Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 16:30:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jst sm pa žalostna verjetno bomo še danes ostali brez enega člana, mojga hrčka. Revček je čist na koncu, leži pri miru, tačka zadnja še mal miga, sam srček mu pa še zmeri bije močno. Bošček se verjetno matra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 16:35:00
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm pa žalostna verjetno bomo še danes ostali brez enega člana, mojga hrčka. Revček je čist na koncu, leži pri miru, tačka zadnja še mal miga, sam srček mu pa še zmeri bije močno. Bošček se verjetno matra. Kaj je bubani kaj? Če mu ni pomoči, ga naj veterinar uspava da se ne bo mučil revček. Vam pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 16:43:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm pa žalostna verjetno bomo še danes ostali brez enega člana, mojga hrčka. Revček je čist na koncu, leži pri miru, tačka zadnja še mal miga, sam srček mu pa še zmeri bije močno. Bošček se verjetno matra. o joooj zakaj pa k veterinarju ne pelješ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 16:47:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm pa žalostna verjetno bomo še danes ostali brez enega člana, mojga hrčka. Revček je čist na koncu, leži pri miru, tačka zadnja še mal miga, sam srček mu pa še zmeri bije močno. Bošček se verjetno matra. o joooj zakaj pa k veterinarju ne pelješ Hm...sej bi če bi blo drgač...ampak je revček že star...sej je še dolg zdržal,..aprila bi biu 3 leta....ja, škoda k majo tko kratko življensko dobo...hja, sprjaznt se bo treba s tem,....mogoče bom čez čas pol druzga mela,...sam tega pa ne nadomesti noben
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 16:54:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm pa žalostna verjetno bomo še danes ostali brez enega člana, mojga hrčka. Revček je čist na koncu, leži pri miru, tačka zadnja še mal miga, sam srček mu pa še zmeri bije močno. Bošček se verjetno matra. To je pa meni tako hudo brat Upam, da se pobere, če pa že ne, da vsaj ne bi trpel.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 17:03:44
|
|
|
|
Anitka
|
Ja kdo pa naj zdaj bere 15 strani??? Mi smo danes dobro opravili v RA - začuda so bili dosti bolj prijazni kot zadnjič, zdaj pa ne vem ali zato, ker je bil ati zraven ali pa so gospe imele boljši dan. So nam pokazali vaje za pripravo na sedenje in pa za "plazenje" oz. da se bolj dvigne na roke v trebušnem položaju. Pa potem smo si privoščili hamburger, mami in Gal pa sta se dobila s še eno mamico in njenim malčkom. Pri nas pa tudi sneži kot pri norcih in sem pošteno jezna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 17:04:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm pa žalostna verjetno bomo še danes ostali brez enega člana, mojga hrčka. Revček je čist na koncu, leži pri miru, tačka zadnja še mal miga, sam srček mu pa še zmeri bije močno. Bošček se verjetno matra. Ojej .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 17:07:02
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm pa žalostna verjetno bomo še danes ostali brez enega člana, mojga hrčka. Revček je čist na koncu, leži pri miru, tačka zadnja še mal miga, sam srček mu pa še zmeri bije močno. Bošček se verjetno matra. Bogi hrček.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 17:07:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi Srčekgirll: hvala za kofi in tudi tebi dobro jutro Kera ti je maznla avtar??? Iscem pa njuskam in snofam...pa ne najdem ne vem , ga končno naštimam in evo ti ga na - ga ena baje že ima Aja ne ves kera? Eh, nic hudga...mafi je pa sam ena Točno tako joj, a se spomnite na 8 delu, kako smo jo napadle in zbombandirale Še danes me je sram Ja se spomnim . Pa vem tudi, da nam ni zamerila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 17:09:07
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz mam eno butasto, kje staknete take odpičene smeškote, tiste s košarko, pa un ko se meče od smeha po tleh... http://www.yelims.com/Deutsche/ Nekaj jih najdeš tukaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 17:18:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a danes pade 10000 Baje, da ja - Bo danes na straži tak, da ne bo problema ja če jo mala šefica ne bo zafrkavala pssssssssssssssssstttttt nikar tako na glas. Sedaj je spila AM in se igra v stolčku Ne smem kaj preveč govorit in šub+ndra zganjat, ker se potem takoj spomni, da je mami tu. Včeraj je bila sitna, ker je vstala že ob 7h, danes pa malo čez 8h in je zaenkrat OK. KAKO JE MALA ŠEFICA? Igra se za mizo v svoji antilopi in se pogovarja z nevem kom Sicer bo pa kmalu čas za spat. Filip pa lazi okrog? ne zdele je mrknil, pa ma mamica mal časa zase, kličm teto v Švico pa se mi ne javi , upam da kasneje ne pozabimk, ker mam preveč dela z rr To bo pa drago, če boš vsaj pol tolk zgovorna kot znaš bit po telefonu Jaz moram pa danes likat, imam že celo goro cunj, na katerih se nabira prah Preko kabelske ni tako draga telefonija v tujino. Če ima internet je pa super zadeva kakšen Skype.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 17:19:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Jaz pa pogrešam BARBAW! Barbaw, če bereš: nikol nisem prav redno pisala, ampak brala pa skoz in tvoji posti so vedno THE BEST! Vedno poveš realno, kot je, ful maš izkušenj in pametnih nasvetov + dobre fore! Mogoče zato, ker imava pribl. enako stare otroke ampak vedno sem vesela tvojih postov... Upam, da prideš čim prej nazaj! Nikoli si ne bi tega pripisala. Se pa vračam. Se strinjam s tistim odebeljenim in super, da se vračaš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 17:22:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako je na gastro oddelek gre, da vidijo kaj je s črevesjem. Žan in Naty jutri dobro opravita
