meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k saj to si glih jaz ne predstavljam: da bi mogla vstati, pa prekuhati vodo, potem pa jo ohladiti na temperaturo, da jo lahko pije. te bi že ona tacajt bla tak lačna, da bi se drla in se do konca zbudla, pa itak nebi spala en cajt. zaj pa jo samo priklopim. pa saj pravim, to je namenjeno takim ki se jim ne da dojiti, ne takim ki nimajo mleka, tu pač nič ne moreš- škoda. jaz pa res si ne predstavljam da ga nebi mela. se mi je pa en čas že dozdevalo, da ga bo zmanjkalo, so ble prsi že take mlahave,ni mela za kaj prijet, in sem začela dnevno 2 dcl piva pit- če paše al ne, za mleko je pa odlično, ga mam občutno več. ja monchy, saj ti bom javla še, kak pa kaj, ok. zaj mi je glih zaspal, tak da potem ko se zbudi ga vprašam Ne da se mi sicer vsega brat, ker ste čisto preveč pridne zame ampak tole mi je padlo v oči. Ni tak grozno, Petra. Se streniraš . Na začetku jaz tudi nisem upala nikamor it, ker nisem vedla kak pa kaj zdaj pa namerim količino praha v stekleničke (če sem doma pa sproti), prekuhano vodo mam pa v termovki in imam 1,2,3 vse pripravljeno. Če bi mogla pa vsakič vret pa hladit vodo, bi pa najbrž res vsi pop...., ker Lovro hoče jest takoj in zdaj . Katja, katero mleko pa imate, da je tak drago? Jaz dam za Aptamil v Mullerju 11 eur za 800g. V LJ porodnišnici so mu začeli dajat aptamil in ker mu je odgovarjalo, sem nadaljevala...
|