|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
26.1.2009 19:10:02   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Vidim, da bo jutri tukaj pestro... dajmo navijati

Fargi - 1.UZ
Gigi - UZ
zup2 - UZ
n74 - 1.UZ

Bejbe, jutri čimboljše rezultate na UZ-ju in v dveh primerih hočemo  user posted image

Kajsica - sestra Milica
Miklarom - razgovor

Kajši in Miklarom, vidve se pa jutri dobro zmenita z  naprej user posted image user posted image user posted image

Je tako dobro napisano, da se moram podpisati. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
26.1.2009 19:10:34   
lučka 25

sonček, a sem jaz kaj spregledala,

kako je bilo danes na pregledu, kdaj gremo v živo?

saj res, je kaj novega?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
26.1.2009 19:22:01   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Fargi - 1.UZ
Gigi - UZ
zup2 - UZ
n74 - 1.UZ

Bejbe, jutri čimboljše rezultate na UZ-ju in v dveh primerih hočemo  user posted image

Kajsica - sestra Milica
Miklarom - razgovor

Kajši in Miklarom, vidve se pa jutri dobro zmenita z  naprej user posted image user posted image user posted image

Je tako dobro napisano, da se moram podpisati. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz tudi jaz tudi ... user posted image user posted image user posted image   naj bo vsem maximalno srečno !!!!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
26.1.2009 19:22:53   
Grethy

sonček, a sem jaz kaj spregledala,

kako je bilo danes na pregledu, kdaj gremo v živo?

saj res, je kaj novega?

KWA DOGAJAAAAAAA ??????????????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
26.1.2009 19:23:11   
pika79
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Pikovit zdravo!

Kako si ti? Tudi tebe kaj špika po jajčnikih? Mene že od ET-ja dalje.

O seveda.Pa napete sem malo.Imam povečane jajčnikeuser posted image

Mene tudi boli in špika od punkcije dalje, no zgleda da je to za jajčnike normalouser posted image  
Pikovit, Vitaebella kako se držita? STA DOMA ALI V SLUŽBI?

Vsem RES HVALA ZA ČESTITKE,... super ste punce,..user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
26.1.2009 19:31:15   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Zdravo pupike, šepaše navijam za vse nosečke in skorajšnje nosečke user posted image user posted image user posted image Sem že čisto pripravljena, da postanem tetka!!!!

Mimogrede, kriza z Menogonom je res precejšnja (za vse tiste, ki niste na tekočem – ne da se ga dobit; v Italiji je distributer odpovedal user posted image ). Glede na to, da smo tole paniko dali skozi v zadnjih deset dneh, lahko altruistično delim nekaj informacij (drage moje, gladko preskočite, če že imate trebuščke, z menogonom ali brez). Rešitve za umanjko so sledeče:

1.    Direkt pri Reškotu kupiš Menopur, cena je v Sloveniji znatno cenejša kot v Italiji (266 : 200 EUR)
2.    Na Madžarskem nabaviš alternativo Merional (prav tako menotropin). Menda je še cenejši (pa nič manj kvaliteten, kot zagotavlja prijazni atej), ga pa nimajo ravno povsod… Saj ne bi imela kakšna že informacij, kje na Madžarskem da dobit Merional, a? Vsake pomoči bi bila zeloooooo vesela user posted image

No, tojeto. Če bo vse po sreči (beri, dobim menstruacijo in droge pa planih), bi lahko otročiče dobili ravno za Valentinovo…. Pa če to ne bi bla zgodbica za deco!!!! Če rata, prisežem, da jo bodo poslušal vsaj enkrat na leto, v februarju, pa če jim bo še tako nerodno user posted image

Meni je lani ostal MERIONAL_ 16 AMPUL in ga prodam!! Kupila sem ga v Lentiju v eni lekarni, zrihtala mi ga je ena prijazna punca iz RR, ker v lekarni ne govorijo nič drugega kot svoj jezik( madžarščina-hudo težko)! SE pa mora merional naročit in ga v enem tednu pol dobiš, tako da jest sem šla 2* v Lenti po njega.Če ga rabiš, me klikni na ZS!!
Drugače ti pa želim cse najboljše v postopku- sej enga user posted image  al pa user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
26.1.2009 19:34:29   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Fargi - 1.UZ
Gigi - UZ
zup2 - UZ
n74 - 1.UZ

Kajsica - sestra Milica
Miklarom - razgovor

Jaz tudi jaz tudi ... user posted image user posted image user posted image   naj bo vsem maximalno srečno !!!!!!!!!!!!!

