Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.1.2009 22:04:01
|
|
|
|
Urša
|
Iskreno sožalje, Naty...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.1.2009 22:05:50
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, čestitke! Koliko cekinčkov pa bo za zapravit?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.1.2009 23:32:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, čestitke! Koliko cekinčkov pa bo za zapravit? Ne morem spat, pa sem prišla pogledat, če me kdo kliče? Malo manj kot 40 EUR , če sem prav pogledala. Tako...zdaj grem pa v posteljo z upanjem, da bom lažje zaspala...Tudi vam lahko noč. ...itak verjetno že vse drnjohate.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 1:29:05
|
|
|
|
petarda
|
Ne vem kaj me daje ...dobro, da mi jutri ni treba it v službo...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 10:12:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro No pa vam skuham Danes sem hotela it smučat, pa mi nekako ni bilo, da bi šla sama , no družbe pa tudi nisem našla , tako da sem potem raje šla malo hodit - in se prav dobro počutim, ko sem vsaj nekaj zase naredila . Me pa noge že zdaj bolijo , čeprav sem si privoščila le pol ure aktivne hoje v hrib in 20 min rahlega teka navzdol . Ajdi, zdaj ko sem v elementu grem pa še doma malo posesat in pomit , pol pa šibam v službo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 12:14:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ajdi, zdaj ko sem v elementu grem pa še doma malo posesat in pomit , pol pa šibam v službo Tile smeški za službo bodo kmalu še kako primerni .... Sem zdajle peljala mamico na Zavod za zaposlovanje in se človek kar zamisli, ko vidi toliko potrtih obrazov. Drugače pa dobro jutro , hvala za kavico, jo ravno zdaj pijem. Celo noč nisem spala....sem razmišljala o svoji babici, ki je tudi orng bolna...ima danes pregled, če ne ostane v bolnici, potem jutri peljem mamico k njej (na Hrvaško), da ji bo malo pomagala...jaz pa itak ne morem nič .... Pa tudi mami ni čisto OK....ah ne vem...moram kar mal preklopit, ker drugače se me kar depresija prijemlje....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 13:59:28
|
|
|
|
petarda
|
Kam sta se pa bubi in ada pogreznile?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 15:55:54
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kam sta se pa bubi in ada pogreznile? jaz sem bila v šopingu zdaj pa res ne rabim več drugega kot še sebi vložke debele kupit, pa kako kremo za bradavice. Naty iskreno sožalje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 20:11:00
|
|
|
|
petarda
|
Ada daj povej kaj vse si kupila, da vidim kaj moram še jaz ... Jaz nimam še nič...razen pleničk, robčkov, fiziološke, flaške in kremice, ki mi jo je dala bubi...in je to že to.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 20:29:38
|
|
|
|
petarda
|
Jaaaaaaanaaaaaaaaaaaaa ....kako naj zdaj ugasnem tega ? Jao...še dobro, da nisem v službi!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 20:31:27
|
|
|
|
*bubi*
|
Naty
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 20:33:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kam sta se pa bubi in ada pogreznile? RR je šel malo na stranski tir. Je bilo pestro pri nas, jaz sem čisto izčrpana - cele dneve sem sama z otrokoma, pa precej me skrbi za mami
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 20:34:39
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 20:35:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaaaaaaanaaaaaaaaaaaaa ....kako naj zdaj ugasnem tega ? Jao...še dobro, da nisem v službi! Hitro povej kateri mail je, da ga ne odpiram
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 20:35:39
|
|
|
|
*bubi*
|
No ko sem že tukaj.... o bubiju tak nimam kaj ekstra za povedat. Navihan kot vedno, kak dan ful priden, kak dan živce pije bubika pa raste.... je tak srček jaz se je kar ne morem nacartat malo sva s sokci začeli, pa mlečnimi kašicami... ampak to sodi že na drug forum
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 20:40:06
