lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa mojcek, ne sem skor zihr, da je to sam izsiljevanje, pa si do zdej nisem upala priznat... gre nekako tako: zagleda telefon in v tak jok, da bi se ga vsak usmilil... in kriči, dokler mu ne dam telefona, al pa kriči, ker mu ga ne dam... zagleda igračko... če je sam se bo lepo splazil do nje, pa če je pol kilometra proč, ko vidi mene, se uleže na tla in trmari in kriči, naj mu dam igračo... pa mu NIČ ne nosim k riti, niti ga ne nosim po rokah, sem pa res vedno ob njem. po mojem se mi to maščuje, ker sem 6 mesecev na vsak mali jokec dobesedno vse pustila in letela k njemu, zdej pa mu ni jasno, kako ga ne dvignem takoj... pa sej to je vedno slabše no. kam to pelje... sej pravim, mogoče sem mu preprosto zoprna, me ne mara in se ob men ne počuti ok, ker ni normaln da tuli kot sirena, sam da me zagleda! Umpiiiiiiii- sej bo boljše. Mogoče ima tak dan. Tudi otroci niso vsak dan dobre volje. Kaj če dela kakšen zobek. Nisi mu pa zoprna, ti si njegova največja ljubezen. Veš kako so tako majhni otročički navezani na mamice. Naj ga mož ima kaki 2 uri in ti pojdi stran, magari na kavico. Ko boš prišla nazaj te bo tako zaljubljeno pogledal, da boš potočila par solz. Probaj. Pa stisni ga zdaj in poljubčkaj.
|