|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
27.1.2009 20:27:26   
trnuljčica
Sky tale marela je bila tudi pri nas v ožjem izboru.  Potem pa sem se odločila za drugo. Sicer zeloooo drago varianto, ampak zaradi moje bolezni idealno. 5 kil, gre praktično sama in  okretna, da je joj (K&m ni mogla verjeti), pa položi se za spanje (ampak ne čisto). Pa doživljensko garancijo ima na ogrodje. Jo že od 6 meseca uporabljam- za v trgovske centre... Jo imam stalno v avtu. Športni oziček pa imam doma.
A si šla gledat v Turbo Limač- sem takrat gledala in imajo eno zares dobrouser posted image (bu- bu al bo bo???). Bi jo skoraj vzela.  Je pa zelo podobna tej ki si jo pokazala. Pa cena v akciji (sicer takrat 99) je bila ca 60 evrov.... No, imajo jih več, ampak tista ta boljša je izven moje lige...

No, sedaj vidim, da je moja marela bila le 15 ojrov dražja od te, ki jo gledaš. No, meni se je zdela draga.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
27.1.2009 20:28:48   
trnuljčica
TURBO Limač,ja a ve meni misli berete... 

Neposredna povezava do sporočila: 2202
27.1.2009 20:29:33   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Sky tale marela je bila tudi pri nas v ožjem izboru.  Potem pa sem se odločila za drugo. Sicer zeloooo drago varianto, ampak zaradi moje bolezni idealno. 5 kil, gre praktično sama in  okretna, da je joj (K&m ni mogla verjeti), pa položi se za spanje (ampak ne čisto). Pa doživljensko garancijo ima na ogrodje. Jo že od 6 meseca uporabljam- za v trgovske centre... Jo imam stalno v avtu. Športni oziček pa imam doma.
A si šla gledat v Turbo Limač- sem takrat gledala in imajo eno zares dobrouser posted image (bu- bu al bo bo???). Bi jo skoraj vzela.  Je pa zelo podobna tej ki si jo pokazala. Pa cena v akciji (sicer takrat 99) je bila ca 60 evrov.... No, imajo jih več, ampak tista ta boljša je izven moje lige...

No, sedaj vidim, da je moja marela bila le 15 ojrov dražja od te, ki jo gledaš. No, meni se je zdela draga.

Tale babywelt je na ebayu 110 evrčkov, me pa zanima če je zadosti majhna za v avto? Katero si pa ti kupila?

Neposredna povezava do sporočila: 2203
27.1.2009 20:30:59   
sky77
v lj so 3: btc pod emporiumom, mercator šiška in supernova na rudniku

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
27.1.2009 20:31:45   
trnuljčica
Maclarna quest mode. Zadnjič sem imela v avtu športni voziček marelo in sanke. V Picasoju. Zloži se res na malo. Kot sport.

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
27.1.2009 20:34:59   
sky77
lušten, ampak jaz sem se zapičla v trokolesno marelo

Neposredna povezava do sporočila: 2206
27.1.2009 20:36:24   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: sky77

Jaz pa v trikolesni športni voziček.user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
27.1.2009 20:36:49   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: miny

Tale mi je všeč
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178139

Jeeee, tudi jaz imam tole v ožlem izboru. Pa tolele http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175197

Grem jih jutri v živo gledat.

Ja, ja tud jst sem tega gledala. Ali je dost manjši od Babywelta?
Drgač pa Sky men je tud lepši od Babywelta, si ga ti že kupila?

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
27.1.2009 20:38:44   
miny
Mi imamo sedaj trikolesnika in sem full zadovoljna z njim. Jane slalom pro, ampak je čist prevelik za prekladat not in ven. Zato se zdaj nagibam na res eno ultra lahko varianto. user posted image

< Sporočilo je popravil miny -- 27.1.2009 20:39:02 >

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
27.1.2009 20:40:05   
sky77

Jaz pa v trikolesni športni voziček.user posted image

ja tega imam že od Roka naprej user posted image  Mi je res zakon, greš kamor hočeš brez problema

Neposredna povezava do sporočila: 2210
27.1.2009 20:40:17   
miny
Ej srečka, kako pa kaj Izine pikice?

