Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 21:10:14
|
|
|
|
Dali*
|
današnja prazna luna je pa čist potolkla marčevke...spale so celo popoldne...sedaj pa zgleda samo še vegetirajo na kavču
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 21:22:02
|
|
|
|
yania
|
Haha, kolk si kompliciramo, a ne...samo , ne vem no mi gre na živce ko piše en teden več na RR...haha.. Ej, samo premisli, 33 tednov..to je ful veliko, al pa 34...to je 33 vikendov....haha..ja še malo pa bo... Je pa zatišje danes res tule gor....kje so vse šašave?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 21:23:51
|
|
|
|
yania
|
joooj, a jutri bo pa snežilo, al ka? Jaz pa pregled spet v porodnišnici...mah, spet bo panika za parking...že tko ne dobiš, če bo pa še vreme takšno...najboljš da grem kar pol urce prej...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 21:25:05
|
|
|
|
jadrnica
|
mal pokomentiram za nazaj KOŠ ZA PLENICE - pokakane :) in polulane - bo kar naveden ,nobenih kaset, se bodo pa zavijale vvrečke (de ne bo smredelo) pa smeti 1*dnevno dol odnašamo- to je plan, za realizacijo pa počakajte POSTELJINA - ene 3 kompetke si bom sešila, pa ca 3-5 rjuhic Žabice - za enkrat samo ene, jim mislimpa ene 4 imet, jaz namreč še nisem bila v šopingu za otroka, ker imamrok konec marca :) Magnesol - jaz ga še pijem, ni rekla da ne več, pijem pa tudi dostim melka, nekako po 35 t pa nič več magnesola, to sem prebrala CSD - za plače še nisem poslala, ker mi služba še ni plačala januarske plače, odločbo za denar sem pa dobila danes. Moram še mal poklicat, kdaj je treba poslat za očetovskega pa za občino vlogo, da mi da jo občinko darilo :) Pa še poročnilist moram fotokopirat, da ga bom iela za v porodnišnico :) Za izvorne celice sem že poslala vse papirje, čakam paket za porodnišnico. Vozička še nimam, pa lupince tud ne :) bo pa kmal, pa banjico še moram kupit, pa tud kozmetiko in take drobnarije. Mož mora pa itak še previjalno narest, tako da jo bomo na eno pisalno mizo gor položili (pa vzdignili v višino). A ve še kaj telovadite, poleg , ali ste že nehale, ok, razen sprehodov?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 21:25:05
|
|
|
|
yania
|
Dali a ti delaš tista imena, iz gibsa, a ne..no črke mislim... ful so corti, sem ti pozabila povedat to...a to so potem na magnetek, ali se nalepijo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 21:29:52
|
|
|
|
yania
|
Jaz ne telovadim nič, samo spreghodi vsak dan, to pa nujno...drugače mi pa je že to telovadba, če dam posodo v pomivalca, al pa tako kot danes, ko sem stopnice dvakrat pomila, takšne so bile, pa sem se zadihala ko ...ja ne gre..kaj čmo, mislim pa da me bo jutri moja G dala na fizioterapijo v staro porodnišnico v Lj., tako kot prvič, ker resnično razpadam , vse poka , škrta, pa ropota za mano...ko se učežem, se pa kar skup sesedem....haha, jooj, kolk se pa tole grozn sliš, kar sem napisala...ja ni kaj, ampak sem optimist, da bodo vsi ti stranski učinki nosečnosti izginili po porodu, kot so v prvo, samo zdej je bolj intenzivno, kot takrat, takrat me je samo vsake tolk uščipnilo na levi strani zadaj, zdej pa cela hrbtenica- fuč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 21:34:26
|
|
|
|
Ipyka
|
Pozdravljene Marčevke, upam da lepo prenašate tole zadnje trimesečje. Jaz tako tako. Želim vam vse naj naj. Imam pa prošnjo za SPPS, prosim te, da me izbrišeš s seznama. Želim vam čim lepši porod.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 21:40:24
