Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:12:32
|
|
|
|
Pupa7
|
helooo, evo končno sem se vsedla in zdaj si bom privošla tiramisu
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:17:10
|
|
|
|
SRCCEK
|
Naš veliki Mucek bo jutri star 4. leta -verjetno je pri teh letih potreben pregled, ne vem. No sem poklicala v razvojno ambulanto in prosila za nov datum, ker NOROOOO SNEŽI. Tako, da grem po službi raje domov-zihr je zihr.......ker ne vem koliko bodo sploh kej splužli danes-pr nas so bl tako tako-kakor piha veter. UŽIVAJTE V SNEGU!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:20:53
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jjasna, a nimaš ti nekega izpita danes? drugače? greš jutri v MŠ? ma sm se odjavla dej no concentration mi je prestavu pa en drugi izpit na pondeljek... ma ne vem če mi bo ratalo it.. bomo vidli na MŠ grem ja... prideš tudi ti?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:20:55
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK Naš veliki Mucek bo jutri star 4. leta -verjetno je pri teh letih potreben pregled, ne vem. No sem poklicala v razvojno ambulanto in prosila za nov datum, ker NOROOOO SNEŽI. Tako, da grem po službi raje domov-zihr je zihr.......ker ne vem koliko bodo sploh kej splužli danes-pr nas so bl tako tako-kakor piha veter. UŽIVAJTE V SNEGU!!! vse najboljše malemu!!! eh ma o kakem snegu vi to, jaz mam sončece
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:20:57
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 helooo, evo končno sem se vsedla in zdaj si bom privošla tiramisu jst bi tud....ga morem naredit zdej en dan...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:30:45
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janjap Vecer vsem skupaj, Tudi jaz sem danes opravila s pregledom, bilo je ponovno kaoticno ker je ta ginekolog cisto brez glave. Vse hoce naredit na hitro in potem nikoli ne najde vseh papirjev in podobnega :) Vzel je vzorec za testiranje na streptokok pa na hitro je pokukal dojencka z ultrazvokom in je vse tako kot mora bit noter. Naslednjic pa nisem vec pri ginekologu ampak me od sedaj spremlja samo se babica. Glede podatkov, pri tezi koncno +3 kg. Obseg je se vedno isti, v bistvu manjsi ampak ne zelim ga spreminjat. Naslednji pregled pa imam 20.2. Tako, zdaj pa grem pocasi pod tus ker sem danes ful utrujena. Vceraj sem zacela s pranjem ampak napredujem bolj pocasi ker ne vem kaj bi prala skupaj in kaj ne :) Ker ce zelim locit po barvah in temperaturah potem se za pol stroja nimam (ker moj stroj pere 8 kg naenkrat). Čestitke za pregled!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:32:29
|
|
|
|
bambam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 helooo, evo končno sem se vsedla in zdaj si bom privošla tiramisu jst bi tud....ga morem naredit zdej en dan... A mata kak simpl recept za tole sladico ?? Ker se mi že kr sline cedijo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:36:18
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica helo, da se javim, jutri zadnji dan službe . JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE pa pregled mam, tako da bo ful pestro. ja k frizerju pa tud jaz še mislim iti, ampak to šele konec feb,zac. marca - ker imam 22.3. šele rok. gtrm za nazaj brat. čau Bravo za zadnji dan službe!!!! Upam, da si že konec.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:39:14
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 helooo, evo končno sem se vsedla in zdaj si bom privošla tiramisu jst bi tud....ga morem naredit zdej en dan... A mata kak simpl recept za tole sladico ?? Ker se mi že kr sline cedijo ...zdej v nosečnosti kupim kar instant kremo...ki je zelo dobra...potem pa kava+rum + baby piškoti in to je to...v original receptu so sveža jajca...pa ne bi glih reskirala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:40:50
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jjasna, a nimaš ti nekega izpita danes? drugače? greš jutri v MŠ? ma sm se odjavla dej no concentration mi je prestavu pa en drugi izpit na pondeljek... ma ne vem če mi bo ratalo it.. bomo vidli na MŠ grem ja... prideš tudi ti? kaj pa imaš za en izpit v ponedeljek? Jaz ne pridem, ker pride okoli 10-te ure tip, ki nam bo zidal tukaj in morava bit oba z možem zaradi podpisa pogodbe o delu, ker sva oba lastnika do 1/2 in pol je potrebno tudi da se na vseh papirjih oba podpisujeva; sej o čem pa bo govora v MŠ? o kontracepciji pa nekaj še o prehrani med dojenjem - ah, jaz sem pri Žigcu jedla vse tako da tudi sedaj ne bom komplicirala, no če bojo pa krčki pa bom malo pripazla.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:43:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: bambam IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 helooo, evo končno sem se vsedla in zdaj si bom privošla tiramisu jst bi tud....ga morem naredit zdej en dan... A mata kak simpl recept za tole sladico ?? Ker se mi že kr sline cedijo ...zdej v nosečnosti kupim kar instant kremo...ki je zelo dobra...potem pa kava+rum + baby piškoti in to je to...v original receptu so sveža jajca...pa ne bi glih reskirala... v original receptu je mascarpone...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:44:05
