|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
27.1.2009 9:46:41   
*monchy*
joooj pa res sneži ja user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
27.1.2009 9:47:50   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik

jaz sem se že tudi odločla kaj bo danes na jedilniku...repa, kašnice in pire krompir...user posted image

nic pridem k vam

prvo grem k monchy,potem petri pa se k tebi pridem...na koncu bom pa mela 100kg user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
27.1.2009 9:49:12   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

ni še mi glih strašna sila, samo me grozno boli mišica in mi je rekla G naj si ga nabavim. proti večeru mi je že strašna muka hodit. sem pozabila vprašati v lekarni kake majo cene.

jaz sem ga kupila v ljutomeru v cicibanovi trgovini, ampak je tisti navaden od laVie, ne tako širok kot so tile na linku od monchy. pa meni je ful prav prišel, že pri adamu, takrat sem namreč do konca delala in sem ga skoz uporabljala med službo, zdaj ga malo manj, ko kam grem, ali če dalj časa stojim. za sedenje pa ni priporočljiv.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
27.1.2009 10:06:07   
Jaanža
tinka keko je dolar?

11.12.2008 sva dobila najvecji zaklad...Zano ki je velika 49 cm in 2810g

(odgovor članu Jaanža)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
27.1.2009 10:16:34   
TinaV*
nevem jaanza...nekje isto je...ne najdem tistega kar sem zadnjic racunala koliko je

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Jaanža)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
27.1.2009 10:19:25   
petra *k

IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

kaj kuhati? jaz še točno nevem, rada bi faširance, pa nevem kaj naj zraven

user posted image ne vem kaj je to. user posted image user posted image user posted image res ne- mi je pa ful znano

ja to je faširano meso, nareto v polpete, zmešaš ga z začimbami, z drobtinami in z jajcem, da se lepo skup prime, narediš polpete, pa še malo povaljaš v drobtinah, te pa jih v olju ocvreš. samo nevem, kaj naj zraven za krompir naredim. kaki predlog?'pa ne pomfri,prosimuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
27.1.2009 10:22:47   
Anonimen

kaj kuhati? jaz še točno nevem, rada bi faširance, pa nevem kaj naj zraven

user posted image ne vem kaj je to. user posted image user posted image user posted image res ne- mi je pa ful znano

ja to je faširano meso, nareto v polpete, zmešaš ga z začimbami, z drobtinami in z jajcem, da se lepo skup prime, narediš polpete, pa še malo povaljaš v drobtinah, te pa jih v olju ocvreš. samo nevem, kaj naj zraven za krompir naredim. kaki predlog?'pa ne pomfri,prosimuser posted image

ja saj se mi je zdelo samo mi jim ne rečemo tak.
se mi zdi da najbolj pire paše polek. pa kaka špinača ali vinski zos. mmm tega pa že dolgo nisem jelauser posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1632
27.1.2009 10:24:26   
petra *k
tina, ti samo pridi. če pa res nevem več kaj naj kuham. pa tak nebi rada opet mesa jedla. brez njega pa skoro da ni kosila. šmorna ne smem, ki sma ga kar dosti krat jedla, čeglih jaz nisem neki ljubitelj, knedlov tudi nonstop nemreš delati, pasulja pa takih stvari spet ne upam zdaj jesti, da je nebi krči matrali... te pa vjutro prva stvar ko se zbudim, razmišljam kaj opet kuhati.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
27.1.2009 10:29:37   
Anonimen
kak bi blo fajn če bi samo nekam ša na kosilo. in nebi treba razmišljati kaj skuhati pa kdaj bo kuhano,..user posted image
ampak kaj ko ne gre tak. jaz sem prav vesela da gremo zaj vsako nedeljo k tašči na kosilo v soboto pa k naši mami tak, da vsaj čez vikend ne rabim kuhatiuser posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1634
27.1.2009 10:37:41   
suncicica
dobro jutro......eno vprasanje za vas ki ste ze mamice....
na preglede hodim vsake 3t in vsakic imam 3-4kg vec,zdaj pa je minilo ze 2t pa se nisem zredila niti za 500g. sem se malo zamislila da mi slucajno nista nehala rast user posted image user posted image . ve katera kaj o tem? ker zdaj so v fazi pridobivanja teze ne?

Stella in Pia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
27.1.2009 10:38:15   
petra *k
jaz pa že dolgo nisem bla nikam na kosilo vabljena, nazadnje je bla božična večerja pri naših in novoletno kosilo pri njegovih. ostale dneve pa sem mogla sama študirati in kuhati. pa saj sploh ni problem skuhati, če ti nehče da idejo pa pove kaj bi jedel. no, saj meni aleš pove, samo v glavnem morem sama razmišljati. mi pa je ada dala dobro idejo za en dan v tem tednu, ko bo grdo vreme, da nem trebala hiteti. in sicer s čufti.
pa musako bi rada enkrat delala, pa sem recept zgubla, ki sem si pisala ko je tašča jo delala. ker je mi doma nismo nikoli jedli, pa je nisem znala. pa zaj je nevemuser posted image bom mogla spet taščo nafehtatiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
27.1.2009 10:40:47   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

dobro jutro......eno vprasanje za vas ki ste ze mamice....
na preglede hodim vsake 3t in vsakic imam 3-4kg vec,zdaj pa je minilo ze 2t pa se nisem zredila niti za 500g. sem se malo zamislila da mi slucajno nista nehala rast user posted image user posted image . ve katera kaj o tem? ker zdaj so v fazi pridobivanja teze ne?

jaz sem se do 6. meseca nosečnosti zredila za 15 kg, potem pa več čisto nič. še celo obseg trebuha se mi je zmanjšal in sem tudi sama bla v strahu, da ni kaj narobe. ampak ko sem mela naslednjič pregled sem g, povedala, pa mi jo je zmeril in je rekel da je vse ok, tak ko more biti. nima te česa biti strah. kolko še maš do konca??saj pa zaj ni mus, da bi se mogla nekaj rediti.ali? jaz se res nisem, pa ni blo problema

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
27.1.2009 10:41:10   
suncicica
vidim da ste pri kosilu.....jaz nimam nobenih idejuser posted image user posted image .
lusta se mi pecen krompircek,kaj pa zraven........?

