mismis
|
MBT1979, ma srečo, da ne živi z mano, bi takoj vedel, da je vse to možno. Moj se sploh ne čudi več je bolj trpežne sorte. Dobro kavčaj. Špelka, ti se kar naslajaj, ti tudi potrebuješ stimulacijo, da bo punkcija v petek Zvezdica, evo jaz že mantram zate, aoooooooooooommmmmmmmmmmmm danes Zvezdica rodila bo, aoommmmmmmmmmmmmm. Princess, je že prav, da si počivala, upam da se z Vitaebello najdeta, ko že ravno skupaj trepetata. Pikovit, torej desni bok rula Je že prav tako, evo si že en dan bližje cilju. A bodoči oči je priden, ali še vedno komplicira zaradi noge Gloria, priden ati, si že dobro položila parket na začetku. Objemčke malemu učenjaku Niku Pija, torej ikebana praviš, pa da nisi ti malo zamenjala praznike, sedaj bo kmalu kulturni praznik, torej bi morala biti na betici vsaj kakšna bukla Žižek, tele pogledi se z leti ali pa z preveliko količino alkota malce obrabijo, saj si videli kako so šli meni v soboto pri mojem bolj slabo a ja, jaz sem večerjala ježka, pa ne tistega bodičastega, ampak tistega s čokolado oblitega in z lešniki posutega. Miška, v petek greš pa tudi ti noge narazen dati, ali bodo padli štrumpantlni? Takole, dosti vas imam , grem v kuhinjo kuhati čaj za mojega bolnika. Se tipkamo jutri