kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, veš, da sploh nimam besed ob vseh izgubah, ki si jih v nekaj letih doživela Jaz bom popenila, enostavno nimam več živcev za tega froca! Ravnokar je mrknil, po dooolgem trudu, ker se očitno grozno boji spanja Pa kaj je to?! Takoj, ko postane zaspan in se začne zavedat, da bo treba zapret oči in počivat, se začne z vsemi 4 upirat in čisto znori!!! Prav bori se proti spanju, zdaj ga edino tako lahko nekako uspavam, da ga zibam v vozičku Ni šans na rokah, ni šans v posteljici, noče pit, ker ga to uspava,... Slabše je kot z novorojenčkom In vsak dan se bolj upira in bolj besni. Vse je ok, samo SPAT PA NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! To ni več za zdržat, no A ima kako pojočo lučko, da bi ga pomirila? Boli ga ku*** za vse pojoče lučke tega sveta!!! Sva preizkusila pojočo lučko z zajčkom, ki oddaja mehko svetlobo, zraven se zajček rahlo ziblje, potem ima eno kao televizijo, ki igra nežno pesmico, zraven se čez "ekran" počasi premikajo živali, mobile z medvedki,... Vse, kar mu samo rahlo "diši" po uspavanju, odpade Mali je drugače ful crkljiv, se rad stiska in kar prede zraven. Ampak ko ugotovi, da postaja zaspan in ga bo "odneslo", se vse konča. Takrat se začne borba, jaz česa takega še nisem videla Žal ti ne znam pomagat. Hud sindrom ločitve in straha teme? Kaj pa kakšen otroški psiholog? Mogoče bi bilo dobro, da se obrneš nanj in ga mlo povprašaš, kaj za se dogaja z otrokom, če je možen strah pred temo, spamjem ali čem drugim in kakšen ukrep Drugega mi ne pade na pamet. Sem tudi o tem že razmišljala, ampak ne vem, če se da s tako majhnim otrokom sploh kaj konkretnega počet Ker razumsko se strahu z njim še ne da obdelat Sem mislila bolj na pogovor med vama dvema, da ji predstaviš problem. Mogoče bi ti znala kaj pametnega svetovati. Ker tako majhen tudi ni, sigurno se nekaj dogaja z njim. Kaj pa kdo, da ga malo zacupra...ala Dumančič...po mojem bi za en čas pomagalo. kaj pa v avtu zaspi? eni, ki jih poznam so otroka za uspavanje vedno dali v avto in en par km naredili, da je spal...vsak dan, tudi še ko je bil par let star za opoldansko spanje
|