|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
27.1.2009 18:46:45   
Lara Croft
drgač pa ona zaspi sama z dudico. sej bi jo mami crklala pa oči ne pusti

Pri nas je bil pa ati mal zaskrbljen, ko sem jo začela navajat, da zaspi sama.... pa še dudico zlo malo krat rabi, da zaspi... če pa jo, kmalu plune ven ali ji jo pa jaz pridem spulit... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
27.1.2009 19:02:05   
Jazzy1
Živjo punce!

Danes sem začela brati ta forum - sicer s preceeejšnjim zamikom - in se pridružujem tejle nadvse prijetni družbi mladih mamic user posted image . Moja Lija je stara 4 mesece in 2 tedna, in zanekrat nama gre kar dobro, brez večjih posebnosti in težav.

No edino s spanjem imamo težave. Lija zeloooo težko zaspi, vsakič obvezno v rokah, čeprav jo probava odložiti takoj ko začne dremati. Ampak bolj ne deluje. Skoraj vsakič se zbudi in jo nato zopet dvigneva in tako ponavljamo vajo tudi 10x na večer. Ima še kdo podobne težave oz. rešitev???? No, na srečo potem ko enkrat zaspi ni večjih težav. Bom vesela vsakega predloga, kako jo naučiti, da bi sama lažje zaspala!!!user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
27.1.2009 19:18:58   
pf
Lara Croft dobro si rekla, da si ji naredila bolj domače s klobaso za dojenje. To si fajn naredila, ker če je bila prej v zibki, bi ji bilo zdaj viška prostora, zdaj pa se bo res počutila "bolj domače". user posted image  user posted image  user posted image
Jazzy pozdravljena in dobrodošla. Moj nasvet glede uspavanja je, da vztrajaj. Pa ne tako, da jo na rokah uspavate. Budno v kinderpet, pa dudico, pa božat po glavici, pa kak vrtiljak, zvezdico zaspanko. Prej ko slej se bo navadila. Vztrajajte in se vama bo obrestovalo. Držim pesti.
Lana je danes zaspala v minuti. Sva telovadile prej na sedežni v dnevni in se je toliko nabrcala, potem pa še brcanje v banjici, papica in je omagala.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
27.1.2009 19:23:50   
pf
Včeraj sem kupila user posted image nekaj za pusta hrusta. Bo pikapolonica. Nič nekih velikih oblačenj ne bo. Samo kapica je s tipalkami in pa za spredaj takšen krogec s pikicami. Sladko. Sem ji probala dat kapico na glavo in ji je padla čez oči. Je bila tak smešna, ker seveda revica nič ni videla in je tak migala z glavico levo, desno.
Meta a si že sprobala fliper? Jaz ga imam doma že dalj časa, sem ga kupila že v nosečnosti in me zanima, če ste se že kopali z njim in kako se obnese. Me mika, da bi se kopali jutri malo. Imamo veliko trikotno banjo in bi malo čofotale.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
27.1.2009 19:26:47   
Jazzy1
Pf, tudi to smo že probali. Vsak večer imamo ritual: umivanje, papica (med to že dostikrat, ne pa vedno, zaspi in jo potem samo odložim), potem če ne zaspi med dojenjem se še pogovarjamo, beremo pravljico, jo dava v posteljo, glasba, zvezdice na stropu,...ampak ko se tega navečila začne jokat in to tako, da jo enostavno morava v roke vzet. Nikoli ne začne očk zapirat v posteljici, ne glede na božanje, crtanje, tresenje posteljice... Tako, da potem jo pač dvigneva in uspavava v naročju in potem začneva s procesom odlaganja. Žaal drugače do sedaj ni šlo user posted image . Sva pa že kar obupana, ker si ne predstavljava, da bi to mogla delat tudi ko bo starejša.

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 27.1.2009 19:30:21 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
27.1.2009 19:31:23   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kaj je treba storiti, ko umre šef?

Obrniti ga na trebuh za dva dni, da lahko vsi iz riti prilezejo.

