Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Mi smo sicer zdravi, nič posebnega razen, da Brina več sploh noče odpret ust za zelenjavo, jajca, ribe,...karkoli takšnega zdaj poje samo še nekaj mlečne kašice zjutraj in pozno popoldan, pa s sadjem se matrava po 45 minut, da nekaj poje (pa če ni zmešano z jogurtom, tudi to več ne gre v usta ). In to pred TVjem večino časa, kerusta odpre potem samo še, ko je čist v eni zadevi na TV Ojej, vi imate pa res težave z GH. NO upam, da čim prej minejo Ostalega NIČESAR ne papa, NIČESAR. Smo že čisto obupani. Na slabšem smo kot mesec in pol nazaj, ko je kar naenkrat bila na 3 obrokih GH in je celo pojedla nekaj zelenjave, kakšen dan celo več kot sadja. Zadnje čase pa ni šanse. Ne pomaga, da je lačna do naslednjega obroka. Tako zadnje dni papa en obrok manj... Ker itak karkoli ji nardim, noče. No, mlečne kašice ji še nisem ponudila, ker je ne mislim 3x dnevno futrat s tem. Čeprav danes bomo točno ta eksperiment naredili. Da vidimo, če bi pa to jedla ob tisti uri. Taka je bila naša: en čas samo mlečne kašce, en čas je dobesedno živela od skute in jogurta, sedaj pa spet normalo vse je Sem včeraj celo napo P klicala in ji povedala, kaj dogaja pri nas in je rekla, da gre zgleda za karakter in da bomo morali biti pametnejši od nje. Da pa je ne smemo siliti, ker se ji bo zamerilo. TV nam je seveda črtala zaradi kasneje, da se ne navadi tega. Pa saj se strinjam s tem, ampak kaj ko sicer še tistega ne poje. Groza. Čez 3 mesece pa v službo Sploh več nimam idej. Sej mogoče se ji bo pa potem na hitro odprlo, kdo ve? Tako...evo, izlila sem se. Zdaj si grem pa kavo narest Lep dan vsem, pa da vam ne bo preveč nagajal sneg!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|