|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
26.1.2009 19:47:52   
petra *k
kaj pa zaj, nobena nič ne piše???
če ste zamerle?? saj sem samo svoje mnenje in stališče povedalauser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
26.1.2009 19:52:20   
ada2
ja, meni tudi ni večjega luksuza kot dojenje, vedno prav toplo, vedno pri roki, vedno prav zmešanouser posted image

edino kar je mene mučilo so bili ponavljajoči mastitisiuser posted image  4x sem ga fasala, nazadnje pri 10 mesecih in takrat je bilo prav grozno, tako da sem morala umetno prekinit z dojenjem, s pomočjo tabletuser posted image
prej pa mleka za izvoz, tako, da so mi kar solze tekle, ko sem kdaj vstran vlivalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
26.1.2009 19:55:39   
Barbara111
petra jaz se s teboj strinjam nimam pripombuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
26.1.2009 19:56:34   
Barbara111
ada včeraj smo bli pri silvi

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
26.1.2009 19:57:49   
ada2
in kako je mala Tjaša?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1530
26.1.2009 19:59:57   
Barbara111
Tjaša je full lepa popolna dojenčica za domov vzetuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
26.1.2009 20:02:14   
trezika
dober večer...da vas še js malo pozdravim...

glede dojenja vam še ne morem nič povedat user posted image  seveda pa močno upam, da bom mela kaj mleka pa da ga bo naš pikec hotel user posted image  

sn pa dans končno zrihtala papirje na csd-ju... mi je bla prava muka it, ampak mi je uspelo...pol sn pa še v mb šibala...hb da sn šla dans kr za jutri spet sneg napovedujejo user posted image

ada sva se pozanimala za jogije... na koncu sva ga pa kr pri baby centru naročla...mislim, da ga bova ravno jutri dobla... user posted image  se je pa dans dragi odločil, da bova še v kratkem stene sobe prebarvala user posted image  je že vse pripravil tk da zgleda tu not kot da bi kakšna bomba vsekala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1532
26.1.2009 20:02:25   
ada2
joj, moram se 1x napokat k njej dokler sem še v enem kosuuser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1533
26.1.2009 20:02:38   
TinaV*
petra hodla sem vprasat nevem kako si razumela priblizno na koliko casa je...ne koliko casa ....saj jaz tudi dam ko je lacna...
glede mnenj oz stalisc pa vsak ma svoje....zakaj bi ble jezne? user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 1534
26.1.2009 20:08:19   
*monchy*
TinaV* res? user posted image pa to ne more bit res! boma še enkrat naredle pa spet z enimi drugimi geli, če en pa boma pribile gor user posted image

Morem pa ti povedat da sma se z Brigito tak zgrable da sem samo čakala kdaj jo bom fsekala user posted image to ne more bit res! in če bo šlo vse po načrtu sem naslednji teden v čiiiiiiiiiiiiiiiisto svojem lokalu na Ptuju in bom delala kar bom htela pa kak bom htela! user posted image upam da mi uspe!

Petra ma pravi luxuz je res da lahko dojimo ne user posted image jaz tudi še zdaj dam kjer koli.. mi je pač vseeno. če komu ne paše pa se naj bek vbrne. boli mene. v glavnem da mali ni lačen.
Zadnič smo lih bli v Daichmanu in je že malo siten bil, ker smo mu tak dolgo čevlje iskali in si je zmislo sred trgovine da bi on pap user posted image ja in kaj sem drugo htela kak dala vun in se je on lepo najel pa sma mu lahko šuheke probavala kak dolgo sva htela pol user posted image user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
26.1.2009 20:14:18   
mihi78
katja, upam, da še sprejemaš čestitke - torej še midve z Emo pozdravljama tvojega Maia!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem dojila ampak od vsega začetka z dodatkom, sicer ne pri vsakem obroku. Zdaj še nekaj malega priteče, tolko za pocartat. Ta Allernova je res draga ko user posted image ! Če Mai nima alergij mu kar zamenjaj, ko bota porabla. Jaz Emi trenutno dajem Aptamil AR, ker kar močno poliva pa se mi je ful smilila, ker ji je skoz šlo gor. Ko bo pa to minlo pa ji bom začela dajat Novalac - v Avstriji pride 800g nekaj čez 9€.
Proti krčem pa so pri nas tudi najbolj zalegle BioGaia kapljice.
Pozdrav ostalim čvekam!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
26.1.2009 20:15:14   
TinaV*
ja monchy saj drugo niti ne mores cisto prav...