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 1638
27.1.2009 10:41:39   
tatly
ej petra sem brala tvoj post da bi mogla ponoci vodo prekuhavatuser posted image user posted image ne saj to ne gre tak..jaz mam prekuhajevalnik vo9de prekuham vodo in jo dam v termovkouser posted image
ja ocitno danes res nebo nic iz sprehodauser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
27.1.2009 10:42:20   
Anonimen
zaj sem pa že jezna sama na sebe. celo dopoldan že sedim za računalnikom in nisem naredla nič koristnega. ne sprevim se niti nič pucat, groza. pa bo spet ura ena da grem skuham te pa tak anej pride domov pa več skoraj nič ne morem.
Dajte me že nagnat iz računalnika!user posted image ker vsako min hodim gledat če je kera kaj napisala. user posted image sem čisto odvisna od rr-ja. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1640
27.1.2009 10:44:38   
Anonimen
suncicica jaz bi bila vesela, če se nebiredila- če bo šlo tako naprej bom res kot enuser posted image šla rodit. po moje tudi ni nič narobe, če se ne rediš ker user posted image si itak vzame kolikor rabi- razen če bi seveda ti stradala. kar pa verjamem,da ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
27.1.2009 10:46:14   
suncicica
sem ravno gledala da smo 3 del odprle 16.1 in v 11 dneh prisle na 66stran,se 14 dni pa lahko odpiramo novi del s takim tempom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
bravo cveke

Stella in Pia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
27.1.2009 10:46:35   
ada2
suncicica zdaj so user posted image  res v fazi pridobivanja teže, ampak ponavadi pa mamice zgubijo kak kg pred porodom in zato ni prirasta teže. in kako se ti počutiš' se kaj dogaja? danes je tisti datum, ne?

deja jaz imam pa kar vklopljeno in vsakih 15 minut se malo spočijem in prečekiram, drugače pa sem kar nekaj že naredila danesuser posted image  saj te bo počakalouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
27.1.2009 10:48:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ada2
saj te bo počakalouser posted image

saj vem jauser posted image -  se mi zdi da samo prelagam vsak dan.
bi me bilo treba pošteno brcnit v rit, da se bom spravila nekaj delatuser posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1644
27.1.2009 10:49:22   
Anonimen
nič zaj pa grem res kuhinjo pospravituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1645
27.1.2009 10:49:36   
suncicica
saj ni panike,samo me je malo zacudlo da se ne redim-zdaj sem v fazi ko mi je to normalnouser posted image user posted image .
jem pa isto kot prej.
zdaj sem v 32t in bi kako kg se lahko dobla.user posted image

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 1646
27.1.2009 10:53:11   
suncicica
ja ada danes je tisti datum- baje popodne.user posted image user posted image
ampak zaenkrat se ne opazam kakih sprememb, tak da bom zdaj sla lepo na izzy pospravit stanovanje,pol pa kaj skuhat....potem pa se bom vsedla za rac. in cakalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ce do vecera nebo nic grem spatuser posted image .

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 1647
27.1.2009 10:58:28   
katka37
Dobro jutro!

Spet sem pozna, pa ne bi rekla, da sem kaj pametnega do zdaj sploh naredila.

Jedli bomo pa mi danes kar pečenko, govejo juho, krompir pa solato. Tinu pa bom naredila zelenjavo s polento, pa kompot ima skuhan že.

Sem mislila danes peglati (user posted image user posted image user posted image  sovražim), pa se bom verjetno rajši spet malarja šla,  mi bolj paše.user posted image

ada, prvo zjutraj sem se na tebe spomnila, ko sem pogledala gor v hrib. user posted image

monchy, sem videla, da je ena oseba na črko B izvisela, user posted image user posted image user posted image , zdaj pa le naprej.

suncicica, tudi jaz mislim, da je to s težo kar normalno, je bilo tudi pri meni tako

Neposredna povezava do sporočila: 1648
27.1.2009 11:15:03   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

ada, prvo zjutraj sem se na tebe spomnila, ko sem pogledala gor v hrib. user posted image

da ne boš živela v zmoti, delam v domu ostarelih ne v PB, čeprav bi zaradi pleče skoraj rajši v PB. tam sem opravljala prakso in mi je bilo všečuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
27.1.2009 11:19:31   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

da ne boš živela v zmoti, delam v domu ostarelih ne v PB, čeprav bi zaradi pleče skoraj rajši v PB. tam sem opravljala prakso in mi je bilo všečuser posted image

Ojoj, pa sem ga spet mimo pihnila, pa sem te mislila vprašati prej, če delaš v PB.
No ja, hvala da me nisi pustila v zmoti.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?