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 17:24:57
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka: za uspešen pregled!!!Pri nas pa pada sneg že cel ljubi dan in sem zelo žalostna Imata še kako seanso v RA?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 17:25:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro čveke, včeraj ste me malo spregledale z vprašanjem o grizenju , pa nič zato, me danes HB ni vgriznila, upam da tako ostane. Spali smo ok (sem že super zadovoljna če se zbudimo za čaj "le" 3x ). Nisem včeraj spregledala tvojega vprašanja, le odgovoriti ti nisem znala . Mene je ugriznil le enkrat, ker mu ni bilo za jesti. Anika za spanje, ti kr malo zavidam Držim pesti, da bo podobno spanje kmalu tudi pri vas. No pri nas je prej deževalo zaj pa dobesedno sipa sneg, kje je pomlad , **** kak fajn da imate toplo vreme, mi bi tudi Ziher sem hotla še kaj komentirat, pa sem pozabla zaj Jaz bi tudi pomlad in poletje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 17:29:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Ampak tokrat res lahko po dolgem doooooolgem času spet rečem, da je bila dobra noč, kar se Mančinega spanja tiče . Zaspala je med 21.30 in 21.45, nato spala do 3.00, spila 260ml čaja, nato sem jo dala nazaj v njeno posteljico in je naprej spala v svoji postelji do kar 6.30 TO MI DELEJ MIŠKA MOJA!!!! uf, koliko spije Manca, in to ponoči!!! daj povej mi... a pleničko ima pa isto od večera pa do jutra???? ker Brina ful manj pije, pa ima zjutraj že čist polno pleničko ja, naša ima prav čajeve maratone ponoči ja, pleničko ima isto, ker je ponoči ne preoblačim, drugače bi lahko kar vstala, ker ni šans, da bi ona nazaj zaspala, če bi jo šla preoblačit seje pa danes drugič v skoraj 9ih mesecih naredilo, da ji je plenička prepuščala in je bila posteljnina spodaj malo mokra. moram it v akcijo in ugotovit katere pleničke bi bile najbolj primerne za ponoči Mi imamo za ponoči Pampers - vijolične (se mi zdi, da piše gor Baby active), za podnevi pa zelene - Baby dry.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 17:30:05
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm pa žalostna verjetno bomo še danes ostali brez enega člana, mojga hrčka. Revček je čist na koncu, leži pri miru, tačka zadnja še mal miga, sam srček mu pa še zmeri bije močno. Bošček se verjetno matra. ojoj!!!! vem, kako ti je smo imeli puščavske skakače, gerbile celo družino, pa še teto zraven... pa smo postpoma vse zgubili, ker so umrle od starosti - tudi ca. 3 leta vsako smo lepo pokopali na en lep travnik in nikoli jih več ne mislim imet, ker je bilo prehudo - res prekratko živijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 17:32:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm pa žalostna verjetno bomo še danes ostali brez enega člana, mojga hrčka. Revček je čist na koncu, leži pri miru, tačka zadnja še mal miga, sam srček mu pa še zmeri bije močno. Bošček se verjetno matra. ojoj!!!! vem, kako ti je smo imeli puščavske skakače, gerbile celo družino, pa še teto zraven... pa smo postpoma vse zgubili, ker so umrle od starosti - tudi ca. 3 leta vsako smo lepo pokopali na en lep travnik in nikoli jih več ne mislim imet, ker je bilo prehudo - res prekratko živijo Jaz iz enakega razloga nočem imeti glodalcev in podobnih kratkoživečih bitij. Imam psa, pa še to niti pomisliti ne smem, da ga enkrat ne bo več Sem rekla že drugič, da ne bom imela več psa, pa sem ga spet nabavila. Sedaj pa spet razmišljam, da bi vzela še enega iz zavetišča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 17:36:21
|
|
|
|
tana7
|
no, tuki sta dve od njih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 17:38:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz mam eno butasto, kje staknete take odpičene smeškote, tiste s košarko, pa un ko se meče od smeha po tleh... npr. www.cosgan.de
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 17:39:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: za uspešen pregled!!!Pri nas pa pada sneg že cel ljubi dan in sem zelo žalostna Imata še kako seanso v RA? Jaz sem tudi žalostna zaradi snega . Dobiva po pošti izvide in datum naslednje seanse.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 17:41:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 no, tuki sta dve od njih Tana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 17:46:34
|
|
|
|
Anitka
|
A se ve mene izogibate? Ko sem jaz na RR-ji vse nekam smuknete
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 18:11:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A se ve mene izogibate? Ko sem jaz na RR-ji vse nekam smuknete evo mene, jaz sem tukaj
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 18:12:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A se ve mene izogibate? Ko sem jaz na RR-ji vse nekam smuknete evo mene, jaz sem tukaj Upam, da bo Gal še malo spal, če ne bom jaz morala odpeketati In kako kaj Mančita?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?