|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 22:40:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1451
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
27.1.2009 22:40:20   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Kuser posted image Amis. Dela, pa ne dela. user posted image

Če ti je kej v tolažbo, tle vLj pa telemach zafrkava kadar jih prime.Pol pa vsa besna kličem na 080 št. in mi reče, ja gospa vam bomo mal linijo prečistl pa bo vse delal.Bom jaz njemu kej prečistlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti si tud taka? Jaz sem tud zmeraj tečna zarad tega neta, me po moje že poznajo user posted image user posted image

Moj je zadnjič klical na T-2 in povedal, da Paprika tv neki šteka.

Pa pravi dečko na drugi strani:" Ja, kaj pa drugi programi?
Moj:" Sej mene ne zanimajo drugi programi, ker bi zdele rad gledal TV Papriko."
Dečko:" Ja, veste, nam nekaj šteka."
Pa moj:" Ja, sem porajtu, da neki šteka, zato sem vas pa poklical."
Dečko:" Ja, mmm, kaj pa drugi programi? A tud kaj štekajo?"user posted image user posted image
Pa moj že čist živčen:" Ne vem in me ne zanima, ker zdele trenutno gledam Papriko in hočem da ta program popravte, ne druge!!!!!" Pa drugač moj nikol ne gleda Paprike. Takrat je bil pa glih neki našpičen in mu je tale Paprika prav prišla user posted image

No, pol sem pa nehala poslušat pogovor, ker sem se začela smejat user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1452
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 22:41:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1453
27.1.2009 22:41:28   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

da o zborni slovenščini ne govorim!!!! lektorji so jim španska vas!

Don't remind me! Mene to kar dvigne, ej! Al pa voditelj dnevnika, k ne zna tistih par stavkov prebrat --- haloooo? Pa to je tvoja sluzba, dragi moj/draga moja. Lepo prebrat, da vsi razumejo. Saj nismo loleki na drugi strani ... uf, uf, raje ne bom o tem, ker me resnicno razbesni ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1454
27.1.2009 22:43:28   
netki
punce....siol je zakon!!!user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
27.1.2009 22:43:30   
metuljcek321
tims, o-o, tole s T2 pa ne zveni najboljs! Midva se pa glih napravljava, da pri njih vzameva net. Ma, net bo menda delal. Ali pac ne? Vase izkusnje?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1456
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 22:44:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1457
27.1.2009 22:46:00   
metuljcek321
O, karamela, vidim te! Kaj dogaja? Tista torta, ki si jo prej prilepila - OMG, yummy, yummy, yummy. Izgledala je vsaj pol metra visoka in nafilana s fuuuul cokolade - kar mal sline se mi je pocedilo iz ust, res! Taka slastna je bila videt.

Za koliko oseb si jo naredila? Mi je izgledala res konkretna, prava lepotica. In sla je torej ze vsa? Smrk, smrk!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1458
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 22:46:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1459
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 22:47:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1460
27.1.2009 22:47:27   
metuljcek321
Drage moje dame!

Moje veke so se zacele zapirat, malo manjka, pa bom tko kot Tom (of Tom & Jerry), k si je dal zobotrebce, da so stale narazen! Tole vam se prilepim & se vidjamo zjutraj! Mirno noc zelim vsem! Pa dobr z zimsko porihtajte!

user posted image

Letim v mizule ... lepotnemu spancu se pac ne gre odrect, a ne? Hec, hec ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1461
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 22:47:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1462
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 22:49:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1463
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 22:50:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1464
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 23:19:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1465
27.1.2009 23:23:03   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

tims, o-o, tole s T2 pa ne zveni najboljs! Midva se pa glih napravljava, da pri njih vzameva net. Ma, net bo menda delal. Ali pac ne? Vase izkusnje?

pri nama vse dela brez problemov

tortica - hm, čak, da preštejem koliko kosvo smo dobili iz nje - enih 18. Ja, je bila pa kar visoka, dobrih 10cm in prav imaš - res je bila nafilana s čokolado. Mmmm, se mi sline cedijo. Jutri imam sladko večerjo, komaj čakam.

berem vas za nazaj drgač ... ne folgam

glede zizik - mam triumfov super športni modrček, bil je čez 40 eur, ampak je zakoooon, lahko delam kar na svetu hočem, res!

zimska, what´s up?

Neposredna povezava do sporočila: 1466
27.1.2009 23:24:34   
rovar_ka
Tak, smo imeli že prvi alarmuser posted image Jaz ne vem no kaj je res tak lačna al kaj, da ne more več kot 3 ure zdržat brez moje zize al kajuser posted image

Zimska - Lan že aja? Tvojega še kr ni? Kaj popiva s kolegi al kaj? user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1467
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 23:27:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1468
27.1.2009 23:39:59   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Vsak včasih mal zaštekauser posted image user posted image , siol mogoče še najmanjkrat, al pa tud ne.Se spomnim ko so mjemu šefu doma siol montiral, in ful dolgo ni delal TV pa telefon, sem malo morje pritožb napisala, tako da kakršne sreče si tako pa dela.

Sej drugač ni panike. Načeloma sva kar zadovoljna s T-2, je pa tko kokr prav Populis-vsak včasih mal zašteka.

Naša pa kar neki štrajka. Se je odločla da ne bo spala. Joj, res ne vem, kaj njej ni jasnouser posted image . Jo zdej moj nosi, prej sem jo jaz poskušala uspavat, pa pet min. spi, pa se kar zbudi in se začne neki smejkat, pa kr neki, no. Grem pod tuš, pol pa bo mogoče tud možnost, da bom jaz šla kaj prej v posteljo.

