dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Oj! Se spet javim malo. Vidim, da kaj veliko me tak niste pogrešale, tiste, ki pa ste nam zaželele vse dobro, pa najlepša hvala iz srca. Pomagalo še ni, danes ponoči je zbolela še Teja, kuha mi z vročino 38,5, dajem ji svečke, spat ne more, ker ne more dihat, ima čist poln nosek, v grlu ji hrope in kašlja, takrat jo zaboli. Danes ponoči sva bedeli do 4h, nisem spala čisto nič, potem pa sem ji dala svečko, pa sva zaspali za 2 uri in pol. Čista koma sem bila, pa še 39 vročine sem imela. No, dopoldan sem šla potem še z njo spat za 2 uri, da sem not spravla, pa vročina mi je hb padla. Nejc je spet zakuhal, zdaj spi, ker je čist izmozgan od vsega, ima tud 38,5, ampak to že 4. dan. Jutri popoldan gremo k P, če ne bo bolje, zaenkrat mi je dala sestra navodila po telefonu. Pa še moj srček danes praznuje svoj 4. rojstni dan! Vse najboljše, fantek moj, da bi čimprej ozdravel! Aja, moje kg so 77,8 se pozna, da 2 dni nisem jedla popolnoma nič. da se vsi čimprej pozdravite! in vse najboljše Nejcu za rojstni dan!!
|