Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:35:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: bambam Jaz pa ne vem če bom šla v MŠ. Sem zadnjič čitala v eni reviji, da v CE P ni potrebna. Sem itak hodla 3leta nazaj in se še kr spomnim stvari . Partner pa tudi mora vseeno plačat 17Eur če hoče bit zraven, tako da......verjetno ne bom šla. Kaj pa ve boste vse šle?? No, zdaj pa grem.......se še beremo........čao! Jaz ne grem v MŠ.Kolk sem pa brala za prisotnost očeta vP,pa tud ne rabi imet potrdila v celjski P ne, v CE P ni potrebno...sploh če ni prvi otrok... sam plačat je treba,pa je vse OK
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:37:11
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: bambam Jaz pa ne vem če bom šla v MŠ. Sem zadnjič čitala v eni reviji, da v CE P ni potrebna. Sem itak hodla 3leta nazaj in se še kr spomnim stvari . Partner pa tudi mora vseeno plačat 17Eur če hoče bit zraven, tako da......verjetno ne bom šla. Kaj pa ve boste vse šle?? No, zdaj pa grem.......se še beremo........čao! Jaz ne grem v MŠ.Kolk sem pa brala za prisotnost očeta vP,pa tud ne rabi imet potrdila v celjski P ne, v CE P ni potrebno...sploh če ni prvi otrok... sam plačat je treba,pa je vse OK točno tako
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:39:44
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!! še dobro, da ste napisale 60 strani odkar me ni blo js sm pa lihkar iz LJubljane prišla... sva šla z mojim včeraj gor, ker je mel on izpit in nekako sva še prespala gor lep, lep, lep dan... danes pa spet doma ve še vedno pridno čveketate, nobena ni rodila tako da verjetno ni nič pretreslijvega ratalo? al je kira spet kej v bolnici alpa kej? (lih da vem, če je treba kej pestke držat) ma kje hodiš? vse pod kontrolo,vse doma in zjamrane hodim okoli kaj.. dovolj mam doma morm izkoristit še dokler se lahko kolker tolko normalno premikam...že zdej se vsedem po vsakih 15h minutah, kaj bo šele čez 2tedna drugače pa je bil včeraj točno en mesec pred PDP... tako da... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:39:51
|
|
|
|
spps
|
in kaj boste danes počele? jaz še nimam nobene ideje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:40:38
|
|
|
|
novo
|
no, js še pa nism nič konkretnega naredila . Lazanjo sm skup uštimala, pa jo dala pečt. Upam, da mi rata, ker drugače bomo jedli sam regrat.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:40:57
|
|
|
|
SRCCEK
|
Ojla so Vam, ki ste doma na bolniški (razen tistih, ki morate strogo ležat) sem kr fouš, k ste sami svoji gospodarji, predvsem pa, ker vam ni treba imeti navite jutranje budilke. Komaj čakam, da bom malo doma, da začnem urejati cunjice, da mal pospravim in da se še malo odpočijem pred odhodom v Rim. Pri nas FUUUUUUL SNEŽI..........če bo takole padalo bo ene 20 cm snega , pa še domov ne morem po službi, ker morva z Maticem čakat na pregled v razvojni ambulanti do 18:15 ure .....se kr bojim, če bom sploh prišla do doma danes, ker sem kar v hribih doma!!! Mislite, da bi blo kaj narobe, če bi prestavila to razvojno ambulanto na drug datum??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:41:14
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!! še dobro, da ste napisale 60 strani odkar me ni blo js sm pa lihkar iz LJubljane prišla... sva šla z mojim včeraj gor, ker je mel on izpit in nekako sva še prespala gor lep, lep, lep dan... danes pa spet doma ve še vedno pridno čveketate, nobena ni rodila tako da verjetno ni nič pretreslijvega ratalo? al je kira spet kej v bolnici alpa kej? (lih da vem, če je treba kej pestke držat) ma kje hodiš? vse pod kontrolo,vse doma in zjamrane hodim okoli kaj.. dovolj mam doma morm izkoristit še dokler se lahko kolker tolko normalno premikam...že zdej se vsedem po vsakih 15h minutah, kaj bo šele čez 2tedna drugače pa je bil včeraj točno en mesec pred PDP... tako da... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kak hiti čas!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:41:31
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj boste danes počele? jaz še nimam nobene ideje sankanje!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:42:03