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
27.1.2009 20:40:37   
Ketrin

Ketrin, a tale tvoja Kaja pa tako lepo spi v gosteh? Zbujanje 1x, pa zadnjič menda 2x. A ona sam tebe mal zeza? Kaj pa, če TM 1 teden prevzame noči.  Ti pa čepke, al pa k mami spat. Sam predlog.user posted image

Ja, mene itak že cel življenje nekdo zeza... zdej me ona, ja...user posted image user posted image Ne, sej je zdej doma tudi ok.... Tistih parkrat mi ni problem vstat...sej pravim...sem sprejela takšne noči...in ko bo minilo, pač bo...

Neposredna povezava do sporočila: 2212
27.1.2009 20:41:32   
sky77
IZVIRNO SPOROČILO: miny

Mi imamo sedaj trikolesnika in sem full zadovoljna z njim. Jane slalom pro, ampak je čist prevelik za prekladat not in ven. Zato se zdaj nagibam na res eno ultra lahko varianto. user posted image

Mi tudi, ampak samo jane slalom. Je le starejši letnik, ampak je ne dam. Ga imamo pa mi kar v avtu parkiranega, pa še zložit ga ni treba. user posted image

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
27.1.2009 20:41:36   
trnuljčica
To imamo mi

http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=55&artikel=372

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
27.1.2009 20:42:09   
Ketrin
Ej, punce, zakaj pa rabmo to marelo? A niso ti športni vozički kao do 3 let? zakaj boste marelo kupovale... Jaz je nisem nameravala...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
27.1.2009 20:43:55   
sky77
ketrin ker je mejhna in jo zložiš dejansko kot marelo

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
27.1.2009 20:45:12   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Ej, punce, zakaj pa rabmo to marelo? A niso ti športni vozički kao do 3 let? zakaj boste marelo kupovale... Jaz je nisem nameravala...

Jaz imam ta velik voziček pred vrati parkiran in je kar velik, ko se zloži. Bi rada imela enega skoz v avtu, npr. ko grem v knjižnico, ali v trgovino, da je pri roki. Pa, ko gremo na kako daljšo turo, da lahko damo v prtljažnik še kaj drugega kot samo voziček user posted image .

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
27.1.2009 20:45:26   
trnuljčica
Moj športni voziček ima 14,5 kg.  Otrok oblečen verjetno 10...Pa nimamo lifta. Pa grem z njim 2x dnevno gor in dol po stopnicah (user posted image ). Da ga moram še vlačit v avto, ko grem 1x dnevno v mesto, al na kavo, al kamorkoli. Hvala lepa. Marelo mam skoz v prtljažniku in gremo... 

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
27.1.2009 20:45:30   
sky77
sej nujno jo ne rabiš. to je bolj za mame kadar šopingirajo same in da ni treba tavelik voziček zlagat in dajat it avta in v avto. So športni vozički le težji od marel

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
27.1.2009 20:46:29   
miny
Ketrin to pa hitro odgovarjamo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
27.1.2009 20:46:54   
trnuljčica

Moj športni voziček ima 14,5 kg.

No, ne moj. user posted image user posted image user posted image Od malega princa.

Neposredna povezava do sporočila: 2221
27.1.2009 20:48:35   
sky77

No, ne moj. user posted image user posted image user posted image Od malega princa.

trnuljčica tvoj je, tvoj. tamalemu je itak vseeno v kakšnem se vozi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2222
27.1.2009 20:49:57   
miny

trnuljčica tvoj je, tvoj. tamalemu je itak vseeno v kakšnem se vozi user posted image

user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
27.1.2009 20:51:04   
Ketrin
Aja....potem mi marele ne rabimo... Imamo Berlingota in jaz kadar grem v šoping, v mesto, v knjižnjico... oz. kadar ne vozim drugega kot naju s Kajo in voziček, vozička sploh  ne zlagam... Jah, super avto je tale bingo, jaz že skoz kr cel voziček not ruknem in to je to.... 

Neposredna povezava do sporočila: 2224
27.1.2009 20:52:09   
Ketrin
Pa še gor v stanovanje ga ne nosim, ker imam spodaj garažo...tko da jupijjjj... en strošek manjuser posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?