Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:32:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pupa, kdaj boš pa dahnila usodni da? drug teden zvem, zdaj previrjajo papirje že drugič joj, da jih ne bojo še tretjič! ne klič hudiča, drgač bom res prej šla v P ne, sej se morš prej poročit, da ne bo otrok nezakonski! ne da ne bom ob celo premoženje ko bom mogla porod plačat bomo zate odprle dobrodelni račun na RR
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:33:01
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo in kaj boste ve danes kaj počele? jaz bo težila, pa jedla pa spala kaki fajn plan
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:35:39
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo js morm tud počasi iti, pa se ne spravim. Se dans dobim s prijateljico, ki je nism vidla že 3 leta. Mi je kr mal čudno! lepo čvekaj kaj me že naganjaš! če si napisala,da moraš počasi iti,,sam ne vem kaj je zate počas Mam v planu, da grem peš v Konjice, zato se tak spravljam.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:35:40
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla, ojla! jaz sem že s pregleda in vse je OK. se je le odločil in se sam postavil na glavico! JEEEE! Tako da drug teden obrat odpade in je ena skrb majn. Na CTG pa je srček tudi fajn nabijal, popadkov pa ni oziroma zaznali so en hud ampak ne verjamejo, da je bilo res, ker jaz nič nisem čutila in tudi ker sicer ni nobenega niti šibkega. Materničnega vratu ni meril. Preventivno je napisal nekaj proti glivicam, da ob porodu zagotovo ne bi bilo kakih težav s tem. naj bi tehtal že 3050g, je miril samo obseg glavice in obseg trebuščka, stegnenice pa ni zmeril, je rekel da ne more, ker niti za sekundo ni hotel nehat brcat. Je bilo pa kar pestro pri ginekologu, je sestri prekipelo mleko in je vse smrdelo, sem skoraj mogla it bruhat, uboge punce, ki so še bolj v prvih mesecih in imajo danes tam pregled. Potem pa so eno deklco do joka spravli, ko so iskali utrip pri plodu in ga najdli šele po 20 minutah... Ma, kaj vem in sestra in ginekolog sta delovala tako zaspano, kot še nikoli, jih je šele akcija ob iskanju utripa in čiščenju zažganega mleka zbudila. Je pa ginekolog rekel, da naj si zdaj kar potovalko pripravim, ker zna bit kaj prej. Za tabelico: naslednji pregled 4. 2. , teža +8, obseg 118
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:36:05
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo in kaj boste ve danes kaj počele? jaz bo težila, pa jedla pa spala kaki fajn plan tudi za to je potrebna volja!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:36:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Ne spomnim se kera lepi te dece gor na rr , sam dejte sam ta boljse,ker se mi kr pokvari jutro,ce vidim kaksnega nazgravznega... vsakega po mal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:37:46
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, ojla! jaz sem že s pregleda in vse je OK. se je le odločil in se sam postavil na glavico! JEEEE! Tako da drug teden obrat odpade in je ena skrb majn. Na CTG pa je srček tudi fajn nabijal, popadkov pa ni oziroma zaznali so en hud ampak ne verjamejo, da je bilo res, ker jaz nič nisem čutila in tudi ker sicer ni nobenega niti šibkega. Materničnega vratu ni meril. Preventivno je napisal nekaj proti glivicam, da ob porodu zagotovo ne bi bilo kakih težav s tem. naj bi tehtal že 3050g, je miril samo obseg glavice in obseg trebuščka, stegnenice pa ni zmeril, je rekel da ne more, ker niti za sekundo ni hotel nehat brcat. Je bilo pa kar pestro pri ginekologu, je sestri prekipelo mleko in je vse smrdelo, sem skoraj mogla it bruhat, uboge punce, ki so še bolj v prvih mesecih in imajo danes tam pregled. Potem pa so eno deklco do joka spravli, ko so iskali utrip pri plodu in ga najdli šele po 20 minutah... Ma, kaj vem in sestra in ginekolog sta delovala tako zaspano, kot še nikoli, jih je šele akcija ob iskanju utripa in čiščenju zažganega mleka zbudila. Je pa ginekolog rekel, da naj si zdaj kar potovalko pripravim, ker zna bit kaj prej. Za tabelico: naslednji pregled 4. 2. , teža +8, obseg 118 za pregled Imaš pa konkretnega . V katerem tednu si?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:38:12
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, ojla! jaz sem že s pregleda in vse je OK. se je le odločil in se sam postavil na glavico! JEEEE! Tako da drug teden obrat odpade in je ena skrb majn. Na CTG pa je srček tudi fajn nabijal, popadkov pa ni oziroma zaznali so en hud ampak ne verjamejo, da je bilo res, ker jaz nič nisem čutila in tudi ker sicer ni nobenega niti šibkega. Materničnega vratu ni meril. Preventivno je napisal nekaj proti glivicam, da ob porodu zagotovo ne bi bilo kakih težav s tem. naj bi tehtal že 3050g, je miril samo obseg glavice in obseg trebuščka, stegnenice pa ni zmeril, je rekel da ne more, ker niti za sekundo ni hotel nehat brcat. Je bilo pa kar pestro pri ginekologu, je sestri prekipelo mleko in je vse smrdelo, sem skoraj mogla it bruhat, uboge punce, ki so še bolj v prvih mesecih in imajo danes tam pregled. Potem pa so eno deklco do joka spravli, ko so iskali utrip pri plodu in ga najdli šele po 20 minutah... Ma, kaj vem in sestra in ginekolog sta delovala tako zaspano, kot še nikoli, jih je šele akcija ob iskanju utripa in čiščenju zažganega mleka zbudila. Je pa ginekolog rekel, da naj si zdaj kar potovalko pripravim, ker zna bit kaj prej. Za tabelico: naslednji pregled 4. 2. , teža +8, obseg 118 za pregled in , da se je obrnil!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:40:02
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps bomo zate odprle dobrodelni račun na RR jooj samo lahko začnete, ker se bo moglo kar precej nabrat gor, kar ostane pa gremo poleti zapit
