lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa HD, u ja prosim, če ga ne rabiš več, veš da bi nam prav prišel. hvala ti, javim naslov mojcek: ja shujšal je nekje 600 g, plus da se ni nič zredil, recimo da je pol vse skupaj naneslo 800 g. sicr pa a veš, da sem že razmišljala o bioresonanci, sam še zmeri nimam pojma kaj naj si mislim o tem, al je to resnica al krneki.. kr baje da tam vsem odkrije alergije, pa dvomim da majo vsi? kaka je pa cena, pa kje je kej blizu mene? hvala vsem za pestke za mojga dolgina jaz ti s prve roke povem - nam NI odkrila NOBENE alergije na osnovna živila, samo na cepivo je odreagirala. pa smo testirali vekrat - na različnih ampulah, svoje mleko sem ime s seboj, zdravila... vse ji ustreza. ni pokazalo alergij. cena pa nimam pojma, jaz pa grem v čet v CE, pride ona k k njej hodim, k babici in mi je bližje. Midva sva bila prejšni teden na bioresonanci v Rogaški Slatini. Testa nam ni mogla narediti, ker je Aljaž ful obremenjen s sevanjem in ni pokazalo nobenih alergij. Meni ni bilo čist nič jasno, sem mislila da si je vse skupaj izmislila. Smo imeli pol eno terapijo, plačali smo 26 EUR. Prvi pregled pa je mislim da 60 EUR, ti bom povedala naslednjič. No in sva čez vikend imela doma radiostezista (ta ki meri sevanje) in mu nisva nič povedala kaj nam je pokazalo na bioresonanci in smo ugotovili, da tam ko je imel Aljaž postavljeno posteljo so prisotna vsa možna sevanja (vodni tokovi...) in središče vseh je bilo pri njegovem trebuhu, je rekel, da verjetno to tudi vpliva da ima tak močen refluks. Posteljo smo zdaj postavili na prostor, kjer ni prisotno sevanje in upam da bo kaj bolje, čeprav jaz tudi ne verjamem kaj preveč v te stvari. Sem pa potem verjela da je bilo to opazno na bioresonanci. Mojcek, kdaj pa boš v četrtek v CE? Se bi lahko kaj dobile če boš imela čas, pa če nas ne bo zasnežilo.
|