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Dali a ti delaš tista imena, iz gibsa, a ne..no črke mislim... ful so corti, sem ti pozabila povedat to...a to so potem na magnetek, ali se nalepijo? ja iz gipsa, potem pa pobarvam z akrilnimi barvami. Ne delam na magnetek...podarim naleplenje na take barvne tablice...bom probala jutri dat gor, ko jih dokončam...magnetki potem niso za na vrata, pa steno....vsak naj si potem naredi po svoje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 21:44:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ipyka Pozdravljene Marčevke, upam da lepo prenašate tole zadnje trimesečje. Jaz tako tako. Želim vam vse naj naj. Imam pa prošnjo za SPPS, prosim te, da me izbrišeš s seznama. Želim vam čim lepši porod.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 21:52:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A ste se par strani pogovarjale o barvanju las? Jaz si tud moram dat kake pramene, še preden rodim, da bom lepa na slikah. Hecam se, sam res zdej sem ful puščoba. Dali, v kratkem bom na štajerski, ker imam svojo frizerko tam. Super...kdaj se torej vidimo? Kje pa imaš frizerko? Jaz sem tudi ravnokar gledala kdaj je luna v levu ali devici, da grem k frizerju, zaradi enakega razloga . Se sicer vsak mesec strižem, barvala se pa nisem že od junija...sam se ne opazi tko hudo, ker mi je nazadnje full trofla mojo barvo in adala pramene... Kakšno vezo pa ima luna? Nekaj s tem, da pol hitreje rastejo al kaj? Frizerko imam v centru. Ne vem še točno, v kratkem pridem. Sej ti bom pravi čas povedala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 21:52:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* današnja prazna luna je pa čist potolkla marčevke...spale so celo popoldne...sedaj pa zgleda samo še vegetirajo na kavču Aaaaaa, zato sem zadrnjohala kot že dolgo ne!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 21:52:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz sem tak zmatrana....sem šla za 2 uri v službo, da sem si iz računalnika stvari zarhivirala...potem pa sem šla s sodelavkama na kosilo in klepet..smo klepetale od 16 do 20.20 ure... Sploh ne vem, kdaj je čas minil...svetovno je bilo... Lahko noč punce!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 21:54:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania joooj, a jutri bo pa snežilo, al ka? Jaz pa pregled spet v porodnišnici...mah, spet bo panika za parking...že tko ne dobiš, če bo pa še vreme takšno...najboljš da grem kar pol urce prej... Če imaš v Lj P, bo pol urce premalo. Ma, jaz vedno čakam ko mutava. Na ctg sem danes čakala 2 uri, pol pa še na pregled ene pol ure... Rit mi je čisto zaspala, cela sem bila zgbljena na tistem stolu... Pol pa še s trolo domov... Ni čudno, da sem bila popoldan čisto fertik.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 21:56:59
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A ste se par strani pogovarjale o barvanju las? Jaz si tud moram dat kake pramene, še preden rodim, da bom lepa na slikah. Hecam se, sam res zdej sem ful puščoba. Dali, v kratkem bom na štajerski, ker imam svojo frizerko tam. Super...kdaj se torej vidimo? Kje pa imaš frizerko? Jaz sem tudi ravnokar gledala kdaj je luna v levu ali devici, da grem k frizerju, zaradi enakega razloga . Se sicer vsak mesec strižem, barvala se pa nisem že od junija...sam se ne opazi tko hudo, ker mi je nazadnje full trofla mojo barvo in adala pramene... Kakšno vezo pa ima luna? Nekaj s tem, da pol hitreje rastejo al kaj? Frizerko imam v centru. Ne vem še točno, v kratkem pridem. Sej ti bom pravi čas povedala. ja...jaz sem to prakticirala eno leto, ker lani sem se iz full dolgih postrigla na paža in so mi full zrastle, ne glede na to, da sem se vsak mesec strigla. Pa cepijo se tudi ne. Racimo pride 9.2. - luna v levu ali pa 10. in 11.2. luna v devici, hehe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 21:57:37
|
|
|
|
Dali*
|
grem spančkat... nočko...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 21:58:41
|
|
|
|
Najaa
|
hmm, teli datumi mi ravno ne pašejo... Nima veze, ker pol itak ne bom imela časa hodit h frizerju, tak da naj kar počasi rastejo. A to veš, da če si nohte ob torkih ali petkih strižeš, da so tudi lepši? Baje. Aja, odhajaš. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 22:00:16
