|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
27.1.2009 21:38:13   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz se poslavljam za danes. Lepo spite!!!!

nočko

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
27.1.2009 21:38:24   
*Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo končno sem uspela spraviti našo Mančito spat. Ne vem kaj ji je blo, ne jestm ne spat, samo jokat, pa je blo že boljš, pa spet neutolažljiv jok user posted image

Se mi zdi, da bo spet pestra noč

Ma kaj je tem našim hroščkom....moj ma tudi neke svoje fore zadnje čase....zaspat sam v posteljici je že zgodovina user posted image

Vseeno upam da boste imeli mirno noč....in mi tudi... pa tudi vsi drugi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
27.1.2009 21:39:48   
tally
no grem potem še jaz v horizontalo. upam da mi bo Emilija jutri namenila daljše spanje user posted image , ne pa da je ob 6 aufuser posted image .

nočko pa lepo spite user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
27.1.2009 21:40:19   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

kje pa je šefica, a se je upokojila user posted image ?

Evo mene, sem gledala 2 tek slalomauser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
27.1.2009 21:41:01   
Estrella*

no grem potem še jaz v horizontalo. upam da mi bo Emilija jutri namenila daljše spanje user posted image , ne pa da je ob 6 aufuser posted image .

haaaaaaaaaaaaa a tudi ti???? Zgleda, da sem zamudila  vseuser posted image NOČKO.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
27.1.2009 21:41:15   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

A se ve mene izogibate?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko sem jaz na RR-ji vse nekam smukneteuser posted image

user posted image user posted image
evo mene, jaz sem tukaj

user posted image user posted image

Upam, da bo Gal še malo spal, če ne bom jaz morala odpeketatiuser posted image In kako kaj Mančita?

Mančita se krega z žogo na tleh pa z atijem se igra. A Gal pa še kar panča. priden.

Sem bila v soboto v Ljubljani in se pestoovala dojenčka po imenu Gal, veš? Je prav simpatično ime tale Gal user posted image

Hvalauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2856
27.1.2009 21:42:03   
Anitka

Ja kdo pa naj zdaj bere 15 strani???user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes dobro opravili v RA - začuda so bili dosti bolj prijazni kot zadnjič, zdaj pa ne vem ali zato, ker je bil ati zraven ali pa so gospe imele boljši dan. So nam pokazali vaje za pripravo na sedenje in pa za "plazenje" oz. da se bolj dvigne na roke v trebušnem položaju.

Pa potem smo si privoščili hamburger, mami in Gal pa sta se dobila s še eno mamico in njenim malčkom.

Pri nas pa tudi sneži kot pri norcih in sem pošteno jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  da ste dobro opravili v RA. Ste sedaj fertik ali jo imate še kaj?

Tudi pri nas snegi kot pri norcih user posted image

Imamo še naprej kontrolo. Dobim pa vse po pošti.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2857
27.1.2009 21:42:20   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Evo končno sem uspela spraviti našo Mančito spat. Ne vem kaj ji je blo, ne jestm ne spat, samo jokat, pa je blo že boljš, pa spet neutolažljiv jok user posted image

Ma kaj je tem našim hroščkom....moj ma tudi neke svoje fore zadnje čase....zaspat sam v posteljici je že zgodovina user posted image

Vseeno upam da boste imeli mirno noč....in mi tudi... pa tudi vsi drugi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiana, a veš, da jaz imam samo to še, da sama zaspi in spi veliko. Vse ostalo je je odvisno od nevne forme Aljeuser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
27.1.2009 21:42:41   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Tiana, a veš, da jaz imam samo to še, da sama zaspi in spi veliko. Vse ostalo je je odvisno od dnevne forme Aljeuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
27.1.2009 21:43:26   
Anitka

Zdej grem pa moji Mančiti eno skuto dat za malico, ker se Anitka noče z mano pogovarjat user posted image

user posted image user posted image user posted image sem mogla iti po govedino k babi.

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2860
27.1.2009 21:43:50   
Estrella*

Juti se pa le potrudi in skopacaj skupaj 55 postovuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
27.1.2009 21:44:01   
hijenca
Videk zopet noče spat, jaz pa sem čisto crknjenauser posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
27.1.2009 21:44:57   
Estrella*
Ja pol grem pa še jez pod tuš user posted image user posted image NOČKO

Neposredna povezava do sporočila: 2863
27.1.2009 21:45:21   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
MIDVA SVA DANES NAROČALA NOV AVTO, NOVEGA CITROEN BERLINGOTA user posted image user posted image user posted image Dokončna izdelava je planirana do 17.2. in še prevoz iz Francije, tak, da upava da ga dobiva pred odhodom v Čateške. Aja, za naju ga bodo posebej naredili, ker sva si namislila, da bova imela še paket varnost, paket zaznavanja in paket Modutop...to pa je še zate katy82 odgovor. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naročilo in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 3000 postov.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
27.1.2009 21:45:57   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Videk zopet noče spat, jaz pa sem čisto crknjenauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  upam, da mrkne čim prej, pol pa hitr spat. Na koliko ur pa jemlješ AB?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
27.1.2009 21:46:39   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Sporočam vam žalostno novico, da je moj predragi hrček, po imenu Mišo, danes umrl in je zdej meduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Miss you
user posted image

To je on, nekoč

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
27.1.2009 21:48:49   
hijenca

user posted image user posted image user posted image  upam, da mrkne čim prej, pol pa hitr spat. Na koliko ur pa jemlješ AB?

na 8 ur

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 2867
27.1.2009 21:48:59   
Anitka

Evo od GH je pojedla 150g kosila in 100g vanilijevga jogurtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image +520AM, sedaj dobi še flašo mleka pred spanjem. Upam, da bo ju3 boljši dan za hranouser posted image user posted image  Kar naenkrat ne mara več ničesar.

Bo jutri boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2868
27.1.2009 21:49:15   
tally

user posted image user posted image user posted image tebi pa nič ne uide

Neposredna povezava do sporočila: 2869
27.1.2009 21:49:57   
tally

Ja pol grem pa še jez pod tuš user posted image user posted image NOČKO

ja kam greš zdejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2870
27.1.2009 21:50:19   
tally

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
27.1.2009 21:51:20   
Anitka

user posted image  SLAVNOSTNO SPOROČAM, DA SE JE NAŠA STAREŠINA ESTRELLA PREBILA DO MAGIČNE MEJE 10.000 POSTOV IN DA SI OB TEJ PRILIKI ZASLUŽI POSEBNO DARILO: taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Opaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2872
27.1.2009 21:52:43   
Estrella*

na 8 ur

Nič kaj ugodno. Bi na 12h bilo bolje

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
27.1.2009 21:52:51   
Anitka

Ja kdo pa naj zdaj bere 15 strani???user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes dobro opravili v RA - začuda so bili dosti bolj prijazni kot zadnjič, zdaj pa ne vem ali zato, ker je bil ati zraven ali pa so gospe imele boljši dan. So nam pokazali vaje za pripravo na sedenje in pa za "plazenje" oz. da se bolj dvigne na roke v trebušnem položaju.

Pa potem smo si privoščili hamburger, mami in Gal pa sta se dobila s še eno mamico in njenim malčkom.

Pri nas pa tudi sneži kot pri norcih in sem pošteno jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   da ste dobro opravili in za hamburger user posted image

Veš kako dober je biluser posted image user posted image , bi zdaj še enega.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
27.1.2009 21:53:33   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image tebi pa nič ne uide

ooo a še ne spišuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?