|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
27.1.2009 7:36:50   
mmoojjccaa
Dobro jutro vsemuser posted image predusem pa uspešen dan, pri nas pa samo močno dežuje

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
27.1.2009 7:37:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Jaz semuser posted image user posted image Proklet sneg!!!!!!A res nma drugega dela kot da padauser posted image  

****: ja to se meni dostikrat dogaja, ko imam voljo in čas za čvek, nikjer nobeneuser posted image

Jah user posted image

Drugače pa mi zaenkrat še spimo. Verjetno čaka moj kafe, da jo odfedra iz posteljeuser posted image .

he,he...

Neposredna povezava do sporočila: 2227
27.1.2009 7:40:20   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dober jutr...

Midva sva spet bola ze pridna...perilo oprano in obeseno, posesano je tudi in celo po tleh sva ze pomila...Pozajtrkovala sva tudi user posted image  - itak samo mleko pije user posted image
Ponoci je stankal ob 2h 210 ml ob 5h 180ml in ob 7h 200mluser posted image user posted image  Jaz res tega ne rzumem, se dobro da je od 10h zvecer pa do 2h zdrzal??

Zunaj je lepo sonce... Kako so te dnevi lepi user posted image user posted image  Kako bi bil lahko Egipt ena krasna drzava, samo ce se bi ta folk mal zamislil nad seboj. Zenske so karakterno itak poden od podna...ampak ko bi sam mal bolj skrbeli za cisto okolje in za svoje zdravje...
Eh, cist sem zasla...

jutro!

Si pa pridna, da si toliko naredilauser posted image  Jaz še k sebi hodim od nočiuser posted image  Splpoh ne vem, ampak še par let nazaj sem ustala in sem bi la  redi za karkoli počet. Sedaj pa vstanem in še najmanj pol ure do uro nisem sposobna, da kaj pametnega naredimuser posted image

Omar pa toliko mleka stanka? Tolk ga moja čez danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
27.1.2009 7:41:22   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

Dobro jutro vsemuser posted image predusem pa uspešen dan, pri nas pa samo močno dežuje

No bolje dež kot sneg, bi jaz reklauser posted image  Sedaj bi tudi jaz bila raje spet doma v Medvodahuser posted image

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
27.1.2009 7:42:22   
Estrella*
No, pri nas je začelo snežit!!!!!!!!!!!Grozauser posted image user posted image user posted image  ****, rabim intervencijo z vročim zrakom!

Neposredna povezava do sporočila: 2230
27.1.2009 7:44:46   
mmoojjccaa

moojjccaa: vidim, da si  on line. Kdaj pa se je rodila Tadja?

rojena je bla 23.5  neki bi prašala kaj to pomeni on lajn se še zmeri tle gor lovim

Neposredna povezava do sporočila: 2231
27.1.2009 7:52:39   
Estrella*

rojena je bla 23.5  neki bi prašala kaj to pomeni on lajn se še zmeri tle gor lovim

Kako lepo, tako kot moja miškauser posted image . On line; na zvezi; vidim, da si prisotna na tem forumu. To se vidi čisto zgoraj. Če želiš te dam na seznam majčkov, samo napiši mi vse podatke rojstvo, teža, višina, obseg glave in vse te podatke po mesecih oz. pregledih pri pediatru,

Neposredna povezava do sporočila: 2232
27.1.2009 7:52:45   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Pa kaj je to z našim otrokom, da ni več sposoben spat v postelji - ne v svoji, ne v moji??? Še na rokah se zvija in mu gre vse na živce. Danes ponoči sem si dala zraven postelje voziček in sem ga po teženju kar tja noter dala in malo zibala. V vozičku je potem kar nekaj časa spal. Sicer se je dostikrat zbujal, ampak na tak način je vsaj kmalu mrknil nazaj... Hudič je, ker je v vreči in ga v vozičku ne morem pripasat, potem se pa bojim, da mi ne pade ven, ker tudi jaz zraven mrknem... user posted image  Kakor hitro ga prestavim v posteljo, se zbudi in začne vpit!
Ne vem, če se včeraj napisala, ampak pri P se je ves čas drl in ga sploh nisem mogla potolažiti, ko pa sem ga v čakalnici odložila v voziček, je v trenutku utihnil user posted image

Pri nas snega na srečo (še) ni, je pa vse mokroi, ker je ponoči deževalo. ****, jaz bi en košček vašega vremena user posted image

Ta sončna, user posted image  za Mančino spanje.

Mož je peljal malo piko v vrtec, jaz pa pijem kavo in Gregcu pobiram igrače user posted image  Grem še veliko sfrizirat, da se odpravi v šolo.

Neposredna povezava do sporočila: 2233
27.1.2009 7:55:49   
Estrella*
Špelin@: user posted image  danes pa le malo izpreži, ko je doma G. Imate kaj snega?

Tako, jaz grem izzivat usodo; pit kapučinuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
27.1.2009 7:56:50   
Anonimen

jutro!

