|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
26.1.2009 20:42:56   
*alina*

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                   
user posted image  mery15031981                                                   
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                               

user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                            
user posted image nina16                             
user posted image bambinca                                                                                            
user posted image Tej_a                                         
user posted image salcka                                       
user posted image  Liam                    
user posted image Anikabanika

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ)P:26.01. user posted image 1.Anej Ian 5.5.07               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image  Smrketa 24     (       )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina*   (27 let, por. LJ)  P: 16.02., M: 22.01  user posted image                                
user posted image  Mucica1     user posted image   
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)    
user posted image  Tinca84  (24 let)  P: 09.02.  user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) M: 26.01              
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:        user posted image   1. Matic 12.5.2006       
user posted image Meridaub                      

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 10.2., M: 28.01    user posted image                    
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                          
user posted image Mony25      (           )      P: 30.01     
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image             

05.06.

user posted image jabolka  (27 let, por. IZOLA )  P: 28.01.   

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (29 let,por. LJ) P: 13.2., M: 22.1. user posted image  1. Žana 1,5 l                     
user posted image emelly     

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*   
user posted image MK8     P: 22.01                                                         

08.06

user posted image cesarica13  (31 let, por. MB )  P: 6.02, M: 11.02.   
user posted image manna    (          )   M: 27.01.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image 1. Tadej 5,5 l 2. Luka 4 l                                                      
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image   bibi                                                               
user posted image   Mala_ princeska (26 let, por. NM)  M: 27.1.                  
user posted image   Hanuši    M: 19.01. user posted image
user posted image  Tecka                                                        

11.06.

user posted image kalateja (25 let, por. SG)    M: 30.1.  user posted image          
user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image                                               

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  M: 02.02.       1. Rubi 2 leti
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  M: 30.01 user posted image                  

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)                                                          
user posted image princ_princeska      
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           M: 05.02.
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 3.02.      

15.06.

16.06.

user posted image Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy                   P: 13.1., M: 30.01 user posted image                     
user posted image amaya                        P: 13.1.                       
user posted image Majana79                  M: 29.1.              
user posted image ronja1a

18.06.

user posted image tincaminca   
user posted image fejči

19.06.

user posted image  Biba14     (26 let, por. MB )    user posted image                                          
user posted image  Skuštrana                P: 13.01.
user posted image   Mitmor                                                    
user posted image Sončki  (33 let)  M: 03.02. user posted image

20.06.  

user posted image
loveforever  (23 let, por. CE)  M: 09.02.     1. Tjaša 2 leti
user posted image
 Dodi                             
user posted image nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  P: 09.02.

21.06.  

user posted image Lino  (30 let)    P: 3.02.                     2user posted image     1. Mare 10 let
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let, por.SG)       P: 02.02.         1user posted image                            
user posted image Pomaranči

23.06.  

user posted image fragola                     P: 13.1, M: 10.2                       
user posted image maycha                    M: 05.02.       

24.06.

user posted image 22zlatolaska19          
user posted image  Gantar  (28 let)       P: 5.02.       
user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 20.2.  user posted image   1. Karin 8,5 l                      

28.06.

user posted image   Naja*                               
user posted image   Banananjam                                      

29.06                      

user posted image Lsica   user posted image     

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
Nova10ka   (30 let, por. PO)
user posted image   Luši  (20 let)            M: 06.02                          

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 95

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
26.1.2009 20:53:17   
*alina*
Dober večer!

Tudi sama se odločam glede 3D...morda katera ve kako dolgo traja tak pregled? Glede na ceno verjetno vsaj pol ure...? Kako pa je z navadnimi UZ pri izbranem G? Verjetno nam pripada še kakšen po morfologiji, ali se motim?

KG - jaz sem pridelala + 4,5 kg, je pa to seveda odvisno od vsake posameznice...kolikor prebiram v knjigah naj bi se teža najbolj povečala v naslednjih 2-3 t. Bomo videli...

