|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
26.1.2009 21:09:35   
sonček33
Kje je pa bbpikica????

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
26.1.2009 21:10:34   
miska73
Zvezdi upam, da se bo kej začelo. Držim pesti.

Pa navijam tudi za cel kup jutrišnjih akterk.
Zrihtite vse po vrsti tako, da bomo ponosne na vas.

Spet se bom morala jutri iz ilegale gor priklapljat, da ne bom kej pomembnega zamudila...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
26.1.2009 21:10:41   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Zvezdica navijam,da boš šla danes v porodnišnico.user posted image  in da bo konec teh muk.

Hvala pikovitka. A tvoja user posted image user posted image pridna? Jima Zvezdica kaj dobrega skuha... moram kaj delat, da mine čas. Najraje pa jem kar skuham...zato sprašujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
26.1.2009 21:10:59   
pikovit
Mismis njegova noga je ok,zdej ga pa grlo boli,pa hrbet pa.......,da se ti zmešauser posted image hipohonder,da mu ni parauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
26.1.2009 21:11:18   
pika.po
Dober večer pupe! Kaj novega? Sem preletela samo zadnjo stran in se mi zdi da sem še obe nosečki videla. Torej še ni Rima? Punce kaj čakate? A tud luna ne pomaga? Pa štenge in seks zgleda tud ne... user posted image user posted image user posted image

No vas grem pridno mal za nazaj prebrat, saj tja do zjutraj pa bom fertik menda. user posted image user posted image user posted image

Pa lačnaaaaaaa sem, bemtiš! user posted image  Bom ratala tko kot Pija, k ne gre brez sendviča spat.user posted image  Mam tak apetit zadnje čase...user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
26.1.2009 21:13:30   
pikovit
Zvezdica a kar kuhala bi tiuser posted image Če ti bo pa kuhanje pomagalo,da prej rodiš.pol pa kar navali narod.user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
26.1.2009 21:14:01   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

- Kruce Fiks man  31.01.

user posted image

Stavnico ste pa 8 strani nazaj pozabile!user posted image

Jeb.at.ga... če so ble pa pomembnejše reči na vrsti (beri stimulacija)... a nisi opazu...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
26.1.2009 21:14:32   
Zvezdica
Pa lačnaaaaaaa sem, bemtiš! Bom ratala tko kot Pija, k ne gre brez sendviča spat. Mam tak apetit zadnje čase...

Pridi bom delala tud sendviče...za Pijo tud... za Gigi tud, ker vem, da je lačna. sam da čas mine.

Moj user posted image je revež čist bled, je kar v naprej dopust vzel. Sam da ne bi kaj zamudil. Zdaj ga moram mal crkljat, ker bo potem moral za vse sam skrbet.

Pridem okoli malo kasneje.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
26.1.2009 21:14:33   
pikovit
Punce se grem jaz tudi k svojemu hipotu stinit,da ga bo kaj manj bolelouser posted image

Za jutri pa navijam,da bodo same lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
26.1.2009 21:15:27   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

- Kruce Fiks man  31.01.

user posted image

Jeb.at.ga... če so ble pa pomembnejše reči na vrsti (beri stimulacija)... a nisi opazu...

Hja sej bo moja kmal mislna de sm se preusmeru ko se mi sami sluzasti tipi tu po monitorju sučejo......user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
26.1.2009 21:17:17   
miska73

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

- Kruce Fiks man  31.01.

user posted image

Hja sej bo moja kmal mislna de sm se preusmeru ko se mi sami sluzasti tipi tu po monitorju sučejo......user posted image

Kaki pa nej bojo drgačni kot sluzasti... če se pa me tolk zraven slinmo... user posted image

Tvoji podpisi so pa vedno hujši.
Je pa meni osebno še vedno najljubši tisti s CD-jem od Murkota.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
26.1.2009 21:17:53   
princes34
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Pozdravljene,

hvala vsem za čestitke!

Me pa nekaj zanima. dr. reš je rekel (ko sem ga vprašala, če moram sedaj počivati), da ni govora, da ne smem počivati, da moram normalno živeti. Njegov komentar je bil, da nisem bolana, da bi morala počivati. Zdej mi pa ni jasno, kaj naj....

Čestitam tudi Princeski! Potem sva se pa videli danes v Postojni. Razmišljam ali si bila tista pred mano ali za mano (ki je sedela ob stekleni sobi) :). Jaz sem tista, ki sem v čakalnici sedela na sredini... :)  Če želiš, mi piši kaj na ZS.

Hvala vsem za iskrene čestitke.

Ja spomnim se te. Bila sem za teboj - sedela ob stekleni steni. Lepo, da sve se tako našle.
Čez vikend sem kar počivala, ker me je en jajčnik zelo bolel in mi je ugajalo da sem ležala.
Sedaj pa normalno delam, vendar me kar malo boli maternica, ampak saj bo.
Pa držim pesti za 8.2.user posted image   

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
26.1.2009 21:19:32   
bambi75
Reby ti kar počivaj pa pazi na pikico. user posted image

Shukica ti pa še kar malo počakaj jaz pravim, da bo tvoj valentinček.

Špelka čestitke za uspešen vmesni rezultat in da se tokrat vse dobro izteče do konca.

