|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
27.1.2009 20:36:18   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Prej mi je zaj...val RR i mi ni hotlo odpret hroščkov. Sem imela to srečo, da sem že prispela na ciljuser posted image
Kje so pa večerne čeveke danes?

Tukaj!!!!

evo me ready, čupko spo mojega sem pa v nočno poslala user posted image

user posted image user posted image user posted image
Tvoj avatar pa je user posted image . čupko je tak cart.

user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
27.1.2009 20:37:49   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ja kdo pa naj zdaj bere 15 strani???user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes dobro opravili v RA - začuda so bili dosti bolj prijazni kot zadnjič, zdaj pa ne vem ali zato, ker je bil ati zraven ali pa so gospe imele boljši dan. So nam pokazali vaje za pripravo na sedenje in pa za "plazenje" oz. da se bolj dvigne na roke v trebušnem položaju.

Pa potem smo si privoščili hamburger, mami in Gal pa sta se dobila s še eno mamico in njenim malčkom.

Pri nas pa tudi sneži kot pri norcih in sem pošteno jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   da ste dobro opravili in za hamburger user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
27.1.2009 20:38:00   
*Tiana*
Ej punce, hvala vam, res iz srca hvala za vse pikepoke in objemčke....za včeraj in danes....zlate ste....rada vas mam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
27.1.2009 20:38:30   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

MIDVA SVA DANES NAROČALA NOV AVTO, NOVEGA CITROEN BERLINGOTA user posted image user posted image user posted image Dokončna izdelava je planirana do 17.2. in še prevoz iz Francije, tak, da upava da ga dobiva pred odhodom v Čateške. Aja, za naju ga bodo posebej naredili, ker sva si namislila, da bova imela še paket varnost, paket zaznavanja in paket Modutop...to pa je še zate katy82 odgovor. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image    za avto

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
27.1.2009 20:40:01   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Zdej gremo pa še mal dol k našim pol pa kopat in spat, Mančita seveda

Dobra si s tem kopanjem. Meni se ne da. Sedaj jo kopava 2x tedensko in še to mi je odvečuser posted image Če se spomnim kako sem Andraža vsak dan!!!!Ja se leta poznajouser posted image

mi st tudi ne kopamo vsak dan user posted image , ampak vsak drug, takrat ji tudi laske umijem, ker si jih skos šlata in seveda umaže user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2780
27.1.2009 20:40:04   
*Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

MIDVA SVA DANES NAROČALA NOV AVTO, NOVEGA CITROEN BERLINGOTA user posted image user posted image user posted image Dokončna izdelava je planirana do 17.2. in še prevoz iz Francije, tak, da upava da ga dobiva pred odhodom v Čateške. Aja, za naju ga bodo posebej naredili, ker sva si namislila, da bova imela še paket varnost, paket zaznavanja in paket Modutop...to pa je še zate katy82 odgovor. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image    za avto

super user posted image user posted image user posted image to boste uživali ko ga boste dobili user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
27.1.2009 20:41:26   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz sem nazaj od zdravnika. Diagnoza; gnojna angina, antibiotik Ospen. Sem pa šla vseeno z avtom, sem vozla full počasi, ker sem še potem v mesto skočla po zdravila.

Zdaj pa grem Vidka spat dat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
27.1.2009 20:41:32   
*Tiana*

Dobra si s tem kopanjem. Meni se ne da. Sedaj jo kopava 2x tedensko in še to mi je odvečuser posted image Če se spomnim kako sem Andraža vsak dan!!!!Ja se leta poznajouser posted image

mi st tudi ne kopamo vsak dan user posted image , ampak vsak drug, takrat ji tudi laske umijem, ker si jih skos šlata in seveda umaže user posted image

Mi se pa vsak dan, mogoče kdaj vmes ne....ampak to itak dela moj tko da nimam nič dela s tem user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
27.1.2009 20:43:11   
tally

Evo sem nazaj

sem kidala dvorišče kot en mutav. je tažek ta sneg ko sam user posted image

Sem pa tako razp.i.zdena zdele da je joj!!!!!!!!!!!!
Me je moj klical in mi sporočil, da mu šefica ne bo podaljšala pogodbe user posted image  ki jo ima do 31.1.user posted image

BITCH!!!!!!!

Ko je hotu vzet 14 dni porodniške ni blo šans, da ne more, da majo preveč dela, da ga rabijo, bla bla bla, zdej pa tole. Tolk sem huda nanjo, da bi jo kar glavo odgriznilauser posted image user posted image

Pravi, da bo šel nazaj v proizvodnjo delat, no vse to, direktno na cesto ga ne bo vrgla

a je spet recesija izgovor? banda user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
27.1.2009 20:43:39   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Mi se pa vsak dan, mogoče kdaj vmes ne....ampak to itak dela moj tko da nimam nič dela s tem user posted image

Pri nas je vsako drugačno umivanje kot v banjici nemogoče. Je tako divja ratala, da ji še plenice več ne morem dat na previjalni. Na preprogi ali sedežni pa ni problema. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
27.1.2009 20:45:38   
*Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz sem nazaj od zdravnika. Diagnoza; gnojna angina, antibiotik Ospen. Sem pa šla vseeno z avtom, sem vozla full počasi, ker sem še potem v mesto skočla po zdravila.