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj boste danes počele? jaz še nimam nobene ideje vn sploh ne grem, ker pr nas full noro sneži...snega pa nimam rada, pa ne bi rada še kje padla ali kaj podobnega, če bi šla na sprehod... ...malo bom pospravljala in barvala črke...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:42:16
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK Ojla so Vam, ki ste doma na bolniški (razen tistih, ki morate strogo ležat) sem kr fouš, k ste sami svoji gospodarji, predvsem pa, ker vam ni treba imeti navite jutranje budilke. Komaj čakam, da bom malo doma, da začnem urejati cunjice, da mal pospravim in da se še malo odpočijem pred odhodom v Rim. Pri nas FUUUUUUL SNEŽI..........če bo takole padalo bo ene 20 cm snega , pa še domov ne morem po službi, ker morva z Maticem čakat na pregled v razvojni ambulanti do 18:15 ure .....se kr bojim, če bom sploh prišla do doma danes, ker sem kar v hribih doma!!! Mislite, da bi blo kaj narobe, če bi prestavila to razvojno ambulanto na drug datum?? Pokliči, pa boš vidla!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:42:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!! še dobro, da ste napisale 60 strani odkar me ni blo js sm pa lihkar iz LJubljane prišla... sva šla z mojim včeraj gor, ker je mel on izpit in nekako sva še prespala gor lep, lep, lep dan... danes pa spet doma ve še vedno pridno čveketate, nobena ni rodila tako da verjetno ni nič pretreslijvega ratalo? al je kira spet kej v bolnici alpa kej? (lih da vem, če je treba kej pestke držat) ma kje hodiš? vse pod kontrolo,vse doma in zjamrane hodim okoli kaj.. dovolj mam doma morm izkoristit še dokler se lahko kolker tolko normalno premikam...že zdej se vsedem po vsakih 15h minutah, kaj bo šele čez 2tedna drugače pa je bil včeraj točno en mesec pred PDP... tako da... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uf ,kak je že blizu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sej mi gremo pridno za tabo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:43:32
|
|
|
|
novo
|
joj, sm dala tisto prevleko od jajčke prat, pa razmišljam, če mi bo jo ratalo nazaj dat!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:44:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK Ojla so Vam, ki ste doma na bolniški (razen tistih, ki morate strogo ležat) sem kr fouš, k ste sami svoji gospodarji, predvsem pa, ker vam ni treba imeti navite jutranje budilke. Komaj čakam, da bom malo doma, da začnem urejati cunjice, da mal pospravim in da se še malo odpočijem pred odhodom v Rim. Pri nas FUUUUUUL SNEŽI..........če bo takole padalo bo ene 20 cm snega , pa še domov ne morem po službi, ker morva z Maticem čakat na pregled v razvojni ambulanti do 18:15 ure .....se kr bojim, če bom sploh prišla do doma danes, ker sem kar v hribih doma!!! Mislite, da bi blo kaj narobe, če bi prestavila to razvojno ambulanto na drug datum?? jaz sem na bolniški,vendar,moram imet budilko ta teden že ob 5.30 mislim,da ne bo nič narobe če prestaviš.zakaj pa moraš it ?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:44:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo no, js še pa nism nič konkretnega naredila . Lazanjo sm skup uštimala, pa jo dala pečt. Upam, da mi rata, ker drugače bomo jedli sam regrat. tud to je boljše kot nič vsaj lačni ne boste
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:44:48
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!! še dobro, da ste napisale 60 strani odkar me ni blo js sm pa lihkar iz LJubljane prišla... sva šla z mojim včeraj gor, ker je mel on izpit in nekako sva še prespala gor lep, lep, lep dan... danes pa spet doma ve še vedno pridno čveketate, nobena ni rodila tako da verjetno ni nič pretreslijvega ratalo? al je kira spet kej v bolnici alpa kej? (lih da vem, če je treba kej pestke držat) ma kje hodiš? vse pod kontrolo,vse doma in zjamrane hodim okoli kaj.. dovolj mam doma morm izkoristit še dokler se lahko kolker tolko normalno premikam...že zdej se vsedem po vsakih 15h minutah, kaj bo šele čez 2tedna drugače pa je bil včeraj točno en mesec pred PDP... tako da... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uf ,kak je že blizu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sej mi gremo pridno za tabo sej je še čas! Pol pa panika, ko bo začela prva (razen Perside)!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:45:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj boste danes počele? jaz še nimam nobene ideje sankanje! bi te rada vidla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:46:06
