|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
27.1.2009 8:41:07   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

Dobro jutro vsemuser posted image predusem pa uspešen dan, pri nas pa samo močno dežuje

dobro jutri tudi tebi user posted image

vidim, da si iz Kranja user posted image .
bi se nam mogoče kdaj pridružila ko kofetkamo v Loki ali pa v Kranju?????

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
27.1.2009 8:41:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Srčekgirll: hvala za kofi in tudi tebi dobro jutrouser posted image

Kera ti je maznla avtar??? Iscem pa njuskam in snofam...pa ne najdem user posted image

ne vemuser posted image , ga končno naštimam in evo ti ga na - ga ena baje že ima

Aja ne ves kera? Eh, nic hudga...mafi je pa sam ena user posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2302
27.1.2009 8:41:47   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Evo, midve sva napolnile želodčke, odkidale Mančino rito, ki je bila konkretno nadelana user posted image , nesle plenice dol v smetnjak, .... uglavnem sva bile še pridne, sedaj grem pa mal komentirat in poste nabirat user posted image

user posted image user posted image Prijetno branje in komentiranje ti želim

Hvala, samo se bojim, da bom mela zelooooo veliko dela če bo Estrella udarila maraton do 10K user posted image

user posted image user posted image user posted image Naj počaka na večerni maraton?user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
27.1.2009 8:42:28   
Soncnica Sandra ***

Dober jutr...

Midva sva spet bila ze pridna...perilo oprano in obeseno, posesano je tudi in celo po tleh sva ze pomila...Pozajtrkovala sva tudi user posted image  - itak samo mleko pije user posted image
Opa, ti si pa v nulo pridna zjutraj user posted image user posted image user posted image
Ponoci je stankal ob 2h 210 ml ob 5h 180ml in ob 7h 200mluser posted image user posted image  Jaz res tega ne rzumem, se dobro da je od 10h zvecer pa do 2h zdrzal??
A toliko veliko ti poje ponoči?user posted image   Kaj pa čaj ali pa sok, si kej probala, bi šlo tudi s tem, ali mora biti obvezno AM?

Zunaj je lepo sonce... Kako so te dnevi lepi user posted image user posted image  Kako bi bil lahko Egipt ena krasna drzava, samo ce se bi ta folk mal zamislil nad seboj. Zenske so karakterno itak poden od podna...ampak ko bi sam mal bolj skrbeli za cisto okolje in za svoje zdravje...
Eh, cist sem zasla...
Oh sonček, dej ****, pošlji ga še k nam malo, da pobere to belo nadlogo, ki pada dol z neba

Probala sem mu dat vodo pa mi je bruhal.
Sok ne mara.
Caj ne mara.
AM- je pa zakon...

zanimiv je tale tvoj fantič user posted image
no, sej če pol nazaj mrkne ni take panike, al kako?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
27.1.2009 8:43:04   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Upam, da si danes odpocijes...tud moj dragi bo danes doma user posted image

user posted image user posted image user posted image
Oh, toliko planov imam, kaj bom naredila za dušo user posted image  Če mi uspe ena stvar, sem zmagala user posted image

Špelin@ in **** - danes je na vrsti pripadajoči počitek!!!!

ju vish...pri nas kadar je on doma imam se 10x vec dela...pa se na racunalnik se bo usedu user posted image user posted image

Joj dedciuser posted image

Ne, ne...sej ves midva imava tak dogovor.. jaz njega crkljam tako on pa mene drgac...

Mi ni hudo tud ce mam 50x vec dela... ker mi drugje not prinese.

Tisto da mam 10x vec dela nisem mislila tako kot da mi je zarad tega kaj hudega user posted image user posted image user posted image

Kaj ves morda bo kak opravek tud prijeten ko bova pa cel dan sama doma in ko Omar mrkne user posted image user posted image user posted image user posted image  he.he.he user posted image

A tako. No potem naj pa Omarček čimvečkrat mrkneuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
27.1.2009 8:44:04   
Soncnica Sandra ***

Evo, midve sva napolnile želodčke, odkidale Mančino rito, ki je bila konkretno nadelana user posted image , nesle plenice dol v smetnjak, .... uglavnem sva bile še pridne, sedaj grem pa mal komentirat in poste nabirat user posted image

user posted image user posted image Prijetno branje in komentiranje ti želim

Hvala, samo se bojim, da bom mela zelooooo veliko dela če bo Estrella udarila maraton do 10K user posted image

user posted image user posted image user posted image Naj počaka na večerni maraton?user posted image user posted image

po mojem bo pohitela, ker jo najbrž mika tiramisu user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
27.1.2009 8:44:33   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

No, pri nas je začelo snežit!!!!!!!!!!!Grozauser posted image user posted image user posted image  ****, rabim intervencijo z vročim zrakom!