Zdaj pa grem Vidka spat dat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš.

še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem jo tudi že imela user posted image

Tally res pripravno za moje komentiranje....mi ni treba nič za nazaj gledat user posted image

< Sporočilo je popravil *Tiana* -- 27.1.2009 20:46:00 >

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
27.1.2009 20:45:46   
tally

user posted image user posted image user posted image za tvojega, jaz jo večinoma sama, moj samo pride pomagat da glavico umijemo user posted image ker ji zadnje čase ni všeč da ji glavico umijemuser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
27.1.2009 20:47:08   
Estrella*

Prej mi je zaj...val RR i mi ni hotlo odpret hroščkov. Sem imela to srečo, da sem že prispela na ciljuser posted image

Tukaj!!!!

evo me ready, čupko spi mojega sem pa v nočno poslala user posted image

Nočna, opa a pol bodo danes samo domišlija delalauser posted image
Naša še tečka, je očitno lačna pa noče jestuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
27.1.2009 20:47:20   
Estrella*

Za nazaj nisem nič brala, mam bolj mal časa .... smo še kar bolani in tečni in zahtevni in bogi.... ampak zdaj gre pa res na bolje user posted image

No to je pa lepo slišatuser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
27.1.2009 20:48:07   
barbaw

Evo sem nazaj

Me je moj klical in mi sporočil, da mu šefica ne bo podaljšala pogodbe user posted image  ki jo ima do 31.1.user posted image

BITCH!!!!!!!

Ko je hotu vzet 14 dni porodniške ni blo šans, da ne more, da majo preveč dela, da ga rabijo, bla bla bla, zdej pa tole. Tolk sem huda nanjo, da bi jo kar glavo odgriznilauser posted image user posted image

Pravi, da bo šel nazaj v proizvodnjo delat, no vse to, direktno na cesto ga ne bo vrgla

tale recesija je za marikoga zelo dober izgovor user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
27.1.2009 20:48:25   
Estrella*
Grem sinčka pokrit in mu zaželet nočko. Kar naenkrat si je zaželel to in to šele sedaj pri 6 letihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2791
27.1.2009 20:48:35   
*Tiana*

Evo sem nazaj

BITCH!!!!!!!

ja, eni jo res uporabljajo za izgovor, drugi pa morajo res sprejeti neželene ukrepe....sej je nočem zagovarjat, samo še vseeno bolje da mu je omogočila delo na drugem delovnem mestu kot pa da bi ostal na cesti

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
27.1.2009 20:48:48   
barbaw
Ker ni nekega tempa, grem jaz hrčku akvarij spucat. Upam, da ne bo hud name. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
27.1.2009 20:49:02   
tally

Tukaj!!!!

evo me ready, čupko spi mojega sem pa v nočno poslala user posted image

Nočna, opa a pol bodo danes samo domišlija delalauser posted image
Naša še tečka, je očitno lačna pa noče jestuser posted image

ja še danes jutri pa akcija user posted image user posted image , kaj pa Alči matra

Neposredna povezava do sporočila: 2794
27.1.2009 20:50:34   
*Tiana*

Grem sinčka pokrit in mu zaželet nočko. Kar naenkrat si je zaželel to in to šele sedaj pri 6 letihuser posted image

lepo user posted image
rabi pozornost

Neposredna povezava do sporočila: 2795
27.1.2009 20:52:49   
*Tiana*

Ker ni nekega tempa, grem jaz hrčku akvarij spucat. Upam, da ne bo hud name. user posted image

a ga boš vrgla k "levu" da bo jezen nate?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
27.1.2009 20:54:25   
Srčekgirll

user posted image  SLAVNOSTNO SPOROČAM, DA SE JE NAŠA STAREŠINA ESTRELLA PREBILA DO MAGIČNE MEJE 10.000 POSTOV IN DA SI OB TEJ PRILIKI ZASLUŽI POSEBNO DARILO: taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

mljask,mljaskuser posted image user posted image user posted image
ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 2797
27.1.2009 20:55:44   
aurora28

user posted image  SLAVNOSTNO SPOROČAM, DA SE JE NAŠA STAREŠINA ESTRELLA PREBILA DO MAGIČNE MEJE 10.000 POSTOV IN DA SI OB TEJ PRILIKI ZASLUŽI POSEBNO DARILO: taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tally kako to, da Emilije ne postrižeš, ker pravijo, da bolj ko otroku strižeš laske bolj ima goste. Midva sva Gala že trikrat postrigla in se mu vidno pozna, kako se mu gostijo.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2798
27.1.2009 20:57:00   
sesil
dober večer

prvo ko pridem, vidim tiramisu...mmmmmmmmmm

Estrella user posted image čveka.
Sem po dolgem času nazaj na rr. sej neki sem spremljala, ma pisat ni imel kdo. Do konca porodniške bom morda tudi jaz na 2000.user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
27.1.2009 20:58:47   
sesil

Evo sem nazaj

BITCH!!!!!!!

tale recesija je za marikoga zelo dober izgovor user posted image

oo user posted image , tej delodajalci samo za svojo rit skrbijo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?