Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:14:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a danes pade 10000 Baje, da ja - Bo danes na straži tak, da ne bo problema ja če jo mala šefica ne bo zafrkavala pssssssssssssssssstttttt nikar tako na glas. Sedaj je spila AM in se igra v stolčku Ne smem kaj preveč govorit in šub+ndra zganjat, ker se potem takoj spomni, da je mami tu. Včeraj je bila sitna, ker je vstala že ob 7h, danes pa malo čez 8h in je zaenkrat OK. KAKO JE MALA ŠEFICA? Igra se za mizo v svoji antilopi in se pogovarja z nevem kom Sicer bo pa kmalu čas za spat. Filip pa lazi okrog? ne zdele je mrknil, pa ma mamica mal časa zase, kličm teto v Švico pa se mi ne javi , upam da kasneje ne pozabimk, ker mam preveč dela z rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:15:04
|
|
|
|
Čmrlika
|
joj, najprej se vošči dobro jutro, ne? no, dobro jutro,!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:15:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi dorbo jutro vsem mi smo spali super Filip zaspal ob 20.00 in se se zbudil ob 7.oo . joj mam tolk za likat pa se mi sploh ne da , zgleda da ta vreme full upliva name. za spanje. Moje srajce pa so odpotovale v čistilnico, tako, da imam eno delo manj. Mafi - ena oseba na RR-ji ti je "ukradla" avatar. pa Estrelli tudi no tebi ga težko kakšna. Čupko je samo tvoj mogoče se bo pa najdla kaka dvojnica Lahko sliko kopira iz avtarja in jo ima. Kar se tiče dvojnioce , pa upam, da jo Emilija kamalu dobi, samo tako ta pravo "derište" jaz že navijam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:16:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* moojjccaa: vidim, da si on line. Kdaj pa se je rodila Tadja? rojena je bla 23.5 neki bi prašala kaj to pomeni on lajn se še zmeri tle gor lovim Kako lepo, tako kot moja miška . On line; na zvezi; vidim, da si prisotna na tem forumu. To se vidi čisto zgoraj. Če želiš te dam na seznam majčkov, samo napiši mi vse podatke rojstvo, teža, višina, obseg glave in vse te podatke po mesecih oz. pregledih pri pediatru, [/quote aha porodna teža je bila 27.40g dolžina50 obseg glavice pa 34 14.7 t 4400 vel 53,5 2.9 5500 vel 59cm 1.12 7400 vel 65,5cm obsega glavice pa nam nič ne pišejo zravn nas preg imava pa 9.3] Evo, bom urihtala najlepša hvala drugače bova imele tudi ta teden pregled ker mora it 2.2 v bolnico na operacijo a se potem tudi te novi podatki štejejo not ali samo od posvetovalnice upam, da dorb zrirtate . kako je pa prenesla prvo operacijo?? jaz še zdej ne morim pozabit ko je bil Mark na operaciji in ko sem prišla na intenzivno se je glih zbudil in začel tolk jokat, da so mu dal neki proti bolečinam priznam da me je tudi groza ko se je spomnik kako je bila zabuhla jokala na vso moč iz čisto brez glasu srčno upam da bo to zadnja operacija a si bila pri operacijo z njo hospitalizirana???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:16:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi dorbo jutro vsem mi smo spali super Filip zaspal ob 20.00 in se se zbudil ob 7.oo . joj mam tolk za likat pa se mi sploh ne da , zgleda da ta vreme full upliva name. za spanje. Moje srajce pa so odpotovale v čistilnico, tako, da imam eno delo manj. Mafi - ena oseba na RR-ji ti je "ukradla" avatar. pa Estrelli tudi no tebi ga težko kakšna. Čupko je samo tvoj mogoče se bo pa najdla kaka dvojnica Lahko sliko kopira iz avtarja in jo ima. Kar se tiče dvojnioce , pa upam, da jo Emilija kamalu dobi, samo tako ta pravo "derište" jaz že navijam ti pa znaš človeka nasmejat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:16:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi Srčekgirll: hvala za kofi in tudi tebi dobro jutro Kera ti je maznla avtar??? Iscem pa njuskam in snofam...pa ne najdem ne vem , ga končno naštimam in evo ti ga na - ga ena baje