|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
27.1.2009 20:00:39   
smejčica

Evo....moja bejba že pančka. user posted image
Pa vaši?

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
27.1.2009 20:49:08   
smejčica

Ja kje ste?

Barby_nik, maja zarja, tatly.....in tako naprej.

Kaj je pomembnejšega od nas na forumu?
Brez skrbi...se hecam.

Nič, grem jaz tudi pa-pa

Lepo ajajte in sladke sanje vam in vašim malčkom.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
28.1.2009 9:57:05   
smejčica

Dobro jutro, bejbe. Kako ste kaj?

Še vse spite, al kako?

No, midve sma tudi do 9.30 spali.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
U, je blo lušno. Saj nisem mogla vrjet. user posted image

No, se samo malo javljam....user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
28.1.2009 10:05:49   
Ryssa
Ojla.

Mi smo pa do pol osmih spali user posted image Pa ob pol petih je jedel.

Pa je že brez problema prespal celo noč, zdej pa spet jé. 

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
28.1.2009 10:07:16   
Ryssa
Aja še tole...
tatly kok ti je stella kakala po banani? Če so črne nitke je to normalno, naš jih je tudi.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
28.1.2009 11:06:11   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Ojla.

Mi smo pa do pol osmih spali user posted image Pa ob pol petih je jedel.

Pa je že brez problema prespal celo noč, zdej pa spet jé. 

Aha, poznam to. Pri nas je bilotako, da je zelo lepo spala, dokler se je dojila. Potem spet en čas ne, potem spet.....pa je tudi že nehala jest ponoči, pol na enkrat je spet hotla, .... se bo še spreminjalo. user posted image
No, naša zdaj že lep čas ne je ponoči. Pusti ji, naj papa, če hoče. Se bo že odvadila. user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
28.1.2009 11:10:00   
smejčica

Aja še tole...
tatly kok ti je stella kakala po banani? Če so črne nitke je to normalno, naš jih je tudi.

Pri banani je problem ker zapira in če se prav spomnim, je tatly za to ne daje. Super je potem, ko user posted image jejo že kaj več....pa lahko fajn kombiniraš hrano, da je ne zapre.

Ryssa
Kako kaj vem gre? Že uvajaš GH?

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
28.1.2009 11:16:38   
smejčica

Evo, spet sem sama. Kje ste ostale? Barby, kje hodiš? Si na dopustu? user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
28.1.2009 12:58:24   
tatly
ojjj
ryssa-ja je mela crne nitke-sem se vstrasla da je kaj narobe in sem rekla da ji vec nebom dajala--oo hvala za informacijo
nevem zakaj se moja princeska joka ko ji dajem gh?mislite da ji ne odgovarja?
ryssa-stella je ze tudi celo noc prespala prejsnji teden je pa mela obdobje da je 3 krat jedla ponoci zdaj pa spet celo noc prespi
lep dan

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
28.1.2009 13:02:00   
tatly
sem zdaj komaj videla da ste me nekatere sprasevale ce moj nikjer ne dela-ne nikjeruser posted image
ko sem bila noseca je se delal pa so ga hotli poslat na teren za 700€v tujinouser posted image sploh nebi bil nic doma
in od takrat ne dobi nikjer sluzbe
jaz dobim 188starsevskega in 50 otroskega on pa za 3 clansko druzino 254€
plus tega imama 200€kredita in 100€ za zavarovanje za avto in te veste da njemu hodi 50€ premalo tak da komaj za komaj skrampama iz meseca v mesecuser posted image se dobro da imam mamo in tasco

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
28.1.2009 13:05:45   
Ryssa
Ja mi že uvajamo počasi, samo res počasi. Danes nam je ratalo celo 10g jabolka pojest. Pa sej počasi se daleč pride user posted image

Mojega pa za razliko banana požene, se kaj kmalu po tem ko mu dam kak košček pokaka.

Glede spanja pa ja... očitno je res tako obdobje... pa sej ne more bit skoz tak priden in celo noč spat.
Ga pa očitno tudi mlaj malo daje, ki je bil v ponedeljek. Ker je tečka tudi čez dan.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
28.1.2009 13:14:52   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

sem zdaj komaj videla da ste me nekatere sprasevale ce moj nikjer ne dela-ne nikjeruser posted image
ko sem bila noseca je se delal pa so ga hotli poslat na teren za 700€v tujinouser posted image sploh nebi bil nic doma
in od takrat ne dobi nikjer sluzbe
jaz dobim 188starsevskega in 50 otroskega on pa za 3 clansko druzino 254€
plus tega imama 200€kredita in 100€ za zavarovanje za avto in te veste da njemu hodi 50€ premalo tak da komaj za komaj skrampama iz meseca v mesecuser posted image se dobro da imam mamo in tasco

Ojoj, groza. Jaz sem tudi dobivala starševskega(zdaj ne več), štipendijo dobim(kr visoko), ortoške tudi(dokaj visoke), moj pa dela in dober služi. Hvala bogu. Kredita nimama nič, se pa zaenkrat še s klionom vozimo.....ko bo čas, pa pride novi avto. Ne bi želela bit na vajinem mestu. Res ne.
Ne obupat, saj bo. Tvoj bo že dobil službo....kmalu, boš videla. Vse se bo uredilo. Raje uživajte sedaj, ko ste skupaj, koliko se da. Mi te možnosti žal nimamo, ker je najprej služba, potem pa šola. Si pa vseeno čimboljše nardimo. user posted image
Še malo pa boš sama lahko začela delo izkat. Ko ne boš več dojila, pa naj tvoj ostane doma....če ti službo dobiš. user posted image