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
26.1.2009 23:06:26   
nova10ka
vidim da pridno pišete. no saj je prav, ker bomo nas še ful stvari čaka

tina111 - jaz sem hotla menjat za ginekologinjo v šentvidu, samo potem me je tale nosečnost kar prehitela. jo pa zelo hvalijo... kakšne so tvoje izkušnje

3d ultrazvok - ne grem, razmišljam pa da bi imela en ultrazvočni pregled v zadnjem mesecu nosečnosti za oceno velikosti otročička. pri nas se namreč rojevajo samo 4 kg in več težki otroci (prvorojenka je 4010 g in 55 cm) in se bi rada psihično pripravila če bo še en tak (vsaj po mojih merilih) velikan.

kg - štartala iz 52 kg (170 cm), zdaj sem na 56 (18 tednov). se pa itak vsak zredi, kolikor pač rabi (plus mal razvajanja) v prvi nosečnosti sem dobila 12 kg, s porodom sem jih izgubila 10, pol še 2 z dojenjem in še 2 s tekom za malčico, ko je ta shodila.

kalkulator teže - sem zasledila, da se je pojavilo vprašanje:
http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
26.1.2009 23:43:26   
nemka
Midva z možem sva se tud odločila za 3D UZ! Šla bova v domžalah k dr strahovi! Čeprav je ZELO drago (110 €) sem slišala da je zelo prijazna in si vzame čas,....

Jaz imam hiperemezo tako da še vedno bruham... user posted image ... ampak imam tablete iz Nemčije ki zelo lepo pomagajo! (V Nemčiji dajejo te tablete nosnečnicam z hiperemezo...)

Tako da sem shujšala 6 kg. Od tega sem se zredila spet 4 kg, tako da zdaj imam 49 kg pri 1.71m... zelo premalo! Ampak sem bila tudi prej tako suhca...user posted image

Saj gre otroku zelo dobro, brca neskončno veliko (me že zanima koliko časabo rabila gin. za morofologijo v sredo ko se otrok stalno premika... user posted image )

Kako dolgo je trajala morfologija pri vas vseh?

LP Christina

Oprostite za napake... iz Nemčije sem in se še učim Slovenscino! Moj mož je Slovenec! HVALA za razumevanje!

NOSEČA sem... končno... 2.6.09... <3

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
27.1.2009 8:15:52   
tecka
Da še jaz malo pokomentiram kg. Tudi jaz imam od prej enih 10 kg preveč in sem se do 21. tedna zredila 4 kg. Od včeraj na danes pa še en kguser posted image  Pa vem, da je to delno zaradi včerajšnjega preobilnega kosila po katerem mi je bilo konkretno slabo.

Mojjaka a so ti priporočili tudi dodatni magnezij in kalcij? Blažita krče. Mene tudi stalno nekaj špika in se mi zdi se mi, da je bolje. Pijem pa magnesol tablete in donat (občasno; danes sklenila, da ga bom redno 0,5 l na dan). Za kalcij pa zaenkrat uživam več jogurta in sira.

(odgovor članu nemka)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
27.1.2009 8:25:31   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Oj user posted image . Veste, mene ne skrbi, da sem se preveč zredila. Bolj me skrbi, da sem se premalo. Sem v 18T (v sredo prestopim v 19T) pa sem se zredila le 3 kg. In pol me je kar strah, da je z mano kaj narobe ali pa z mojim user posted image . Je pa res, da jem takrat, ko sem lačna in ne pojem veliko, saj sem hitro sita. Jem pa vse. Od čokolade do sadja (vsk dan 2 kivija, 2dcl pomarančnega soka (ki ga sama stisnem), kako banano, al ananas, al pa tud kako jabolko), pa tud kakšno pohanje in pomoje zato ne grejo kile gor, ker imam dobro prebavo. Dobra tolažba, a ne user posted image .

Držte se in vsem, ki ste preglede že opravile vse čestitke.

