Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 9:36:21
|
|
|
|
Samsa
|
AS:
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 9:36:40
|
|
|
|
Samsa
|
ooouuuuuuuujjjeeeaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 9:45:09
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Jutro Danes smo pa mi stari 8 mesecev žććll ,k ih v bgb n mhm ,lk - še majhen pozdrav od slavljenca Komentarji: Alea01 - sej lahko ti tolk kuhaš, ko ti Izabela pomaga, ja luškana je res samsa - hvala za fruštik nya - mislim, da bojo naši čmrlji vsi bolj al manj špinačke za pusta mtinca1- sem pozabla tvojo Lano komentirat: pa sigurn sem še kaj pozabla, pa kasnej...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 9:50:29
|
|
|
|
Samsa
|
čestitke obmesečnikom - Luka ( sasa.vracko) - Anžej, Ažbe ( l.daisy) - Maks ( pikica_30) - Staš (NajaG) uuuu... sami fantki
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 10:00:49
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa čestitke obmesečnikom - Luka ( sasa.vracko) - Anžej, Ažbe ( l.daisy) - Maks ( pikica_30) - Staš (NajaG) uuuu... sami fantki Vse najboljše!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 10:08:21
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Punce ki ste moje prjatlce na FB,pazite....sem poslala vabilo Chelsy Davy-bivsa od princa Harrya,zdaj pa cakam .Sem pa vidla tut princa Charlesa...in zdaj ne vem,naj tudi njega povabim ?? Matr. zdej pa sploh ne boš več hotla z nami navadnimi smrtniki govort.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 10:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
- Luka ( sasa.vracko) - Anžej, Ažbe ( l.daisy) - Maks ( pikica_30) - Staš (NajaG)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 10:57:58
|
|
|
|
lunca14
|
vsem,ki danes praznujete za vse slikice,sami cukerčki ............. danes sem dobila vabilo za vpis,za maja v prvi razred ...................sem šla takoj va wc..................sploh ne dojemam,da je že tolk velik,da bo šel v šolo,pa da se moramo res preselit,pa da bo lun moral it v vrtec ,najraje,bi doma ostala.............no včeraj sem bla tok hepi,danes pa,sej to je sam trenutno,ampak,ko odpreš koverto,vidiš,da ni to samo v glavi,ampak se bo kmalu zgodilo-otroci odraščajo .................... ................................. ...................................... evo sem že boljš
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 11:07:04
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 slovenka - pravo "zimsko pravljico" imate okrog hiše; pa verjamem, da boš dobila projekt. U, Mtinca, hvala za podporo Pravljico pa res imamo - ker imamo za hišo gozd... samo danes mi ni nič več fajn, ker crkuje elektrika. Ob pol 5h me je Sofija zbudila in vidim, da je ni. Zbudim mojega in je šel po neko luč, pa je bila na pipi vroča voda in sem kar tako zmešala flaško, saj še zdaj je bila ok. Pa sva ravno pred kratkim dobile elektriko, no, zdaj ko to pišem, je spet ni Sem pa vmes dala polnit gsm, ker je bila baterija prazna in je zdaj na 55%, pa vodo sem zavrela in je v termovki, tako da ta glavno je poštimano, samo ne vem, kaj zdaj spet delajo...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 11:08:11
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, lunca, te čist razumem
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 11:31:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 slovenka - pravo "zimsko pravljico" imate okrog hiše; pa verjamem, da boš dobila projekt. U, Mtinca, hvala za podporo Jaz pa sploh ne dvomim v tvoje sposobnosti in če si se namenila dobit projekt, ga imaš po moje že v rokavu. Zato tudi nisem nič komentirala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 12:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ojla mamičke ninny...kaj me nisi v rit nabrcala, pa polly, pa kaja08 . Sem rekla, da koga sem pozabila komentirat, da hitro me v rit nabrcat Ema- čedalje večja si in čedalje bolj podobna očiju...vsaj zdi se mi...si pa lepotička me je skrbelo za tvojo rit, pa sem bila tiho- ne hecam se, sem šele sedaj prebrala IZVIRNO SPOROČILO: alea01 aleksandra silvija- za vašo potrpežljivost. Res..kapo dol .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 12:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 se vidi, da ima ati rad slikanje ker so slikce profesionalne