Pa še jest  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
26.1.2009 19:36:42   
n74
Oj,

tole danes me je pa mal vrglo. Že ves čas sprašujem ali je kaj narobe, da grem k atu prej kot 7 dni pred menstruacijo, pol bi pa k njemu šla še na napačni danuser posted image . Tole pa ne bi bil uspešen začetek postopka. Mogoče pa tole zanalašč delam, da bi bolj navijale zame, a ne mišmiš?

rebi-vse je za nekaj dobro, boš pa vsaj doma, pa se bolj razvajala. Samo, da je s pikico vse ureduuser posted image

špelka- kruta punkcija gor ali dol, uglavnem, da je veliko foliklov. Zakaj bo pa samo enega dal noter?
tassi1-joj, upam, da ni stric prav videl, mogoče bi pa pivo pomagalo, da še ostali folikelčki zrastejo
biba007-sem ti hotela napisat, da ga ena na MON-u prodaja, pa me je že prehitela
lučka25-upam, da ne bom tud za punkcijo zamešala datum

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
26.1.2009 19:38:42   
n74

Fargi - 1.UZ
Gigi - UZ
zup2 - UZ
n74 - 1.UZ

Kajsica - sestra Milica
Miklarom - razgovor

Tudi jaz navijammmmm! Pa še zase mal user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil n74 -- 26.1.2009 19:39:42 >

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
26.1.2009 19:43:07   
gigi1
Helou pupike (sem še v službi)

Zarči super, da je BHCG 0 user posted image  user posted image  user posted image . Zdej pa jogauser posted image
Pika79, bravo user posted image  user posted image . Lepo skrbi za njiju user posted image

Rebyka srce saj vem kaj vse govorimo...je za nas to normalno, da imamo izcedke in krvavitve...si pa kar predstavljam kako te stisne. Drži se lubica. Počivaj. Upam, da se kmalu neha user posted image user posted image user posted image

Špelči super si to zrihtala user posted image  user posted image  user posted image . Res bova skupaj trepetali user posted image  user posted image  user posted image

Tassi upam, da se frnikolce začnejo razvijat. Tudi pri meni je bi štart bolj bogi, zdej se jih pa že 5 kaže. Upam, da bo pri tebi tudi v sredo tako user posted image user posted image user posted image

Biba jaz sem na enem hrvaškem forumu ujela, da je kar problem s kvaliteto teh Madžarskih. baje je odvisno kje kupiš. Nisem bila tako pozorna na to...mislim, da je RR HR ali BiH. Posrfaj malo.

Sonček, Zvezdica mislim na vaju.

Šukiiiii nate tudi user posted image

Miška in Podganca hvala za stimulacijo. Miska je sploh dala eno neznano fotko od Fabija user posted image

Lara kako si?

Lučka pa ti?

Pija vidim, da si bolj lenobne sorte danes user posted image

Vem, da sem še veliiiko spustila. No, upam, da sem vsaj nujno podelala user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
26.1.2009 19:45:49   
Vitaebella
Pika79, zdravo. Jaz sem doma že od začetka pikanja z Menagonom. Imam zelo stresno službo na vodilnem položaju in sem prepričana, da bi mi škodila v tem občutljivem obdobju, ker mi maksimalno srka energijo, pa še delam cele dneve. Doma bom do testa ali še kakšen dan dlje, bom videla. Prioriteta je prioriteta. Držim se OK, kot so rekle punce na portalu, dnevi se vleeeeečeeejo kot pri norcih.

Kaj pa ti?

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
26.1.2009 19:46:37   
gigi1

Fargi - 1.UZ
Gigi - UZ
zup2 - UZ
n74 - 1.UZ

Kajsica - sestra Milica
Miklarom - razgovor

Še moj podpis user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
26.1.2009 19:49:38   
sonček33
Bejbike, kako ste?
Nisem brala za nazaj. Morda kasneje.

Vsem želim lep večr, pa jutrišnjim akterkam vse dobro.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
26.1.2009 19:50:27   
mismis
Žižek, daj bodi faca in mi ju3 sporoči, kako je šlo, da me ne bo skrbelo.

