Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 2:17:27
|
|
|
|
sunny24
|
Sej to pa res ni švoh ideja...Sam zdej k si napisala, da morš kuhno spucat, sm se spomnla, da bi tudi jst jo mogla...UF! A si ga prisilila, da je podpisu? Malo se hecam...Mi2 sva to uredila na začetku mesca. Danes sem pa odločbo dobila, februarja pa mi vrjetno dnar od paketa nakažejo...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 2:24:20
|
|
|
|
SALT
|
Trenutno berem izkušnje neke mamice...mogoče bi bil fajn kak članek kako vpliva na otroka,kako na mamico,zakaj da,zakaj ne... Ja se je moj tudi tam hecal in rekel a si se oddahnila,je naju najprej mal postran pogledala,a je hitro vedela de je zadovoljstovo izdajalsko Torej bomo jutri imele generalko kuhinje .
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 2:25:35
|
|
|
|
SALT
|
Seveda Suny,točno tole prebiram,hvala ti vseeno.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 2:27:38
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, mislim da ne bo druge kot kuhno pucat! Nam je reku anesteziolog na predavanju v Postojni od EA, da od 12 nosečkk, k so se v tem letu odločle za ultivo, je bla z njo zadovolna samo ena...Pa da ni neki fajn, k ti jo na koncu ko je najbolj hudo odklopijo in padeš iz min bolečin na ta hude... Za kak članek pa nevem...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 2:35:20
|
|
|
|
SALT
|
Bolj k berem,bolj vidim,da je čisto odvisno od posameznice,sem našla stranske učinke,hmm,ja ima jih lohka EA in tudi kontracepcijske tabletke če tako gledamo. Bom še danes,če bom pravi čas pokonci,poklicala zdravnika da slišim še njegovo teorijo.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 2:36:37
|
|
|
|
SALT
|
Če se prov spomnim si se ti potem odločla za EA?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 2:39:34
|
|
|
|
|
No jaz šibam ura bo kmalu 06:10 zjutraj ko moram svojo rit dat pokonci ...upam da bom slišala telefon ko bo zvonil ... Lepo nočko moje so ...pa čim manjkrat na wc...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 2:44:13
|
|
|
|
SALT
|
Cita,ti moraš pa kmalu spet pokonci..? za lep spanček.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 2:47:00
|
|
|
|
sunny24
|
salt ja, jst sem se odločla za EA oz sem za njo odločena že dosti let, preden sem sploh načrtovala otroka... Ma ja, sej stranski učinki so pr vsaki stvari...Če bi gledali na to, bi lahko živeli v vati, pa še takrat bi se kdo najdu, k bi bil alergičen na vato in bi se pr njemu pojavli stranski učinki...Jst se sploh ne oziram na te stranske učinke... No, jst zdej počasi zapuščam prizorišče, tako, da drage moje, vsem želim lahko nočko in lepe sanje! Pa da kira ne pobegne v P čez noč! Se tipkamo jutri!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 2:49:09
|
|
|
|
SALT
|
Končno se tudi meni zapirajo očke grem v krtovo deželo,upam da mi sedaj rata. Sunny-Lepe sanje Lepe sanje tudi vsem ki že sladko spite...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 6:56:42
|
|
|
|
Balonchy
|
Jutro... A ste imele nočno čvekalni maraton? Jaz sem se pa naspala... me je ob 3:15 možek zamenjal... Sta z malim previla ritko in pojedla Pol pa do 5:00 na rokah krčke preganjala... Zdaj Matic spi, mož pa na poti v službo Želim vam lep dan!!!
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 27.1.2009 6:57:22 >
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 7:56:02
|
|
|
|
timy
|
Dobro jutro, Balonchy hvala za kavico Ubožček Matic, da ga ti krčki tako matrajo. ste pa včeraj zvečer in danes zgodaj zgodaj zjutraj toliko napisale, da sem večino že pozabila Nočnim čvekicam Sunny, Citi, Rebeki, Salt želim sladke sanje. Aja, Cita se mora že kmalu vstati, če se že ni! Claud in Katjuša sem vama kar fauš zaradi meni se nič ne dogaja na tem področju Malo ste me prestrašile s temi popadki in kako bomo vedele kdaj v porodnišnico. No, se bom držala tega, kar je rekla Ajvy, da popadki bolijo
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 8:09:17
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro ....vidim da ste mele nočno cvekanje dobre ste.tud jst nisem mogla spat spet okrog2.00.pa sem mislala da bi sla na racunalnikpa sem si mislala ce grem zda gor bojo mislale da sem nora
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 8:18:49
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki dobro jutro ....vidim da ste mele nočno cvekanje dobre ste.tud jst nisem mogla spat spet okrog2.00.pa sem mislala da bi sla na racunalnikpa sem si mislala ce grem zda gor bojo mislale da sem nora Baki verjamem, da ne bi mislile tega. Jaz sem se tudi premetavala po postelji od 4ih pa do 5ih. Potem sem pa zaspala kot top.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 8:21:30
|
|
|
|
baki
|
timy....popadki bolijo saj bos vedla kdaj it bodi brez skrbi
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 8:36:11
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki timy....popadki bolijo saj bos vedla kdaj it bodi brez skrbi upam, da res. Da ne bi slučajno zamudila