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 12:12:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa čestitke obmesečnikom - Luka ( sasa.vracko) - Anžej, Ažbe ( l.daisy) - Maks ( pikica_30) - Staš (NajaG) uuuu... sami fantki
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 12:13:38
|
|
|
|
Anonimen
|
zimska pravljica- pri nas je ni,ko pogledam skozi okno vidim travo in kakšen kupček snega, še od prej
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 12:14:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ............. danes sem dobila vabilo za vpis,za maja v prvi razred ...................sem šla takoj va wc..................sploh ne dojemam,da je že tolk velik,da bo šel v šolo,pa da se moramo res preselit,pa da bo lun moral it v vrtec ,najraje,bi doma ostala.............no včeraj sem bla tok hepi,danes pa,sej to je sam trenutno,ampak,ko odpreš koverto,vidiš,da ni to samo v glavi,ampak se bo kmalu zgodilo-otroci odraščajo .................... ................................. ...................................... evo sem že boljš mene to čaka drugo leto
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 12:17:05
|
|
|
|
Anonimen
|
no,malo monologov sem imela, sedaj pa grem kuhat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 12:33:02
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, moj pa še kar štrajka pri gh. Danes sem mu skuhala špinačo in pire krompir, pa sploh poskusit noče. Kot, da ni lačen. Zdaj bom počakala do 13 potem pa mora biti lačen, če je nazadnje jedel ob 9. Moj dragi pa je moral ponoči na intervencijo. Jim je sneg daljnovode podrl. In dela že od 4 zjutraj pa sploh nevem kdaj pride domov. Vidim tudi, da imate eni full snega mi ga nimamo niti centimeter.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 12:47:04
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* Haj, moj pa še kar štrajka pri gh. Danes sem mu skuhala špinačo in pire krompir, pa sploh poskusit noče. Kot, da ni lačen. Zdaj bom počakala do 13 potem pa mora biti lačen, če je nazadnje jedel ob 9. Poznam... naš bi raje crknil od lakote, kot pa jedel tisto, kar bi jaz hotela. Sem potem za par dni ukinila GH in je bil samo na mleku, zdej pa spet počasi uvajam GH. Pa tisto, kar mu jaz skuham, noče jst, Frutke in Hippe pa je. Pa še to se je zdej odločil, da ima raje sadje, tako da mu dam dopoldne zelenjavne kašice, ko je še bolj pri volji jest GH, popoldne pa sadne, k so mu pa itak všeč in jih potem poje... Kr neki tile naši mulci - se zmišljujejo
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 13:10:37
|
|
|
|
*anamor*
|
Kaja pri nas je čisto enako. Zdaj sem ga prelisličla, da je sploh kaj jedel. Katastrofa. Prej pa je tako jedel, da me je bilo strah, da mu dajem preveč. Jaz sem tudi že študirala, da bi za par dni ukinila gh.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 13:15:44
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Jaz pa sploh ne dvomim v tvoje sposobnosti in če si se namenila dobit projekt, ga imaš po moje že v rokavu. Zato tudi nisem nič komentirala Nya,
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 13:28:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Luka,Anzej,Azbe vse najboljse AS,samo da vam je uspelo ,kako je pa z Lovrom,ker je prejsni dan bruhal?? Izabela
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 13:33:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ena s problemi gh-sem ji zjutraj naredila kašico,jo je pojedla par žličk in sem obupala in ji dala flašo. Prejle pa sem ji skuhala pire in čežano je pa pojedla par žličk in v jok-sedaj se na tleh igra. Zgleda, da jo tako zobki matrajo al kaj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 13:34:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke obmesečnikom Zdej pa grem...... domov mislim:)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 13:36:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ninny,saj je receno,da se jim vcasih malo ustavi pri GH.Moja je tudi prejsni teden strajkala,2dni ne zelenjave,potem ni hotela sadja,zelenjavo ja...sem ji dala pac AM,ali mlecno.Nic skrbet,vazno,da so zdravi .
|
|
|
IME ZA FANTKApodica2NOVO: Katero ime za fantka vam je najlepše?Lovro (
21%)
Svit (
14%)
Izak (
11%)
Vid (
20%)
Enej (
30%)
Aidan (
4%)
Število vseh glasov: 233Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!