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:40:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla, ojla! jaz sem že s pregleda in vse je OK. se je le odločil in se sam postavil na glavico! JEEEE! Tako da drug teden obrat odpade in je ena skrb majn. Na CTG pa je srček tudi fajn nabijal, popadkov pa ni oziroma zaznali so en hud ampak ne verjamejo, da je bilo res, ker jaz nič nisem čutila in tudi ker sicer ni nobenega niti šibkega. Materničnega vratu ni meril. Preventivno je napisal nekaj proti glivicam, da ob porodu zagotovo ne bi bilo kakih težav s tem. naj bi tehtal že 3050g, je miril samo obseg glavice in obseg trebuščka, stegnenice pa ni zmeril, je rekel da ne more, ker niti za sekundo ni hotel nehat brcat. Je bilo pa kar pestro pri ginekologu, je sestri prekipelo mleko in je vse smrdelo, sem skoraj mogla it bruhat, uboge punce, ki so še bolj v prvih mesecih in imajo danes tam pregled. Potem pa so eno deklco do joka spravli, ko so iskali utrip pri plodu in ga najdli šele po 20 minutah... Ma, kaj vem in sestra in ginekolog sta delovala tako zaspano, kot še nikoli, jih je šele akcija ob iskanju utripa in čiščenju zažganega mleka zbudila. Je pa ginekolog rekel, da naj si zdaj kar potovalko pripravim, ker zna bit kaj prej. Za tabelico: naslednji pregled 4. 2. , teža +8, obseg 118 čestitke za obrat in pregled kako to,da greš naslednji teden spet na pregled?
< Sporočilo je popravil spps -- 28.1.2009 10:41:29 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:41:37
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps bomo zate odprle dobrodelni račun na RR jooj samo lahko začnete, ker se bo moglo kar precej nabrat gor, kar ostane pa gremo poleti zapit če ne bomo dojile!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:42:22
|
|
|
|
novo
|
juhu, js mam pa dans že 32. teden!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:42:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo in kaj boste ve danes kaj počele? Kot ponavadi - nič pametnega. Moram it v trgovino, pa cotke pregledat... pol pa ležat na kavču, viset na rr... aja, jest vmes Grahec, super da se je mali obrnil. Koliko si pa ti noseča?
< Sporočilo je popravil Najaa -- 28.1.2009 10:43:21 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:43:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo js morm tud počasi iti, pa se ne spravim. Se dans dobim s prijateljico, ki je nism vidla že 3 leta. Mi je kr mal čudno! lepo čvekaj kaj me že naganjaš! če si napisala,da moraš počasi iti,,sam ne vem kaj je zate počas Mam v planu, da grem peš v Konjice, zato se tak spravljam. kr počasi Konjice te bodo počakale
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:43:44
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps bomo zate odprle dobrodelni račun na RR jooj samo lahko začnete, ker se bo moglo kar precej nabrat gor, kar ostane pa gremo poleti zapit če ne bomo dojile! saj se lahko tud z Grenom ubadamo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:43:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo juhu, js mam pa dans že 32. teden! čestitke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:44:34
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo js morm tud počasi iti, pa se ne spravim. Se dans dobim s prijateljico, ki je nism vidla že 3 leta. Mi je kr mal čudno! lepo čvekaj kaj me že naganjaš! če si napisala,da moraš počasi iti,,sam ne vem kaj je zate počas Mam v planu, da grem peš v Konjice, zato se tak spravljam. kr počasi Konjice te bodo počakale ja, zato se mi še pa ne da!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:44:40
|
|
|
|
Pupa7
|
grahec, čestitke za pregled da bo vse vredu do konca, naj se ti ne mudi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:44:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo in kaj boste ve danes kaj počele? jaz bo težila, pa jedla pa spala kaki fajn plan jaz pa vem česa ne bi danes več počela
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:44:59
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps bomo zate odprle dobrodelni račun na RR jooj samo lahko začnete, ker se bo moglo kar precej nabrat gor, kar ostane pa gremo poleti zapit če ne bomo dojile! saj se lahko tud z Grenom ubadamo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:45:39
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo in kaj boste ve danes kaj počele? jaz bo težila, pa jedla pa spala kaki fajn plan jaz pa vem česa ne bi danes več počela česa?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:46:33
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo in kaj boste ve danes kaj počele? jaz bo težila, pa jedla pa spala kaki fajn plan jaz pa vem česa ne bi danes več počela česa? sekreta pucala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:46:42
|
|
|
|
Grahec
|
Hvala za čestitke za pregled, danes sem noseča 34 t 5 d. Kako, da imam drug teden spet pregled pa ne bi vedela, ampak so rekli da imam zdaj vsak teden do poroda ctg in pregled pri g. A je to morda zato, ker predvidevajo, da bo prej... ali ker so kao zaznali en popadek ali pa imajo tako prakso... pojma nimam. Dali so mi pa še tabelco za štet gibe, a ve imate to tudi?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:47:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo in kaj boste ve danes kaj počele? jaz bo težila, pa jedla pa spala kaki fajn plan jaz pa vem česa ne bi danes več počela česa? objemala školjke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 28.1.2009 10:49:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo in kaj boste ve danes kaj počele? jaz bo težila, pa jedla pa spala kaki fajn plan jaz pa vem česa ne bi danes več počela česa? sekreta pucala
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?