Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 17:02:15
|
|
|
|
3jeMi
|
naš otrok pa kar spi, že 3. rundo danes... ufff, bo pa veselo, ko očka pride... naspan in razigran ... če bom 'tla, da gre spat, ga bom mogla spet za pol ure namočit v banjo, da se zmatra...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 17:14:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 17:24:28
|
|
|
|
dzanika
|
flower jaz za Jana včasih uporabim svežo zelenjavo, včasih pa tudi zmrznjeno... metuljcek tale link z anketo o pleničkih pa meni ne deluje... metuljcek ja tale faza k se bojijo tujih ljudi ni nič kaj prijetna. Jaz sem imela že nazadnje na sistemackem problem. Pa sem misla da je blo čist slučajno. Pa sem pol zadnjič spet opazla k smo se dobile na kavi in še isti dan v ljubljani v city parku. In zdej se kar naprej tole ponavlja... Upam, da bomo čimprej prišli ven iz te faze. umpa si kaj bolje? IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Lubice moje kr razvajajte. Se bomo pol pogovarjal k bo puberteta! Res je da rabi otrok igro, dotik in seveda mu to tudi ponudimo. A vse v mejah normale.. Jaz si vzamem za njega čas ko ga previjam, hranim, se pogovarjam z njim in potem se vsaj pol ure tudi igram z njim. Vsaj eno uro med obroki in spanjem, pa se sam igra. Pridem ga malo požkečkam se mu nasmejm in grem dalje. Delo me čaka! Morm kuhat, pospravljat, če vmes kaj zajoka ga pogledam dam dudo in grem. Imam tri in moje mnenje je Vse v mejah normale. Niste njihove sužnje, če pa hočete bit in je to vaše poslanstvo pa kr. Jaz sem se veliko naućila od Iris! jaz se tut strinjam s telim. Js ne vem zakaj bi ga cel dan nosila če se pa tko pridno sam zamoti in igra... Sam če se pa nebi bi pa bla verjetno druga zgodba. Jokat ga pa ne pustim niti minutke. Sam kot pravim hvala bogu se zna sam zaigrati... uh zdej ko pa berem dalje pa vidim da se je prava debata razvila iz tega ven... Punce ne se kregat. Vsaka dela pač po svoje in tko kot njej in njenem otročku paše! ilatic za možeka!! vse slikce ki ste jih pripopale so itak najboljše ker so od naših julijčkov. za vse bolančkane otročke in mamice pa pošiljam en kup prebrala sem vas do 48 strani, zdej pa me spet kliče delo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 17:36:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 17:50:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 18:06:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 18:07:55
|
|
|
|
Blacky30
|
Flower, vse sezname urejaš al samo Julijske mačke? Da vem, če moram brat nazaj al ne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 18:13:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 18:30:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 18:30:56
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Kakšen dolgčas... mojega dragega še ni domov (spet fešta...), moj drugi (mali) dragi spi... Jaz pa grem JAGODE OBIRAT! (Dobesedno obirat - na FB farmo - da ne bo kakšne pomote ) Zimska: Virtualno obirat, saj neboš mela nič od tega
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 18:32:27
|
|
|
|
TODI
|
Aja še to: Todi ima svoj avto , tako da nebo problema: Neboglasnica emšo saj vemo In vanj lahko spravi 7 ljudi, brez vozičkov seveda
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 18:46:21
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa aha, vidim, da se je v klub Živčnih razvalin poleg mene in GR vpisala tudi netki. hi netki hi danes sem pa resn za k vam zimska....hvala za razlago situacije....prav maš! ilatic....jaaaa prid na trojane!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 18:49:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 18:50:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 18:52:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 18:57:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 19:03:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 19:25:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 19:28:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 19:29:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 19:30:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 19:31:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 19:32:58
|
|
|
|
Netta
|
tako, mala spi, meni pa še malo manjka da si potegnem dol Australio...me prav zanima če je res tak fajn kot jo hvalijo... lumpa - super da so naredili teste in upam da bo Luka čimprej ok! lojzika, dami80 - kukuc!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 19:34:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 19:35:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Ringarajini blogiUredništvo RRAli veste, da lahko na Ringaraji ustvarjate tudi svoj blog?Ja (
37%)
Ne (
63%)
Število vseh glasov: 202Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!