Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:27:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kljub temu, da so mi kile domnevno obstale in se je celo nabralo nekaj vode v meni, ker sem prejšnji teden jedla OH, ki jih drugače ne, imam še dodatne pol kile minusa. Zdaj sem na -4,5.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:28:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro vsem ki ste pokonci. sem glih začela piti kofi in sam ušesa napenjam kdaj se bo Filip zbudil. zdej grem pa mal za nazaj prebrat kolikor se bo dalo Jaka je v vrtcu, Maja pa moj pa še spita. Bom mogla mojega zbudit, takrat bo pa verjetno tudi Maja auf.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:28:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Včeraj ste načvekale toliko strani, da raje ne grem brat, ker ne bom uspela vsega Vmes sem 2x prišla pokukat gor in sem ujela ravno 2 reči: kako je šefica zaje.ba.la od Soncnice Sandre *** (ej, pretepst bi bilo treba pokvarjeno!!! Ni mi namreč jasno, kako ni smel na očetovski dopust, ker je bilo toooliko dela, zdaj pa je odveč?!) in da je umrl hrček od Srčekgirll (žal mi je ). Če je bilo še kaj posebnega, mi naredite obnovo O naši noči in nespanju ne bom, ker je bilo še huje kot doslej, sem podrta do konca Tega tvojega Gregca bo treba malo po nagi riti. Ko bi ti videla, kako je zdajle razigran in dobre volje, se mi ves čas smejčka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:29:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** SLAVNOSTNO SPOROČAM, DA SE JE NAŠA STAREŠINA ESTRELLA PREBILA DO MAGIČNE MEJE 10.000 POSTOV IN DA SI OB TEJ PRILIKI ZASLUŽI POSEBNO DARILO: taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Opaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:30:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro vsem ki ste pokonci. sem glih začela piti kofi in sam ušesa napenjam kdaj se bo Filip zbudil. zdej grem pa mal za nazaj prebrat kolikor se bo dalo Jaka je v vrtcu, Maja pa moj pa še spita. Bom mogla mojega zbudit, takrat bo pa verjetno tudi Maja auf. A so pri vas v vrtcu trenutno kakšne nalezljive bolezni? Pri nas jih je danes s skupini točno 5, ene ni, ker jih je zamedlo, drugi so vsi bolni...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:30:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Včeraj ste načvekale toliko strani, da raje ne grem brat, ker ne bom uspela vsega Vmes sem 2x prišla pokukat gor in sem ujela ravno 2 reči: kako je šefica zaje.ba.la od Soncnice Sandre *** (ej, pretepst bi bilo treba pokvarjeno!!! Ni mi namreč jasno, kako ni smel na očetovski dopust, ker je bilo toooliko dela, zdaj pa je odveč?!) in da je umrl hrček od Srčekgirll (žal mi je ). Če je bilo še kaj posebnega, mi naredite obnovo O naši noči in nespanju ne bom, ker je bilo še huje kot doslej, sem podrta do konca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:31:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** SLAVNOSTNO SPOROČAM, DA SE JE NAŠA STAREŠINA ESTRELLA PREBILA DO MAGIČNE MEJE 10.000 POSTOV IN DA SI OB TEJ PRILIKI ZASLUŽI POSEBNO DARILO: taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Opaaaaaaa Ulala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:31:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro vsem ki ste pokonci. sem glih začela piti kofi in sam ušesa napenjam kdaj se bo Filip zbudil. zdej grem pa mal za nazaj prebrat kolikor se bo dalo Jaka je v vrtcu, Maja pa moj pa še spita. Bom mogla mojega zbudit, takrat bo pa verjetno tudi Maja auf. A so pri vas v vrtcu trenutno kakšne nalezljive bolezni? Pri nas jih je danes s skupini točno 5, ene ni, ker jih je zamedlo, drugi so vsi bolni... pri nas v vrtcu zaenkrat nič, sam je bil pa Mark full sitn k je prišel domov za p......., pa neki mu z noska spet teče, bog ve če bo zdržal do