|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
27.1.2009 21:36:13   
womanpolice
Punce in fanta...

En teden me ni gor in že napišete 70 strani!!!!!!!!!!!!!!!! kako naj zdaj grem gledat za nazaj, kaj je ktera napisala? Ko bom prosta, bom pogledala tam okoli 80. strani, da vsaj tistim odgovorim, ki so me kaj vprašale...
Spomnim pa se, da je Žižika bila ZELOOOOOOOOOO huda name.... Ja, šment, nism ekspert pr teh stvareh... pa sm mal ga pobiksala... no, sej zdej sm dala stran FIDIJA, mojmu sm pa dala stran tiste multi vitaminske.. tko da je vse pod kontrolo...

Da nadaljujem...

user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Pikovit greje    test 09.02.
Vitaebella greje    test 09.02.
Princess34 greje    test 09.02
Pika79 greje      test 09.02

user posted image

RES, ŽELIM VAM VSEM user posted image user posted image !!!
PIKOVIT - TEBI ŠE PA NAJ NAJ NAJBOLJ, SAJ SE TRUDITA ŽE TOLIKO LET, DA ZDAJ PA RES MORA BIT!!! DRŽIM PESTI!!!!

Včeraj sem pekla cel dan. Nardila sem skutin kolač, potem ene vrste peciva (mak, jabolka, itd.)-ne vem kak se mu že reče, jabolčne žepke in rumove kroglice. Nato sem nardila še narezek; več vrst salame, sir, kumare, paprika, majoneza,...

In sm danes počastila vse sodelavce in sodelavke v službi. Moram priznat, da sem se najbolj bala, da pecivo ne bo dobro, saj skoraj nikoli ne pečem... in ZAČUDA... VSI SO PREŽIVELI.... No, moram povedati, da jim je bilo pecivo zelo dobro, so rekli, da zelo dobro pečem, in da se še priporočajo... predvsem da ko bodo imeli rojstni dan, da tudi zanje spečem...

No, zdaj vsaj vem, kaj lahko počnem, če zgubim službo v policiji user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes naj bo to vse... greva z mojmu sestavljat puzzle Mona Lizo, ki je zelooooooooooo zajjjjjjjjjjjjjjjjj

KAJŠICA.... Jutri, ko se vračam iz službe, se ustavim po tist....

MIŠEK73.. Midve se pa morva defenitivno dobit, ane??????????????????

LEP VEČER VSEM IN VELIK SREČE

P.S. Jutri bom pa že staraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............. KRIZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... 28 LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT... HUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
27.1.2009 21:46:05   
KIWI
Tale moja leptna operacija bo zdaj pri prvi user posted image , nekje ta vikend pa bi naj prišla, po izračunih 31.1 ali 1.2, če bo prišla. Ha, ha, ja kaj če je pa ne bo?! Bi pa bilo to meni čisto super. Saj smo veselo user posted image user posted image user posted image  
Oh, pobožne želje, verjetno!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
27.1.2009 21:47:03   
Pija76
WP ja boš pa res stara user posted image . Dej omladinka ne sekiraj se! Pa le preberi vseh 80. strani, al 70.....

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
27.1.2009 21:48:00   
Pija76
WP pa vse najboljše za rojstni dan, koš lepih stvari, ki si jih želiš!!!

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
27.1.2009 21:48:13   
MBT1979
Dober večer punce. Evo najprej malo navijnja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 Sreda, 28.01.
 T1979 - 1.UZ
 Špelka12 - UZ
 Tassi - UZ
 Gigi - UZ

Lučka 25 - posvetovalnica
Kicsi - UZ (pri Cerarju)

Mlinčkovi - pregled
Zvezdica - CTG
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DEJMO PUNCE, DEJMO PUNCE DEJMO PUNCE!!!

Sem pa gledala smučanje in morm rečt, da se je naš Vajdič dobro držal - je dosegel 6. mesto, s tem da je bil lep čas na vodilnem položajuuser posted image user posted image

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
27.1.2009 21:48:24   
pika79
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Hello!

Joj, danes pa ne morem vsega prebrat, sem čist fuč, me je sneg čist zmatral.
Na hitrico čestitam Pikovit za zamrznjenčke, pa Sulfiniji za krasne slikce iz nuhalne.user posted image user posted image user posted image
Dons bila pri Rešu, začnem z Diperhlinom (ne vem a je prav napisano) v torek, z menopurjem pa najbolj verjetno v nedeljo. Razen če tudi Dipherline zamakne menstruacijo kot Suprefact? Kakšne so vaše izkušnje? Meni bi bilo prav fajn v nedeljo it po špikico, potem pa nazaj domov v posteljo.

Ojla, po mojih izkušnjah tudi Dipherelin zamakne M in to za kar nekaj dni vsaj pri meni se je to zgodilo dvakrat, v tem postopku smo pa že mislili, da sem noseča, ko se je končno ulila Muser posted image
srečno,..

