Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:13:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* moojjccaa: vidim, da si on line. Kdaj pa se je rodila Tadja? rojena je bla 23.5 neki bi prašala kaj to pomeni on lajn se še zmeri tle gor lovim Kako lepo, tako kot moja miška . On line; na zvezi; vidim, da si prisotna na tem forumu. To se vidi čisto zgoraj. Če želiš te dam na seznam majčkov, samo napiši mi vse podatke rojstvo, teža, višina, obseg glave in vse te podatke po mesecih oz. pregledih pri pediatru, [/quote aha porodna teža je bila 27.40g dolžina50 obseg glavice pa 34 14.7 t 4400 vel 53,5 2.9 5500 vel 59cm 1.12 7400 vel 65,5cm obsega glavice pa nam nič ne pišejo zravn nas preg imava pa 9.3] Evo, bom urihtala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:13:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a danes pade 10000 itak da mi ne uide, pa če sama piše tu, do onemoglosti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:14:28
|
|
|
|
mafi
|
Anitka: za Galovo spančkanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:14:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Ampak tokrat res lahko po dolgem doooooolgem času spet rečem, da je bila dobra noč, kar se Mančinega spanja tiče . Zaspala je med 21.30 in 21.45, nato spala do 3.00, spila 260ml čaja, nato sem jo dala nazaj v njeno posteljico in je naprej spala v svoji postelji do kar 6.30 TO MI DELEJ MIŠKA MOJA!!!! Opa Mančita . Pridna si bila. In mami je verjetno tudi končno naspana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:15:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a danes pade 10000 itak da mi ne uide, pa če sama piše tu, do onemoglosti vidim, da si danes v formi, ker v nedelo si kar nekaj štrajkala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:17:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jutro! Si pa pridna, da si toliko naredila Jaz še k sebi hodim od noči Splpoh ne vem, ampak še par let nazaj sem ustala in sem bi la redi za karkoli počet. Sedaj pa vstanem in še najmanj pol ure do uro nisem sposobna, da kaj pametnega naredim Omar pa toliko mleka stanka? Tolk ga moja čez dan Ja, sej ni da se mi tok da... samo nekaj pa moram pocet in najbolj mi pase al zgodi zjutri al pa pozno zvecer... mleko, ja ponoci pije ko zolna potem cez dan pa nic...ne mleka noce ne caja Očitno se ponoči dovolj napije Estrella*, pri nas še ni snega, se mi pa zdi, da se ga kar voha Kakšno je stanje pri vas? Sneži? Ja stanje je sneženo , pada droben trdovraten satan. Se tolažim, da bo kmalu pomlad Kaj pa si misliš privoščit za dušo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:17:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober jutr... Midva sva spet bila ze pridna...perilo oprano in obeseno, posesano je tudi in celo po tleh sva ze pomila...Pozajtrkovala sva tudi - itak samo mleko pije Ponoci je stankal ob 2h 210 ml ob 5h 180ml in ob 7h 200ml Jaz res tega ne rzumem, se dobro da je od 10h zvecer pa do 2h zdrzal?? A toliko mleka popije? Sicer pa da sta bila že tako pridna. Zunaj je lepo sonce... Kako so te dnevi lepi Kako bi bil lahko Egipt ena krasna drzava, samo ce se bi ta folk mal zamislil nad seboj. Zenske so karakterno itak poden od podna...ampak ko bi sam mal bolj skrbeli za cisto okolje in za svoje zdravje... Eh, cist sem zasla... Joj **** - sonce imate , jaz bi tudi, ne pa te presnete oblake, dež...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:18:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a danes pade 10000 itak da mi ne uide, pa če sama piše tu, do onemoglosti vidim, da si danes v formi, ker v nedelo si kar nekaj štrajkala Ja ko mene zagrabi depra, ni nič od mene, tud na RR . Sedaj sem spet taprava in gasa ups, AAlja me kliče....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:18:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a danes pade 10000 itak da mi ne uide, pa če sama piše tu, do onemoglosti vidim, da si danes v formi, ker v nedelo si kar nekaj štrajkala Ja ko mene zagrabi depra, ni nič od mene, tud na RR . Sedaj sem spet taprava in gasa ups, AAlja me kliče.... let mami v čeking
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:19:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Upam, da si danes odpocijes...tud moj dragi bo danes doma Oh, toliko planov imam, kaj bom naredila za dušo Če mi uspe ena stvar, sem zmagala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:19:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro še z moje strani! Danes sem vstala malo prej, ker greva potem z Galom na kontrolo. Spali smo kar dobro Naš sonček je prvič v kosu prespal sedem ur brez,da bi se prebudil za dudo. Sicer pa je pri nas zunaj prav moreče vreme - sivina, dež paše a ne? Bravo GAL Dobro opravita v RA in ne daj se floki, ti kar povej svoje, če te bom kdo hotel kaj buzerirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:19:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Dobro jutro vsem predusem pa uspešen dan, pri nas pa samo močno dežuje Jutro, ja pri nas je tudi dežžžžžžžž
