|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
27.1.2009 12:10:58   
Anonimen
donna katerega julija imaš rok?

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
27.1.2009 12:11:44   
Anonimen
oooo pa še novo stran sem odprlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1677
27.1.2009 12:12:41   
katka37
Ada, hvala še enkrat, bom kar njo poklicala. Sem tudi prej gledala, da imaš še malo, pa se boste cartali.

Tilen-lepo ime.

Deja, pridna, napreduješ.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
27.1.2009 12:12:49   
suncicica
donna ...ne sanja se mi . ampak za vsak slucaj moram imet imena za obojno.

Stella in Pia

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
27.1.2009 12:13:33   
petra *k
ja pa res, kam jih 8 spraviti? kak pa potli venuser posted image user posted image user posted image

tilen je tudi meni lepo ime, dobra izbirauser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
27.1.2009 12:15:58   
katjakokol
oj romana lep pozdrav
ti me kar poklici mam cas
bolj malo pisem ker me net zajebava

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
27.1.2009 12:16:01   
suncicica
snoci sma z erikom debatirala kak jih bom dojila. al vsakega posebaj al skupaj.
niti mimogrede se mi ni jasno kak bo to zgledalo.

Stella in Pia

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
27.1.2009 12:20:02   
mamamajča
Dober dan vsem.
Malo časa sem si lahko vzela, ker mi moja user posted image spi, pa še ričet se mi tak počasi dela, da bom lahko še dve uri tu.user posted image
Slišim, da tam nekje pri vas sneži?
Pri nas pa samo dež...user posted image

Aja, suncicica, tvojemu je erik ime? ker to mi je ful lepo ime, mimogrede

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
27.1.2009 12:22:36   
suncicica
ja,lepo ime ima. pa ni ravno pogosto.

Stella in Pia

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
27.1.2009 12:24:08   
ada2
u, zdaj se ja pa vsipalouser posted image user posted image user posted image  samo kaj, ko je vse tak razmočeno, joj, samo blato bo vsepovsod...

ja, katka ti jo pokliči, pa ti bo povedala kako in kaj, saj če reče, da ne more še vedno lahko naprej iščeš, ne?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
27.1.2009 12:26:41   
donna22
deja777, 8.julija imam rok ... Še je takooooooo daleč ...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
27.1.2009 12:30:55   
petra *k
ja, zaj pa je začelo pošteno snežiti. pa tak bo cel danuser posted image

suncicica, to se tudi jaz sprašujem, kak user posted image user posted image  dojiti? oba naenkrat al vsakega posebej? pa kak je ko rodiš, ko ti dajo otrokeca k prsim, kak boš dobla, oba naenkrat? zanimivo vprašanje...

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
27.1.2009 12:31:42   
mojcaz.
tudi meni ni jasno kak jih je ona 8 not spravla, k mojega tudi full razganja pa samo raste.
suncicica to pa ti ne vem povedat kak user posted image user posted image dojit. pa sigurno še ti bodo kaj svetovali če ne prej pa na porodnem.
donna22 pa saj boš vidla da bo takoj julij ko boma varvale user posted image no ti malo prej, pol pa še jaz za tabo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojcaz. -- 27.1.2009 12:32:39 >

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
27.1.2009 12:33:50   
donna22
mojcaz: Saj vem, verjetno bo še prehitro vse skupaj šlo user posted image Itak imam občutek, da bo moj user posted image junijski, da me bo zmotil med izpitnim obdobjem user posted image user posted image user posted image Boma pa se lahko skupaj sprehajale potem julija oz. avgusta ...

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
27.1.2009 12:35:20   
mamamajča
Res tak sneži???
Pri nas pa samo dež, sem ga že tak naveličana!
mojcaz, tebe pa prvič vidim tukaj, dobrodošla!

Bi z veseljem malo bolj čvekala z vama, če mi ne bi internet tak štekal!!!