Pa če boš le imela čas, malo uč vrži tam po hodniku, da vidiva kaj je sedaj na stvari user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
26.1.2009 19:51:17   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Bejbike, kako ste?
Nisem brala za nazaj. Morda kasneje.

Vsem želim lep večr, pa jutrišnjim akterkam vse dobro.

a ti to mene namreno ignoriraš user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
26.1.2009 19:52:45   
tassi1
biba007- upam, da sem si prav zapomnla( emšo user posted image user posted image ).
Ti moram povedat, da sem lani imela terapijo z MERIONALOm in sem ful bolj reagirala- sem že po 8 dneh špikic imela stopko in tudi polne folikle!
Sedaj pa imam GONAL F pa na 7 dan tako porazno stanje user posted image user posted image user posted image , sam upam, da bo v sredo bolje user posted image user posted image
Tako, sem vas ubogala in sem si pravkar odprla enga uniona, pa 3 jajčka sem si skuhala, vi mi pa pomagajte z stimulacijo( beri dedci-sam da so mišice njami user posted image user posted image ), pol bomo pa vidli
 lep večer vsem, uživajte

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
26.1.2009 19:55:07   
sonček33
mismis - joj, ne, kje pa. sem šla zdej nazaj prebrat dve strani. Kkao bi jaz tebe ignorirala. Nič novega. Itak je bil samo ctg. user posted image Matr da bom jaz tole svopjo G zamenjala, samo še rodit grem prej. Mali je čist preveč živahen še za kaj konkretnega. čeprav prejle sem že kakšpne tričetrt ure štopala...pol pa spet vse mirno. me heca.

Naslednji pregled imam v sredo že v P.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
26.1.2009 20:03:46   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mismis - joj, ne, kje pa. sem šla zdej nazaj prebrat dve strani. Kkao bi jaz tebe ignorirala. Nič novega. Itak je bil samo ctg. user posted image Matr da bom jaz tole svopjo G zamenjala, samo še rodit grem prej. Mali je čist preveč živahen še za kaj konkretnega. čeprav prejle sem že kakšpne tričetrt ure štopala...pol pa spet vse mirno. me heca.

Naslednji pregled imam v sredo že v P.

glede na to, da sem že izgubila na stavnicah, ti sedaj resnično želim, da moraš čakati samo še do srede, kajti niti posmisliti si ne upam, da bi se uresničile tiste najbolj črne napovedi, da rodiš v začetku februarja

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
26.1.2009 20:04:53   
mismis
 Tassi, a bo kaj takega na hitro dobro

user posted image

če ne se kasneje bolje potrudim, samo user posted image  grem dati jesti

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
26.1.2009 20:08:01   
sonček33
Mismis hvala res za dobre želje. 

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
26.1.2009 20:11:44   
gigi1
Tassi ni nujno, da je terapija kriva. Jaz sem z isto terapijo imela 1. 10 celic, 2. 3 celice...Baje nismo vsak mesec isto razpoložene user posted image

Miška bom pošnofala po hodniku, al bom pa vprašala na S3 user posted image

Tassi evo mal stimulacije user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
26.1.2009 20:12:21   
cukica
Sam eno vprašanje koliko časa velja napotnica men jo je napisala septembra,pa upam,da še velja.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
26.1.2009 20:14:32   
gigi1
Cukica velja. Nič skrbet. V bistvu stopi v veljavo takrat, ko greš v postopek in od takrat velja pol leta ali eno leto (kar je pač napisano). Pa super za randi z Milico user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
26.1.2009 20:20:03   
mismis
Žiži, hvala

vseeno me malo skrbi, da se ne bo vse izšlo po mojih načrtih, se bojim, da se ne bo ponovila junijska zgodba. Jaz pa tako mantram, da nam bo in nam je že uspelo...

Zdaj pa še malo mantranja zate...

aommmmmmmmmm, jutri STOPKA bo, aooooommmmmmmmmmmmmmmmm
user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
26.1.2009 20:28:25   
gigi1
Miška user posted image  tole bi pa bilo že za pol ekipe najlepših user posted image
Hvala za mantranje. Neeeee, ne sme se ponovit una zgodba, ker pol tud jaz ne vem koga bom za punkcijo fasala user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?