Glede kg se nič ne sekiraj. Jaz sem šla v 22. tednih tudi samo 3kg gor, pa je z user posted image vse ok. me je G še kregala, da sem se preveč zredila user posted image dojenček pa itak vzame toliko kolikor potrebuje. bodi vesela, da ni šlo več gor user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
27.1.2009 9:50:21   
mojjaka
Dobro jutro!
Hvala Bogu sem danes spala celo noč brez bolečin, me pa še boli,ko vstanem, pa ko grem na wc...upam,da bo vsak dan bolje.
Hvala zauser posted image !!!!
Tečka nobenih priporočil nisem dobla za Mg in Ca, bom pa vseeno probala,saj škodit mi ne more, hvala!
Lep dan vsem! Bo kot izgleda res sneženuser posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
27.1.2009 9:53:07   
Tina111
nova10ka- Nimam g v šentvidu ampak osebno zdravnico. G imam pa na metelkovi dr Kolar in sem tudi zelo zadovoljna z njo. Je zdr ki ji ni vseeno za pacientke. Je natančna in na vsakem pregledu naredi tudi ultrazvok tako da imam vsak pregled možnost videt našega srčka. Jo imam že od zmeraj in je ne menjam za nobeno drugo. V šentvidu pa res ne poznam nobene g tako da ti ne morem nič povedat.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
27.1.2009 9:56:20   
Tina111
Mojjaka - Upam da ni kaj resnega pa da je vse skupaj samo raztezanje maternice in vezi zaradi širjenja , veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za boljše počutje

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
27.1.2009 10:13:03   
*blu*
Pozdrav še od mene, čeprav po kar dolgem času user posted image .

Jaz sem tudi že imela morfologijo prejšnji teden. Z user posted image  je vse v redu, vse funkcionira kot mora. Sem pa imela prav pri mojih občutkih glede spola, imamo user posted image . Sva nekako oba z user posted image  navijala za še eno punčko.

A gre slučajno katera v Dravlje na 3D UZ, koliko je tam cena?

Jaz sem se zredila 5kg, sem pa v 22t. Mi gre malo bolje kot v prvi user posted image , takrat sem imela na koncu 23kg+! Mislim, da ni kake panike glede kg, ene se pač več zredimo, druge se manj, glavno je da čimbolj zdravo ješ in dosti piješ. Jaz imam s pitjem problem. Nekako ne čutim žeje in za user posted image  čisto premalo pijem. Sedaj mi je G ukazal vsako uro 2dl vode.

Toliko za sedaj. lp

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
27.1.2009 10:20:30   
biba14
Deževen jutrčekuser posted image
Nova10ka, ful dobro tabelo si našla,hvalauser posted image .
Blu : Jaz že nekaj let pijem 2-3lite tekočine na dan...se je pa ful lažje dozirat,č si kupiš 0.5l šalico za čaj (brez problema sprazniš 2-3 do popldneva),pa še kakšno kavico,sokec,donat....pa si na 3 litrihuser posted image .No,vsaj jaz sem taka, da če imam pijačo pred sabo, potem nonstop pijem....seveda posledično tudi veliko obiskujem wcuser posted image .
Imam 1vpr. A je šla že katera 2. na test za toxo? Ko mene že ful muči ali mi bo ju3 dal napotnico za kri ali ne....ful se pazim,samo strah ostaja.
No,lep danček...morda dočakamo sneguser posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
27.1.2009 10:25:03   
manna
BIBA14; tudi mene skrbi za toxo. Sploh se ne morem znebit strahu. Mislim da je drugo testiranje na vrsti enkrat okrog 24. tedna. Ful se pazim, ampak kaj ko prebiram, da tudi tiste, ki so jo dobile, so se pazile in se jim ne sanja kdaj so jo dobile !!! Kar groza me je včasih.

Držite pesti, danes imam morfologijo!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
27.1.2009 10:32:05   
Anonimen
jaz sem mela zaj že drugič za toxo. tak,da so bili že včeraj izvidi.