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
27.1.2009 12:39:06   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

mojcaz: Saj vem, verjetno bo še prehitro vse skupaj šlo user posted image Itak imam občutek, da bo moj user posted image junijski, da me bo zmotil med izpitnim obdobjem user posted image user posted image user posted image Boma pa se lahko skupaj sprehajale potem julija oz. avgusta ...

donna, ne se prehitro veselit, da bo prej. jaz sem nonstop pravla, da mam občutek da bom šla prej, pa še sem mela v 6.mescu možnost prezgodnjega poroda, na koncu pa sem 2 dni pred rokom rodila.user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
27.1.2009 12:39:59   
petra *k
mamamajča, resnično je začelo ZELO snežit. hb, da komaj zdaj, ker če bi vjutro pred 6, kak so napovedovali, te bi ga zaj že lepo blo...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
27.1.2009 12:43:09   
mamamajča
Ptrea, baje je napovedan čez cel dan?
Uh, če bo cel dan tak šlo, bo še zanimivo.

Jaz mam ful rada in sneg, in sonce, nimam pa rada, da se kar naprej nekaj spreminja. Iz -14 na +10, zdaj nazaj na-.....

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
27.1.2009 12:43:59   
mojcaz.
donna22  pa ne želi si da bo junija prišo ko ti bo načrte za izpite zmešo. drugač pa se pustmo presenetit kak bo pač bo. user posted image user posted image to pa itag da se boma lepo avgusta pa vse do jeseni lahko sprehajale po ptuju in uživale v malo lepšem vremenu kot je danes. user posted image

Res je boljše da je komi bol pozno začelo snežit, vendar vseeno pr nas od 9 sneži pa je že ene 4 cm snega na cesti user posted image user posted image joj jaz pa še počasi v službo.

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
27.1.2009 12:44:20   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

donna, ne se prehitro veselit, da bo prej. jaz sem nonstop pravla, da mam občutek da bom šla prej, pa še sem mela v 6.mescu možnost prezgodnjega poroda, na koncu pa sem 2 dni pred rokom rodila.user posted image

ne po?  a nisi 9.mela

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
27.1.2009 12:46:16   
donna22
Ne vem, koliko se veselim, če bo prehiteval ... user posted image Saj pravim, mam izpite takrat ...  Ampak itak vem, da bom ful panike začela zganjat junija, ko se bo bližal PDP, ker me je že zdaj strah, če pomislim na porod! Imam samo občutek, da bo user posted image prej prišel, prav lahko pa se zgodi tudi, da bo zamujal!
Po datumu zadnje user posted image bi imela rok 26. junija ...
petra*k, glavno, da se je potem lepo izteklo ... Ker tisto v 6. mesecu je bilo najbrž kar precej nevarno!

Jaz pa bi se mogla na Ptuj v knjižnico spravit... Pa še mi ven iz hiše ni za it ko tak sneži user posted image user posted image

Punce, ste se oz. ali se med nosečnostjo ukvarjale s telovadbo? In tiste, ki se pred user posted image niste, kdaj ste začele? Jaz nameravam nekje marca, mi prej ne bo uspelo med temi izpiti in vsem ...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
27.1.2009 12:47:26   
TinaV*

Jaz pa bi se mogla na Ptuj v knjižnico spravit... Pa še mi ven iz hiše ni za it ko tak sneži user posted image user posted image

ti jaz prinesem?user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
27.1.2009 12:48:26   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

ne po?  a nisi 9.mela

o tina ti si tudi tu...user posted image glih oni dan študirala, če je bla kera kelnarca v maski z buščekom, ko sem bla včasih tam..user posted image user posted image user posted image user posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
27.1.2009 12:48:33   
TinaV*
bos mela telovadbo po porodu,z user posted image ...user posted image user posted image user posted image jaz se nisem ne prej ne po ukvarjala pa mi se falijo 4 kg do moje teze pred user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
27.1.2009 12:49:22   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik

IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

ne po?  a nisi 9.mela

o tina ti si tudi tu...user posted image glih oni dan študirala, če je bla kera kelnarca v maski z buščekom, ko sem bla včasih tam..user posted image user posted image user posted image user posted image

ziher si me potem mogla videt ker edino meni je pisalo na majci ze brcam...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?