|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
27.1.2009 18:49:07   
Anonimen
Nya,imas zs,zdaj pa lazje dihamuser posted image .

RMRM,glede pitja je res zoprno ce noce.Moja tudi caja popije res malo,ker sem jo razvadila z kompoti in razredcenim sokom jabolcnim.Jaz ji dajem vseeno,vedno pred in po GH,pa vmes,po sprehodu,pred AM,ker drugace vcasih sploh noce mleka.Samo,mogoce pa tvoj pac ne rabi.Jaz ogromno popijem in Tali,recimo moja teta komaj kozarec na dan.Sicer pa,ne se sekirat,tekocina je tudi AM,pa juhice,in v sadju,brez itak ni.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
27.1.2009 18:49:42   
Kaja08
Čeeer! Vidim, da ste pridne čveke!! Žal nimam časa prebrat, ker Žiga od včeraj spi v svoji sobi, to pa pomeni, da ne morem več na računalnik med njegovimi dremeži, ker je računalnik seveda v njegovi sobiuser posted image  Tako da zdele hit ujamem 3 minute, dokler ga ne damo spat, da vam kaj napišem. Očitno je to priprava na naše novo domovanje, ker zgleda, da tam ne bomo mogl imet ainternetauser posted image user posted image user posted image
Skratka, mi se že kobacamo: http://www.shrani.si/?2e/DX/4RxfDhoC/mov02342.mpg  in moram že kar gledat, kam mali odpuza, da ne gre na kakšna čudna pota user posted image
S hranjenjem je zdej tko, da se je gospodič odločil, da bo jedel samo Frutke in Hippe, domače hrane pa ne user posted image  Pa še to bi najraj samo sadne kašice, zelenjavnih pa ne. Amapk sem dons usekala eno finto in sem mu zelenjavno dala dopoldne, ko je še bolj pri volji jest GH in je pojedel polovico, popoldne je pa sadno tudi pojedel...
Aja, pa očitno bo treba usekat eno vzgojno, ker noče in noče sam zaspat - ga je treba nosit. Sam men se tko smil, ko jokca, da je kr grozn. Kako to nardite????
Ja nč. Sina bo treba počas spat dat, tko da bo treba žal računalnik ugasnit. Lepo se imejte in pridno čvekejte!!

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
27.1.2009 18:50:31   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

evo moji mulčki:
user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    kake očke

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
27.1.2009 18:51:22   
lonapo
nya- kolk je dobr-naš tud tolk packa

rmrm- user posted image user posted image user posted image

mi smo pa zdle aptamil pojedl,nejc mu pa zdej bobi palčke v usta daje, tamal pa ful je.user posted image user posted image vsaj driske ne bo imel.

Za info- če ima otrok drisko, jo ustavijo bobi palčke. preverjeno pri nejcu

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
27.1.2009 18:52:57   
Samsa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žiga

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
27.1.2009 18:54:14   
Samsa
Za info- če ima otrok drisko, jo ustavijo bobi palčke. preverjeno pri nejcu

Pa tudi bolj žejni so in več pijejo... preverjeno pri šefičinem otroku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
27.1.2009 18:54:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Nya,imas zs,zdaj pa lazje dihamuser posted image .

držim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2257
27.1.2009 19:12:36   
*anamor*
No to sva midva z mojim sinčkom.

user posted image

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
27.1.2009 19:22:23   
Anonimen
Bobipalcke tudi moja rada zveci,samo je zoprno ker so s soljo.Jaz ji sol sicer dam vso dol,nisem pa se nasla nesoljenih le s sezamom,kar pa naj sploh ne bi,alkako?
Lonapo,lustna sta tvoja2,pa kaj ima tamal oranzne laske?Jaz sem si vedno zelela rdecelaso puncko,ze pri Tali.No ona jih nima,jih je imela pa puncka,ki se je rodila dan za Tali,smo bili v isti sobi.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 27.1.2009 19:32:12 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2259
27.1.2009 19:24:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

user posted image

Ja kaksna pa si,v albumu si cist druga.Lustna sta obauser posted image .Nas je pa velik "speglarc"z temnimi okvirji,same prfokseuser posted image .

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2260
27.1.2009 19:41:53   
lonapo
anamor-ful sta luštnauser posted image user posted image user posted image user posted image

kleo- jest dam kr navadne bobi palčke- no, ja sicer dons prvič,ampak jih je ful jedel. sej naš bi itak vse pojedla kar vidi.user posted image

Ni rdečelasec-je čist svetlo rjav, ampak tkole na fotki pa res mal na rdeče potegneuser posted image .Nejc je bil isti, zdej ma pa bolj temne lase. po očiju. Jst mam mišje rjavo barvo-oči pa kot oglje črne lase. jst ravne-oči pa čist skravžlane.Nejc ma zelene oči, žiga pa modre. No pa da vidmo kako bo žez deset let.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
27.1.2009 19:53:46   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

Sem včeraj pozabila komentirat manikene.

