Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:59:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Tally kako to, da Emilije ne postrižeš, ker pravijo, da bolj ko otroku strižeš laske bolj ima goste. Midva sva Gala že trikrat postrigla in se mu vidno pozna, kako se mu gostijo. sej ona ma goste oz. se ji ful gostijo tiste, ki so pa dolge in štrlijo pa so še njeni prvi laski. ne vem men je tako dobra ta njena čupa da si ne predstavljam da bi jo postrigla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:59:44
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Za nazaj nisem nič brala, mam bolj mal časa .... smo še kar bolani in tečni in zahtevni in bogi.... ampak zdaj gre pa res na bolje No to je pa lepo slišat da boste hitro ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:00:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer prvo ko pridem, vidim tiramisu...mmmmmmmmmm Estrella čveka. Sem po dolgem času nazaj na rr. sej neki sem spremljala, ma pisat ni imel kdo. Do konca porodniške bom morda tudi jaz na 2000. oooo uzgubljena duša
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:02:42
|
|
|
|
sesil
|
Anitka, za RA. Pri nas pa ni niti pikice snega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:03:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Anitka, za RA. Pri nas pa ni niti pikice snega pri nas se je neki trudila sam mu ni ratalo obdržat se
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:04:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer sem vam prišla samo zaželet lahko in mirno noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:06:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober večer sem vam prišla samo zaželet lahko in mirno noč enako tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:10:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ker ni nekega tempa, grem jaz hrčku akvarij spucat. Upam, da ne bo hud name. a ga boš vrgla k "levu" da bo jezen nate? levinja ga je takoj napdla, ko sem probala, če bi ga sprejela, da bi ji pomagal pri porodu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:10:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober večer sem vam prišla samo zaželet lahko in mirno noč Lepo spite.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:14:50
|
|
|
|
*Tiana*
|
Hvala enako Grem gledat Housa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:16:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Hvala enako Grem gledat Housa a zato je tak mrk tukaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:16:22
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Hvala enako Grem gledat Housa ej, zdej ku sem tudi jaz civilizirana....na katerem kanalu je ta slavni dr. house?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:16:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
> Janezek je moral za domačo nalogo napisati 3 stavke, da je v stavku > besedica MOGOČE. > > Sedi za mizo...gleda skozi okno...in zagleda sosedovo deklo, ki gre v hlev > in napiše: > 1.Sosedova dekla gre v hlev, MOGOČE bo pomolzla. > Spet gleda skoz okno in zagleda hlapca, ki gre v hlev in napiše: > 2. Sosedov hlapec gre v hlev, MOGOČE bo nastiljal. > Tudi Janezek gre v štalo in vidi... ter napiše: > 3.Sosedova dekla leži na tleh, MOGOČE je umrla. > Misli si, če napišem stavek več, gotovo dobim odlično v šoli in napiše: > 4. Sosedov hlapec pa leži na njej, MOGOČE bo tudi on umrl, ker samo še z > ritjo miga!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:17:01
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Hvala enako Grem gledat Housa a zato je tak mrk tukaj ne, aneja je še pokonci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:17:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Hvala enako Grem gledat Housa ej, zdej ku sem tudi jaz civilizirana....na katerem kanalu je ta slavni dr. house? Jaz ga zraven gledam. Zakaj pa je danes mrk, ko sem se jaz vrnila za polni delovnik?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:17:51
