|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: K očetu ali ne?
26.1.2009 19:59:51   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: urška
volk dlako menja, nravi ne. on ti seveda lahko vse to obljubi, kar ti zahtevaš, kaj bo pa v resnici pa ne moreš vedet.

To vem, ja, ampak se trenutno zanašam na to, da se preveč boji zapora, da bi kaj konkretnega zaje*al.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.1.2009 20:06:34   
barbara b
Tudi meni se zdi kar veliko od petka do nedelje. Kaj pa, če bi bila sobota za prvih 10x srečanj čisto dovolj? Kaj pa na to reče tvoj sin? On se strinja s tem, da je tam čez noč?  Če je njemu to čisto OK, ...
No jaz takšne situacije ne poznam, vendar po tem kar sem prebrala, bi bila kljub temu, da se je g. Bivši ''spremenil'' malo bolj previdna. Pa sem drugače zelo obtimistična oseba.

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.1.2009 20:11:16   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b
Kaj pa na to reče tvoj sin? On se strinja s tem, da je tam čez noč?  Če je njemu to čisto OK, ...

Ja, njemu je to OK.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.1.2009 20:16:38   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Kaj pa na to reče tvoj sin? On se strinja s tem, da je tam čez noč?  Če je njemu to čisto OK, ...

Ja, njemu je to OK.

A mu je čist OK tudi, če bi mu rekla, da bo samo soboto tam preživel? Ali pa si resnično želi tam prespati.
Ni ti lahko.

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.1.2009 20:22:07   
Kerensa*
A mu je čist OK tudi, če bi mu rekla, da bo samo soboto tam preživel? Ali pa si resnično želi tam prespati.

Samo za soboto ga še nisem vprašala, nad vikendom je pa navdušen.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.1.2009 20:32:14   
mama54
Tudi jaz bi začela s soboto zjutraj. V petek pa si lahko pripravi vse naloge kar se tiče šole. Ker težko verjetno, da bo v nedeljo zvečer še sposoben kaj narediti za šolo. Zraven pa strogo Mobi in zvečer poročilo, da so res doma, ker danes pa res ni težko otroka odpeljati čez mejo brez dokumentov. Kot je ena zapisala, "volk dlako menja, narave pa ne".  "Previdnost je mati modrosti."

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.1.2009 20:33:40   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: mama54
ker danes pa res ni težko otroka odpeljati čez mejo brez dokumentov

Za kaj takega žal on pozna prave ljudi, res je. Na njegovo nesrečo pa JAZ poznam prave ljudi, ki bi potem "obiskali" njega, kjerkoli bi že bil. Te želje pa preverjeno user posted image  nima.

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.1.2009 20:37:47   
mama54

ker danes pa res ni težko otroka odpeljati čez mejo brez dokumentov

Za kaj takega žal on pozna prave ljudi, res je. Na njegovo nesrečo pa JAZ poznam prave ljudi, ki bi potem "obiskali" njega, kjerkoli bi že bil. Te želje pa preverjeno user posted image  nima.

No, saj HB, da je tako. Pa dobro je tudi, da je je sinek že tako velik, da se tudi sam zna branit. Razen, da mu ne opere možgančkov.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.1.2009 20:40:19   
Kerensa*
Razen, da mu ne opere možgančkov.

Na srečo je Jan že dovolj star, da kaj takega ni mogoče. Petih let ignorance ni pozabil.

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.1.2009 20:44:42   
hrabra miška
Kerensa, koliko je Jan star?

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.1.2009 20:45:47   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška
Kerensa, koliko je Jan star?

O, to pa še vem, ne glede na Pina Colado... oktobra je bil 11 let. user posted image

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.1.2009 20:51:17   
PiaM
Za prvič bi ga jaz peljala k očetu v soboto zjutraj in zvečar šla po njega.
Naslednjič pa bi mogoče prespal eno noč tam, dalje bi pa sproti videla. Vsekakor pa za prvič cel vikend - preveč.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.1.2009 20:52:49   
hrabra miška
Jaz pa mislim da ni predolgo če sta se zmenila za vikend pri očetu. Saj Jan pri teh letih zna že orng razmišljat, in bi bilo po moje boljše da če sta se zmenila za vikend tako tudi ostalo, pusti mu pa odprto možnost da te lahko pokliče,  če mu ne bo všeč prideš po njega. Tako bo imel občutek,da se lahko tudi sam odloča in zanese nate, kar pa po moje da že itak ve. Upam da si razumela kar sem hotela napisat, ker sem kar nekaj zmetala skup,kar sem imela v mislih.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
26.1.2009 20:53:05   
Tanja55
Hja, jst tud mislim, da bi bil en dan za zacetek cist dovolj, tud ce prespi, ok sam naslednji dan pac da pride domov. Npr. od sobote zjutraj do nedelje zjutraj. Ce je to Janu v redu (in domnevam, da mu je, on si pac zeli sam oceta videt in bit z njim) potem lohk taksne obiske izvajate kaksne 4 vikende; mesec se itak tko hitro obrne. Ce bo vse klapalo pa da vidis da je otrok zadovoljen...potem pac preidete na cel vikend. In takrat bos tud ti ze bolj mirna in stvari bolj utecene. Jst sem tud bolj ziheras in verjetno bi tko naredila...Pa tud logistiko bi prevzela sama, se najbolj nase zanesem user posted image .