že ima Aja ne ves kera? Eh, nic hudga...mafi je pa sam ena Točno tako joj, a se spomnite na 8 delu, kako smo jo napadle in zbombandirale Še danes me je sram sam je dobr prenesla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:17:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika joj, najprej se vošči dobro jutro, ne? no, dobro jutro,! dobro jutro tudi tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:17:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi Srčekgirll: hvala za kofi in tudi tebi dobro jutro Kera ti je maznla avtar??? Iscem pa njuskam in snofam...pa ne najdem ne vem , ga končno naštimam in evo ti ga na - ga ena baje že ima Aja ne ves kera? Eh, nic hudga...mafi je pa sam ena Točno tako joj, a se spomnite na 8 delu, kako smo jo napadle in zbombandirale Še danes me je sram sam je dobr prenesla se še držim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:17:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a danes pade 10000 Baje, da ja - Bo danes na straži tak, da ne bo problema ja če jo mala šefica ne bo zafrkavala pssssssssssssssssstttttt nikar tako na glas. Sedaj je spila AM in se igra v stolčku Ne smem kaj preveč govorit in šub+ndra zganjat, ker se potem takoj spomni, da je mami tu. Včeraj je bila sitna, ker je vstala že ob 7h, danes pa malo čez 8h in je zaenkrat OK. KAKO JE MALA ŠEFICA? Igra se za mizo v svoji antilopi in se pogovarja z nevem kom Sicer bo pa kmalu čas za spat. Filip pa lazi okrog? ne zdele je mrknil, pa ma mamica mal časa zase, kličm teto v Švico pa se mi ne javi , upam da kasneje ne pozabimk, ker mam preveč dela z rr To bo pa drago, če boš vsaj pol tolk zgovorna kot znaš bit po telefonu Jaz moram pa danes likat, imam že celo goro cunj, na katerih se nabira prah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:19:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a danes pade 10000 Baje, da ja - Bo danes na straži tak, da ne bo problema ja če jo mala šefica ne bo zafrkavala pssssssssssssssssstttttt nikar tako na glas. Sedaj je spila AM in se igra v stolčku Ne smem kaj preveč govorit in šub+ndra zganjat, ker se potem takoj spomni, da je mami tu. Včeraj je bila sitna, ker je vstala že ob 7h, danes pa malo čez 8h in je zaenkrat OK. KAKO JE MALA ŠEFICA? Igra se za mizo v svoji antilopi in se pogovarja z nevem kom Sicer bo pa kmalu čas za spat. Filip pa lazi okrog? ne zdele je mrknil, pa ma mamica mal časa zase, kličm teto v Švico pa se mi ne javi , upam da kasneje ne pozabimk, ker mam preveč dela z rr To bo pa drago, če boš vsaj pol tolk zgovorna kot znaš bit po telefonu Jaz moram pa danes likat, imam že celo goro cunj, na katerih se nabira prah bom bolj kratka . pol sve pa na istem, jaz bi lahko sedaj v miru zlikala sam me nič ne vleče k likalniku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:19:21
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobro jutro vsem predusem pa uspešen dan, pri nas pa samo močno dežuje dobro jutri tudi tebi vidim, da si iz Kranja . bi se nam mogoče kdaj pridružila ko kofetkamo v Loki ali pa v Kranju????? rade volje super, komaj čakam nasledni čvek na našem koncu. sem mislila, da bi se že jutri mogoče dobile ko imava midve P, ampak ne bo šlo, ker morem še mami naokoli vozit, mora preiskave naredit, ker gre v petek na operacijo kolena, pa še tako smotano vreme je. se bomo zmenile iz kot pa si ti doma, sej jes bom dudi zdej bolj teško z Tajdo hodiva na fizoterapijo pa ta teden morava naredit pregled ker gre drugi teden v bolnico pa jo imam zdej bolj not da nebi dobila kake viroze drugače pa se vam res rade volje pridružim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:19:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi Srčekgirll: hvala za kofi in tudi tebi dobro jutro Kera ti je maznla avtar??? Iscem pa njuskam in snofam...pa ne najdem ne vem , ga