Tassi držim pesti, da bo v sredo vse polno črnih krogcov na ekranu.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
26.1.2009 21:29:47   
Vitaebella
Princess zdravo,

lepo, da si se oglasila. Sem si kar mislila, da si to ti. Je to tvoj prvi IVF? Najin je. Vama in nama želim, da bo teh 14 dni hitro naokoli. Lahko mi pišeš tudi na zasebna sporočila. Bom pa vesela, če boš poročala kaj in kako.
Jaz nič kaj ne počivam, je dr. Reš rekel, da je počivanje prepovedano. No, na treninge pa tud ne hodim več. Vse počnem zmerno, tudi kadim še malo in pijem kavo (baje bolj škodi plodu, če naenkrat sprejmeš drastične spremembe kot je prenehanje pitja kave, cigareti, omejitev gibanja,itd). V jajčnikih me pika od punkcije dalje, včasih začutim tudi maternico.

Kaj je pa tebi dr. Reš naročil? 

Želim ti vse najboljše!

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
26.1.2009 21:42:05   
Pija76
Porkiš sem probala danes sendviču da 2, pa ne gre....zdele ga grem narest user posted image . Pišuka sem slab karakter.

Zvezdica ti sam naslov povej, da bom vedla na sendviče hodt user posted image , ker moj se bo šu ločit od mene, če bom skoz isto zvečer govorila. Pr men ni une, me glava boli, pr men je dej sendvič naredi prosim user posted image . Al pa ne morem ker sem lačna user posted image . Pol naj pa zbira user posted image .

Mismis a buklo naglav? Sem mislila, da rajš kak litrček user posted image user posted image user posted image . Ti a kej na deco misliš? Bo sneg in mraz in ne bo temperaturnih razlik, tko da se bo fajn odmrznu user posted image !

Vitabella kako pa tvoja deca?

Neposredna povezava do sporočila: 3565
26.1.2009 21:49:28   
Vitaebella
Pija, živjo

ne vemo še, smo v pričakovanju, že dva dni ju nosim pod srčkom in čakam in čakam in čakam in čakam 14 dni, da lahko naredim test. Upam, da bo kmalu naokoli.

In ti? Pri tebi kaj novega?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
26.1.2009 21:52:51   
Pija76
Vitabella vem da ju greješ, sej zato pa vprašam kako sta. Valda da pridna a ne? Lepo ju grej, pa čez dolgih 14 dni zaglej user posted image user posted image .

Pr meni nič novega, evo s5 jem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3567
26.1.2009 21:55:13   
Pija76
Kruce a je izjava v tvojem podpisu preverjena user posted image ?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
26.1.2009 21:59:37   
gigi1
Evo že pojedla user posted image

Sem se na poti domov spomila, da imam zeljno župco že skuhano od včeraj. Matr sem pa res zmedena user posted image , še tega se ne spomnim, da sem že včeraj skuhala za danes user posted image

Vita in Pika79 vama moramo še povedat, da je dobro na desnem boku ležat po ET zaradi boljše prekrvavitve

Pikovitka je že džomba pa to ve user posted image

Zvezdica dej nas razveseli z odhodom v Rim kar zdejuser posted image  user posted image  user posted image

Sonček ti mi pa željo izpolni user posted image

Pija madoniš, ko te človk bere bi reku, da maš kar kakšno kilo preveč user posted image  user posted image  user posted image . Nehi že s temi sendviči. Saj veš, da kruha ne jem user posted image . Pa bi ga zdej z veseljem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
26.1.2009 22:34:35   
zarja1
Kje so res naše babe? Želvica, BBpikica, Larica si fejst boga revica, Baci, DaisyE.....

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
26.1.2009 22:34:51   
lara light
Lepotičke, kruce, kaj je novega? Sem se komaj privlekla, da pogledam novosti, viroza me je čisto sesula.user posted image  Vse me boli, res ni fajn, že tri dni mi ne pade vročina...

Je kera rodila? Kako so akterke? Za Pikovit in Špelko vem, pa ostale...grem malo počekirat. Ste mi manjkaleuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
26.1.2009 22:38:36   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Ste mi manjkaleuser posted image

ti nam tudiiiiiiiiiiiuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
26.1.2009 22:44:08   
gigi1
Sonček in Zarči BB nas bere, samo nima zdej energije pisat.

Zarči a boš šla danes kar v novih šuhcih spat? user posted image

BB rade te imamo user posted image

Larči upam, da boš kmalu boljša user posted image . kakšen čaj iz svežega ingverja bi sigurno pomagal..vendar ga ne smeš preveč.
Pa mislim, da je Kisci pisala, da je lipov čaj dober za zbijanje vročine.

Podganca kako si mi ti? Je ingver nucal in si danes že dobra, al te je služba spet zdelala?

Kruce podpis je pa od user posted image  user posted image

Pupike grem jaz spančkat. Hvala za pestke in navijanje. Lav ju ol user posted image

Nočka

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 26.1.2009 22:45:40 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
26.1.2009 22:45:15   
gigi1
user posted image  user posted image  user posted image  Evo že samo sebe citiram

Res je cajt, da grem spat user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 26.1.2009 22:46:14 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
26.1.2009 22:46:25   
lara light
Srčice, sem na hitro preletela...vsako tretjo stran, ker komaj gledamuser posted image
HVALA Zarji, Miška, Mojsonček,...in vsem za dobre želje, jih res rabim, ker me je dobesedno pokosilo. user posted image

Nosečkice tik pred zdajci, mislim na vas! Sonček, Zvezdica, Shuki,..user posted image
Akterke, navijam močnoFargi - 1.UZ
         Kajsica - sestra Milica
          Miklarom - razgovor
               Gigi - UZ
              zup2 - UZ
              n74 - 1.UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo nočko!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?