Še k meni naj ga pošlje!!!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
27.1.2009 8:44:51   
Anitka

Kera ti je maznla avtar??? Iscem pa njuskam in snofam...pa ne najdem user posted image

ne vemuser posted image , ga končno naštimam in evo ti ga na - ga ena baje že ima

Točno tako user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
27.1.2009 8:45:12   
mmoojjccaa

moojjccaa: vidim, da si  on line. Kdaj pa se je rodila Tadja?

rojena je bla 23.5  neki bi prašala kaj to pomeni on lajn se še zmeri tle gor lovim

Kako lepo, tako kot moja miškauser posted image . On line; na zvezi; vidim, da si prisotna na tem forumu. To se vidi čisto zgoraj. Če želiš te dam na seznam majčkov, samo napiši mi vse podatke rojstvo, teža, višina, obseg glave in vse te podatke po mesecih oz. pregledih pri pediatru,
[/quote
aha porodna teža je bila 27.40g dolžina50 obseg glavice pa 34
14.7 t 4400 vel 53,5
2.9 5500 vel 59cm
1.12 7400 vel 65,5cm obsega glavice pa nam nič ne pišejo zravn
nas preg imava pa 9.3]

Evo, bom urihtalauser posted image  

najlepša hvala drugače bova imele tudi ta teden pregled ker mora it 2.2 v bolnico na operacijo a se potem tudi te novi podatki štejejo not ali samo od posvetovalnice

Neposredna povezava do sporočila: 2309
27.1.2009 8:47:38   
mafi

Upam, da si danes odpocijes...tud moj dragi bo danes doma user posted image

user posted image user posted image user posted image
Oh, toliko planov imam, kaj bom naredila za dušo user posted image  Če mi uspe ena stvar, sem zmagala user posted image

Špelin@ in **** - danes je na vrsti pripadajoči počitek!!!!

ju vish...pri nas kadar je on doma imam se 10x vec dela...pa se na racunalnik se bo usedu user posted image user posted image

Joj dedciuser posted image

Ne, ne...sej ves midva imava tak dogovor.. jaz njega crkljam tako on pa mene drgac...

Mi ni hudo tud ce mam 50x vec dela... ker mi drugje not prinese.

Tisto da mam 10x vec dela nisem mislila tako kot da mi je zarad tega kaj hudega user posted image user posted image user posted image

Kaj ves morda bo kak opravek tud prijeten ko bova pa cel dan sama doma in ko Omar mrkne user posted image user posted image user posted image user posted image  he.he.he user posted image

user posted image user posted image user posted image likanjeuser posted image user posted image

He,he.... ja tud likala bom user posted image

verjamemuser posted image da bošuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
27.1.2009 8:48:12   
Anonimen

Dober jutr...

Midva sva spet bila ze pridna...perilo oprano in obeseno, posesano je tudi in celo po tleh sva ze pomila...Pozajtrkovala sva tudi user posted image  - itak samo mleko pije user posted image
Opa, ti si pa v nulo pridna zjutraj user posted image user posted image user posted image
Ponoci je stankal ob 2h 210 ml ob 5h 180ml in ob 7h 200mluser posted image user posted image  Jaz res tega ne rzumem, se dobro da je od 10h zvecer pa do 2h zdrzal??
A toliko veliko ti poje ponoči?user posted image   Kaj pa čaj ali pa sok, si kej probala, bi šlo tudi s tem, ali mora biti obvezno AM?

Zunaj je lepo sonce... Kako so te dnevi lepi user posted image user posted image  Kako bi bil lahko Egipt ena krasna drzava, samo ce se bi ta folk mal zamislil nad seboj. Zenske so karakterno itak poden od podna...ampak ko bi sam mal bolj skrbeli za cisto okolje in za svoje zdravje...
Eh, cist sem zasla...
Oh sonček, dej ****, pošlji ga še k nam malo, da pobere to belo nadlogo, ki pada dol z neba

Sok ne mara.
Caj ne mara.
AM- je pa zakon...

Najprej mu dam dudo..pa se kar tecnari pol mu grem po mleko... stanka kolikor mu pase jaz vmes zaspim...in se zbudim naslednic potipam in vidim, da ima prazno flaso ob sebi pa spet tecnari mu dam dudo in spet ne zaleze in grem spet po mleko...in tako celo noc.
Samo sedaj sem si vceraj ze kar v naprej mleko nastimala, pa samo grela...