končno naštimam in evo ti ga na - ga ena baje že ima kaj se sekiraš, tu na RR je kar nekaj podvojenih ali potrojenih avtarjev. Zgleda, da nas ima jkar nekaj podobne okuse. Tud od Ta Sončne ga ima ena julijka in me mede ja sej mene tudi mede, sem včeraj vidla piščančka in sem bila že vesela da si se oglasila pol pa vidim neka špelka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:19:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi Srčekgirll: hvala za kofi in tudi tebi dobro jutro Kera ti je maznla avtar??? Iscem pa njuskam in snofam...pa ne najdem ne vem , ga končno naštimam in evo ti ga na - ga ena baje že ima Aja ne ves kera? Eh, nic hudga...mafi je pa sam ena Točno tako joj, a se spomnite na 8 delu, kako smo jo napadle in zbombandirale Še danes me je sram sam je dobr prenesla se še držim Če bi jaz naletela na tak odziv, me ne bi več vidle gor. Mafi imaš hudo utrjeno kožo Samo meni je rekel 6 čut, da nekaj ne štima in sem se HB takrat malo zadržala. Vsaj enkrat prava poteza
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:20:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi dorbo jutro vsem mi smo spali super Filip zaspal ob 20.00 in se se zbudil ob 7.oo . joj mam tolk za likat pa se mi sploh ne da , zgleda da ta vreme full upliva name. za spanje. Moje srajce pa so odpotovale v čistilnico, tako, da imam eno delo manj. Mafi - ena oseba na RR-ji ti je "ukradla" avatar. pa Estrelli tudi no tebi ga težko kakšna. Čupko je samo tvoj jaaaaaaaaaaaa mogoče se bo pa najdla kaka dvojnica Lahko sliko kopira iz avtarja in jo ima. Kar se tiče dvojnioce , pa upam, da jo Emilija kamalu dobi, samo tako ta pravo "derište" jaz že navijam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:21:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi Srčekgirll: hvala za kofi in tudi tebi dobro jutro Kera ti je maznla avtar??? Iscem pa njuskam in snofam...pa ne najdem ne vem , ga končno naštimam in evo ti ga na - ga ena baje že ima Aja ne ves kera? Eh, nic hudga...mafi je pa sam ena Točno tako joj, a se spomnite na 8 delu, kako smo jo napadle in zbombandirale Še danes me je sram sam je dobr prenesla se še držim Če bi jaz naletela na tak odziv, me ne bi več vidle gor. Mafi imaš hudo utrjeno kožo Samo meni je rekel 6 čut, da nekaj ne štima in sem se HB takrat malo zadržala. Vsaj enkrat prava poteza ne dam se tko lahko sem bolj trmaste sorte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:22:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, midve sva napolnile želodčke, odkidale Mančino rito, ki je bila konkretno nadelana , nesle plenice dol v smetnjak, .... uglavnem sva bile še pridne, sedaj grem pa mal komentirat in poste nabirat Prijetno branje in komentiranje ti želim Hvala, samo se bojim, da bom mela zelooooo veliko dela če bo Estrella udarila maraton do 10K Ni sile slabih 100 postov. To naredim dopoldan, če bom kaj čtiva Saj veš, tiramisu mi že močno dišššiiiii ss, a mami bo ostala v bolnici, ali gre za ambulantno operacijo? o po moje, bo danes dosti čtiva glede na to, da je slabo vreme. no pri nas je skoraj nehal padat sneg, tako da bom prav kmalu pobasala Mančito v vozek in greva sprobat zimske gume na vozičku mami bo pa ostala v bolnici. če bo imela srečo in bo vse ok, bo šla soboto domov, drugače pa še kak dan več
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:22:35
