|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
27.1.2009 21:45:06   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

Jaz pa upam da bo ta tretji/tretja tak user posted image user posted image user posted image

In kaksen napoj si zmesala dragemu, da se je v tretjega/tretjo spustil??

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
27.1.2009 21:46:01   
sky77
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Potem pa pride Svizec in Baltazari in svinja s kukuruzom, pa še kovtr ti dol padeuser posted image user posted image user posted image

ne pisat tega, si bom še premislna user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
27.1.2009 21:47:12   
sky77
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Jaz pa upam da bo ta tretji/tretja tak user posted image user posted image user posted image

sej se še ni, je treba najprej teto s krvavca počakat. Bomo polet delal, k se bo lepo stiskat (vročina, ...)

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
27.1.2009 21:47:52   
katka28
Ah kar bo pa bo...tvoje bo...saj si ze vsega navajena, jaz pa mislim, da bo priden/pridna in sploh ne bos vedela, da je z vami...user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
27.1.2009 21:49:32   
sky77
Sej Bini je taka, razen ponoči vem da jo imam

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
27.1.2009 21:49:51   
Krista28
Oj, vidim da ste že ogrete. Pri nas sta ful lepo mirno zaspala, večerjico z mojim sva že imela, zdaj ima pa on del...haha...je priden in ponavadi on pakira meso v vreček za skrinje, ven pa jaz jemljem pa kuham...

Sem pa tko švoh, da grem kar spat....ampak me je za jutri strah kolk boste naklofale....prijavljenih vas je ful....

sky  sem se pa prav nasmejala rokovi domišljijiuser posted image user posted image , saj naš ma tud kdaj take fore...pa pol sploh ne ve od kod mu je padla...

Jabček....ti....saj potem ko so pridni hitro pozabimo...ne, ne...jst mam potem še slabo vest, da sem kaj tazga pomislila...ampak me tud včas tolk razuser posted image ...grrr...no moje je dodal, da je pa to tud nekaj vredno, da ti ga je vsaj potem mal prijel, da si lahko dokončalauser posted image

Uživjate in lahko noč

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
27.1.2009 21:50:12   
katka28

sej se še ni, je treba najprej teto s krvavca počakat. Bomo polet delal, k se bo lepo stiskat (vročina, ...)

Moj si je ze norce delala, ker so zdaj tisti dnevi, da ne bo z menoj spal, da ga slucajno ne p...lim user posted image user posted image   mi je pa zdaj obljubil, da bova pocakala se pol leta in bova potem videla kje smo ko bo gospodarska kriza ze kazala svoje znake....tako, da upanje se imam, da bom se kdaj prava nosecnica...

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
27.1.2009 21:51:36   
sky77
katka mogoče bova pa celo istočasno user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
27.1.2009 21:52:56   
Majček28
pišuka poldi, kolk ste naklofale...a be gledat Hausa user posted image

pri nas iz vsakega 'kota' brunda gunda odmeva, jaz pa mal zabušavam...kolk je to en lušten del user posted image

Se je pa dons neki ne tko luštnega zgodil...Brinček moj ima 'šljivo' user posted image ... je spet neki plezala kot ponavad in ji neki ni znesel pa se je tko nesrečno udarla glih pod učka...tko mi je mm razložu, jaz sem v spalnici knjigo brala...sem hotla bit mal jezna pa itak vem ,da bi se to tud v pričo mene zgodil

Sva pa dons po žmiljontem poskusu le ulovile lulanje v vrečko, jutri moram pa za izvide poklicat...upam, da bodo OK

...tko, zdej grem pa za nazaj prebrat kaj se se kaj zmenile

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
27.1.2009 21:53:19   
katka28

katka mogoče bova pa celo istočasno user posted image

To bi blo zanimivo, ce bi potem se katera od nas bila bi spet mele svoje debate user posted image user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
27.1.2009 21:53:55   
Majček28
matr kolk ste hitre, še preden sem začela klofat je bil na tej strani samo en post user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
27.1.2009 21:54:38   
resnično srečna
he he katka...ja verjamem, da je tale tvoja nosečnost bila bolj ko ne ležeča...sem imela cimro na E ki je prišla skor ploh v porodnišnico...iz nje pa z dojenčkom vmes pa 10 tednov ležala pa 8 tednov prej rodila...

tko da držim pesti, da ti uspe...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
27.1.2009 21:54:56   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Sva pa dons po žmiljontem poskusu le ulovile lulanje v vrečko, jutri moram pa za izvide poklicat...upam, da bodo OK

Tukaj so pa fantje v prednosti, ker jim kr vrecko nalepijo okoli l...ija in to je to. Vsaj nasa dva sta bila prejsnjic zelo pridna in sta se ze med pregledom polulala tako, da smo hitro koncali.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
27.1.2009 21:56:49   
sky77

Tukaj so pa fantje v prednosti, ker jim kr vrecko nalepijo okoli l...ija in to je to. Vsaj nasa dva sta bila prejsnjic zelo pridna in sta se ze med pregledom polulala tako, da smo hitro koncali.

misli si, našega roka ta nalepljena vrečka tako boli, da sploh ne more lulat noter. Bini prej naredi tisto kar je treba user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
27.1.2009 21:58:12   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

he he katka...ja verjamem, da je tale tvoja nosečnost bila bolj ko ne ležeča...sem imela cimro na E ki je prišla skor ploh v porodnišnico...iz nje pa z dojenčkom vmes pa 10 tednov ležala pa 8 tednov prej rodila...

tko da držim pesti, da ti uspe...

