Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:36:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Prej mi je zaj...val RR i mi ni hotlo odpret hroščkov. Sem imela to srečo, da sem že prispela na cilj Kje so pa večerne čeveke danes? Tukaj!!!! evo me ready, čupko spo mojega sem pa v nočno poslala Tvoj avatar pa je . čupko je tak cart.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:37:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja kdo pa naj zdaj bere 15 strani??? Mi smo danes dobro opravili v RA - začuda so bili dosti bolj prijazni kot zadnjič, zdaj pa ne vem ali zato, ker je bil ati zraven ali pa so gospe imele boljši dan. So nam pokazali vaje za pripravo na sedenje in pa za "plazenje" oz. da se bolj dvigne na roke v trebušnem položaju. Pa potem smo si privoščili hamburger, mami in Gal pa sta se dobila s še eno mamico in njenim malčkom. Pri nas pa tudi sneži kot pri norcih in sem pošteno jezna da ste dobro opravili in za hamburger
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:38:00
|
|
|
|
*Tiana*
|
Ej punce, hvala vam, res iz srca hvala za vse pikepoke in objemčke....za včeraj in danes....zlate ste....rada vas mam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:38:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 MIDVA SVA DANES NAROČALA NOV AVTO, NOVEGA CITROEN BERLINGOTA Dokončna izdelava je planirana do 17.2. in še prevoz iz Francije, tak, da upava da ga dobiva pred odhodom v Čateške. Aja, za naju ga bodo posebej naredili, ker sva si namislila, da bova imela še paket varnost, paket zaznavanja in paket Modutop...to pa je še zate katy82 odgovor. za avto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:40:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej gremo pa še mal dol k našim pol pa kopat in spat, Mančita seveda Dobra si s tem kopanjem. Meni se ne da. Sedaj jo kopava 2x tedensko in še to mi je odveč Če se spomnim kako sem Andraža vsak dan!!!!Ja se leta poznajo mi st tudi ne kopamo vsak dan , ampak vsak drug, takrat ji tudi laske umijem, ker si jih skos šlata in seveda umaže
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:40:04
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 MIDVA SVA DANES NAROČALA NOV AVTO, NOVEGA CITROEN BERLINGOTA Dokončna izdelava je planirana do 17.2. in še prevoz iz Francije, tak, da upava da ga dobiva pred odhodom v Čateške. Aja, za naju ga bodo posebej naredili, ker sva si namislila, da bova imela še paket varnost, paket zaznavanja in paket Modutop...to pa je še zate katy82 odgovor. za avto super to boste uživali ko ga boste dobili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:41:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem nazaj od zdravnika. Diagnoza; gnojna angina, antibiotik Ospen. Sem pa šla vseeno z avtom, sem vozla full počasi, ker sem še potem v mesto skočla po zdravila. Zdaj pa grem Vidka spat dat. da se čimprej pozdraviš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:41:32
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej gremo pa še mal dol k našim pol pa kopat in spat, Mančita seveda Dobra si s tem kopanjem. Meni se ne da. Sedaj jo kopava 2x tedensko in še to mi je odveč Če se spomnim kako sem Andraža vsak dan!!!!Ja se leta poznajo mi st tudi ne kopamo vsak dan , ampak vsak drug, takrat ji tudi laske umijem, ker si jih skos šlata in seveda umaže Mi se pa vsak dan, mogoče kdaj vmes ne....ampak to itak dela moj tko da nimam nič dela s tem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:43:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo sem nazaj sem kidala dvorišče kot en mutav. je tažek ta sneg ko sam Sem pa tako razp.i.zdena zdele da je joj!!!!!!!!!!!! Me je moj klical in mi sporočil, da mu šefica ne bo podaljšala pogodbe ki jo