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* moojjccaa: vidim, da si on line. Kdaj pa se je rodila Tadja? rojena je bla 23.5 neki bi prašala kaj to pomeni on lajn se še zmeri tle gor lovim Kako lepo, tako kot moja miška . On line; na zvezi; vidim, da si prisotna na tem forumu. To se vidi čisto zgoraj. Če želiš te dam na seznam majčkov, samo napiši mi vse podatke rojstvo, teža, višina, obseg glave in vse te podatke po mesecih oz. pregledih pri pediatru, [/quote aha porodna teža je bila 27.40g dolžina50 obseg glavice pa 34 14.7 t 4400 vel 53,5 2.9 5500 vel 59cm 1.12 7400 vel 65,5cm obsega glavice pa nam nič ne pišejo zravn nas preg imava pa 9.3] Evo, bom urihtala najlepša hvala drugače bova imele tudi ta teden pregled ker mora it 2.2 v bolnico na operacijo a se potem tudi te novi podatki štejejo not ali samo od posvetovalnice Vse vpišem kar imaš. Sem videla, da ima neko doformacijo stopala. A sedaj ima operacijo ahilove tetive? No, upam, da jo uspešno prestane kje pa je to napisano bi rada prebrala sploh nevem kje kaj brskat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:22:37
|
|
|
|
Čmrlika
|
Maj-vse naj naj za 8 m esecev! Filip-bravo za spanje! ****- si me nasmejala.. .si bla ponoči dolgo na
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:23:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober jutr... Midva sva spet bila ze pridna...perilo oprano in obeseno, posesano je tudi in celo po tleh sva ze pomila...Pozajtrkovala sva tudi - itak samo mleko pije Opa, ti si pa v nulo pridna zjutraj Ponoci je stankal ob 2h 210 ml ob 5h 180ml in ob 7h 200ml Jaz res tega ne rzumem, se dobro da je od 10h zvecer pa do 2h zdrzal?? A toliko veliko ti poje ponoči? Kaj pa čaj ali pa sok, si kej probala, bi šlo tudi s tem, ali mora biti obvezno AM? Zunaj je lepo sonce... Kako so te dnevi lepi Kako bi bil lahko Egipt ena krasna drzava, samo ce se bi ta folk mal zamislil nad seboj. Zenske so karakterno itak poden od podna...ampak ko bi sam mal bolj skrbeli za cisto okolje in za svoje zdravje... Eh, cist sem zasla... Oh sonček, dej ****, pošlji ga še k nam malo, da pobere to belo nadlogo, ki pada dol z neba Probala sem mu dat vodo pa mi je bruhal. Sok ne mara. Caj ne mara. AM- je pa zakon... zanimiv je tale tvoj fantič no, sej če pol nazaj mrkne ni take panike, al kako? kaj pa voda, a jo pije? najbrž si spregeldala kaj je napisala. sem ti podčrtala in odebelila, da ne boš rabila naočnikov
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:24:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobro jutro vsem predusem pa uspešen dan, pri nas pa samo močno dežuje dobro jutri tudi tebi vidim, da si iz Kranja . bi se nam mogoče kdaj pridružila ko kofetkamo v Loki ali pa v Kranju????? rade volje super, komaj čakam nasledni čvek na našem koncu. sem mislila, da bi se že jutri mogoče dobile ko imava midve P, ampak ne bo šlo, ker morem še mami naokoli vozit, mora preiskave naredit, ker gre v petek na operacijo kolena, pa še tako smotano vreme je. se bomo zmenile iz kot pa si ti doma, sej jes bom dudi zdej bolj teško z Tajdo hodiva na fizoterapijo pa ta teden morava naredit pregled ker gre drugi teden v bolnico pa jo imam zdej bolj not da nebi dobila kake viroze drugače pa se vam res rade volje pridružim ja ta vreme je res obupen. Sicer bo pa spomlad treba izkoristit še za čveke, pred službo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:25:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi Srčekgirll: hvala za kofi in tudi tebi dobro jutro Kera ti je maznla avtar??? Iscem pa njuskam in snofam...pa ne najdem ne vem , ga končno naštimam in evo ti ga na - ga ena baje že ima Aja ne ves kera? Eh, nic hudga...mafi je pa sam ena Točno tako joj, a se spomnite na 8 delu, kako smo jo napadle in zbombandirale Še danes me je sram ja, tudi jaz sem bila med temi grešnicami .priznam: kriva sem sam če so pa nas same pite in kokosove palme "napadale"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:25:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober jutr... Midva sva spet bila ze pridna...perilo oprano in obeseno, posesano je tudi in celo po tleh sva ze pomila...Pozajtrkovala sva tudi - itak samo mleko pije Opa, ti si pa v nulo pridna zjutraj Ponoci je stankal ob 2h 210 ml ob 5h 180ml in ob 7h 200ml Jaz res tega ne