Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 15:40:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Jaz sem pa končno slike v red spravla. In, evo, naša dečva pred enim tednom. Igra pred nočnim spanjem. Morangooooo.... kako je lepa.... kako se je spremenila.... koliko krat se spomnem na tiste tri dni, ko smo ble v bolnici....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 15:50:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
kdaj pa kej hodte spat drgač? naše pred 23h ne morš prepičat da bi celo noč spala. tut će gre spat se do 23h zbuja, pol pa na noč preklop in spi do zjutri. prvi mesec je spala od 23 do 4h potem od 23 do 5h pol od 22 do 5h.. 6h... 8h zDEJ že en mesec jo zmanjkuje že takoj po 20h in spi do 8h..... ups.... pred tremi dnevi se je začela zbujat okoli 6ih.... danes tudi.... je imela ooooogroooomno za povedat.... ene 15 minut je AAAAjAAAAAAAAla..... pa sem si mislila, dokler so Aji je ok.... ko bojo začeli pa Eji bom pa vstala.... no pa je kr naenkrat utihnila..... sem prow vstala in šla pogledat, kaj je, pa je kr nazaj zaspala... do osmih...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 15:53:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
ej punce, a je šla kkšna s septemberčkom že kej plavat na bazen? Mene kopalke ne vidijo, dokler 10kg ne shujšam.... pa še levo joško imam ful večjo... me prow skrbi, če bo tko ostalo..... đizus no....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 15:55:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
ampak čigava Kaja ima danes obmesečnico? Jst sem se pa mal naveličala kr vsem vprek čestitavat... matr, kako sem se dobro izrazila... hahha.. tistim, ki ne sodelujejo, ne bom več...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 15:56:47
|
|
|
|
Tejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft prvi mesec je spala od 23 do 4h potem od 23 do 5h pol od 22 do 5h.. 6h... 8h jaaaaaaaaaaaoooooooooo blagor tebi...... ko bi naš Nik pol tolk spal, bi bila ful vesela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 15:58:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft prvi mesec je spala od 23 do 4h potem od 23 do 5h pol od 22 do 5h.. 6h... 8h jaaaaaaaaaaaoooooooooo blagor tebi...... ko bi naš Nik pol tolk spal, bi bila ful vesela Pa še sem pozabla napisat, da sem jo podojila in je spala naprej do osmih.... Ja, res sem hvaležna za nočni spanec.... Čez dan sicer skoraj nič več ne spi, ma je v redu tako....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 15:59:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj je treba storiti, ko umre šef? Obrniti ga na trebuh za dva dni, da lahko vsi iz riti prilezejo.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 16:10:53
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj je treba storiti, ko umre šef? Obrniti ga na trebuh za dva dni, da lahko vsi iz riti prilezejo. KAJ JE DOBER
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 16:15:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK pr nas pa tko lepo ampak res tko lepo sneži juhu pri nas tud lepo sneži.....samo ..kdo bo to vse skidal..... je ata že 2x ščistil pa še kar gre, če pa pustimo pa bo preveč naenkrat za metat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 16:16:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce skozi čestitate Kaji. Verjetno sem smotana in se opravičujem, ampak čigava Kaja ima danes obmesečnico? marsy je tista, ki jo je mela v bušiju
< Sporočilo je popravil gold fish -- 27.1.2009 16:20:57 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 16:19:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ampak čigava Kaja ima danes obmesečnico? Jst sem se pa mal naveličala kr vsem vprek čestitavat... matr, kako sem se dobro izrazila... hahha.. tistim, ki ne sodelujejo, ne bom več... saj marsy sodeluje.....samo ma možeka trenutno bolanega al je pa v Izoli....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 16:20:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj je treba storiti, ko umre šef? Obrniti ga na trebuh za dva dni, da lahko vsi iz riti prilezejo. KAJ JE DOBER ...ma bo dva dni dovolj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 16:20:44
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kakšno imate kaj vreme?? mogoče kje sneži?? pri nas pada dež s snegom.......žalost od žalosti......... ...............komaj čakam na pomlad in dolge sprehode..... Pri nas sneži in to ful. Tako da kidamo sneg in pol na toplem gledamo, kako mete. Sem prav vesela, da bom kmalu lahko smučke sprobala. Če še kakšno mika prit v zimsko idilo, vabljene.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 16:22:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Če še kakšno mika prit v zimsko idilo, vabljene. ..jaz pa takoj menjam za poletno idilo.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 16:26:32