(odgovor članu manna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3138
27.1.2009 10:32:54   
bamoocham
Dan dan.

oo pr nas pa že prav fajn snežiuser posted image
Danes sem se naročila na morfologijo v LJ, 16.2. jo imam.
In kako ste kaj? Meni je malo dolgčas, si nimam kaj za začet, moj je na šihtu...
Ma js tut ful premalo pijem, se mi kr na kg pozna, ker zdj že 2 dni nisem šla na wc in pijem donat..pa ko ga ne morem velik popit..
Bo treba vodo pit, potem pa bo!user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
27.1.2009 10:33:35   
Anonimen
ne vem če sem omenila, da so me začeli ponoči krči v nogah in mi je včera G predpisala magnesol. tak, da ga morem pit 3x na dan. bomo videli če bo kaj boljše.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3140
27.1.2009 10:55:04   
biba14
Manna, saj mene isto skrbi...poznam 2,ki sta jo dobili in nimata pojma od kje...tako da sedaj, ko sem v 20.t že nestrpno čakam G. Na začetku, sem se ful bala, da jo lahko tudi mali kužki prenašajo ( moj je star komaj pol leta )...pa so me veterinarji pomirili,da ne.
Bova stiskali pesti, da je bo vse okuser posted image .
Deja777, včasih so krči v nogah možni tudi,če se shladiš...poskusi še s toplimi nogavičkami v posteljo...
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
27.1.2009 11:18:36   
Tina111
Jeeeeeeee, Sm dobila pošto od komisije. mam podalšano bolniško do 14.4., tako da mam potem samo še eno podaljšanje do porodniške. Je kar zoprno ko skos podaljšujejo sam za en mesec pa maš ful letanja s papirji vsakič. Zdej mam pa skor tri mesce mir.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
27.1.2009 11:22:08   
luši
men je avtomatsko na zadnjem pregledu (v 16t) napisala napotnico za TOXO (+kri za K-Hb pa vodo za proteine in sediment... ne me prašat kaj to pomeni) vse za 6.2. (v 20t).
drugač pa tut moja g. v vsaki posvetovalnici nardi UZ pa mi vse lepo razloži kaj je drugač od zadnjič (sem zmerej notri pb. 20-30min tk da je moja g. res zakon)
glede 3D se pa še odločam... glede na to da je to moj prvi otroček bi si res želela čimveč spominčkov nanj k je biu še v trebuščku tko da res ne vem kaj bom nardila...

včeri sm kupla pa voziček... jei... in sicer od BABY BOOM (baje je kopija Quinny-a (nevem kerga) je pa ful luštkan po vseh standardih delan (men kt po meri) vsi dodatki pašejo gor od Quinny-a...
za 258€ sm dubla trikolesnika z velikimi gumami in amortizerji, športni del ki se poleže čist nazaj pa košaro... voziček je tok lahek pa tolk mal prostora zavzame da sm ga js z lahkoto sama zložila pa spravla v prtlažnik (in to od 5ke - k veste da ma čist mini prtlažnik) TOČNO TAKLE: http://www.bolha.com/oglas3321134/vozicki-otroski-vozicek-babyboom-kombiniran-kosara-sportni-sedez
zravn mi je pa prodajalka (v komisijski trgovini BRAZDA v Radovljici) PODARILA lupinico (sicer rabljeno ampak kot novo v vrednosti 50€), kombinezonček za starost pol leta (ob naslednji zimi bo lih pol leta star v vrednosti 15€) pa igrala ki mu jih postaviš ko leži...npr. nad previjalno da se malo zamoti v vrednosti 40€ in kompletek cunj za iz porodnišnice v rumeni barvi in sicer bodi s kratkimi, žabice, žametne hlače in majčko v vrednosti 15€ (ker je tudi rabljeno) - vse od H&M.
moj nakup se je res splačal =)

uživajte drage souser posted image pa veselo nakupovanje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
27.1.2009 11:47:04   
Tina111
Moji bolni sončki spijo mami ma pa čas mal tuki viset.

