Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo sem nazaj sem kidala dvorišče kot en mutav. je tažek ta sneg ko sam Sem pa tako razp.i.zdena zdele da je joj!!!!!!!!!!!! Me je moj klical in mi sporočil, da mu šefica ne bo podaljšala pogodbe ki jo ima do 31.1. BITCH!!!!!!! Ko je hotu vzet 14 dni porodniške ni blo šans, da ne more, da majo preveč dela, da ga rabijo, bla bla bla, zdej pa tole. Tolk sem huda nanjo, da bi jo kar glavo odgriznila Pravi, da bo šel nazaj v proizvodnjo delat, no vse to, direktno na cesto ga ne bo vrgla a je spet recesija izgovor? banda ja, eni jo res uporabljajo za izgovor, drugi pa morajo res sprejeti neželene ukrepe....sej je nočem zagovarjat, samo še vseeno bolje da mu je omogočila delo na drugem delovnem mestu kot pa da bi ostal na cesti ja sej to je res. sam fora je, da je že prej delal na tem delovnem mestu pa so ga ful slabše plačevali kot bi ga morali za delo ki ga je opravljal. sedaj ji je pa povedal, da naj mu zrihta tako pogodbo kot mu gre, ali naj si pa iščejo novega strojnika bravo lubi moj, končno si se pošteno postavil zase!!!! pa tudi prej bi mu morala povedat za pogodbo ne pa tik pred zdajci a ne. jaz vseeno mislim da nekateri delodajalci izkoriščajo trenutno stanje za izsiljevanje in manipuliranje z delavci veš hec je v tem, da jih morejo določeno število odpustit, in do zdej so same iz proizvodnje, tle bo pa mela izgovor, da je še nekoga iz stavbe (pisarne) ven vrgla, čeprav ga bo dejansko premestila, ker drugače ga ne more kar tako ven vreči, ker ima pogodbo za nadoločen čas, sam je pa itak firma čist v K****
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|