|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
27.1.2009 21:23:57   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

v lj so 3: btc pod emporiumom, mercator šiška in supernova na rudniku

Zadnjič sem bila čist paf, ko sem videla da tega pod Emporiumom zapirajo user posted image ... pa ni dolgo nazaj, ko so ga razširili ... v glavnem, tega ni več.

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Babnice ve kar čvekajte...jaz grem po moje kar na quality time z mojim možekom...vmes pa vas mal prečekiram...

ej, bejbi, dej boš zganjala quality time z možekom malo kasneje ... me te imamo tud rade in te rade beremo tko da se lahko tud mal nam posvetiš user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
27.1.2009 21:24:47   
resnično srečna
jah men je kul...pa še placa ne zavzame ne vem kolk...sam mi imamo ****iš rdečega he he...v zeleni kuhinji...da te kap zadane he eh

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
27.1.2009 21:25:12   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Babnice ve kar čvekajte...jaz grem po moje kar na quality time z mojim možekom...vmes pa vas mal prečekiram...

ej, bejbi, dej boš zganjala quality time z možekom malo kasneje ... me te imamo tud rade in te rade beremo tko da se lahko tud mal nam posvetiš user posted image user posted image

Se podpisem pod to. Pusti moza saj ti ne bo nikamor pobegnil :) danes mormo, da 100-tke priti

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
27.1.2009 21:27:04   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

jah men je kul...pa še placa ne zavzame ne vem kolk...sam mi imamo ****iš rdečega he he...v zeleni kuhinji...da te kap zadane he eh

user posted image

Tudi rdeč z belo mizico v zeleni kuhni.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
27.1.2009 21:27:07   
katka28
Kje je pa Majcek...a se z Brino spat dajeta??

Ne saj ne da je tako grozen ampak ze imamo dva ta lesena in nebi potem k babicam neke plastike dajala, pa trip trap vzames obroc dol in lahko potem se kdaj kdo rit gor prisloni in dejansko vzdrzi. Ne me narobe razumet....saj vam imam rada user posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
27.1.2009 21:29:02   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

v lj so 3: btc pod emporiumom, mercator šiška in supernova na rudniku

Zadnjič sem bila čist paf, ko sem videla da tega pod Emporiumom zapirajo user posted image ... pa ni dolgo nazaj, ko so ga razširili ... v glavnem, tega ni več.

a ti to resno???? kako to da ga ni več???? ja celega šita no....

he he ketrin...a bosta Lukca delala...

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
27.1.2009 21:30:21   
miny

[/quote]

[/quote]

he he ketrin...a bosta Lukca delala...

[/quote]

A si jim recept ala iza dala al kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2257
27.1.2009 21:30:36   
katka28
Evo zdaj sem pa koncno uredila otroske albume do konca, sem preko neta narocila slikice, ker so se ze babice bunle, da ne bodo nic novih slikic doble in jih lepo v albume nafilala kajti zdaj, ko imamo digitalne fotoaparate je prav groza vse je shranjeno na racunalniku in, ce hoce kdo kaksno sliko videt mu je ne morem pokazat razen, ce celo gardo peljem pred racunalnik in jih pokazem. Zdaj pa bo za nekaj casa mir...

Kako ve to resujete?

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
27.1.2009 21:32:01   
katka28
Joj jaz bi tudi se mela kaksno bebiko pa je moj rekel da za enkrat ne bo dal municije user posted image bo treba se malo pocakat. 

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
27.1.2009 21:33:05   
sky77
mi smo že imeli prvo intervencijo. je tako jokala da sem mogla it k njej. Nimam pojma kaj se ji je sanjalo, ker jok je bil hud. Vmes je potem še Rok začel, pa me kliče in ga grem gledat. tamali popolnoma nag sedi na postelji user posted image  Si je še plenico odmontiral. Zakaj je to naredil pa ne zna povedat. No zdej je že oblečen, samo spat pa noče. Tako kot tamala ne in z jokom nekaj izsiljuje

Neposredna povezava do sporočila: 2260
27.1.2009 21:33:24   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Joj jaz bi tudi se mela kaksno bebiko pa je moj rekel da za enkrat ne bo dal municije user posted image bo treba se malo pocakat. 