Ne vem zakaj ne pije raje cez dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2311
27.1.2009 8:49:15   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro user posted image

Pa kaj je to z našim otrokom, da ni več sposoben spat v postelji - ne v svoji, ne v moji??? Še na rokah se zvija in mu gre vse na živce. Danes ponoči sem si dala zraven postelje voziček in sem ga po teženju kar tja noter dala in malo zibala. V vozičku je potem kar nekaj časa spal. Sicer se je dostikrat zbujal, ampak na tak način je vsaj kmalu mrknil nazaj... Hudič je, ker je v vreči in ga v vozičku ne morem pripasat, potem se pa bojim, da mi ne pade ven, ker tudi jaz zraven mrknem... user posted image  Kakor hitro ga prestavim v posteljo, se zbudi in začne vpit!
user posted image user posted image user posted image  jaz sem pa danes prav upala, da boš napisala, da je bila tudi vaša noč bolj mirna, pa žal sedaj berem, da ni tako. Veš Špelin, tudi sama se na čase sprašujem kaj za user posted image  je z Manco, da noče spati ponoči, ampak nikakor ne najdem pravega odgovora. Zgleda, da bo treba enostavno dati to fazo skozi al kva jz vem

Kaj pa une kaplice, vam nič ne pomagajo???? Pri nas v naši lekarni jih sploh nimajo, bom šla pa jutri v Loki še pogledat tam, kjer prodajajo te zeliščne stvari, tam se baje dobijo

Ne vem, če se včeraj napisala, ampak pri P se je ves čas drl in ga sploh nisem mogla potolažiti, ko pa sem ga v čakalnici odložila v voziček, je v trenutku utihnil user posted image
Ja, si napisala ja. Ma kdo bi vedel kaj je to?

Pri nas snega na srečo (še) ni, je pa vse mokroi, ker je ponoči deževalo. ****, jaz bi en košček vašega vremena user posted image

Ta sončna, user posted image  za Mančino spanje.
Hvala, se je prav prileglo user posted image

Mož je peljal malo piko v vrtec, jaz pa pijem kavo in Gregcu pobiram igrače user posted image  Grem še veliko sfrizirat, da se odpravi v šolo.
Uživaj današnji dan, ko imaš možička doma!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
27.1.2009 8:52:16   
mafi

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
27.1.2009 8:53:20   
mmoojjccaa

Dobro jutro vsemuser posted image predusem pa uspešen dan, pri nas pa samo močno dežuje

rade voljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2314
27.1.2009 8:55:22   
mafi

moojjccaa: vidim, da si  on line. Kdaj pa se je rodila Tadja?

rojena je bla 23.5  neki bi prašala kaj to pomeni on lajn se še zmeri tle gor lovim

Kako lepo, tako kot moja miškauser posted image . On line; na zvezi; vidim, da si prisotna na tem forumu. To se vidi čisto zgoraj. Če želiš te dam na seznam majčkov, samo napiši mi vse podatke rojstvo, teža, višina, obseg glave in vse te podatke po mesecih oz. pregledih pri pediatru,
[/quote
aha porodna teža je bila 27.40g dolžina50 obseg glavice pa 34
14.7 t 4400 vel 53,5
2.9 5500 vel 59cm
1.12 7400 vel 65,5cm obsega glavice pa nam nič ne pišejo zravn
nas preg imava pa 9.3]

Evo, bom urihtalauser posted image  

najlepša hvala drugače bova imele tudi ta teden pregled ker mora it 2.2 v bolnico na operacijo a se potem tudi te novi podatki štejejo not ali samo od posvetovalnice

upam, da dorb zrirtateuser posted image user posted image user posted image .
kako je pa prenesla prvo operacijo??
jaz še zdej ne morim pozabit ko je bil Mark na operaciji in ko sem prišla na intenzivno se je glih zbudil in začel tolk jokat, da so mu dal neki proti bolečinamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2315
27.1.2009 8:55:33   
Soncnica Sandra ***

Dober jutr...

Eh, cist sem zasla...

Sok ne mara.
Caj ne mara.
AM- je pa zakon...

Najprej mu dam dudo..pa se kar tecnari pol mu grem po mleko... stanka kolikor mu pase jaz vmes zaspim...in se zbudim naslednic potipam in vidim, da ima prazno flaso ob sebi pa spet tecnari mu dam dudo in spet ne zaleze in grem spet po mleko...in tako celo noc.
Samo sedaj sem si vceraj ze kar v naprej mleko nastimala, pa samo grela...