rzumem, se dobro da je od 10h zvecer pa do 2h zdrzal?? A toliko veliko ti poje ponoči? Kaj pa čaj ali pa sok, si kej probala, bi šlo tudi s tem, ali mora biti obvezno AM? Zunaj je lepo sonce... Kako so te dnevi lepi Kako bi bil lahko Egipt ena krasna drzava, samo ce se bi ta folk mal zamislil nad seboj. Zenske so karakterno itak poden od podna...ampak ko bi sam mal bolj skrbeli za cisto okolje in za svoje zdravje... Eh, cist sem zasla... Oh sonček, dej ****, pošlji ga še k nam malo, da pobere to belo nadlogo, ki pada dol z neba Probala sem mu dat vodo pa mi je bruhal. Sok ne mara. Caj ne mara. AM- je pa zakon... zanimiv je tale tvoj fantič no, sej če pol nazaj mrkne ni take panike, al kako? kaj pa voda, a jo pije? najbrž si spregeldala kaj je napisala. sem ti podčrtala in odebelila, da ne boš rabila naočnikov Hvala, a veš, da nimam leč notri, jih moram res nataknit, ker mi marsikaj uide
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:26:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi Srčekgirll: hvala za kofi in tudi tebi dobro jutro Kera ti je maznla avtar??? Iscem pa njuskam in snofam...pa ne najdem ne vem , ga končno naštimam in evo ti ga na - ga ena baje že ima Aja ne ves kera? Eh, nic hudga...mafi je pa sam ena Točno tako joj, a se spomnite na 8 delu, kako smo jo napadle in zbombandirale Še danes me je sram ja, tudi jaz sem bila med temi grešnicami .priznam: kriva sem sam če so pa nas same pite in kokosove palme "napadale" Ampak je res vletela ob nepravem času. Takrat je bil res cel kup usurpador na delu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:27:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobro jutro vsem predusem pa uspešen dan, pri nas pa samo močno dežuje dobro jutri tudi tebi vidim, da si iz Kranja . bi se nam mogoče kdaj pridružila ko kofetkamo v Loki ali pa v Kranju????? rade volje super, komaj čakam nasledni čvek na našem koncu. sem mislila, da bi se že jutri mogoče dobile ko imava midve P, ampak ne bo šlo, ker morem še mami naokoli vozit, mora preiskave naredit, ker gre v petek na operacijo kolena, pa še tako smotano vreme je. se bomo zmenile iz kot pa si ti doma, sej jes bom dudi zdej bolj teško z Tajdo hodiva na fizoterapijo pa ta teden morava naredit pregled ker gre drugi teden v bolnico pa jo imam zdej bolj not da nebi dobila kake viroze drugače pa se vam res rade volje pridružim jaz sem drugače iz Poljanske doline, že skoraj pri Žireh sem doma, ampak sem kar velikokrat v Loki ali pa v Kranju. Upam, da ne bo zbolela tvoja miška in da drugi teden dobro opravita v bolnici!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 9:28:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* moojjccaa: vidim, da si on line. Kdaj pa se je rodila Tadja? rojena je bla 23.5 neki bi prašala kaj to pomeni on lajn se še zmeri tle gor lovim Kako lepo, tako kot moja miška . On line; na zvezi; vidim, da si prisotna na tem forumu. To se vidi čisto zgoraj. Če želiš te dam na seznam majčkov, samo napiši mi vse podatke rojstvo, teža, višina, obseg glave in vse te podatke po mesecih oz. pregledih pri pediatru, [/quote aha porodna teža je bila 27.40g dolžina50 obseg glavice pa 34 14.7 t 4400 vel 53,5 2.9 5500 vel 59cm 1.12 7400 vel 65,5cm obsega glavice pa nam nič ne pišejo zravn nas preg imava pa 9.3] Evo, bom urihtala najlepša hvala drugače bova imele tudi ta teden pregled ker mora it 2.2 v bolnico na operacijo a se potem tudi te novi podatki štejejo not ali samo od posvetovalnice Vse vpišem kar imaš. Sem videla, da ima neko doformacijo stopala. A sedaj ima operacijo ahilove tetive? No, upam, da jo uspešno prestane kje pa je to napisano bi rada prebrala sploh nevem kje kaj brskat Poglej na 86 stran, drugače je v mojem podpisu napisano na kateri strani se nahaj(čisto spodaj v postu)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?