A še enkrat dvojčka al ka, al dvojčici. Mogoče ga pa to skrbi. user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
27.1.2009 21:34:56   
resnično srečna
he he...katka moj je komentiral zdejle: zih se jima bodo spet dvojčki naredili...in to fantki he he...

joj upam, da prideš do punčke čeprav...fantki se veliko bolj mazijo in so velko večji cartli kot punčke....bolj nežni pa pozorni....smo ravno zadnjič to gledale....

zato jest Jo@n včasih kar mal Jakoba sunem...da se mal pocartam he he

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
27.1.2009 21:35:15   
Ketrin
Madona zadeve se vedno bolj komplicirajo, ne? Dva vozička, dva stolčka za hrenjenje, dva avtostolčka?

Avtosedež: No pri nas zaenkrat ni tako... V bingotu imam Kajin stolček in mi2 se voziva s tem avto...kadar gremo skupaj gremo tudi s tem, tko da tukaj ni problema...imam še en stolček (rabljen), ki ga ima moja mami v garaži in kada je Kaja pri njej ne rabim mojga ven iz avta dajat... Kajo bom v vrtec vozila jaz in tudi pobrala jo bom... Zakaj bi bil to problem? Bo pač v vrtcu dokler ne pridem. Mal pred 8 bo v vrtcu in ob pol 5 jo poberem... Razen če ne bo ne vem kaj...to bomo sproti reševali...

Stol za hranjenje: doma ima svojega, mami ima trip trapa

Voziček: če smo dal tolk dnarja za tega in naj bi bil do 3 let, je to to... novega ne bomo kupovali...

Morje: imamo prikolico v Savudriji in dovolj prostora za voziček in druge zadeve....

No, v glavnem o vsem tem še nisem tolk detaljno razmišljala...zaenkrat je plan tak...probleme bomo reševali ko pridejo..če pridejouser posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
27.1.2009 21:35:28   
katka28

mi smo že imeli prvo intervencijo. je tako jokala da sem mogla it k njej. Nimam pojma kaj se ji je sanjalo, ker jok je bil hud. Vmes je potem še Rok začel, pa me kliče in ga grem gledat. tamali popolnoma nag sedi na postelji user posted image  Si je še plenico odmontiral. Zakaj je to naredil pa ne zna povedat. No zdej je že oblečen, samo spat pa noče. Tako kot tamala ne in z jokom nekaj izsiljuje

Ti sploh ni dolgcas....tudi jaz ugotavljam da morata nasa dva vcasih nekaj sanjat..sicer glede na to, da se jima non stop nekaj dogaja tako ni cudno, da imajo se kaksne nocne more...sigurno sanjata mene kako ju lovi z zlico...''dajta se malo pojest, da bosta mocna kot popaj'' user posted image user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
27.1.2009 21:38:08   
katka28

he he...katka moj je komentiral zdejle: zih se jima bodo spet dvojčki naredili...in to fantki he he...

joj upam, da prideš do punčke čeprav...fantki se veliko bolj mazijo in so velko večji cartli kot punčke....bolj nežni pa pozorni....smo ravno zadnjič to gledale....

No bos lahko nasa tudi malo cartala, ker pri nas se cartamo kar na tleh.....mama ne popusca.

Ja tudi mojega skrbi, da bi se kaksnega fantka slucajno naredil pol bi mu pa spet tezila dokler nebi bila puncka user posted image user posted image ...dvojcka se ene np, ce bosta vsaj pol tako pridna kot sta Jakob in Anze bo pa mel moz ze skoraj svojo nogometno ekipo ....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2265
27.1.2009 21:38:31   
sky77
tamala je utihnila, izgled da je zaspala. Rok pa tv gleda z mojim

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
27.1.2009 21:39:28   
Ketrin
Ne sledim vas....