Luši - res lep vožiček pa še ugodna cena user posted image user posted image . Glede 3D pa kakor hočeš. Glede na to da maš na vsakem pregledu uz ti res ni potrebno zapravljat denarja še za to. Rajši kupi otročku kakšno zadevico več. Iz lastnih iskušenj ti povem da ko se ti rodi štručka ti je v živo velik bolj aktualna kot pa na tem posnetku. Sm mela sama tudi smolo da se je otroček postavil s hrbtom navzven in sem lahko na posnetku videla samo hrbet tako da sem res vrgla denar stran. Vem pa da niti ne pomislim da bi pogledala ta posnetek že zato ker je toliko lepših narejenih od rojstva dalje. Če pa si toliko želiš in ti ni škoda denarja pa poskusi za prvič. Mogoče pa ti pikec pomaha z obrazkom naprej. So pa te slike tudi malo popačene tako da glih ugotovit ne boš mogla komu je podobenuser posted image .
Vem pa da prvič vsaka doživlja nosečnost polno in težko spusti vsako zadevo ki se tiče le te. Drugič pa ne kompliciraš več tolko. Daješ prednost drugim stvarem. Karkoli se boš odločila pa boš naredila le tako kot si sama želiš. Vse bo prav zate.user posted image

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
27.1.2009 12:20:23   
fragola
luši lep voziček, lih včeraj sem ga gledala, ker ga misli prijateljica kupit. Vendar ona gre v Koper, kot sem razumela si ga ti v Radovljici?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
27.1.2009 13:30:33   
lenika
Kar se tiče tiste tabele koliko bi se moral zredit. Jaz naj bi se zredila ene 3 kilograme, pa sem se že 8. Se pa nič ne sekiram, ker mi je včeraj ginekologinja rekla, da sem bila prej pač presuha in da je čisto OK, da sem se maloveč zredila. No, vseeno upam, da ne bo šlo s takšnim tempom naprej in ne bom šla rodit s 70 kg. V prvi nosečnosti sem se do konca zredila za 16kg in sem šla rodit s 64kg.
Na morfologiji je bilo vse super in naši deklici baje zankrat še ni zrasel lulček.user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
27.1.2009 13:53:35   
tinca84
mojjaka- tudi jaz imam hude bolečine v spodnjem delu trebuha, še posebej ko se želim vstat (ko ležim ali sedim) in ko grem na wc. Decembra sem bila v bolnici tri dni, ampak tudi niso ničesar ugotovili. Po mnenju moje osebne zdravnice in ginekologa pa je to normalno. Men pa to ni normalno, ker vse user posted image ki jih poznam niso imele nobenih popdobnih bolečin v nosečnosti.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
27.1.2009 14:03:59   
maycha

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                   
user posted image  mery15031981                                                   
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                               

user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                            
user posted image nina16                             
user posted image bambinca                                                                                            
user posted image Tej_a                                         
user posted image salcka                                       
user posted image  Liam                    
user posted image Anikabanika

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ)P:26.01. user posted image 1.Anej Ian 5.5.07               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image  Smrketa 24     (       )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina*   (27 let, por. LJ)  P: 16.02., M: 22.01  user posted image                                
user posted image  Mucica1     user posted image   
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)    
user posted image  Tinca84  (24 let)  P: 09.02.  user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) M: 26.01              
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:        user posted image   1. Matic 12.5.2006       
user posted image Meridaub                      

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 10.2., M: 28.01    user posted image                    
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                          
user posted image Mony25      (           )      P: 30.01     
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image             

05.06.

user posted image jabolka  (27 let, por. IZOLA )  P: 28.01.   

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (29 let,por. LJ) P: 13.2., M: 22.1. user posted image  1. Žana 1,5 l                     
user posted image emelly     

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*   
user posted image MK8     P: 22.01                                                         

08.06

user posted image cesarica13  (31 let, por. MB )  P: 6.02, M: 11.02.   
user posted image manna    (          )   M: 27.01.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image 1. Tadej 5,5 l 2. Luka 4 l                                                      
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image   bibi                                                               
user posted image   Mala_ princeska (26 let, por. NM)  M: 27.1.                  
user posted image   Hanuši    M: 19.01. user posted image
user posted image  Tecka                                                        

11.06.

user posted image kalateja (25 let, por. SG)    M: 30.1.  user posted image          
user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image                                               

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  M: 02.02.       1. Rubi 2 leti
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  M: 30.01 user posted image                  

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)                                                          
user posted image princ_princeska      
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           M: 05.02.
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 3.02.      

