Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 21:40:06
|
|
|
|
Gilo
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 Gilo hvala ti. Si mi polepšala večer. Nazadnje, ko sem se matrala, sem bila prav jezna sama nase, da sem tako zabita. Malenkost, zato pa smo tukaj Pa nisi zabita, halo!! Js sem se na začetku tud matrala, ko sem pomanjševala sliko, pa nikol ni bla dost majhna
Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone) Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo, se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 21:40:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 21:42:30
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa jaz pa mam novo ljubezen odkar sem ledala p.s. i love you in sicer http://www.imdb.com/media/rm3782580480/tt0431308 http://www.imdb.com/media/rm713593344/nm0604747 ni kjut? hehe, men pa taprvi ni simpatičenk... on ta drugi igralec pa njamsi, tak da si lahk pošteno razdelima A tebi je bil oni drugi bolj všeč? Sej meni sta oba, ampak ta mi je taki pravi ded jaooo Moj William
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 21:44:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 21:44:16
|
|
|
|
glugluglu
|
Blacky, smo se spomnile nate, pa tudi na nejca, no sej boš videla ko boš enkrat (vem, da boš) brala za nazaj, flower, jaz sem pa v pon. napisala, da mi je tehtnica pri mojih starših pokazala 62 kg. vampi: bljaak trojanski krofi: mnjami Zakaj je vam učiteljicam bolj všeč, da otroke porufate, kot pa da točno vedo kdaj bojo vprašani, moram povedat, da se jaz nisem upala javljat zaradi strahu, ne vem zakaj, no glupo, sovražila sem to ko se te porufali in ko smo v srednji šoli dobili napovedano spraševanje je bilo to zame super, sem ziher več znanja odnesla. Zdaj grem pa na skype, čao
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 21:45:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 21:45:13
|
|
|
|
metuljcek321
|
Umpa, ja, Johnnyja Deppa smo ravno zadnjic obcudovale rebeca, tudi meni je bila Vicky ful boljsa s pazem! lejla, nice avatar! Mah, nobena od mojih opcij ni bila prava - sment! rovarka, tip ni slab, ampak meni pa res bolj padejo v oci baby facike. Se dobro, da imamo razlicen okus, a ne? Saj ves, jaz sem a long-time fan of Brad Pitt ... ceprav moram kar tukajle in zdaj priznat, da se je postaral in bo treba verjetno kaj novega/mlajsega poiskat ... any suggestions? Ampak, Umpa, gre za eno in isto osebo na rovarkinem linku
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 21:46:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 21:46:35
|
|
|
|
Gilo
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa gilo ne vem, že skoz sem tak kaj bomo mele kako srečanje v celju po 15 februarju? Js sem takoj za. Pa nekaj me še zanima Umpa; katero pediatrinjo imaš (če hodiš sem v Celje)?
Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone) Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo, se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 21:46:37
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Metuljčica: našemu malčku se je utrgalo. pokonci že od pol štirih, poje, kakal je že tri konkretne klobase danes, prevrača kozolce... Očitno takole moja M vpliva nanj. tvoj vsej ziza...moja sploh noče zize Je pojedel mlečno kašico, sem ga ob 20.00 podojila in do sedaj se on zeza z očijem ob gledanju TV. Sem ga hotela sedaj spet podojiti, japajade, nič. Zdajle gre pa skupaj z očijem spat, je pa že cel prešvican od norenja. Kaka luna morda? IZVIRNO SPOROČILO: zimska Jeee! Lan obvlada pincetni prijem. Pobira drobne smeti po tleh. Kaj pa, če bi ti sesalec kupila? Eni se kao borimo proti mladoletnemu delu, ti pa ga siliš reveža naj sesa. Tims: enkraten odgovor glede najinih let. Na moža pa luna vpliva stoposto, tudi moj je že v postelji. Staš pa še kar vztraja, zgleda da bom morala na pomoč. Zimska: ga še kar ni domov? Aja, pri nas pa nič ne sneži. Nočka, dame, Staš je zmagal. Toliko o razvajanju.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 21:47:19
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa joj ta drugiiiii, njegov naglas in nasmeh film sam pa ti ni bil všeč ne? kak to?
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 21:47:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 21:48:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 21:49:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 21:49:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 21:50:53
|
|
|
|
Gilo
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Js sem takoj za. Pa nekaj me še zanima Umpa; katero pediatrinjo imaš (če hodiš sem v Celje)? super, se dobimo jaz mam pečnik rojnik frido, super ženska. pa ti Dr. Gobovo. Najverjetneje pa bom hodila od zdaj naprej k Dr. Mladenoviču v Žalec.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 21:50:53
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Ampak, Umpa, gre za eno in isto osebo na rovarkinem linku nope, dva tipa sta prvi je on ki je kolega od glavnega igralca v p.s. i love u, drugi pa glavni igralec, ki umre puterčrk ima prav, link je od enega in istega.. Mojega Williama.. Gerry pa je bil tale http://www.imdb.com/media/rm3900020992/ch0037609 Kateri ti je zdaj všeč?? MOJ Willy?
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 21:51:22
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Ampak, Umpa, gre za eno in isto osebo na rovarkinem linku nope, dva tipa sta prvi je on ki je kolega od glavnega igralca v p.s. i love u, drugi pa glavni igralec, ki umre Jep! Sam, k kliknes na link, je pa obakrat slikica Williama.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 21:51:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 21:52:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 21:53:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 21:55:18
|
|
|
|
lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ lejla, ja lep avatar Glede jagod: a resno ti najraje zjutraj? Huh, jaz sem pa preveč zaspana, tud moja čutila še ne funkcionirajo in pol je kr neki... Hvala. Pri nas so zvečer jagode uvele. Zjutraj jih je najlepše obirat.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 21:55:55
|
|
|
|
Gilo
|
Ne Umpa, ni mi najbolj všeč, pa Dr. Mladenoviča poznam, sam se nisem prej spomnila nanj.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 21:56:08
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa film sam pa ti ni bil všeč ne? kak to? a veš zakaj mislim, da ne... ker je tak nerealen mi bil... jaz sem taka zoprna oseba, takoj ko je v knjigi ali filmu neki nerealnega me mine gledat... začelo se je pa s pogrebom, oziroma sedmino... tak so bli vsi srečni, da groza.. pa še glavna igralka mi ni potegnila, čeprav je bila v punčki za milijon dolarjev odlična.. ne vem, cel film mi ni pasal, ni me potegnilo... on revež pa tak že na začetku umre vsake oči imajo svojega malarja pravijo.. Mene pa je recimo pritegnilo že na samem začetku, ker sem vidla v tem igralcu mojega dragega oziroma točno takrat, ko sta se spičla, pa je on odšel skoz vrata kao ves jezen.. In se takoj vrnil nazaj nasmejan - točno to bi moj naredil, je tak neprepirljiv človek Glede igralke - meni ona na splošno ni nekaj simpatična, tukaj pa mi je bla ful - zanimivo
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 21:56:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
NakupovanjepatkapatatkaKje najpogosteje nakupujete za vaše otroke?na spletu (
7%)
v trgovini (
93%)
Število vseh glasov: 193Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!