Lukas- ti si še zmeraj tako šarmanten in zmeraj lepo poštiman in ja, res si podoben angleškemu študentuuser posted image user posted image user posted image

Lana- čedalje si lepša gospodična in čedalje bolj svetlolasauser posted image user posted image

Luka Patrik- mmmmmmmmm kako si sladek z špinačko. Bi te izabela takoj polizala...... sam ne okoli govorit..... da ne bo Luka (*Mojca*) slišaluser posted image user posted image

Luka(sasa,vracko)- ti si tudi že fajn zrastel in si tudi taki mali zapeljivec

Žiga, Nejc- prava sladkorčka in to velika sladkorčka. Pa ful sta si podobna. Kot, da bi bila bratauser posted image

Koga pozabila?Naj me brcne v ritouser posted image

Kofetkarice, jaz sem danes bila v supernovi .Sem pa v mullerju kupila eno igračo, k ipa našemu očiju ni všeč in sem mu dala račun in naj jutri gre in zamenja. Kot da se bo on igral z njouser posted image . Tko da, on pa lahko pride kofetkatuser posted image user posted image user posted image

Kar se tiče seksanja. Hm, mi to počnemo redno, kot verjetno vam je že znanouser posted image . Nisva pa še nikoli v pričo tamale...ne v budnem in ne v komnem stanju. V dnevni na tleh je jogi za nočno telovadbo, tako kot pri slovenkiuser posted image

kleopatra- user posted image user posted image user posted image user posted image ...tko kot sem ti rekla...za vsakega palica raste

< Sporočilo je popravil alea01 -- 27.1.2009 19:55:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
27.1.2009 19:55:21   
Anonimen
Punce ki ste moje prjatlce na FB,pazite....sem poslala vabilo Chelsy Davy-bivsa od princa Harrya,zdaj pa cakamuser posted image .Sem pa vidla tut princa Charlesa...in zdaj ne vem,naj tudi njega povabimuser posted image ??

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2263
27.1.2009 20:07:53   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Aja, pa danes me je moja vodja v službi klicala, da jutri pridem podpisat delovno oceno, bom za 2 razreda napredovalauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lonapo - ful sta srčka, pa podobna sta si tudi ful. Prava bratca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nya - špinača okrog ust ne šteje user posted image user posted image user posted image

Žiga - ja, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taj pa je tudi sladkec mali user posted image user posted image user posted image user posted image

Pitje - naša pa rada pije čaj in vodo, s sokom sem enkrat poskušala, pa ji ni bilo dobro in sedaj niti ni potrebe, da bi. Jaz pa sigurno premalo tekočine pijem. Slabost, ki se je zavedam, pa nič...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
27.1.2009 20:09:15   
slovenka
Alea, mi pa nimamo jogija v dnevni, si sproti posteljeva. Kaj pa rečeta, ko pridejo obiski, kaj je to za en jogi? Za Izabelo, kaj? user posted image user posted image user posted image

Sem se sinoči spomnila na tebe, ko je moj z vilico dol strgal s posode zadnje ostanke tistih smetanovih zrezkov user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
27.1.2009 20:10:22   
Anonimen
Alea,drugic pa ocija posliuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2266
27.1.2009 20:50:15   
*anamor*
Ja kaksna pa si,v albumu si cist druga.Lustna sta obauser posted image .Nas je pa velik "speglarc"z temnimi okvirji,same prfokseuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
27.1.2009 20:55:06   
*anamor*
no ja nevem zakaj mi ti okvirčki zdajle ne gredo.

Hvala za pohvale.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
27.1.2009 21:08:32   
lonapo
hvala, hvalauser posted image user posted image  je nejc pa žiga sta si res podobna- kot brata-pa poštar je tud že ene par let istiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
27.1.2009 21:44:12   
RMRM

evo moji mulčki:
user posted image

user posted image

kako sta luštkana user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa zelo sta si podobna.

No, meni je pa končno jasno, kdo je moja zadnje pridružena frendica na FB user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem jih že ene par tko preko otročkov prepoznalauser posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
27.1.2009 21:45:58   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

user posted image

vidva sta tudi oba2 luštna user posted image user posted image user posted image . Pa Taj ma take fletne kodrčkeuser posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
27.1.2009 21:58:42   
sasa.vracko
lonapo - ful sta luštna tvoja mulčka, pa ful sta si podobna, kot bi bla bratca user posted image
RMRM - nov profil user posted image
anamor - po komu je tvoj Taj tak kodrček? pa zmeraj se smeje na sliki, super!

Kleo, srček kako si kej?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
27.1.2009 22:00:36   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Alea, mi pa nimamo jogija v dnevni, si sproti posteljeva. Kaj pa rečeta, ko pridejo obiski, kaj je to za en jogi? Za Izabelo, kaj? user posted image user posted image user posted image

Sem se sinoči spomnila na tebe, ko je moj z vilico dol strgal s posode zadnje ostanke tistih smetanovih zrezkov user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
27.1.2009 22:00:52   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

lonapo - ful sta luštna tvoja mulčka, pa ful sta si podobna, kot bi bla bratca user posted image
RMRM - nov profil user posted image
anamor - po komu je tvoj Taj tak kodrček? pa zmeraj se smeje na sliki, super!

Kleo, srček kako si kej?

spet, a neuser posted image user posted image user posted image . Si pa res pozorna, da vse opazišuser posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
27.1.2009 22:03:11   
sasa.vracko
ja, RMRM men nč ne uide! user posted image  bom mogla js tud mal slikce zamenjat, pa če se naš mulo noče na nobeni sliki smejat, pol pa vsepovsod tako resen zgleda user posted image

pozabla sem Kajo08 komentirat, no Žigata: super je! user posted image user posted image user posted image  go Žiga, go Žiga, go Žiga!!!! user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Copatki, copatki, copatki,...
bodoča

Katere copatke ste/bi izbrali za male nadobudneže?

robeez (19%)

starchild (8%)

shoo shoo (12%)

drugo (62%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!