Saj to je problem, ko sploh ne ves, da si nosec. Men so vsi govorili kdaj si pa ti bla noseca te nismo nic videli user posted image ...ja kaj cmo ampak ko ves zakaj lezis zmores...ce bi veliko okrog skakala bi verjetno moja soncka se prej prikukala na plan....

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
27.1.2009 22:00:03   
katka28

misli si, našega roka ta nalepljena vrečka tako boli, da sploh ne more lulat noter. Bini prej naredi tisto kar je treba user posted image

Mogoce bomo mi tudi meli probleme, ko malo odrasteta za enkrat trkam nam se uspeva.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
27.1.2009 22:05:15   
NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

v lj so 3: btc pod emporiumom, mercator šiška in supernova na rudniku

Zadnjič sem bila čist paf, ko sem videla da tega pod Emporiumom zapirajo user posted image ... pa ni dolgo nazaj, ko so ga razširili ... v glavnem, tega ni več.

a ti to resno???? kako to da ga ni več???? ja celega šita no....

čist resno ... brez heca ... ravno med razprodajami sem bila tam, pa so babe pakirale stvari v škatle in obvestilo na trgovini - da zapirajo user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 2292
27.1.2009 22:06:09   
Jo@n
Majček, a Brina je tudi danes akrobacije izvajala? Potem je od danes pomargarininih kar nekaj aprilčkovuser posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
27.1.2009 22:09:59   
katka28
Nas Jakob ma tudi busko user posted image samo je nisem mazala, ker preden jaz to opazim je ze modrica, se nic ne joce tako, da sploh ne vem kje jo stakneta..Sicer boste pa tako videle...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
27.1.2009 22:10:00   
trnuljčica
Evo Housa je konec.user posted image

trnuljčica mi ko smo šli prvič v troje na dopust smo vzeli oba vozička, športnega in marelo. Nikoli ne veš kakšen teren bo user posted image user posted image user posted image

Mi vemo. Samo marela.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
27.1.2009 22:11:33   
NiLe

Se je pa dons neki ne tko luštnega zgodil...Brinček moj ima 'šljivo' user posted image ... je spet neki plezala kot ponavad in ji neki ni znesel pa se je tko nesrečno udarla glih pod učka...tko mi je mm razložu, jaz sem v spalnici knjigo brala...sem hotla bit mal jezna pa itak vem ,da bi se to tud v pričo mene zgodil

ojej, uboga Brina ... očitno je bil danes dan za buške ... no, naša je zaenkrat še bolj pri statičnih, pa ne pleza ... oh, koliko bo še bušk ...

user posted image user posted image user posted image ... joj, mi2 imava pa še vedno dolg ... dati mora kri in se morava odpraviti do ZD

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
27.1.2009 22:12:27   
resnično srečna
ja očitno je bil danes dan bušk he he...al pa bolj težko vreme pa so bili štorasti...

She
Within the measur

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
27.1.2009 22:14:29   
katka28
Eno vprasanje: a imaste vse robove zascitene oz. kaj naredite, da vsaj malo preprecujete bliznja srecanja z koti?? Ker tudi pri nas bo treba pocasi zaceti skrbeti za te zadeve pa se ne vem kako bomo to sprovedli?

Neposredna povezava do sporočila: 2298
27.1.2009 22:19:26   
resnično srečna
mi nič ne pazimo...se bo pač na par slabih izkušnjah naučila...povem da je nekaj aua...če bo to naredila...in da bo potem buba...tko kot ona reče...in ker je nejeverna proba...no sedaj se mi zdi da je počasi celo začela dojemat, da mi lahko zaupa...he he...

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
27.1.2009 22:22:35   
katka28

mi nič ne pazimo...se bo pač na par slabih izkušnjah naučila...povem da je nekaj aua...če bo to naredila...in da bo potem buba...tko kot ona reče...in ker je nejeverna proba...no sedaj se mi zdi da je počasi celo začela dojemat, da mi lahko zaupa...he he...

A tolk ze govorite kako prisrcno...mi pridemo samo do opaaa user posted image pa ata .....mama pa ignorirata.

Sicer sem jaz tudi bolj free stile in bom po  moje imela kar tvojo taktiko se mi dopade user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?