ima do 31.1. BITCH!!!!!!! Ko je hotu vzet 14 dni porodniške ni blo šans, da ne more, da majo preveč dela, da ga rabijo, bla bla bla, zdej pa tole. Tolk sem huda nanjo, da bi jo kar glavo odgriznila Pravi, da bo šel nazaj v proizvodnjo delat, no vse to, direktno na cesto ga ne bo vrgla a je spet recesija izgovor? banda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:43:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej gremo pa še mal dol k našim pol pa kopat in spat, Mančita seveda Dobra si s tem kopanjem. Meni se ne da. Sedaj jo kopava 2x tedensko in še to mi je odveč Če se spomnim kako sem Andraža vsak dan!!!!Ja se leta poznajo mi st tudi ne kopamo vsak dan , ampak vsak drug, takrat ji tudi laske umijem, ker si jih skos šlata in seveda umaže Mi se pa vsak dan, mogoče kdaj vmes ne....ampak to itak dela moj tko da nimam nič dela s tem Pri nas je vsako drugačno umivanje kot v banjici nemogoče. Je tako divja ratala, da ji še plenice več ne morem dat na previjalni. Na preprogi ali sedežni pa ni problema.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:45:38
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz sem nazaj od zdravnika. Diagnoza; gnojna angina, antibiotik Ospen. Sem pa šla vseeno z avtom, sem vozla full počasi, ker sem še potem v mesto skočla po zdravila. Zdaj pa grem Vidka spat dat. da se čimprej pozdraviš. še od mene jaz sem jo tudi že imela Tally res pripravno za moje komentiranje....mi ni treba nič za nazaj gledat
< Sporočilo je popravil *Tiana* -- 27.1.2009 20:46:00 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:45:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej gremo pa še mal dol k našim pol pa kopat in spat, Mančita seveda Dobra si s tem kopanjem. Meni se ne da. Sedaj jo kopava 2x tedensko in še to mi je odveč Če se spomnim kako sem Andraža vsak dan!!!!Ja se leta poznajo mi st tudi ne kopamo vsak dan , ampak vsak drug, takrat ji tudi laske umijem, ker si jih skos šlata in seveda umaže Mi se pa vsak dan, mogoče kdaj vmes ne....ampak to itak dela moj tko da nimam nič dela s tem za tvojega, jaz jo večinoma sama, moj samo pride pomagat da glavico umijemo ker ji zadnje čase ni všeč da ji glavico umijem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:47:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Prej mi je zaj...val RR i mi ni hotlo odpret hroščkov. Sem imela to srečo, da sem že prispela na cilj Kje so pa večerne čeveke danes? Tukaj!!!! evo me ready, čupko spi mojega sem pa v nočno poslala Nočna, opa a pol bodo danes samo domišlija delala Naša še tečka, je očitno lačna pa noče jest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:47:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Za nazaj nisem nič brala, mam bolj mal časa .... smo še kar bolani in tečni in zahtevni in bogi.... ampak zdaj gre pa res na bolje No to je pa lepo slišat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:48:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo sem nazaj sem kidala dvorišče kot en mutav. je tažek ta sneg ko sam Sem pa tako razp.i.zdena zdele da je joj!!!!!!!!!!!! Me je moj klical in mi sporočil, da mu šefica ne bo podaljšala pogodbe ki jo ima do 31.1. BITCH!!!!!!! Ko je hotu vzet 14 dni porodniške ni blo šans, da ne more, da majo preveč dela, da ga rabijo, bla bla bla, zdej pa tole. Tolk sem huda nanjo, da bi jo kar glavo odgriznila Pravi, da bo šel nazaj v proizvodnjo delat, no vse to, direktno na cesto ga ne bo vrgla a je spet recesija izgovor? banda tale recesija je za marikoga zelo dober izgovor
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:48:25
|
|
|
|
Estrella*
|
Grem sinčka pokrit in mu zaželet nočko. Kar naenkrat si je zaželel to in to šele sedaj pri 6 letih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:48:35