konca tedna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:33:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Pri nas po včerajšnjem sneženju dežuje. Se ne bodo otroci mogli nič sankat, ker se topi sneg. Upam, da bo kaj iz napovedanega sneženja, da še kake 3 dni uživamo v sankanju. Kljub temu, da so mi kile domnevno obstale in se je celo nabralo nekaj vode v meni, ker sem prejšnji teden jedla OH, ki jih drugače ne, imam še dodatne pol kile minusa. Zdaj sem na -4,5. Zdaj pa grem brat večerin čvek. Sploh se ne spomnim kje sem ostala. dobr ti gre, pa lepo da si spet nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:35:05
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Spali smo do 7.30h, drugače sem pa na robu živćnega. Alja jer popila 200AM in zakašljala in vse zbruhala. Noče čaja pit, GH itak noče...Skratka ne vem kaj naj naredim Kar je tekočega ko kašlja zbruha, GH pa ne je. Ma naj gre vse v 3 krasne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:35:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro vsem ki ste pokonci. sem glih začela piti kofi in sam ušesa napenjam kdaj se bo Filip zbudil. zdej grem pa mal za nazaj prebrat kolikor se bo dalo Jaka je v vrtcu, Maja pa moj pa še spita. Bom mogla mojega zbudit, takrat bo pa verjetno tudi Maja auf. A so pri vas v vrtcu trenutno kakšne nalezljive bolezni? Pri nas jih je danes s skupini točno 5, ene ni, ker jih je zamedlo, drugi so vsi bolni... pri nas v vrtcu zaenkrat nič, sam je bil pa Mark full sitn k je prišel domov za p......., pa neki mu z noska spet teče, bog ve če bo zdržal do konca tedna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:35:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Spali smo do 7.30h, drugače sem pa na robu živćnega. Alja jer popila 200AM in zakašljala in vse zbruhala. Noče čaja pit, GH itak noče...Skratka ne vem kaj naj naredim Kar je tekočega ko kašlja zbruha, GH pa ne je. Ma naj gre vse v 3 krasne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:36:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Včeraj ste načvekale toliko strani, da raje ne grem brat, ker ne bom uspela vsega Vmes sem 2x prišla pokukat gor in sem ujela ravno 2 reči: kako je šefica zaje.ba.la od Soncnice Sandre *** (ej, pretepst bi bilo treba pokvarjeno!!! Ni mi namreč jasno, kako ni smel na očetovski dopust, ker je bilo toooliko dela, zdaj pa je odveč?!) in da je umrl hrček od Srčekgirll (žal mi je ). Če je bilo še kaj posebnega, mi naredite obnovo O naši noči in nespanju ne bom, ker je bilo še huje kot doslej, sem podrta do konca Tega tvojega Gregca bo treba malo po nagi riti. Ko bi ti videla, kako je zdajle razigran in dobre volje, se mi ves čas smejčka Bog ve kaj tvojega otroka muči. Žal ne poznam nobenega primera, ki bi imel take težave kot ti. Zase vem, da bi me tole pripeljalo tako daleč, da bi krepko razmišljala o uspavalu. Kaj pa P pravijo na to? Si na MON-u zvedela kaj? Zdaj je že toliko velik, da bi ga počasi lahko tole stanje minevalo. Upam, da vama mine ko bo v pravem pogonu (hodil).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:37:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro vsem ki ste pokonci. sem glih začela piti kofi in sam ušesa napenjam kdaj se bo Filip zbudil. zdej grem pa mal za nazaj prebrat kolikor se bo dalo Jaka je v vrtcu, Maja pa moj pa še spita. Bom mogla mojega zbudit, takrat bo pa verjetno tudi Maja auf. A so pri vas v vrtcu trenutno kakšne nalezljive bolezni? Pri nas jih je danes s skupini točno 5, ene ni, ker jih je zamedlo, drugi so vsi bolni... Pri nas je isto. 5 fantov, danes pa ne vem, če ni še kakšen manj. Za 1 vem, da so šli na smučanje, večina je bolana. Kaj pa razsaja pa ne vem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:40:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Spali smo do 7.30h, drugače sem pa na robu živćnega. Alja jer popila 200AM in zakašljala in vse zbruhala. Noče čaja pit, GH itak noče...Skratka ne vem kaj naj naredim Kar je tekočega ko kašlja zbruha, GH pa ne je. Ma naj gre vse v 3 krasne. Mogoče pa le ni vsega izbruhala, 2 deci je precej veliko. Gregi včasih zaradi kašlja bruhne, hrano pomešano s sluzjo, je sicer količinsko veliko (vsaj tako izgleda), ampak vseeno nekaj ostane notri.