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada daj povej kaj vse si kupila, da vidim kaj moram še jaz ... Jaz nimam še nič...razen pleničk, robčkov, fiziološke, flaške in kremice, ki mi jo je dala bubi...in je to že to. jaz sem od kozmetike za nabavila samo testerčke v DM-ju, ker bom to kasneje dokupila, ko bom videla kaj mu odgovarja. pa eno flaško sem kupila, pa 2 dudi. danes sem kupila v ikei nov jogi, 2 rjuhi, obrobo za posteljico (tako, ki gre po celi postelji- po obsegu), prevleko za jogi, 10 kom malih brisačk za umivanje (to je bil komplet - 3,5 eur). glede cotk sem pa vse rabljeno oprala in pripravila, razen za iz bolnice sem kupila ene žabe/hlače za spodaj, pa en bodi na preklop, za počez je pa moja mama naštrikala pajacka mislim, da je to vse. aja, vato za umivanje še edino kar pa res še moramo nabavit je pa babyfone, ampak ga zdaj od začetka še ne bomo tako nujno rabili, ko pa bo 1x naše stanovanje povečano pa vsekakor
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 20:42:22
|
|
|
|
petarda
|
Bubi zate...pa za tvojo mami. A je še vedno v bolnici? Joj, pa kaj se to dogaja . Moja babi je bila tudi cel dan na pregledih, zdaj je doma...upam, da se ji stanje izboljša. Kako si sama z otrokoma? A A cele dneve dela? Saj zdaj je pa ja bližje... Nina....sama pogruntaj!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 20:45:15
|
|
|
|
ada2
|
bubi saj bo boljše... sem pa danes na tebe mislila, ko sva se vračala iz gradca, ampak časa za ustavit se pa itak nisva imela
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 20:46:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada daj povej kaj vse si kupila, da vidim kaj moram še jaz ... Jaz nimam še nič...razen pleničk, robčkov, fiziološke, flaške in kremice, ki mi jo je dala bubi...in je to že to. jaz sem od kozmetike za nabavila samo testerčke v DM-ju, ker bom to kasneje dokupila, ko bom videla kaj mu odgovarja. pa eno flaško sem kupila, pa 2 dudi. danes sem kupila v ikei nov jogi, 2 rjuhi, obrobo za posteljico (tako, ki gre po celi postelji- po obsegu), prevleko za jogi, 10 kom malih brisačk za umivanje (to je bil komplet - 3,5 eur). glede cotk sem pa vse rabljeno oprala in pripravila, razen za iz bolnice sem kupila ene žabe/hlače za spodaj, pa en bodi na preklop, za počez je pa moja mama naštrikala pajacka mislim, da je to vse. aja, vato za umivanje še edino kar pa res še moramo nabavit je pa babyfone, ampak ga zdaj od začetka še ne bomo tako nujno rabili, ko pa bo 1x naše stanovanje povečano pa vsekakor Ok...potem ne zaostajam dosti Jogi, jogi rjuhe, oblogo za posteljice...že vse imamo od petardita....se pa moram enkrat spravit v trgovino in kupiti par bodijev....ja, pa vate tudi še nimam take.... Jaz imam tudi večino oblekic opranih, zlikanih pa še ne...mogoče jutri, če zapade fuuul snega ....ker moram najprej plac v omari naredit, prej se mi ne splača it likat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 20:48:23
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubika pa raste.... je tak srček jaz se je kar ne morem nacartat malo sva s sokci začeli, pa mlečnimi kašicami... ampak to sodi že na drug forum ...ah...saj je bubika tudi naša! ...če bi gledale kaj spada na drug forum, bi bilo pol postov od mene in Ade brisanih tukaj.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 20:50:22
|
|
|
|
petarda
|
Nina....Hot , da ne boš rekla, da sem zlobna!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 20:50:23
|
|
|
|
ada2
|
jaz imam pa vse zlikano jogi smo pa nov nabavili, ker je že pri adamu bil neki vijugast obrobo pa smo tisto adamovo, oz. še nušino pri adamovi postelji na steno nabili...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 20:51:30
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubika pa raste.... je tak srček jaz se je kar ne morem nacartat malo sva s sokci začeli, pa mlečnimi kašicami... ampak to sodi že na drug forum ...ah...saj je bubika tudi naša! ...če bi gledale kaj spada na drug forum, bi bilo pol postov od mene in Ade brisanih tukaj. ja bubi, meni prav paše ko kaj o bubiki poveš, me nekako vrne na to, kaj me v kratkem čaka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 20:52:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz imam pa vse zlikano Važička! ...pripelji se potem en dan k meni na izlet, pa boš še meni pomagala! Mam dva likalnika...RES!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.1.2009 20:54:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubika pa raste.... je tak srček jaz se je kar ne morem nacartat malo sva s sokci začeli, pa mlečnimi kašicami... ampak to sodi že na drug forum ...ah...saj je bubika tudi naša! ...če bi gledale kaj spada na drug forum, bi bilo pol postov od mene in Ade brisanih tukaj. ja bubi, meni prav paše ko kaj o bubiki poveš, me nekako vrne na to, kaj me v kratkem čaka Zelo kratkem!...maš danes že polnih 35 tednov.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.