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  KAJ JE DOBERuser posted image

user posted image user posted image  ...ma bo dva dni dovoljuser posted image

jst bi ga potem še dala pokopati tako da bi mu rit ven gledala
bi lahko kolesarji parkiral ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
27.1.2009 19:32:24   
RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: morango

Jaz sem pa končno slike v red spravla. In, evo, naša dečva pred enim tednom. Igra pred nočnim spanjem. user posted image

Morangooooo.... kako je lepa.... kako se je spremenila.... koliko krat se spomnem na tiste tri dni, ko smo ble v bolnici....

prava lepotičkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1107
27.1.2009 19:35:25   
RAČKAPK

a dej no mami kaj kompliciraš. zdej je na prvem mestu to, da tvoja Lara uživa, ne pa to kakšn špehc maš ti

ne ide to tako.... moji občutki so tudi pomembni... user posted image

jst še iz stanovanja skoraj ne grem user posted image
zdej je še uredu ko imam vse bunde take lepe fine dolge in čez rit
kaj pa ko bo topleje
joj jst moram shujšat cca 15 kg

Neposredna povezava do sporočila: 1108
27.1.2009 19:36:32   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: pf

RAČKAPK a si vesela snega? Jaz sem ga včasih tudi bila, zdaj pa ko rada vozičkam, mi je pa katastrofa. Pri nas je pomešan z dežjem in ne morema nič ven. Upam, da bo jutri boljše vreme. 

jaaaaaaaaaa jst sm ful vesela snega
ne maram pa če pada dež

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
27.1.2009 19:51:17   
pf
Jazzy kaj pa, če bi jo odložila v postljico, dala lubija, pobožala, zaželela sladke sanje in odšla stran in pa neko malo lučko pustila prižgano. Ali pa, da jo držiš za rokico, da čuti tvojo bližino. Mogoče pa nima rada vsega direndaja. Naši včasih paše hrup npr. zvezdica zaspanka, včasih pa ne in ugasnem, ker se jezi, ker ni tišine. Ravno zato vztrajaj pri tem, da zaspi sama, da ne boš ko bo še večja na posteljci sedela po debelo uro, po tem že ko bo pravljica mimo.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
27.1.2009 20:03:31   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Mi smo že plavali v bazenu... vendar ne v javnem, ampak privat. Mali je prav užival user posted image  user posted image  user posted image
Je pa res, da mu je še malo prevelik obroček, tko da se mi zdi, da mu je bolj udobno brez... tko da ga drživa, da malo čofota.

Še slikica našega plavalca

user posted image

...kak se posrečeno držiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mi gremo pa 14.02. če se kaj ne spremeniuser posted image ...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
27.1.2009 20:03:51   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

marisa.............

kaja.....................

čestitke!!!!!

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
27.1.2009 20:08:50   
gloria

Kaj je treba storiti, ko umre šef?

Obrniti ga na trebuh za dva dni, da lahko vsi iz riti prilezejo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1113
27.1.2009 20:13:45   
pf
Ko gledam Nika kak se kopa me ful ima, da bi šla že jutri na bazen, ampak ne vem zakaj me še nekaj bremza. Prvič bomo definitivno šli v dopoldanskem času, ko ne bo take gužve, da vidimo reakcijo. Čeprav doma uživa v kopanju in se kar včasih jezi, ko jo vzamem ven iz banjice, ampak tam bo pa vse večje in jo bojo same očke. Da ne bo prišlo do kake evakuacije kopalcev zaradi visokega C. Malo me je strah, da se ne bi sprehladila. Včasih sem sama na sebe jezna, ker kompliciram toliko. Čeprav ko pa poslušam ene mamice, pa jaz sploh ne. Ker določeni starši so pa vredni svojega denarja, ampak vsak dela kar njemu in otročku najbolj odgovarja. Sto ljudi, sto čudi. Se mi zdi, da mogoče včasih malo bolj kompliciram zato, ker sem bila na umetni oploditvi. Kaj pa vem. Mogoče. Čeprav otrok je otrok, nima veze kako spočet, ampak jaz imam tak občutek. user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
27.1.2009 20:14:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Živjo punce!