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
26.1.2009 20:57:02   
hrabra miška
Moj starejši sin je pri očetu vsak drugi vikend, pa mu tako hitro mine, da bi mi po moje zameril če bi moral ostat samo en dan. Res pa je da je tako že od začetka kar sva šla narazen. Ti ga najbolj poznaš in veš če bo zdržal brez tebe cel vikend, vprašaj ga za mnenje.

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 40
26.1.2009 20:57:55   
Kerensa*
Ti ga najbolj poznaš in veš če bo zdržal brez tebe cel vikend

Tega se pa ni za bat'. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 41
26.1.2009 21:01:14   
hrabra miška
Sej če pogledaš hitro vikend mine, ona dva pa če se bosta ujela jima bo še hitreje, če bo šlo pa kaj narobe si pa tako v urci ali dveh pri njemu. To glede meje si pa ne jemlji k srcu, tudi meni je moj bivši grozil da mi bo tamalga ugrabil pa je takrat imel sine komaj dve leti. Verjemi znajo tele bivši pičit tam kjer boli in dobro vejo da boli vse kar je v zvezi z otrokom.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
26.1.2009 21:04:08   
Kerensa*
To glede meje si pa ne jemlji k srcu

Dokler nisem bila vsaj 99%-no prepričana, da tega NE bo storil, stikov z otrokom ni imel. Dosegla sem tudi, da nima niti sodno določenih. Sedaj pa vseeno dopuščam možnost, da se je za kakšen % spremenil. Ustvarja si novo življenje (sicer slabo, ampak vseeno) in najbrž mu ni v interesu, da bi si uničil svoj lasten trud. Tako ali tako ga čaka še nekaj zelo neprijetnega in če bi karkoli zaje*al, bi se ta neprijetnost zgodila še prej. Česar pa, jasno, noče.

Neposredna povezava do sporočila: 43
26.1.2009 21:05:50   
urška
ne glede na to, da si jan tam želi biti cel vikend, ti si mama in ti veš, kaj je najbolje za njega. če se ti trenutno zdi cel vikend preveč, mu tega pač ne dovoliš. 

Neposredna povezava do sporočila: 44
26.1.2009 21:07:13   
Kerensa*
Kaj pa vem... mislim, da en vikend ni pretirano (kljub temu, da je to začetek morebitnega ponovnega vzpostavljanja kontaktov), sploh pa, ker bom ves čas takorekoč samo cca. eno uro vožnje stran... mislim, da bi šlo, no (če bi njima, bi tudi meni).

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 45
26.1.2009 21:09:08   
hrabra miška

Kaj pa vem... mislim, da en vikend ni pretirano (kljub temu, da je to začetek morebitnega ponovnega vzpostavljanja kontaktov), sploh pa, ker bom ves čas takorekoč samo cca. eno uro vožnje stran... mislim, da bi šlo, no (če bi njima, bi tudi meni).

Točno tako, ti pa probaj dat možgančke na pašo, pa si privošči točno to kar si rekla da si z kamikazo nista že 5 let.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 46
26.1.2009 21:10:57   
urška

no, potem nas pa ne rabiš več spraševat. si se že odločila. itak sama veš kaj je najbolj prav.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
26.1.2009 21:11:14   
Kepica83

jaz tudi mislim da bi šlo vse kot po maslu. Moreš vedet da bo se tebi ta vikend zeloooo vlekel, njima pa bo po tolkem času minil kot keks. In en dan res ni veliko, sploh pa ne za vzpostavitev neke veze., omogoči jima en vikend zase. Naj preživita nekaj dni skupaj. Jaz sem prepričana da bo vse vredu. user posted image user posted image  držim pesti pa javi kako se je mali imel pri njem.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 48
26.1.2009 21:11:50   
hrabra miška
IZVIRNO SPOROČILO: urška

no, potem nas pa ne rabiš več spraševat. si se že odločila. itak sama veš kaj je najbolj prav.

Zakaj pa zdaj to, mogoče se je pa odločila na podlagi že napisanega.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 49
26.1.2009 21:16:43   
urška
sem mislila čist dobro namerno. torej, da se je odločila, kaj bo naredila. glede na naše nasvete ali pa ne. 

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?