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:42:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Včeraj ste načvekale toliko strani, da raje ne grem brat, ker ne bom uspela vsega Vmes sem 2x prišla pokukat gor in sem ujela ravno 2 reči: kako je šefica zaje.ba.la od Soncnice Sandre *** (ej, pretepst bi bilo treba pokvarjeno!!! Ni mi namreč jasno, kako ni smel na očetovski dopust, ker je bilo toooliko dela, zdaj pa je odveč?!) in da je umrl hrček od Srčekgirll (žal mi je ). Če je bilo še kaj posebnega, mi naredite obnovo O naši noči in nespanju ne bom, ker je bilo še huje kot doslej, sem podrta do konca Tega tvojega Gregca bo treba malo po nagi riti. Ko bi ti videla, kako je zdajle razigran in dobre volje, se mi ves čas smejčka Bog ve kaj tvojega otroka muči. Žal ne poznam nobenega primera, ki bi imel take težave kot ti. Zase vem, da bi me tole pripeljalo tako daleč, da bi krepko razmišljala o uspavalu. Kaj pa P pravijo na to? Si na MON-u zvedela kaj? Zdaj je že toliko velik, da bi ga počasi lahko tole stanje minevalo. Upam, da vama mine ko bo v pravem pogonu (hodil). Hvala enako P tega nespanja ne jemlje resno, bo minilo, pravi. Na MON-u pa nisem spraševala, ker bi bil verjetno zelo podoben odgovor. Sploh glede na to, da mu čez dan nič ne manjka, da normalno je, kaka, se igra, se razvija,...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:46:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Spali smo do 7.30h, drugače sem pa na robu živćnega. Alja jer popila 200AM in zakašljala in vse zbruhala. Noče čaja pit, GH itak noče...Skratka ne vem kaj naj naredim Kar je tekočega ko kašlja zbruha, GH pa ne je. Ma naj gre vse v 3 krasne. Mogoče pa le ni vsega izbruhala, 2 deci je precej veliko. Gregi včasih zaradi kašlja bruhne, hrano pomešano s sluzjo, je sicer količinsko veliko (vsaj tako izgleda), ampak vseeno nekaj ostane notri. Kje pa sem to falila? Kaj pa če bi jo peljala k P? Mogoče jo pa grlo boli, zaradi kašlja pa veš, da otroci radi bruhajo. Naj se čim prej pozdravi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:46:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Včeraj ste načvekale toliko strani, da raje ne grem brat, ker ne bom uspela vsega Vmes sem 2x prišla pokukat gor in sem ujela ravno 2 reči: kako je šefica zaje.ba.la od Soncnice Sandre *** (ej, pretepst bi bilo treba pokvarjeno!!! Ni mi namreč jasno, kako ni smel na očetovski dopust, ker je bilo toooliko dela, zdaj pa je odveč?!) in da je umrl hrček od Srčekgirll (žal mi je ). Če je bilo še kaj posebnega, mi naredite obnovo O naši noči in nespanju ne bom, ker je bilo še huje kot doslej, sem podrta do konca Tega tvojega Gregca bo treba malo po nagi riti. Ko bi ti videla, kako je zdajle razigran in dobre volje, se mi ves čas smejčka Bog ve kaj tvojega otroka muči. Žal ne poznam nobenega primera, ki bi imel take težave kot ti. Zase vem, da bi me tole pripeljalo tako daleč, da bi krepko razmišljala o uspavalu. Kaj pa P pravijo na to? Si na MON-u zvedela kaj? Zdaj je že toliko velik, da bi ga počasi lahko tole stanje minevalo. Upam, da vama mine ko bo v pravem pogonu (hodil). Hvala enako P tega nespanja ne jemlje resno, bo minilo, pravi. Na MON-u pa nisem spraševala, ker bi bil verjetno zelo podoben odgovor. Sploh glede na to, da mu čez dan nič ne manjka, da normalno je, kaka, se igra, se razvija,... Samo nekaj ga mora mučit, če ne drugo pa psiha. Že tole nespanje čez dan se lahko vleče v noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:49:25