Danes sem začela brati ta forum - sicer s preceeejšnjim zamikom - in se pridružujem tejle nadvse prijetni družbi mladih mamic user posted image . Moja Lija je stara 4 mesece in 2 tedna, in zanekrat nama gre kar dobro, brez večjih posebnosti in težav.

No edino s spanjem imamo težave. Lija zeloooo težko zaspi, vsakič obvezno v rokah, čeprav jo probava odložiti takoj ko začne dremati. Ampak bolj ne deluje. Skoraj vsakič se zbudi in jo nato zopet dvigneva in tako ponavljamo vajo tudi 10x na večer. Ima še kdo podobne težave oz. rešitev???? No, na srečo potem ko enkrat zaspi ni večjih težav. Bom vesela vsakega predloga, kako jo naučiti, da bi sama lažje zaspala!!!user posted image

dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
27.1.2009 20:14:58   
pf
Nočko vam želim. Grem sendviče narediti user posted image , pa pred TV.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
27.1.2009 20:46:24   
morango

jaz imam rada obe idili... morango, kdaj pridem?
Dobrodošla kadarkoli. Zdaj so sicer nore snežne razmere, ma ko se umiri, bo pa tu ful lepo. Bom še eno slikco prilimala, da vidiš, kako zna bit pri nas. Pa lep teren je za vozičkat.

Neposredna povezava do sporočila: 1117
27.1.2009 20:49:12   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

marisa.............

kaja.....................

čestitke!!!!!

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
27.1.2009 20:50:01   
morango

Prvo spanje v novi pojslici....

Ja, končno je dobila več prostora.... sem jo obložila s klobaso za dojenje, da ji bo bolj domače....user posted image
Za našo bo ta druga noč  v pojstlci. Pa zgleda, da ji je kar fajn. No, v zibki je bla res že na tesnem. Sama pa pamžica noče zaspat. Če jo pustim samo, se še bolj zbudi, nekaj časa čeblja, pol začne težit, na koncu se pa prav dere. Tako da se raje izognem neprijetnima dvema fazama in jo položim, ko mi zaspi v naročju, kar je pa hitro. Razen če nima ful za povedat, kako je preživela dan pa to.

Neposredna povezava do sporočila: 1119
27.1.2009 20:51:21   
arabela*
user posted image

kak je lepo uživala v stolčku.....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
27.1.2009 20:53:46   
arabela*
user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 27.1.2009 20:54:06 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
27.1.2009 21:00:37   
*bubi*
user posted image , kaj misliš, zakaj ej bubika tak vriskala, ko je slikico tvojega pikeca videla? user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
27.1.2009 21:03:57   
Lara Croft
Malo me je strah, da se ne bi sprehladila.

Ja... voda mora bit dovolj topla.... potem počasno ohlajanje pa ven ne smete še kar nekaj časa po kopanju... tako se ne bo prehladila. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
27.1.2009 21:05:15   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: morango

jaz imam rada obe idili... morango, kdaj pridem?
Dobrodošla kadarkoli. Zdaj so sicer nore snežne razmere, ma ko se umiri, bo pa tu ful lepo. Bom še eno slikco prilimala, da vidiš, kako zna bit pri nas. Pa lep teren je za vozičkat.

Me boš mogla mal usmerjat.... user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
27.1.2009 21:09:51   
Lara Croft
Sama pa pamžica noče zaspat

Čez dan tudi Lara ne zaspi sama.... ali v vozičku, lupinici ali rokah... drugače se takoj prebudi... če pa jo dam zaspano v voziček pa takoj zaspi... zgleda, da ve, da greva ven... user posted image

Zvečer pa ni več problema... zdej je že okrog 14 dni, ko jo dam budno v pojslico... tudi, če ne zaspi takoj, se nič ne pritožuje... mal še kej pove, sesa rokav od spalke.... jaz jo mal božam in še kej povem in zaspi... Danes je tako z zanimanjem gledala to svojo pojslico... samo baldahin je pogrešala, se mi zdi...

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?