Ne, Lukca ne bomo delal...Zdej so še vedno punce na pohodu, tko da mormo fante počakat.... user posted image Ampak vadit pa mormo a ne? Da nau pol k bo šlo za res fušanje in neusklajenostuser posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
27.1.2009 21:39:49   
miny
Nič se počasi poslavljam, MM vabi z večerjo pa pravi,da jo bova prec pokurla user posted image .

Nočko

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
27.1.2009 21:40:59   
Ketrin
Mi smo imeli tudi že 4 intervencijo... ampak sej to je pri nas stalnica, tko da niti ne pišem tega tuki gor....

Iza model: po moje so ti modeli izumrli... Iza je bila še zadnji primerek te čudovite vrsteuser posted image Si sploh ne upam upat na kaj takega....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
27.1.2009 21:40:59   
Jo@n

He, he, da vidiš to našo crto po zadnji vročini... Se kar stisne, če sem pa bolj stran pa roke dvigneuser posted image  ratam čist mehka... Ti ga v petek posodim za en krog.

Smo se mu pa prej vsi smejali, ga je babi imela, pa ji še malo kašelj nagaja, pa zakašlja. In J za njo. Pa babi komentira, da je bogi, ker kašlja. Pa ji pravim, da ne, da njo posnema. Ker sem ga na isto foro dobila čez dan, da si je tisto piskanje iz pljučk izkašljal. No, pa smo izmenično s presledki pokašljevali vsi 3 in mali princ z namiuser posted image . Po 9 brezhibno ponovljenem poskusu smo se režali do solz, malemu pa nič jasno. No, smo ga hitro prepričali, da je bravo, bravo.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2270
27.1.2009 21:41:02   
katka28

Ne sledim vas....

Ne, Lukca ne bomo delal...Zdej so še vedno punce na pohodu, tko da mormo fante počakat.... user posted image Ampak vadit pa mormo a ne? Da nau pol k bo šlo za res fušanje in neusklajenostuser posted image

ti kar vadi samo ne danes, ko mamo maraton. Skoda, da vse nekaj hujsamo in ne pridejo bandidosi na svoj racum. Ampak bejbike, ko pa pridete k meni vas pa caka, da boste vedela kdaj set v Laskem ble

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
27.1.2009 21:42:46   
Ketrin
Vidim, da vas je kar nekaj prijavljenih in smo že na 91. strani....tko da 100 ne gine...

Torej vas zapuščam in grem gledat filmček... spet par solzic potočituser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
27.1.2009 21:43:24   
sky77

Mi smo imeli tudi že 4 intervencijo... ampak sej to je pri nas stalnica, tko da niti ne pišem tega tuki gor....

Iza model: po moje so ti modeli izumrli... Iza je bila še zadnji primerek te čudovite vrsteuser posted image Si sploh ne upam upat na kaj takega....

Jaz pa upam da bo ta tretji/tretja tak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
27.1.2009 21:43:55   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Smo se mu pa prej vsi smejali, ga je babi imela, pa ji še malo kašelj nagaja, pa zakašlja. In J za njo. Pa babi komentira, da je bogi, ker kašlja. Pa ji pravim, da ne, da njo posnema. Ker sem ga na isto foro dobila čez dan, da si je tisto piskanje iz pljučk izkašljal. No, pa smo izmenično s presledki pokašljevali vsi 3 in mali princ z namiuser posted image . Po 9 brezhibno ponovljenem poskusu smo se režali do solz, malemu pa nič jasno. No, smo ga hitro prepričali, da je bravo, bravo.user posted image user posted image user posted image

Ma ti nasi skratje so pravi glumci. Vse posnemajo.....zato so pa se bolj cotkano. Ceprav bo treba pocasi pazit na obnasanje in besedne zaklade. Midva z MM ze imava ucne ure, ker mu vcasih iz ust uidejo kaksni neprimerni stavki 8med voznjo, ko ga kaksne sofer razjezi, med gledanje ali igranjem nogometne tekme..)

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
27.1.2009 21:44:24   
Ketrin
Potem pa pride Svizec in Baltazari in svinja s kukuruzom, pa še kovtr ti dol padeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?