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: morango Jaz sem pa končno slike v red spravla. In, evo, naša dečva pred enim tednom. Igra pred nočnim spanjem. kolk so že velki naši septemberčki pa nč ni videt da je to igra pred spanjem k tko živo gleda kdaj pa kej hodte spat drgač? naše pred 23h ne morš prepičat da bi celo noč spala. tut će gre spat se do 23h zbuja, pol pa na noč preklop in spi do zjutri. Ja, lana luna, ko je čas za spat, je ponavadi kar živa. Tako da izkoristi uspavanje pri tatu in pol še pri meni, preden zaspi. Uspavalni ritual se začne kmalu po osmi, pol je pa od utrujenosti in konstelacije lune in zvezd odvisno, kdaj zaspi. Ni namreč eden tistih otrok, ki zaspi sama v posteljci. Z Leno je očitno podobno kot s tvojo Saro: če zaspi prej, se pred enajsto še zbudi, ma kar hitro zaspi nazaj. Pol jo hranim enkrat ponoči med 4. in 5. zjutraj, pol pa potegne do osmih. Takrat pa ne pomaga nobeno muckanje po postelji več, morava kar vstat in začet migat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 16:51:03
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft kako se je spremenila.... Ja, se mi zdi, da se kar spreminja. Sem glih gledala slike, pa je vsak mesec mal drugačna. Najbolj smešna je bla v 2. mesecu, ko je bila pleškica. Zdaj pa ima že kar nekaj las in učke že spreminjajo barvo. Tako da modre verjetno ne bodo, ampak nekje med zeleno in rjavo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 17:02:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK pr nas pa tko lepo ampak res tko lepo sneži juhu pri nas tud lepo sneži.....samo ..kdo bo to vse skidal..... je ata že 2x ščistil pa še kar gre, če pa pustimo pa bo preveč naenkrat za metat. meni pa je grozno.Moj je v NM dve uri čakal ,ker je tovornjak zdrsnil v jarek,upam,da se jutri umiri....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 27.1.2009 17:03:16 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 17:21:28
|
|
|
|
pf
|
Gold fish hvala za informacijo čigavo Kajo. Sem na hitrco preletela seznam in nisem opazila Kaje. Seveda bimbo, ker sem jo iskala na začetku seznama, verjetno je pa bolj na koncu. Kaja čestitke. Zdaj pa vem, komu čestitam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 18:03:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ampak čigava Kaja ima danes obmesečnico? Jst sem se pa mal naveličala kr vsem vprek čestitavat... matr, kako sem se dobro izrazila... hahha.. tistim, ki ne sodelujejo, ne bom več... saj marsy sodeluje.....samo ma možeka trenutno bolanega al je pa v Izoli.... saj marsy sodeluje.....samo ma možeka trenutno bolanega al je pa v Izoli.... Točno ja.... ups... se opravičavam.... Čestitke Kaja...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 18:17:40
|
|
|
|
lana luna
|
Lana Luna.... ne vem, če velja tudi za računalnik, ampak zanimivo branje.... od kar sva prebrala, ni več TV čez dan prižgan.... nism najdla članka k si mi ga hotla pokazat. dj mi mal bolj podrobn link pošlji, k sm se skor zgubila na tisti strani. sej če je o tem kako v TV pa računalnik otrok ne sme gledat, to že vem. sej da nauš mislna da moja Sara skos gleda v ekran. to sem jest tko napisala, mal ironično, da se ve, kaj lahko moderna mamica nardi, da loh mal po forumu čekira itak sva zato k sva računalnik prestavla tut Saro dala v svojo sobo. k nočm da spi v isti sobi k tale računalnik seva. tko da ma frajlica že čisto svojo sobico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 18:19:08
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ej punce, a je šla kkšna s septemberčkom že kej plavat na bazen? Mene kopalke ne vidijo, dokler 10kg ne shujšam.... pa še levo joško imam ful večjo... me prow skrbi, če bo tko ostalo..... đizus no.... a dej no mami kaj kompliciraš. zdej je na prvem mestu to, da tvoja Lara uživa, ne pa to kakšn špehc maš ti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 18:23:46
|
|
|
|
lana luna
|
naša Sari je glede spanja čist po mamic in očiju zvečer ne spat, zjutri pa ne vstat. za celo noč zaspi šele ob enajstih. pol se pa med 5 in 8 uro enkrat zbudi, se nafutrava in nazaj zaspi. in pol spi tut do enajstih če je treba. ampak bi jo rada navadla da bi spala od devetih do devetih. amoak sej upam da mam še čas jo to navajat. drgač pa ona zaspi sama z dudico. sej bi jo mami crklala pa oči ne pusti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 18:29:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: morango Če še kakšno mika prit v zimsko idilo, vabljene. ..jaz pa takoj menjam za poletno idilo..... jaz imam rada obe idili... morango, kdaj pridem?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 18:30:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
a dej no mami kaj kompliciraš. zdej je na prvem mestu to, da tvoja Lara uživa, ne pa to kakšn špehc maš ti ne ide to tako.... moji občutki so tudi pomembni...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 27.1.2009 18:32:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Prvo spanje v novi pojslici.... Ja, končno je dobila več prostora.... sem jo obložila s klobaso za dojenje, da ji bo bolj domače....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?