Ne vem zakaj ne pije raje cez dan user posted image

no, naj te potolažim, da tudi naša čez dan noče AM, samo zvečer če imam srečo, ampak takrat ga pa spije tudi do 300ml naenkrat user posted image  ali pa mogoče dopoldan pred spanje, ampak mora biti res ful zmatrana

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
27.1.2009 8:57:21   
Soncnica Sandra ***

rade voljeuser posted image

super, komaj čakam nasledni čvek na našem koncu.
sem mislila, da bi se že jutri mogoče dobile ko imava midve P, ampak ne bo šlo, ker morem še mami naokoli vozit, mora preiskave naredit, ker gre v petek na operacijo kolena, pa še tako smotano vreme je.

se bomo zmenile user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2317
27.1.2009 8:58:09   
Soncnica Sandra ***

uhhhh kako lepo disi...grem jaz Omarjevo rit odkidat user posted image user posted image user posted image

tudi pri nas so se po dnevni sobi širile mamljive vonjave user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
27.1.2009 8:58:45   
tally

MAJ
VSE NAJBOLJŠE
ZA 8- MICO!!!!

user posted image

od naju z Filipom tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od naju s čupkotom tudi

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
27.1.2009 8:59:16   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro še z moje strani!

Danes sem vstala malo prej, ker greva potem z Galom na kontrolo. Spali smo kar dobro user posted image user posted image user posted image Naš sonček je prvič v kosu prespal sedem ur brez,da bi se prebudil za dudo.user posted image user posted image

Sicer pa je pri nas zunaj prav moreče vreme - sivina, dežuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za spanje v kosu. Se prileže, kajne? user posted image

Pa dobro opravita na kontroli!!!!!!!!!!!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
27.1.2009 9:00:12   
tally

No, pri nas je začelo snežit!!!!!!!!!!!Grozauser posted image user posted image user posted image  ****, rabim intervencijo z vročim zrakom!

pri nas ne duha ne sluha od snega user posted image , samo dež

Neposredna povezava do sporočila: 2321
27.1.2009 9:00:21   
jana81
Dobro jutro še od naju..

Spanje vredu, spali do 8.15,ampak ob 4.30 je spal pri naju.
 Zdj morem it najprej drva gor nametat, ker sva sama danes, pol pa pridem kej gor 

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2322
27.1.2009 9:01:03   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutrouser posted image

Ampak tokrat res lahko po dolgem doooooolgem času spet rečem, da je bila dobra noč, kar se Mančinega spanja tiče user posted image user posted image user posted image . Zaspala je med 21.30 in 21.45, nato spala do 3.00, spila 260ml čaja, nato sem jo dala nazaj v njeno posteljico in je naprej spala v svoji postelji do kar 6.30 user posted image user posted image user posted image user posted image

TO MI DELEJ MIŠKA MOJA!!!!user posted image user posted image user posted image

Opa Mančitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pridna si bila. In mami je verjetno tudi končno naspana.

Ja, tudi mami je končno se zbudila malo boljše volje user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
27.1.2009 9:01:42   
tally

Dobro jutro user posted image

Pa kaj je to z našim otrokom, da ni več sposoben spat v postelji - ne v svoji, ne v moji??? Še na rokah se zvija in mu gre vse na živce. Danes ponoči sem si dala zraven postelje voziček in sem ga po teženju kar tja noter dala in malo zibala. V vozičku je potem kar nekaj časa spal. Sicer se je dostikrat zbujal, ampak na tak način je vsaj kmalu mrknil nazaj... Hudič je, ker je v vreči in ga v vozičku ne morem pripasat, potem se pa bojim, da mi ne pade ven, ker tudi jaz zraven mrknem... user posted image  Kakor hitro ga prestavim v posteljo, se zbudi in začne vpit!
Ne vem, če se včeraj napisala, ampak pri P se je ves čas drl in ga sploh nisem mogla potolažiti, ko pa sem ga v čakalnici odložila v voziček, je v trenutku utihnil user posted image

Pri nas snega na srečo (še) ni, je pa vse mokroi, ker je ponoči deževalo. ****, jaz bi en košček vašega vremena user posted image

Ta sončna, user posted image  za Mančino spanje.

Mož je peljal malo piko v vrtec, jaz pa pijem kavo in Gregcu pobiram igrače user posted image  Grem še veliko sfrizirat, da se odpravi v šolo.

o ti smotko mali res ne znaš da se ponoči spi.user posted image Špelin@ user posted image , danes se pa le malo spočij ko je tvoj doma

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
27.1.2009 9:01:59   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dobro jutro še od naju..

Spanje vredu, spali do 8.15,ampak ob 4.30 je spal pri naju.
 Zdj morem it najprej drva gor nametat, ker sva sama danes, pol pa pridem kej gor 

le naloži polena, da vaju ne bo zeblo user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?