako se moj spisek nedovoljenih a zaželjenih jedi daljša in daljša user posted image

ma mi sploh ni tko hudo, edino teža se mora počas ustalit, da ne bo preveč minusa. kar se mi pa tut dolg ni zgodil.

virtualna, pri avtosedežu je naštimanih tistih osem al devet kil in osem al devet mescov (se ne spomnim natančno) predvsem zato, ker do takrat ratajo vratne mišice dovolj krepke...zato se da zamenjat malo prej, če lahko daš sedež v ležeč položaj, s tem v primeru trka vsaj malo razbremeniš vrat. februarja se zdi meni veliko prezgodaj.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
28.1.2009 21:06:12   
meta21
misa4 in Anže, pozdravljena!

Lara, v hrib je šlo odlično... s 115 konjskimi močmiuser posted image user posted image user posted image . Je nekaj padalo še zjutraj, ceste so ble pa HB splužene tak da smo šli kar z avtom, čeprav je samo kakšen km.

Bravo možeki! Jih je treba včasih malo potisnit (al pa fajn brcnituser posted image ) v pravo smer pa gre, ne Emi in Lara?

taja1235, čist možno je da maš še mal zmešan cikel-jaz sem jo imela ta mesec že 2x v 3 tednih...če si pa spet nosečka pa hitro poročajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?