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:20:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dorbo jutro vsem mi smo spali super Filip zaspal ob 20.00 in se se zbudil ob 7.oo . joj mam tolk za likat pa se mi sploh ne da , zgleda da ta vreme full upliva name. ooo a tud Filip? Samo, da mu preidde to v kri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:22:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Pa kaj je to z našim otrokom, da ni več sposoben spat v postelji - ne v svoji, ne v moji??? Še na rokah se zvija in mu gre vse na živce. Danes ponoči sem si dala zraven postelje voziček in sem ga po teženju kar tja noter dala in malo zibala. V vozičku je potem kar nekaj časa spal. Sicer se je dostikrat zbujal, ampak na tak način je vsaj kmalu mrknil nazaj... Hudič je, ker je v vreči in ga v vozičku ne morem pripasat, potem se pa bojim, da mi ne pade ven, ker tudi jaz zraven mrknem... Kakor hitro ga prestavim v posteljo, se zbudi in začne vpit! Ne vem, če se včeraj napisala, ampak pri P se je ves čas drl in ga sploh nisem mogla potolažiti, ko pa sem ga v čakalnici odložila v voziček, je v trenutku utihnil Ojej, Gregija pa res nekaj ornk muči, da ga tako biksa. Ko bi ti vsaj znala odgovoriti zakaj Jaz res upam, da bo to obdobje kmalu mimo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:23:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** uhhhh kako lepo disi...grem jaz Omarjevo rit odkidat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:24:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Upam, da si danes odpocijes...tud moj dragi bo danes doma Oh, toliko planov imam, kaj bom naredila za dušo Če mi uspe ena stvar, sem zmagala Špelin@ in **** - danes je na vrsti pripadajoči počitek!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:24:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** uhhhh kako lepo disi...grem jaz Omarjevo rit odkidat Anitka zakaj pa hodita v RA ...nisem zasledila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:25:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a danes pade 10000 Baje, da ja - Bo danes na straži tak, da ne bo problema
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:25:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Upam, da si danes odpocijes...tud moj dragi bo danes doma Oh, toliko planov imam, kaj bom naredila za dušo Če mi uspe ena stvar, sem zmagala Špelin@ in **** - danes je na vrsti pripadajoči počitek!!!! ju vish...pri nas kadar je on doma imam se 10x vec dela...pa se na racunalnik se bo usedu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:26:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dorbo jutro vsem mi smo spali super Filip zaspal ob 20.00 in se se zbudil ob 7.oo . joj mam tolk za likat pa se mi sploh ne da , zgleda da ta vreme full upliva name. za spanje. Moje srajce pa so odpotovale v čistilnico, tako, da imam eno delo manj. Mafi - ena oseba na RR-ji ti je "ukradla" avatar.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:28:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro še z moje strani! Danes sem vstala malo prej, ker greva potem z Galom na kontrolo. Spali smo kar dobro Naš sonček je prvič v kosu prespal sedem ur brez,da bi se prebudil za dudo. Sicer pa je pri nas zunaj prav moreče vreme - sivina, dež paše a ne? Bravo GAL Dobro opravita v RA in ne daj se floki, ti kar povej svoje, če te bom kdo hotel kaj buzerirat Še kako paše . Hvala Estrella, gre pa danes ati zraven tak da naj se le pazijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:29:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi dorbo jutro vsem mi smo spali super Filip zaspal ob 20.00 in se se zbudil ob 7.oo . joj mam tolk za likat pa se mi sploh ne da , zgleda da ta vreme full upliva name. za spanje. Moje srajce pa so odpotovale v čistilnico, tako, da imam eno delo manj. Mafi - ena oseba na RR-ji ti je "ukradla" avatar. zdej bom pa ratala taka k moj avater
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:29:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** uhhhh kako lepo disi...grem jaz Omarjevo rit odkidat Anitka zakaj pa hodita v RA ...nisem zasledila V začetku je full zategoval glavo nazaj. Pa osnovni mišični tonus je malo znižan, asimetrija. Ni pa nič hujšega HB.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 8:30:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Uff likanje... jaz mam tud za peglat...Ampak bom pol ko bo ziher racunalnik zaseden
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?