Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 18:49:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Nya,imas zs,zdaj pa lazje diham . RMRM,glede pitja je res zoprno ce noce.Moja tudi caja popije res malo,ker sem jo razvadila z kompoti in razredcenim sokom jabolcnim.Jaz ji dajem vseeno,vedno pred in po GH,pa vmes,po sprehodu,pred AM,ker drugace vcasih sploh noce mleka.Samo,mogoce pa tvoj pac ne rabi.Jaz ogromno popijem in Tali,recimo moja teta komaj kozarec na dan.Sicer pa,ne se sekirat,tekocina je tudi AM,pa juhice,in v sadju,brez itak ni.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 18:49:42
|
|
|
|
Kaja08
|
Čeeer! Vidim, da ste pridne čveke!! Žal nimam časa prebrat, ker Žiga od včeraj spi v svoji sobi, to pa pomeni, da ne morem več na računalnik med njegovimi dremeži, ker je računalnik seveda v njegovi sobi Tako da zdele hit ujamem 3 minute, dokler ga ne damo spat, da vam kaj napišem. Očitno je to priprava na naše novo domovanje, ker zgleda, da tam ne bomo mogl imet ainterneta Skratka, mi se že kobacamo: http://www.shrani.si/?2e/DX/4RxfDhoC/mov02342.mpg in moram že kar gledat, kam mali odpuza, da ne gre na kakšna čudna pota S hranjenjem je zdej tko, da se je gospodič odločil, da bo jedel samo Frutke in Hippe, domače hrane pa ne Pa še to bi najraj samo sadne kašice, zelenjavnih pa ne. Amapk sem dons usekala eno finto in sem mu zelenjavno dala dopoldne, ko je še bolj pri volji jest GH in je pojedel polovico, popoldne je pa sadno tudi pojedel... Aja, pa očitno bo treba usekat eno vzgojno, ker noče in noče sam zaspat - ga je treba nosit. Sam men se tko smil, ko jokca, da je kr grozn. Kako to nardite???? Ja nč. Sina bo treba počas spat dat, tko da bo treba žal računalnik ugasnit. Lepo se imejte in pridno čvekejte!!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 18:50:31
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo evo moji mulčki: kake očke
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 18:51:22
|
|
|
|
lonapo
|
nya- kolk je dobr-naš tud tolk packa rmrm- mi smo pa zdle aptamil pojedl,nejc mu pa zdej bobi palčke v usta daje, tamal pa ful je. vsaj driske ne bo imel. Za info- če ima otrok drisko, jo ustavijo bobi palčke. preverjeno pri nejcu
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 18:52:57
|
|
|
|
Samsa
|
Žiga
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 18:54:14
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Za info- če ima otrok drisko, jo ustavijo bobi palčke. preverjeno pri nejcu Pa tudi bolj žejni so in več pijejo... preverjeno pri šefičinem otroku
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 18:54:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Nya,imas zs,zdaj pa lazje diham . držim
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 19:12:36
|
|
|
|
*anamor*
|
No to sva midva z mojim sinčkom.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 19:22:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Bobipalcke tudi moja rada zveci,samo je zoprno ker so s soljo.Jaz ji sol sicer dam vso dol,nisem pa se nasla nesoljenih le s sezamom,kar pa naj sploh ne bi,alkako? Lonapo,lustna sta tvoja2,pa kaj ima tamal oranzne laske?Jaz sem si vedno zelela rdecelaso puncko,ze pri Tali.No ona jih nima,jih je imela pa puncka,ki se je rodila dan za Tali,smo bili v isti sobi.
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 27.1.2009 19:32:12 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 19:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* No to sva midva z mojim sinčkom. Ja kaksna pa si,v albumu si cist druga.Lustna sta oba .Nas je pa velik "speglarc"z temnimi okvirji,same prfokse .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 19:41:53
|
|
|
|
lonapo
|
anamor-ful sta luštna kleo- jest dam kr navadne bobi palčke- no, ja sicer dons prvič,ampak jih je ful jedel. sej naš bi itak vse pojedla kar vidi. Ni rdečelasec-je čist svetlo rjav, ampak tkole na fotki pa res mal na rdeče potegne .Nejc je bil isti, zdej ma pa bolj temne lase. po očiju. Jst mam mišje rjavo barvo-oči pa kot oglje črne lase. jst ravne-oči pa čist skravžlane.Nejc ma zelene oči, žiga pa modre. No pa da vidmo kako bo žez deset let.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 19:53:46
|
|
|
|
alea01
|
ojla mamičke Sem včeraj pozabila komentirat manikene. Lukas- ti si še zmeraj tako šarmanten in zmeraj lepo poštiman in ja, res si podoben angleškemu študentu Lana- čedalje si lepša gospodična in čedalje bolj svetlolasa Luka Patrik- mmmmmmmmm kako si sladek z špinačko. Bi te izabela takoj polizala...... sam ne okoli govorit..... da ne bo Luka (*Mojca*) slišal Luka(sasa,vracko)- ti si tudi že fajn zrastel in si tudi taki mali zapeljivec Žiga, Nejc- prava sladkorčka in to velika sladkorčka. Pa ful sta si podobna. Kot, da bi bila brata Koga pozabila?Naj me brcne v rito Kofetkarice, jaz sem danes bila v supernovi .Sem pa v mullerju kupila eno igračo, k ipa našemu očiju ni všeč in sem mu dala račun in naj jutri gre in zamenja. Kot da se bo on igral z njo . Tko da, on pa lahko pride kofetkat Kar se tiče seksanja. Hm, mi to počnemo redno, kot verjetno vam je že znano . Nisva pa še nikoli v pričo tamale...ne v budnem in ne v komnem stanju. V dnevni na tleh je jogi za nočno telovadbo, tako kot pri slovenki kleopatra- ...tko kot sem ti rekla...za vsakega palica raste
< Sporočilo je popravil alea01 -- 27.1.2009 19:55:48 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 19:55:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce ki ste moje prjatlce na FB,pazite....sem poslala vabilo Chelsy Davy-bivsa od princa Harrya,zdaj pa cakam .Sem pa vidla tut princa Charlesa...in zdaj ne vem,naj tudi njega povabim ??