15.06.

16.06.

user posted image Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy                   P: 13.1., M: 30.01 user posted image                     
user posted image amaya                        P: 13.1.                       
user posted image Majana79                  M: 29.1.              
user posted image ronja1a

18.06.

user posted image tincaminca   
user posted image fejči

19.06.

user posted image  Biba14     (26 let, por. MB )    user posted image                                          
user posted image  Skuštrana                P: 13.01.
user posted image   Mitmor                                                    
user posted image Sončki  (33 let)  M: 03.02. user posted image

20.06.  

user posted image
loveforever  (23 let, por. CE)  M: 09.02.     1. Tjaša 2 leti
user posted image
 Dodi                             
user posted image nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  P: 09.02.

21.06.  

user posted image Lino  (30 let)    P: 3.02.                     2user posted image     1. Mare 10 let
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let, por.SG)       P: 02.02.         1user posted image                            
user posted image Pomaranči

23.06.  

user posted image fragola                     P: 13.1, M: 10.2                       
user posted image maycha   (32 let, por. Celje)   M: 12.02.       

24.06.

user posted image 22zlatolaska19          
user posted image  Gantar  (28 let)       P: 5.02.       
user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 20.2.  user posted image   1. Karin 8,5 l                      

28.06.

user posted image   Naja*                               
user posted image   Banananjam                                      

29.06                      

user posted image Lsica   user posted image     

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
Nova10ka   (30 let, por. PO)
user posted image   Luši  (20 let)            M: 06.02                          

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 95

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
27.1.2009 14:22:45   
Mala_princeska
Hojla.

Moje stanje po današnjem pregledu:
Pdp mi na seznamčku iz 10.06. prestavite kar na 14.06. (uz je sicer pokazal 12.06.), ampak pustimo 14.06., kot je določila na pregledu.
Pa narišite user posted image zdraven.

Tko da sem v 20. tednu.

Z user posted image je po pregledu vse ok, živahen je kot en škratek user posted image in očitno se že pripravlja na nagajivost - saj ni hotel razkriti user posted image ali user posted image . Tako da sem malo jezna, malo pa presenečena. Zakaj user posted image mora imeti vse "zalimano" tam okrog nogic, a ve (da če je fantek) da lulčka ni spodobno kazat al pa punčko med nogami zebe in se z nogicami greje user posted image .

Z morfologijo vse ok, a katera ve kaj pomeni: posteljica: zadnjična stena ali nekaj takega?

Aja moj je hotel bit zdraven na uz, mičken predno me je pa not poklicala - je šel pa na sprehod in zamudil uz. Šment.

Kilogrami: iz 68 na 72,40 (se pravi + 4 nekje) .

Naslednji pregled: 02.03.2009

Glede bule v nožnici ni hb nič - imam v bistvu en povečan mozolj, pa tudi glede mojih modrih prstov (pomodrevanja) ni nič narobe.

Sedaj pa počivat - sem na bolniški zaradi prehlada.

Drage moje user posted image , en lep snežni pozdrav - pri nas konkretno sneži.

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 27.1.2009 14:25:24 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu maycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
27.1.2009 14:37:37   
bamoocham
Super, sem vesela, da je vse vredu.

Glede zadnjične stene za posteljico..to pomeni, da jo maš pač bolj zadaj oz. da bolj v križu nosiš. Ne me za besedo držat, ampak mislim, da je to to (posterior).
Ker je meni napisala gin, da imam posteljico posterior high, komentirala pa nekako tako, da je visoko in zadaj v križu.

Potem so mi ugotovili, da jo imam spredaj in nizko..tk da zdj pa res ne vemuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?