Lahko noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1469
28.1.2009 0:43:29   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

HD, u ja prosim, če ga ne rabiš več, veš da bi nam prav prišel. hvala ti, javim naslov

mojcek: ja shujšal je nekje 600 g, plus da se ni nič zredil, recimo da je pol vse skupaj naneslo 800 g.

sicr pa a veš, da sem že razmišljala o bioresonanci, sam še zmeri nimam pojma kaj naj si mislim o tem, al je to resnica al krneki.. kr baje da tam vsem odkrije alergije, pa dvomim da majo vsi?

kaka je pa cena, pa kje je kej blizu mene?

hvala vsem za pestke za mojga dolgina

jaz ti s prve roke povem - nam NI odkrila NOBENE alergije na osnovna živila, samo na cepivo je odreagirala. pa smo testirali vekrat - na različnih ampulah, svoje mleko sem ime s seboj, zdravila... vse ji ustreza. ni pokazalo alergij.

cena pa nimam pojma, jaz pa grem v čet v CE, pride ona k k njej hodim, k babici in mi je bližje.

Midva sva bila prejšni teden na bioresonanci v Rogaški Slatini. Testa nam ni mogla narediti, ker je Aljaž ful obremenjen s sevanjem in ni pokazalo nobenih alergij. Meni ni bilo čist nič jasno, sem mislila da si je vse skupaj izmislila. Smo imeli pol eno terapijo, plačali smo 26 EUR. Prvi pregled pa je mislim da 60 EUR, ti bom povedala naslednjič. No in sva čez vikend imela doma radiostezista (ta ki meri sevanje) in mu nisva nič povedala kaj nam je pokazalo na bioresonanci in smo ugotovili, da tam ko je imel Aljaž postavljeno posteljo so prisotna vsa možna sevanja (vodni tokovi...) in središče vseh je bilo pri njegovem trebuhu, je rekel, da verjetno to tudi vpliva da ima tak močen refluks. Posteljo smo zdaj postavili na prostor, kjer ni prisotno sevanje in upam da bo kaj bolje, čeprav jaz tudi ne verjamem kaj preveč v te stvari. Sem pa potem verjela da je bilo to opazno na bioresonanci.

Mojcek, kdaj pa boš v četrtek v CE? Se bi lahko kaj dobile če boš imela čas, pa če nas ne bo zasnežilo.

Neposredna povezava do sporočila: 1470
28.1.2009 0:44:54   
lili3
Jaz imam pa novo frizuro, sem bila danes po 4 mesecih pri frizerju.user posted image user posted image

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
28.1.2009 0:45:47   
lili3
Gilo in Umpa, mi imamo pa dr. Kosijevo in nam je ok.

< Sporočilo je popravil lili3 -- 28.1.2009 0:53:44 >

(odgovor članu Gilo)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
28.1.2009 6:57:03   
ilatic
Ste vidle na Preverjeno? Tiste, ki imate bolj napredne otroke - kar trenirajte, jih boste lahko vpisale v vrtec "Nobelovčki".

SVAŠTA! Kam bom pa jaz svojega? A obstaja vrtec za lenčke in debeluščke?

tims takrat nisem šla na srečanje se pa spomnim da ste na naslejdnjem srečanju o tem čeblajle in smo se smejale da si s Trojna vlekla vampe. Mislil da te je Populis peljala a ne?

Jah mi smo tudi včeraj imeli s snegom kolobocije.  Moža je sosed s traktorjem gor pipeljal, snega imamo ene 30 cm sigurno. Da ne govorim o elektriki. skoz nam jo je ven metal nismo mogli gledat TV niti na RR nisem mogla!user posted image

LEX Kako si preživela zobarja?

Sem vas prebrala in sem malo žalostna postala proti koncuuser posted image .

Nič lep dan vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 1473
28.1.2009 7:46:17   
neboglasnica
Dobro jutro ali pa je zunaj še noč?

Včeraj je potem Staš mirno zaspal v svoji posteljici, nekam je kuhal, pa ne vem ali od utrujenosti ali pak aj bo. Smao jaz koza od vse čokolade, polna adrenalina nisem zaspala do polnoči, sem že hotela nazaj na RR prilest. Pa sem se uprla.

Zimska: user posted image

Imejte se,

mi trije

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
28.1.2009 8:51:23   
metuljcek321
Dobro jutro vsem! Upam, da ste v redu spale!

Najprej nekaj za lepsi zacetek dneva:
user posted image

user posted image  user posted image  populis za tiste robcke vceraj!

user posted image  lili za noo frizuro!

user posted image  zimska!

iltatic, zakaj si pa ob branju postov vceraj zvecer postala zalostna? Kateri del te je spravil v tako voljo?

Hvala vsem za T2 info! Ma, menda bo delalo bp. populis, tims, kako pa zasteka - vrze net ven? Za kolk casa? Kako pogosto? Zdaj imava net na Siolu & ni problemov whatsoever. Je pa fuuul pocasno vse skupaj, tko da bi pri T2 vzela hitrejso varianto, pa se ceneje je --- za 4 evrcke na mesec.

PS: Vau, ne morem verjet, sem na isti strani kot vceraj zvecer ... ulala! (Hm, al je pa to zasvojenostuser posted image )

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?