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
27.1.2009 21:49:04   
MBT1979
Pija76, helou

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
27.1.2009 21:50:10   
sonček33

Sreda, 28.01.
T1979 - 1.UZ
Špelka12 - UZ
Tassi - UZ
Gigi - UZ

Lučka 25 - posvetovalnica
Kicsi - UZ (pri Cerarju)
Mlinčkovi - pregled
Zvezdica - CTG

DEJMO PUNCE, DEJMO PUNCE DEJMO PUNCE!

Se kar podpišem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
27.1.2009 21:51:52   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Pija76, helou

Hallo tudi tebi!

Kako si?

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
27.1.2009 21:54:01   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Pija76, helou

Hallo tudi tebi!

Kako si?

Dobro, evo zdej sem začesla s telovadbo. Jo imam čisto blizu na koncu ulice in ker se sezona končuje (samo še 3-4 mesece traja) so polovične cene. Moram ostati v formi za novi postopek ki bo maja/junija.
Pa ti kako si? Kdaj greš ti v postopek?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
27.1.2009 21:55:16   
sonček33
Kdaj greš ti v postopek?

Pija itak skoz postopa - naokoli. Pa brez zamere, pijauser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
27.1.2009 21:55:45   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kdaj greš ti v postopek?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
27.1.2009 21:57:15   
Pija76
MBT1979 evo jaz sem delavno aktivna user posted image , drugače pa veš da sem fajn. Komaj čakam seveda petek, pa da bo vikend. Ta vikend se nam žurka obeta user posted image , te imam najrajš. V postopek imam namen iti konec marca, oz. v aprilu - sej veš delovne obveze, naš foh veš da je je...beni v tem času user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
27.1.2009 21:58:18   
Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kdaj greš ti v postopek?

No brihte, a je kera od vas pri miru? Ja! Če ne drugač, se pa okol svoje osi vrtim user posted image , sam da dogaja!

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
27.1.2009 21:59:47   
MBT1979

MBT1979 evo jaz sem delavno aktivna user posted image , drugače pa veš da sem fajn. Komaj čakam seveda petek, pa da bo vikend. Ta vikend se nam žurka obeta user posted image , te imam najrajš. V postopek imam namen iti konec marca, oz. v aprilu - sej veš delovne obveze, naš foh veš da je je...beni v tem času user posted image

Te čisto razumemuser posted image . Petki so najboljši!!
A boste šle na jabučka? zdej sta mismis in gigi zahinaviliuser posted image  a ti greš vseeno?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
27.1.2009 22:02:26   
MBT1979
mal stimulacijeuser posted image

user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
27.1.2009 22:03:06   
Pija76
MBT1979 itak petek je zakon. Ja ne vem kako bo z Mismis in Gigi, upam na najboljš! Da se zastopimo - da jima ne bo za iti na jabučka! Če pa bosta po kojem slučaju za, sem pa jaz itak ZA! Ne vem še, sem mislila, da naš gre na pot, pa zdaj ne gre user posted image . Mogoče jo pa še ukup mahneva, ampak verjetno ne! Vsaj kuker ga poznam user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
27.1.2009 22:03:40   
Pija76

mal stimulacijeuser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
27.1.2009 22:05:19   
MBT1979

MBT1979 itak petek je zakon. Ja ne vem kako bo z Mismis in Gigi, upam na najboljš! Da se zastopimo - da jima ne bo za iti na jabučka! Če pa bosta po kojem slučaju za, sem pa jaz itak ZA! Ne vem še, sem mislila, da naš gre na pot, pa zdaj ne gre user posted image . Mogoče jo pa še ukup mahneva, ampak verjetno ne! Vsaj kuker ga poznam user posted image

ja, seveda... se razume.. raje vidimo dobre novičke tukaj na RR in dva + ka a neuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
27.1.2009 22:06:29   
Pija76
No tolk o karakterju: namest sendviča, studentfutr user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
27.1.2009 22:07:18   
Pija76

ja, seveda... se razume.. raje vidimo dobre novičke tukaj na RR in dva + ka a neuser posted image

Točno tako! Za žur bo še čas!

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
27.1.2009 22:07:21   
MBT1979

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
27.1.2009 22:08:41   
mismis

A boste šle na jabučka? zdej sta mismis in gigi zahinaviliuser posted image  a ti greš vseeno?

no, no nikar laži širiti okoli. Mismis ni zahinavil, to sploh ne zna, zahnivala sta dr. D, ker dela ET-je samo ob četrtkih in moji folikli, ki hočejo, da jih on obdelujeuser posted image user posted image user posted image  Na to pa res nimam vplivauser posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
27.1.2009 22:10:21   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

no, no nikar laži širiti okoli. Mismis ni zahinavil, to sploh ne zna, zahnivala sta dr. D, ker dela ET-je samo ob četrtkih in moji folikli, ki hočejo, da jih on obdelujeuser posted image user posted image user posted image  Na to pa res nimam vplivauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , dobr si se vn izvadilauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
27.1.2009 22:10:35   
mismis
Wp, tebi pa za jutri želim vse naj, naj pa še boljše.  Ma si še mlada veš user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?