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 8:50:44
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro! No jaz sem pa danes za spoznanje boljše. Zdravje se počasi popravlja, tudi noč je bila končno taka, da sem samo enkrat vstala. Mislim da rabim še ene dva dni pa bom dobra. timy glede popadkov pa mislim da jih ne boš zgrešile. Večja verjetnost je, da boš šla na kak obisk porodnišnice prej kot pa da boš še kej zamudila. Jaz sem šla eno noč prej v porodnišnico k sem mela popadke na 5 minut ampak so se še premikali, tako da sem šla še malce nazaj domov. No potem sem tudi ugotovila, da prvi niso tako intenzivni kot tisti ko gre za res. Bomo vidl a bom tokrat tud prej letela v porodnišnico Balonchy hvala za kavico. Pa super da te možek takole zamenja, da se še ti naspiš. Dej še malce povej na koliko ur Matic je, ste imeli dolgo pleničke št.1, je dojenje steklo al imate kombinacijo,... upam, da vas krčki kmalu pustijo pri miru. Danes mam kar pestro, pripeljejo nam kurilno olje, pa še serviser pride moj pomivalni stroj pogledat. Upam, da ga zrihta s čim manjšimi stroški. Je pa kar hudo na roko pomivat k se enkrat navadiš na stroj Drugače mam pa še 4 dni do pdp
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 8:56:44
|
|
|
|
Ajvy
|
oj..nočka kot nočka...ne bom več komentirala.... mam danes pregled ob 10.00 , drgač bi že spala...tako pa se mi ne splača it zaležt... Balonchy...upam, da je termoforček vsaj malo pomagal..to je naši Tajdi edino omogočilo spanec...pa brisačka na radiatorju in ona na njej..samo tam jo moraš ves čas držat... Srčno upaM, da vam je vsaj malo ublažilo stanje...... Vidim, da vam ni kaj dosti pomagalo...bogeci...... Sunny....ti pa si klepetulja....neverjetno kolk me spoaminjaš name v prvi ...sem šla vedno zadnja spat...seveda, sem tudi zadnja vstala....nikakor nisem mogla it v pojsteljo pred pol četrto zjutraj...pol sem pa kot bobek spala..... Cita...ja ti revca...hvlaa za lepe želje...samo saj veš..to so pobožne želje...tkao kot pri tebi najbrž...no, upam, da se bova vsaj čez dan malo spočili.... Salt...a ti si tudi na nočno prešaltala.....ah sami ponočnjaki...... Upam, da bo danes voda v redu.... Timy...ne skrbi....res boš vedla kdaj it..če ne smo pa me tukaj..... Urša..kako sem vesela, da si malo bolje le tako naprej..... Ja..samo še 4 dni..... al pa že jutr
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 8:57:23
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: baki timy....popadki bolijo saj bos vedla kdaj it bodi brez skrbi upam, da res. Da ne bi slučajno zamudila mislim, da tega ne moreš zamudit...si preveč pomemben faktor pri porodu
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 8:59:17
|
|
|
|
petrap
|
jutro... petrušek ja včasih sem bil notranjka...jaz imam gin v cerknici... plani za danes...evo zdajle si bom skuhala čajčka, pa se grem umit, pol bom neki pojedla in letim na banko pa v knjižnjico...pa najbrž po kako meso za kosilo...pa na kavico do tetke...pol bo pa že popoldne in pride moj...jutri imam pa že pregled , čeprou je gin rekla, da ne rabim nč več hodit, da grem lahko v tem času že kar rodit...no pa nism še šla jaz sem pa to noč kar okej spala, razen lulanja no, sam to je že stalnica... mi mamo mal snegeca, ene 10 cm, pa vi?
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 9:00:27
|
|
|
|
Ajvy
|
ŠE 4 DNEVI DO NAŠEGA MESECA...... dejmo navijat za punce v P 26.01.2009,...Izidora....CR...držimo pesti..... kdo kaj ve?? Witto....držimo pesti.... dihamo s teboj.....čep, popadki......-DOMA ČAKA NA AKCIJO V domači oskrbi prehitevajo: Majchy...popadki in špikanje Petrap----špikanje, zvijanje Urša--- špikanje Mihailo...nočno špikanje..... Cita...sumljivo špikanje v križu Glen.....špikanje in otrdevanje trebuha POMEMBNI DATUMI: 28.01.2009...Raisa.....CR ...držimo pesti.... nadaljne prijave za na listo zbiramo vsak delavnik in nedelavnik ob vsaki uri.... drgač pa punce...bliža se naš čas... še je čas , da izvem al moram noge skup držat al naj raje grem..... MAMIN ODDELEK.: navijamo da bodo čimprej doma : Deja in njen fantek Žiga PUNCE MISLIMO NA VAS in dihamo in stiskamo pesti...... kolk dogaja....sploh ne morem sledit....še malo pa bomo na ciljni črti..... Hej ho hej ho počasi rodit mi gremo..... smo tečkane in velike..... he ho ... hej ho.... VSEM SREČNO NA DANAŠNJIH PREGLEDIH
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 9:01:26
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap mi mamo mal snegeca, ene 10 cm, pa vi? mi ga nimamo nič...samo dežek
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 9:04:33
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy dobro opravi na pregledu Petrap tebi pa želim lep dan, lepo opravi po opravkih, pa fino se imej pri teti.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 9:05:45
|
|
|
|
Ajvy
|
Kaj delaste..... jst si klelele nabijam musko Within Temptation....kolk pogrešam...musko....pol pa tkole izokoristim samske minute....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?