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 20:07:53
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Aja, pa danes me je moja vodja v službi klicala, da jutri pridem podpisat delovno oceno, bom za 2 razreda napredovala Lonapo - ful sta srčka, pa podobna sta si tudi ful. Prava bratca Nya - špinača okrog ust ne šteje Žiga - ja, bravo Taj pa je tudi sladkec mali Pitje - naša pa rada pije čaj in vodo, s sokom sem enkrat poskušala, pa ji ni bilo dobro in sedaj niti ni potrebe, da bi. Jaz pa sigurno premalo tekočine pijem. Slabost, ki se je zavedam, pa nič...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 20:09:15
|
|
|
|
slovenka
|
Alea, mi pa nimamo jogija v dnevni, si sproti posteljeva. Kaj pa rečeta, ko pridejo obiski, kaj je to za en jogi? Za Izabelo, kaj? Sem se sinoči spomnila na tebe, ko je moj z vilico dol strgal s posode zadnje ostanke tistih smetanovih zrezkov
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 20:10:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Alea,drugic pa ocija posli
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 20:50:15
|
|
|
|
*anamor*
|
Ja kaksna pa si,v albumu si cist druga.Lustna sta oba .Nas je pa velik "speglarc"z temnimi okvirji,same prfokse .
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 20:55:06
|
|
|
|
*anamor*
|
no ja nevem zakaj mi ti okvirčki zdajle ne gredo. Hvala za pohvale.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 21:08:32
|
|
|
|
lonapo
|
hvala, hvala je nejc pa žiga sta si res podobna- kot brata-pa poštar je tud že ene par let isti
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 21:44:12
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo evo moji mulčki: kako sta luštkana . Pa zelo sta si podobna. No, meni je pa končno jasno, kdo je moja zadnje pridružena frendica na FB . Sem jih že ene par tko preko otročkov prepoznala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 21:45:58
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* No to sva midva z mojim sinčkom. vidva sta tudi oba2 luštna . Pa Taj ma take fletne kodrčke
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 21:58:42
|
|
|
|
sasa.vracko
|
lonapo - ful sta luštna tvoja mulčka, pa ful sta si podobna, kot bi bla bratca RMRM - nov profil anamor - po komu je tvoj Taj tak kodrček? pa zmeraj se smeje na sliki, super! Kleo, srček kako si kej?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 22:00:36
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Alea, mi pa nimamo jogija v dnevni, si sproti posteljeva. Kaj pa rečeta, ko pridejo obiski, kaj je to za en jogi? Za Izabelo, kaj? Sem se sinoči spomnila na tebe, ko je moj z vilico dol strgal s posode zadnje ostanke tistih smetanovih zrezkov
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 22:00:52
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko lonapo - ful sta luštna tvoja mulčka, pa ful sta si podobna, kot bi bla bratca RMRM - nov profil anamor - po komu je tvoj Taj tak kodrček? pa zmeraj se smeje na sliki, super! Kleo, srček kako si kej? spet, a ne . Si pa res pozorna, da vse opaziš
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 22:03:11
|
|
|
|
sasa.vracko
|
ja, RMRM men nč ne uide! bom mogla js tud mal slikce zamenjat, pa če se naš mulo noče na nobeni sliki smejat, pol pa vsepovsod tako resen zgleda pozabla sem Kajo08 komentirat, no Žigata: super je! go Žiga, go Žiga, go Žiga!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Copatki, copatki, copatki,...bodočaKatere copatke ste/bi izbrali za male nadobudneže?robeez (
19%)
starchild (
8%)
shoo shoo (
12%)
drugo (
62%)
Število vseh glasov: 195Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!