Si pa pridna, da si toliko naredilauser posted image  Jaz še k sebi hodim od nočiuser posted image  Splpoh ne vem, ampak še par let nazaj sem ustala in sem bi la  redi za karkoli počet. Sedaj pa vstanem in še najmanj pol ure do uro nisem sposobna, da kaj pametnega naredimuser posted image

Ja, sej ni da se mi tok da... samo nekaj pa moram pocet in najbolj mi pase al zgodi zjutri al pa pozno zvecer...

mleko, ja ponoci pije ko zolna potem cez dan pa nic...ne mleka noce ne caja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2235
27.1.2009 8:02:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Pa kaj je to z našim otrokom, da ni več sposoben spat v postelji - ne v svoji, ne v moji??? Še na rokah se zvija in mu gre vse na živce. Danes ponoči sem si dala zraven postelje voziček in sem ga po teženju kar tja noter dala in malo zibala. V vozičku je potem kar nekaj časa spal. Sicer se je dostikrat zbujal, ampak na tak način je vsaj kmalu mrknil nazaj... Hudič je, ker je v vreči in ga v vozičku ne morem pripasat, potem se pa bojim, da mi ne pade ven, ker tudi jaz zraven mrknem... user posted image  Kakor hitro ga prestavim v posteljo, se zbudi in začne vpit!

Ej tocno tko jaz delam...ko dvigne glavo da bo zacel tezit sam roko s postle stegnem pa ga mal pozibam, pa nazaj mrkne...ga pa tud jaz nimam pripasanega...samo ga imam pa poleg glave in se mi zdi da vsak sum slisim..

Samo jaz ga potem ko trdno zaspi prestavim v njegovo posteljo...mi kar rata user posted image   zaenkrat...

Upam, da si danes odpocijes...tud moj dragi bo danes doma user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2236
27.1.2009 8:03:16   
Estrella*

jutro!

Ja, sej ni da se mi tok da... samo nekaj pa moram pocet in najbolj mi pase al zgodi zjutri al pa pozno zvecer...

mleko, ja ponoci pije ko zolna potem cez dan pa nic...ne mleka noce ne caja user posted image

Glede na to, da spije toliko tekočine ponoči, očitno mu je dovolj. Ko bo žejen , bo pil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
27.1.2009 8:04:01   
mafi

MAJ
VSE NAJBOLJŠE
ZA 8- MICO!!!!

user posted image

od naju z Filipom tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2238
27.1.2009 8:04:51   
Anonimen
uhhhh kako lepo disi...grem jaz Omarjevo rit odkidat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2239
27.1.2009 8:05:18   
mafi

dobro jutro tudi tebi, pri nas tudi dežujeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2240
27.1.2009 8:05:51   
špelin@
Upam, da si danes odpocijes...tud moj dragi bo danes doma user posted image

user posted image user posted image user posted image
Oh, toliko planov imam, kaj bom naredila za dušo user posted image  Če mi uspe ena stvar, sem zmagala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
27.1.2009 8:06:00   
mmoojjccaa

Kako lepo, tako kot moja miškauser posted image . On line; na zvezi; vidim, da si prisotna na tem forumu. To se vidi čisto zgoraj. Če želiš te dam na seznam majčkov, samo napiši mi vse podatke rojstvo, teža, višina, obseg glave in vse te podatke po mesecih oz. pregledih pri pediatru,
[/quote
aha porodna teža je bila 27.40g dolžina50 obseg glavice pa 34
14.7 t 4400 vel 53,5
2.9 5500 vel 59cm
1.12 7400 vel 65,5cm obsega glavice pa nam nič ne pišejo zravn
nas preg imava pa 9.3]

Neposredna povezava do sporočila: 2242
27.1.2009 8:06:03   
mafi
Estrella: a danes pade 10000user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
27.1.2009 8:07:21   
špelin@

jutro!

Očitno se ponoči dovolj napije user posted image

Estrella*, pri nas še ni snega, se mi pa zdi, da se ga kar voha user posted image  Kakšno je stanje pri vas? Sneži?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
27.1.2009 8:08:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

MAJ
VSE NAJBOLJŠE
ZA 8- MICO!!!!

user posted image

od naju z Filipom tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
27.1.2009 8:09:30   
mafi
dorbo jutro vsem

mi smo spali super Filip zaspal ob 20.00 in se se zbudil ob 7.oouser posted image .
joj mam tolk za likat pa se mi sploh ne dauser posted image , zgleda da ta vreme full upliva  name.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
27.1.2009 8:10:07   
špelin@
mi smo spali super Filip zaspal ob 20.00 in se se zbudil ob 7.oouser posted image .

user posted image user posted image user posted image  za pridnega spalčka Filipa.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
27.1.2009 8:12:37   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutrouser posted image

Ampak tokrat res lahko po dolgem doooooolgem času spet rečem, da je bila dobra noč, kar se Mančinega spanja tiče user posted image user posted image user posted image . Zaspala je med 21.30 in 21.45, nato spala do 3.00, spila 260ml čaja, nato sem jo dala nazaj v njeno posteljico in je naprej spala v svoji postelji do kar 6.30 user posted image user posted image user posted image user posted image

TO MI DELEJ MIŠKA MOJA!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
27.1.2009 8:13:19   
Anitka
Dobro jutro še z moje strani!

Danes sem vstala malo prej, ker greva potem z Galom na kontrolo. Spali smo kar dobro user posted image user posted image user posted image Naš sonček je prvič v kosu prespal sedem ur brez,da bi se prebudil za dudo.user posted image user posted image

Sicer pa je pri nas zunaj prav moreče vreme - sivina, dežuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
27.1.2009 8:13:30   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image user posted image user posted image  za pridnega spalčka Filipa.

joj upam, da bo tudi Gregi že enkrat začel spat kot je treba

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?