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: bambam IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 helooo, evo končno sem se vsedla in zdaj si bom privošla tiramisu jst bi tud....ga morem naredit zdej en dan... A mata kak simpl recept za tole sladico ?? Ker se mi že kr sline cedijo ...zdej v nosečnosti kupim kar instant kremo...ki je zelo dobra...potem pa kava+rum + baby piškoti in to je to...v original receptu so sveža jajca...pa ne bi glih reskirala... TIRAMISU: Kremo zmešaš iz 500gr mascarpone, 0,5 l saldke smetane, par žlic sladkorja, Skuhaš črno kavo in ji dodaš rum. V to kavo pol namakaš savoiarde - piškote in zlagaš v pekač, preliješ s kremo in to še enkrat ponoviš. Jaz delam vedno brez rumenjakov. Drugače pa je od DR.Oetker ta gotova zmes tudi OK, če se ti ne da kreme doma delat.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:46:13
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: bambam IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 helooo, evo končno sem se vsedla in zdaj si bom privošla tiramisu jst bi tud....ga morem naredit zdej en dan... A mata kak simpl recept za tole sladico ?? Ker se mi že kr sline cedijo ...zdej v nosečnosti kupim kar instant kremo...ki je zelo dobra...potem pa kava+rum + baby piškoti in to je to...v original receptu so sveža jajca...pa ne bi glih reskirala... v original receptu je mascarpone... tudi to ja...amak jajca pa tudi...pa seveda ni rum...ampak rum je alternativa...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:47:07
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: bambam IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 helooo, evo končno sem se vsedla in zdaj si bom privošla tiramisu jst bi tud....ga morem naredit zdej en dan... A mata kak simpl recept za tole sladico ?? Ker se mi že kr sline cedijo ...zdej v nosečnosti kupim kar instant kremo...ki je zelo dobra...potem pa kava+rum + baby piškoti in to je to...v original receptu so sveža jajca...pa ne bi glih reskirala... TIRAMISU: Kremo zmešaš iz 500gr mascarpone, 0,5 l saldke smetane, par žlic sladkorja, Skuhaš črno kavo in ji dodaš rum. V to kavo pol namakaš savoiarde - piškote in zlagaš v pekač, preliješ s kremo in to še enkrat ponoviš. Jaz delam vedno brez rumenjakov. Drugače pa je od DR.Oetker ta gotova zmes tudi OK, če se ti ne da kreme doma delat..... točno tako
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:49:09
|
|
|
|
mama_milchy
|
Naš današnji izdelek: Mali Kuhar v fazi dela še malo tole preobrnemo v kokosu in damo na krožnik; seveda je teh kockih ogromno no, končni izdelek je tukaj kr fajn zgleda
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:49:14
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: bambam IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 helooo, evo končno sem se vsedla in zdaj si bom privošla tiramisu jst bi tud....ga morem naredit zdej en dan... A mata kak simpl recept za tole sladico ?? Ker se mi že kr sline cedijo ...zdej v nosečnosti kupim kar instant kremo...ki je zelo dobra...potem pa kava+rum + baby piškoti in to je to...v original receptu so sveža jajca...pa ne bi glih reskirala... TIRAMISU: Kremo zmešaš iz 500gr mascarpone, 0,5 l saldke smetane, par žlic sladkorja, Skuhaš črno kavo in ji dodaš rum. V to kavo pol namakaš savoiarde - piškote in zlagaš v pekač, preliješ s kremo in to še enkrat ponoviš. Jaz delam vedno brez rumenjakov. Drugače pa je od DR.Oetker ta gotova zmes tudi OK, če se ti ne da kreme doma delat..... točno tako kje si ti pol jajca najdla??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:49:58
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi sicer pa novo vprašanje se glasi: katere "vlažne " robčke svetujete? lep pozdravcek in se tipkamo. Jaz za doma tudi za starejšega še vedno uporabljam vodo in krpice za enkratno uporabo. Ko pa kam gremo, pa vlažne robčke - trenutno imamo Mullerjeve in so ok. Sicer pa najboljše, da preizkusiš, saj so otroci različni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:50:33
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Naš današnji izdelek: Mali Kuhar v fazi dela še malo tole preobrnemo v kokosu in damo na krožnik; seveda je teh kockih ogromno no, končni izdelek je tukaj kr fajn zgleda joj mamaM kaj bi jih snedla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:53:09