Držim pesti, da se dober izteče. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
28.1.2009 13:16:24   
smejčica

ojjj
ryssa-ja je mela crne nitke-sem se vstrasla da je kaj narobe in sem rekla da ji vec nebom dajala--oo hvala za informacijo
nevem zakaj se moja princeska joka ko ji dajem gh?mislite da ji ne odgovarja?
ryssa-stella je ze tudi celo noc prespala prejsnji teden je pa mela obdobje da je 3 krat jedla ponoci zdaj pa spet celo noc prespi
lep dan

Kaj se pa tiče da joka pri GH, pa nimam pojma zakaj. Moja se nikoli ni jokala zraven. Hrano je dobesedno požirala....user posted image
Koliko obrokov hg pa že imata? Morda jo napenja? user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
28.1.2009 13:18:07   
smejčica

Ja mi že uvajamo počasi, samo res počasi. Danes nam je ratalo celo 10g jabolka pojest. Pa sej počasi se daleč pride user posted image

Mojega pa za razliko banana požene, se kaj kmalu po tem ko mu dam kak košček pokaka.

Glede spanja pa ja... očitno je res tako obdobje... pa sej ne more bit skoz tak priden in celo noč spat.
Ga pa očitno tudi mlaj malo daje, ki je bil v ponedeljek. Ker je tečka tudi čez dan.

Ma ja, saj se bo spanje tudi en krat pošlihtalo. Otroci toliko novega podoživijo v tej starosti. Sloh ko se začno plazit, hodit, .... user posted image pa se na spanju tudi pozna. user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
28.1.2009 13:18:50   
smejčica

Tako, zdaj sem se malo oglasila. Moja sedaj spi....jaz pa si grem laseke prat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
28.1.2009 13:19:03   
Ryssa
tatly bedna situacija...
Ne vem pa zakaj imaš sam 50 otroškega user posted image Bi ja mogla dobivat polnega, glede na to da tvoj nima službe user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
28.1.2009 13:21:20   
smejčica

tatly bedna situacija...
Ne vem pa zakaj imaš sam 50 otroškega user posted image Bi ja mogla dobivat polnega, glede na to da tvoj nima službe user posted image

Jaz tudi ne vem. Mogoče zato, ker se gleda na prejšnje leto, takrat pa je še delal. user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
28.1.2009 13:28:02   
smejčica

Tatly

za kakšno izredno socialno pomoč si kaj prosila?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
28.1.2009 13:36:15   
tatly
smejcica-sma enkrat zaprosla in hb dobla zdaj pa nama kao ne pripada vecuser posted image otroske mam zato tak majhne ker sma oba delala.nevem zakaj gledajo za eno leto nazaj.
saj midva tudi nebi vzela kredita ce nebi bla noseca sma takrat avto kupla,stanovanje prenovla,za stelliko malo nakupla.
smejcica-samo en obrok ji dam pa se to kake 2-3 zlicke vec pa noce in se pol zacne dret kot da bi jo iz koze dajali

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
28.1.2009 13:44:31   
smejčica

smejcica-sma enkrat zaprosla in hb dobla zdaj pa nama kao ne pripada vecuser posted image otroske mam zato tak majhne ker sma oba delala.nevem zakaj gledajo za eno leto nazaj.
saj midva tudi nebi vzela kredita ce nebi bla noseca sma takrat avto kupla,stanovanje prenovla,za stelliko malo nakupla.
smejcica-samo en obrok ji dam pa se to kake 2-3 zlicke vec pa noce in se pol zacne dret kot da bi jo iz koze dajali

Ja, res ne vem, zakaj gledajo za nazaj. user posted image Vsak ti reče, bi si pa takrat mogo prišparat. Banda, ala. user posted image
A da vama ne pripada več. Ojoj, bom malo pogledala...če najem kaj, ti sporočim. user posted image

Kaj v svojem stanovanju živite?

Ne bi vedla, zakaj joka. Mogoče pa bi morala kakat, pa ne more, pa se za to joka. user posted image
Kaj pa sta že uvedli?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
28.1.2009 13:50:00   
smejčica
http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/sociala/denarna_socialna_pomoc/

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
28.1.2009 13:53:28   
smejčica
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1992531
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1116134

Jaz bi se na tvojem (vajinem) mestu še malo pozanimala, kako in kaj je s tem.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
28.1.2009 13:54:42   
smejčica

Barby_nik je trenutno brez neta.

Barby.........pogešamo te. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
28.1.2009 14:22:36   
Ryssa
Kaj pa če si samohranilka?

Vem da se kao to ne dela in da je to isto kot goljufanje... samo, če si v taki situaciji ti kaj drugega ne preostane. Naj pa država bolje poskrbi za take primere.
Jaz bi se v tvojem primeru spremenila v samohranilko.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
28.1.2009 14:58:36   
tatly
ryssa saj se bi jaz tudi pa se moj ne strinja bi pamela verjetno otroske za 100€ pol vecje,pa ga nemorem prepricat

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.