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll > Janezek je moral za domačo nalogo napisati 3 stavke, da je v stavku > besedica MOGOČE. > > Sedi za mizo...gleda skozi okno...in zagleda sosedovo deklo, ki gre v hlev > in napiše: > 1.Sosedova dekla gre v hlev, MOGOČE bo pomolzla. > Spet gleda skoz okno in zagleda hlapca, ki gre v hlev in napiše: > 2. Sosedov hlapec gre v hlev, MOGOČE bo nastiljal. > Tudi Janezek gre v štalo in vidi... ter napiše: > 3.Sosedova dekla leži na tleh, MOGOČE je umrla. > Misli si, če napišem stavek več, gotovo dobim odlično v šoli in napiše: > 4. Sosedov hlapec pa leži na njej, MOGOČE bo tudi on umrl, ker samo še z > ritjo miga!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:18:29
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Hvala enako Grem gledat Housa ej, zdej ku sem tudi jaz civilizirana....na katerem kanalu je ta slavni dr. house? Jaz ga zraven gledam. Zakaj pa je danes mrk, ko sem se jaz vrnila za polni delovnik? kateri kanal?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:18:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Hvala enako Grem gledat Housa ej, zdej ku sem tudi jaz civilizirana....na katerem kanalu je ta slavni dr. house? Jaz ga zraven gledam. Zakaj pa je danes mrk, ko sem se jaz vrnila za polni delovnik? kateri kanal? Oprosti. Pop tv.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:19:56
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Hvala enako Grem gledat Housa ej, zdej ku sem tudi jaz civilizirana....na katerem kanalu je ta slavni dr. house? Jaz ga zraven gledam. Zakaj pa je danes mrk, ko sem se jaz vrnila za polni delovnik? kateri kanal? Oprosti. Pop tv. Grem v izvidnico, kdo je ta tip
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:20:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll > Janezek je moral za domačo nalogo napisati 3 stavke, da je v stavku > besedica MOGOČE. > > Sedi za mizo...gleda skozi okno...in zagleda sosedovo deklo, ki gre v hlev > in napiše: > 1.Sosedova dekla gre v hlev, MOGOČE bo pomolzla. > Spet gleda skoz okno in zagleda hlapca, ki gre v hlev in napiše: > 2. Sosedov hlapec gre v hlev, MOGOČE bo nastiljal. > Tudi Janezek gre v štalo in vidi... ter napiše: > 3.Sosedova dekla leži na tleh, MOGOČE je umrla. > Misli si, če napišem stavek več, gotovo dobim odlično v šoli in napiše: > 4. Sosedov hlapec pa leži na njej, MOGOČE bo tudi on umrl, ker samo še z > ritjo miga!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:20:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Hvala enako Grem gledat Housa ej, zdej ku sem tudi jaz civilizirana....na katerem kanalu je ta slavni dr. house? Jaz ga zraven gledam. Zakaj pa je danes mrk, ko sem se jaz vrnila za polni delovnik? kateri kanal? Oprosti. Pop tv. Grem v izvidnico, kdo je ta tip Zanimiv karakter igra v tej vlogi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:21:12
|
|
|
|
tally
|
kje pa je šefica, a se je upokojila ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:22:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally kje pa je šefica, a se je upokojila ? NImam pojma. pa še malo bi rabila njeno pomoč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:22:27
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Hvala enako Grem gledat Housa ej, zdej ku sem tudi jaz civilizirana....na katerem kanalu je ta slavni dr. house? Jaz ga zraven gledam. Zakaj pa je danes mrk, ko sem se jaz vrnila za polni delovnik? kateri kanal? Oprosti. Pop tv. Grem v izvidnico, kdo je ta tip Zanimiv karakter igra v tej vlogi. moj mi ne pusti do tv-ja, se je zapičil v discovery
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 21:23:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Hvala enako Grem gledat Housa ej, zdej ku sem tudi jaz civilizirana....na katerem kanalu je ta slavni dr. house? Jaz ga zraven gledam. Zakaj pa je danes mrk, ko sem se jaz vrnila za polni delovnik? kateri kanal? Oprosti. Pop tv. Grem v izvidnico, kdo je ta tip Zanimiv karakter igra v tej vlogi. moj mi ne pusti do tv-ja, se je zapičil v discovery Jaz imam srečo, da je tale kabelski "sprejemnik" tudi snemalnik in si lahko snemam kar hočem.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?