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: bambam IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 helooo, evo končno sem se vsedla in zdaj si bom privošla tiramisu jst bi tud....ga morem naredit zdej en dan... A mata kak simpl recept za tole sladico ?? Ker se mi že kr sline cedijo ...zdej v nosečnosti kupim kar instant kremo...ki je zelo dobra...potem pa kava+rum + baby piškoti in to je to...v original receptu so sveža jajca...pa ne bi glih reskirala... TIRAMISU: Kremo zmešaš iz 500gr mascarpone, 0,5 l saldke smetane, par žlic sladkorja, Skuhaš črno kavo in ji dodaš rum. V to kavo pol namakaš savoiarde - piškote in zlagaš v pekač, preliješ s kremo in to še enkrat ponoviš. Jaz delam vedno brez rumenjakov. Drugače pa je od DR.Oetker ta gotova zmes tudi OK, če se ti ne da kreme doma delat..... točno tako kje si ti pol jajca najdla?? v vsakem original receptu so jajca...npr... INGREDIENTI: 500 G Mascarpone 150 G Biscotti Tipo Pavesini 4 Uova 4 Cucchiai Zucchero Caffé Cacao In Polvere 1 Pizzico Sale
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:53:54
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Naš današnji izdelek: Mali Kuhar v fazi dela še malo tole preobrnemo v kokosu in damo na krožnik; seveda je teh kockih ogromno no, končni izdelek je tukaj kr fajn zgleda joj mamaM kaj bi jih snedla ž njami njami...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:54:17
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: bambam IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 helooo, evo končno sem se vsedla in zdaj si bom privošla tiramisu jst bi tud....ga morem naredit zdej en dan... A mata kak simpl recept za tole sladico ?? Ker se mi že kr sline cedijo ...zdej v nosečnosti kupim kar instant kremo...ki je zelo dobra...potem pa kava+rum + baby piškoti in to je to...v original receptu so sveža jajca...pa ne bi glih reskirala... TIRAMISU: Kremo zmešaš iz 500gr mascarpone, 0,5 l saldke smetane, par žlic sladkorja, Skuhaš črno kavo in ji dodaš rum. V to kavo pol namakaš savoiarde - piškote in zlagaš v pekač, preliješ s kremo in to še enkrat ponoviš. Jaz delam vedno brez rumenjakov. Drugače pa je od DR.Oetker ta gotova zmes tudi OK, če se ti ne da kreme doma delat..... točno tako kje si ti pol jajca najdla?? Moj tudi poleg mascarpona da jajca. Naredi pa tako dobrega, da se mi zdajle kar sline cedijo. Ja, bo treba še mal počakat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:54:22
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: bambam IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 helooo, evo končno sem se vsedla in zdaj si bom privošla tiramisu jst bi tud....ga morem naredit zdej en dan... A mata kak simpl recept za tole sladico ?? Ker se mi že kr sline cedijo ...zdej v nosečnosti kupim kar instant kremo...ki je zelo dobra...potem pa kava+rum + baby piškoti in to je to...v original receptu so sveža jajca...pa ne bi glih reskirala... TIRAMISU: Kremo zmešaš iz 500gr mascarpone, 0,5 l saldke smetane, par žlic sladkorja, Skuhaš črno kavo in ji dodaš rum. V to kavo pol namakaš savoiarde - piškote in zlagaš v pekač, preliješ s kremo in to še enkrat ponoviš. Jaz delam vedno brez rumenjakov. Drugače pa je od DR.Oetker ta gotova zmes tudi OK, če se ti ne da kreme doma delat..... točno tako kje si ti pol jajca najdla?? v vsakem original receptu so jajca...npr... INGREDIENTI: 500 G Mascarpone 150 G Biscotti Tipo Pavesini 4 Uova 4 Cucchiai Zucchero Caffé Cacao In Polvere 1 Pizzico Sale pol morm pa še z jajci probat, nikol jih nism dala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:54:30
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: bambam IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 helooo, evo končno sem se vsedla in zdaj si bom privošla tiramisu jst bi tud....ga morem naredit zdej en dan... A mata kak simpl recept za tole sladico ?? Ker se mi že kr sline cedijo ...zdej v nosečnosti kupim kar instant kremo...ki je zelo dobra...potem pa kava+rum + baby piškoti in to je to...v original receptu so sveža jajca...pa ne bi glih reskirala... TIRAMISU: Kremo zmešaš iz 500gr mascarpone, 0,5 l saldke smetane, par žlic sladkorja, Skuhaš črno kavo in ji dodaš rum. V to kavo pol namakaš savoiarde - piškote in zlagaš v pekač, preliješ s kremo in to še enkrat ponoviš. Jaz delam vedno brez rumenjakov. Drugače pa je od DR.Oetker ta gotova zmes tudi OK, če se ti ne da kreme doma delat..... točno tako kje si ti pol jajca najdla?? http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6655 recimo da originalen recept
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:54:43
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Naš današnji izdelek: Mali Kuhar v fazi dela še malo tole preobrnemo v kokosu in damo na krožnik; seveda je teh kockih ogromno no, končni izdelek je tukaj kr fajn zgleda joj mamaM kaj bi jih snedla ž njami njami... Jaz tudi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:55:54
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Naš današnji izdelek: Mali Kuhar v fazi dela še malo tole preobrnemo v kokosu in damo na krožnik; seveda je teh kockih ogromno no, končni izdelek je tukaj kr fajn zgleda joj mamaM kaj bi jih snedla a ti pošljem enega po hitri pošti, do večera oziroma najkasneje jutri zjuraj dobiš
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?