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj boste danes počele? jaz še nimam nobene ideje sankanje! bi te rada vidla ja, glej in se čudi. Sam z motornimi.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:46:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo joj, sm dala tisto prevleko od jajčke prat, pa razmišljam, če mi bo jo ratalo nazaj dat! na kolk si pa prala?pa kr na zraku posuši,če imaš slučaj sušilca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:47:08
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps in kaj boste danes počele? jaz še nimam nobene ideje sankanje! bi te rada vidla aha...jst tud
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:47:11
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo joj, sm dala tisto prevleko od jajčke prat, pa razmišljam, če mi bo jo ratalo nazaj dat! na kolk si pa prala?pa kr na zraku posuši,če imaš slučaj sušilca na 30, ja, v sušilc pa itak nism mela namena dat.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:57:14
|
|
|
|
novo
|
grem gledat, kaj se v pečici dogaja. Vse, ki ste ali pa greste na cesto, pa pazite!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 13:58:46
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!! še dobro, da ste napisale 60 strani odkar me ni blo js sm pa lihkar iz LJubljane prišla... sva šla z mojim včeraj gor, ker je mel on izpit in nekako sva še prespala gor lep, lep, lep dan... danes pa spet doma ve še vedno pridno čveketate, nobena ni rodila tako da verjetno ni nič pretreslijvega ratalo? al je kira spet kej v bolnici alpa kej? (lih da vem, če je treba kej pestke držat) ma kje hodiš? vse pod kontrolo,vse doma in zjamrane hodim okoli kaj.. dovolj mam doma morm izkoristit še dokler se lahko kolker tolko normalno premikam...že zdej se vsedem po vsakih 15h minutah, kaj bo šele čez 2tedna drugače pa je bil včeraj točno en mesec pred PDP... tako da... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uf ,kak je že blizu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sej mi gremo pridno za tabo sej je še čas! Pol pa panika, ko bo začela prva (razen Perside)! ej prav me zanima kako bo takrat na forumu in kako bo šow vrstni red
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:00:48
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo grem gledat, kaj se v pečici dogaja. Vse, ki ste ali pa greste na cesto, pa pazite! in? je kej zanimivega?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:06:35
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dober daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!! še dobro, da ste napisale 60 strani odkar me ni blo js sm pa lihkar iz LJubljane prišla... sva šla z mojim včeraj gor, ker je mel on izpit in nekako sva še prespala gor lep, lep, lep dan... danes pa spet doma ve še vedno pridno čveketate, nobena ni rodila tako da verjetno ni nič pretreslijvega ratalo? al je kira spet kej v bolnici alpa kej? (lih da vem, če je treba kej pestke držat) ma kje hodiš? vse pod kontrolo,vse doma in zjamrane hodim okoli kaj.. dovolj mam doma morm izkoristit še dokler se lahko kolker tolko normalno premikam...že zdej se vsedem po vsakih 15h minutah, kaj bo šele čez 2tedna drugače pa je bil včeraj točno en mesec pred PDP... tako da... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uf ,kak je že blizu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sej mi gremo pridno za tabo sej je še čas! Pol pa panika, ko bo začela prva (razen Perside)! ej prav me zanima kako bo takrat na forumu in kako bo šow vrstni red jah, me res zanima...bo pa kr pestro...jaz imam še točno 50 dni...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 14:10:40
|
|
|
|
mama_milchy
|
jjasna, a nimaš ti nekega izpita danes? drugače? greš jutri v MŠ?
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......