|
|
|
|
mafi
|
evo kavica popita alarem se je uklopil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:55:23
|
|
|
|
suzy85
|
špelin@ upam, da bo Gregija tole stanje hitro minilo in si boš lahko pošteno odpočila! barbaw za izgubljene kg! estrella tudi zate upam, da tvoja čim prej dobi svoj apetiti za GH nazaj!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:55:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo kavica popita alarem se je uklopil Pri nas se tudi pogovarja v posteljici in dokler ne začne klicat ne grem. Moram si pa prej pravi sok naredit, preden spijem kavo ali kaj pojem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 8:57:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Pri nas po včerajšnjem sneženju dežuje. Se ne bodo otroci mogli nič sankat, ker se topi sneg. Upam, da bo kaj iz napovedanega sneženja, da še kake 3 dni uživamo v sankanju. Kljub temu, da so mi kile domnevno obstale in se je celo nabralo nekaj vode v meni, ker sem prejšnji teden jedla OH, ki jih drugače ne, imam še dodatne pol kile minusa. Zdaj sem na -4,5. Zdaj pa grem brat večerin čvek. Sploh se ne spomnim kje sem ostala. dobr ti gre, pa lepo da si spet nazaj Kaj pa tvoje hujšanje? Ali si se odpovedala hujšanju? Ne vem pa kako gre ostalim hujšaricam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 9:02:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Včeraj ste načvekale toliko strani, da raje ne grem brat, ker ne bom uspela vsega Vmes sem 2x prišla pokukat gor in sem ujela ravno 2 reči: kako je šefica zaje.ba.la od Soncnice Sandre *** (ej, pretepst bi bilo treba pokvarjeno!!! Ni mi namreč jasno, kako ni smel na očetovski dopust, ker je bilo toooliko dela, zdaj pa je odveč?!) in da je umrl hrček od Srčekgirll (žal mi je ). Če je bilo še kaj posebnega, mi naredite obnovo O naši noči in nespanju ne bom, ker je bilo še huje kot doslej, sem podrta do konca Tega tvojega Gregca bo treba malo po nagi riti. Ko bi ti videla, kako je zdajle razigran in dobre volje, se mi ves čas smejčka Bog ve kaj tvojega otroka muči. Žal ne poznam nobenega primera, ki bi imel take težave kot ti. Zase vem, da bi me tole pripeljalo tako daleč, da bi krepko razmišljala o uspavalu. Kaj pa P pravijo na to? Si na MON-u zvedela kaj? Zdaj je že toliko velik, da bi ga počasi lahko tole stanje minevalo. Upam, da vama mine ko bo v pravem pogonu (hodil). Hvala enako P tega nespanja ne jemlje resno, bo minilo, pravi. Na MON-u pa nisem spraševala, ker bi bil verjetno zelo podoben odgovor. Sploh glede na to, da mu čez dan nič ne manjka, da normalno je, kaka, se igra, se razvija,... Tudi jaz sem na to pomislila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 9:05:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Pri nas po včerajšnjem sneženju dežuje. Se ne bodo otroci mogli nič sankat, ker se topi sneg. Upam, da bo kaj iz napovedanega sneženja, da še kake 3 dni uživamo v sankanju. Kljub temu, da so mi kile domnevno obstale in se je celo nabralo nekaj vode v meni, ker sem prejšnji teden jedla OH, ki jih drugače ne, imam še dodatne pol kile minusa. Zdaj sem na -4,5. Zdaj pa grem brat večerin čvek. Sploh se ne spomnim kje sem ostala. dobr ti gre, pa lepo da si spet nazaj Kaj pa tvoje hujšanje? Ali si se odpovedala hujšanju? Ne vem pa kako gre ostalim hujšaricam. Jaz sem šla dol 4kg, pa se mi nič ne pozna . Vidim, da bom mogla redno telovadit. V marcu pa mislim še malo kozmetični salon obiskat , da bo kakšen viden učinek. Na sedaj je pa še štroma zmanjkalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 28.1.2009 9:05:03
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella ko boš pri volji bi te prosila, če bi mi malo pomagala z nemščino.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?