Grahec
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Otrdevanje- jaz sem nekje prebrala enkrat da mora lažni popadek miniti od 5 - 10 sekund, če je daljši in boli, je lahko že pravi, ti pa na konciu trajajo tudi pol minute ali več..ma sej to nekje na RR piše...tako da punce ne ga srat o pol ure , Mama m- verjetno si imela več lažnih ali kaj...ma sej jst tudi pri meni več ne vem, al se mišek noter tako obrne in nagužva rito ven, al mi trebuh otrdi, samo veste kaj, sploh me ne skrbi, lažni ali pravi, ko bo cajt bomo pa šli...zdej smo že velikančki,,,,kdaj bo pravi, boste pa hudičevo dobro vedele...a ne SPPS... Potem je pa tisto, kar je zaznal CTG morda bil lažni popadek ali pa še to ne, pravi pa gotovo ni bil ker več kot 10 s ni trajal. Ja, ko se bo začelo zares pa bomo menda že vedele, da se začenja! Moram, pa rečt, da sem že slišala tudi za take, ki popadke komaj dobro zaznajo in že rodijo. Včasih imajo katere pregled in na CTG beležijo redne popadke, ki jih pa kakšna sploh ne čuti in potem se čudi, da jo pošibajo v porodno.