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa hmm, teli datumi mi ravno ne pašejo... Nima veze, ker pol itak ne bom imela časa hodit h frizerju, tak da naj kar počasi rastejo. A to veš, da če si nohte ob torkih ali petkih strižeš, da so tudi lepši? Baje. Aja, odhajaš. Lahko noč. no...men se kar sami lomijo in lupijo...tko da... icer je pa super čas za striženje od danes pa do polne lune... mah...kake coprance smo... ...zdej pa res grem...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 26.1.2009 22:38:36
|
|
|
|
Pupa7
|
čvekice, lahko nočko vam želim in lepe sanje
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 0:49:46
|
|
|
|
helimaša
|
čer! evo mene po dolgem času.....jah pr nas se je ul dogajal.....najprej je zbolela Maša in nato še jaz.....v glavnem mela sm virozo in ker v soboto ni blo bolš me je moj pelu k dežurnemu in so ugotovil da mam virusno angino.....tko da sm dobila antibiotik hiconcil....ki pa je kot mi je rekel zdravnik dokazano da ne škoduje plodu.....tko da zdej sm jst na AB.......in sm čist zanič....... mam pa pregled v sredo in upam da mi uspe it ker sm že 2 krat prestavla..... drgač pa se mi skoz dozdeva da mam lažne popadke vsake tolk cajta......upam da me kej ne prehiti ker nimam še nč prpravlen.....morm še kej it kupit ...... jutr gre Maša v vrtec in pol bo upam da malo več časa za RR...... v glavnem ponoč itak nč ne spim.....včer sm bla do treh dežurna ker nism mogla zaspat .......tko da upam da mi dons kej prej rata zspat...... če je kej novga mi povejte ker vas nism nč brala naaj.....ker ste preveč načvekale.....tko da predvidevam da je sam brezvezen čvek ......zdej pa počasi grem....pa se tipkamo jutri nočko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 6:20:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ola tud jaz sem se zbudla in je tkooo pasal spat, da nit telefona nism čula ko je moj 4x klical in pol paničn dam pršu če je vse vredu si mu skrajšala nekaj minutk življenja ha?? kaj si pa ti ponoč delala? sm clo 2 ure spala sma zadnje čase na istem-2 uri je že luksuz
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 6:20:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kje pa je spps, upam da je z njeno malo vse vredu !!!!! mala je simulant kaj že pravijo....kakršna mati-takšna hči... (brez zamere, te morm mal hecat) ko ne veš,kaj še tebe čaka....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 6:21:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hejla punce! Poročilo s pregleda. Imela sem ctg, ki je zelo lep. Otroček je že tako velik, da nismo lovili utripa po celem trebuhu! Zredila sem se vsega skupaj za 9kg. Hja, shujšala sem 2 kili, sam sem pozabila vprašat G, kako je s tem. Nasl. pregled imam 6.2., ampak samo UZ. Še kaj? Mislim, da je to vse. Zdaj grem pa preletet zadnjih 10 strani. kaj pa barvne črke- za spps sem vskočla jaz popravljat sezname, da prišparam spps najaa, samo res, lahko bi šla v mavrično no Sploh nisem pomisla evo... spps, oprosti, drugič bo živo zelena barva! zelena se mi ne dopade bo pa tud veljalo A zdej si boš pa še zmišljevala?? a kje piše,da si ne smem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 27.1.2009 6:21:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA pondelak,dali,pocka hvala vam. najaa - hvala te ne bom pozabila.Vas mam vse rada samo ne razlagam na glas kak sem zmešana mama bila na začetku da sem vse podatke zbrkala upam da ti je sedaj kaj bolj jasno. Ah daj no... v taki situaciji kot si bila s takšnim dogodkom za sabo... samo kapo dol, da se tako dobro držiš! Mislim nate in na tvoja dva fantka! se čist strinjam tut js držim pesti za vas vse persida, si res lahk vzor marsikateri ženski tako je,kar si ti Persida zadnje tedne prestala,se lahko ostale skrijemo pred tabo... v vsakem primeru si SUPER MAMA
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?