pred kakima dvema letoma mi je slo to hudoo na zivce zakaj nevem,zaj pa ko kako mamico vidim ko hrani svojega user posted image sem prav vesela ...ki bi zdrzal do doma,ze po moji vidim da ce ni takoj se dere ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa HB da si se je resla monchy...jooj kak mi gre ta baba na user posted image user posted image
user posted image user posted image seveda ti bo uspelo

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
26.1.2009 20:15:56   
*monchy*
mihi78 pozdravček tudi tebi user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
26.1.2009 20:18:51   
*monchy*
hehe Tina niti ne govori... meni se je to zdelo nekaj kar jaz nebi delala nikol če bi mela otroke ne user posted image  user posted image  user posted image zdaj pa mi sploh ni problem... kak se čllovek spremeni ko si enkrat sam v tem user posted image mi je prav lepo videt da kera doji user posted image

pa ne morem več zdržat ne... kar je prav je prav... sem hodla v soboto na tečaj še en, ker sem rs mislila da sem tupjena ko mi ona tak razlaga kot da bi se jaz učila in sem zvedla da nisem zvedla nič novega user posted image user posted image
jezna sem bla ko user posted image user posted image user posted image in mi je danes počo film!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
26.1.2009 20:19:22   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

pred kakima dvema letoma mi je slo to hudoo na zivce zakaj nevem,zaj pa ko kako mamico vidim ko hrani svojega user posted image sem prav vesela ...ki bi zdrzal do doma,ze po moji vidim da ce ni takoj se dere ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je tut ful lepo, ko vidim kakšno mamico, ki doji... čeprav se eni ful zgražajo nad tem, ampak mene prav nič ne gane, saj pa je to nekaj čist naravnega...če komu kaj ne paše se pa naj stran obrne...

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
26.1.2009 20:21:07   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

meni je tut ful lepo, ko vidim kakšno mamico, ki doji... čeprav se eni ful zgražajo nad tem, ampak mene prav nič ne gane, saj pa je to nekaj čist naravnega...če komu kaj ne paše se pa naj stran obrne...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
26.1.2009 20:24:44   
*monchy*
trezika ma ja... sem čula kar nekaj pripomb.. ampak me boli. vsakemu rečem keri bi kar koli mel za pripomnit da če mu ne paše pač naj ne gleda... mi je prav vseeno.

vem pa da je dosti mamic sram dojit nekje tak.. ker že če greš k zdravniku al pa ko smo meli slikanje kolkov so raje poslušale kak so se jokali pa jim tiste čajeke rivale tam, kot pa da bi jim dale jesti...

sem prav vesela ko vidim kako mamico da je ni sram user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
26.1.2009 20:26:00   
Barbara111
mihi78 otroci v šoli te full pogrešajo ,ker si tak vredi baje ,da ni boljše od tebe učiteljiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
26.1.2009 20:28:58   
*monchy*
ko sva se midva z mojim  ženla smo šli iz matičnega urada v cerkev in je bil Timon star 6 mesecev takrat ni htel jest v avtu.. in je bil pri maši dober dokler ni župnik začel tistega dela z hostijami user posted image pol se pa je spomno da je lačen in je nastal  taki jok user posted image user posted image babici sta mu rivale čajeka in je revež mali spil skoraj pol glažeka soka ampak še vedno ni to blo to kar bi moglo bit user posted image in se mi je revček tak zasmilo, da sem šla nazaj v zakristijo al kak se reče in sem mu dala jesti in sem seveda zamudla hostijo ampak je bil župnik tak dober da  mi jo je pol dal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image sicer je blo malo smešno za videt ampak jaz nisem mogla drugače user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
26.1.2009 20:29:21   
ada2
jap, še ena, ki je dojila kjerkoli.... na vlaku, v šopingcentrih, med lutkovno predstavo, v parku, v mestu pred timo (ko smo bili na kavi), v službi v direktorčini pisarni, pa verjetno še kje, pa se ne spomnimuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
26.1.2009 20:31:50   
*monchy*
ada jaz dojim pač kjer pride.. me ne zanima tudi če je to sred trgovine user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
26.1.2009 20:33:03   
suncicica
katja ko bos na ptuju me kar poklici ,da se dobimo- al pa pridete k meni. da malo pocartam tvojega sonckauser posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
26.1.2009 20:53:08   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

ada jaz dojim pač kjer pride.. me ne zanima tudi če je to sred trgovine user posted image

jaz sem bila istauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
26.1.2009 20:58:00   
*monchy*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

jaz sem bila istauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
26.1.2009 21:00:35   
ada2
monchy kje si si zrihtala plac za salon?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?