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo sem nazaj sem kidala dvorišče kot en mutav. je tažek ta sneg ko sam Sem pa tako razp.i.zdena zdele da je joj!!!!!!!!!!!! Me je moj klical in mi sporočil, da mu šefica ne bo podaljšala pogodbe ki jo ima do 31.1. BITCH!!!!!!! Ko je hotu vzet 14 dni porodniške ni blo šans, da ne more, da majo preveč dela, da ga rabijo, bla bla bla, zdej pa tole. Tolk sem huda nanjo, da bi jo kar glavo odgriznila Pravi, da bo šel nazaj v proizvodnjo delat, no vse to, direktno na cesto ga ne bo vrgla a je spet recesija izgovor? banda ja, eni jo res uporabljajo za izgovor, drugi pa morajo res sprejeti neželene ukrepe....sej je nočem zagovarjat, samo še vseeno bolje da mu je omogočila delo na drugem delovnem mestu kot pa da bi ostal na cesti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:48:48
|
|
|
|
barbaw
|
Ker ni nekega tempa, grem jaz hrčku akvarij spucat. Upam, da ne bo hud name.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:49:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Prej mi je zaj...val RR i mi ni hotlo odpret hroščkov. Sem imela to srečo, da sem že prispela na cilj Kje so pa večerne čeveke danes? Tukaj!!!! evo me ready, čupko spi mojega sem pa v nočno poslala Nočna, opa a pol bodo danes samo domišlija delala Naša še tečka, je očitno lačna pa noče jest ja še danes jutri pa akcija , kaj pa Alči matra
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:50:34
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grem sinčka pokrit in mu zaželet nočko. Kar naenkrat si je zaželel to in to šele sedaj pri 6 letih lepo rabi pozornost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:52:49
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ker ni nekega tempa, grem jaz hrčku akvarij spucat. Upam, da ne bo hud name. a ga boš vrgla k "levu" da bo jezen nate?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:54:25
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** SLAVNOSTNO SPOROČAM, DA SE JE NAŠA STAREŠINA ESTRELLA PREBILA DO MAGIČNE MEJE 10.000 POSTOV IN DA SI OB TEJ PRILIKI ZASLUŽI POSEBNO DARILO: taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mljask,mljask ČESTITKE
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:55:44
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** SLAVNOSTNO SPOROČAM, DA SE JE NAŠA STAREŠINA ESTRELLA PREBILA DO MAGIČNE MEJE 10.000 POSTOV IN DA SI OB TEJ PRILIKI ZASLUŽI POSEBNO DARILO: taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Tally kako to, da Emilije ne postrižeš, ker pravijo, da bolj ko otroku strižeš laske bolj ima goste. Midva sva Gala že trikrat postrigla in se mu vidno pozna, kako se mu gostijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:57:00
|
|
|
|
sesil
|
dober večer prvo ko pridem, vidim tiramisu...mmmmmmmmmm Estrella čveka. Sem po dolgem času nazaj na rr. sej neki sem spremljala, ma pisat ni imel kdo. Do konca porodniške bom morda tudi jaz na 2000.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 20:58:47
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo sem nazaj sem kidala dvorišče kot en mutav. je tažek ta sneg ko sam Sem pa tako razp.i.zdena zdele da je joj!!!!!!!!!!!! Me je moj klical in mi sporočil, da mu šefica ne bo podaljšala pogodbe ki jo ima do 31.1. BITCH!!!!!!! Ko je hotu vzet 14 dni porodniške ni blo šans, da ne more, da majo preveč dela, da ga rabijo, bla bla bla, zdej pa tole. Tolk sem huda nanjo, da bi jo kar glavo odgriznila Pravi, da bo šel nazaj v proizvodnjo delat, no vse to, direktno na cesto ga ne bo vrgla a je spet recesija izgovor? banda tale recesija je za marikoga zelo dober izgovor oo , tej delodajalci samo za svojo rit skrbijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?