|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
26.1.2009 9:43:06   
malaMravljica
Twixy- ca  ja cestitke!!!  Braaaavo za Leno. user posted image user posted image user posted image user posted image    pa se ime mi je tko lepo.

Pri nas se je pa zacela sezona plusov, vse tako kaze.

Maj2009 pa itak res obcudujem, da tako dolgo zdrzi brez naredi test. Ce jaz recem,d a bosm test kupila jutri in ga nareedila po jutrisnjim zjutraj to v bistvu pomeni, da v tem  momentu tecem do najbljizje lekarne in test naredim takoj, ko pridem nazaj.
Ampak danes pa takoj porocam, jaz sem namrec prepricana da bo plus.  Res no, zdi se mi, da nas bo veliko oktobrk.

Stumf joooj no, kako naj mi prezivimo do srede tedna, da izvemo tvoj rezultat???? Ampak saj jaz sem bila ista, bi delala test zagotovo ze prej, samo me nacrtno ni bilo doma, kupit ga pa nisem hotela. Ko sem prisla domu pa torbo stran in v kopalnico, joj.. pol sem pa brala kako je z zanesljivostjo po dnevih in ko sem videla, da test lahko delas ze 4 dni prej ni bilo vec dvoma ce ga delam.

Rizkoo, ja folno pijem ze od zacetka decembra. Trebuh sem pa zacela mazat vceraj, s kremo od Welede. Apetit imam tak, da ko smo sli na pico sem pojedla mojo pico in se pol piscanca od mojega, pa se pomfri zraven. Joj, nezdravo, pa se prevec. Samo kile mi grejo pa spet dol, danes pod 53. Pa reeees jem in ne razumem zakaj izgubljam kg. Pa se en mali sok sem dozivela vceraj, par sekund mi je popgnalo res pravi strah po zilah.

Tassika, saj ce rabis ideje za dopust smo me polne idej in zelja user posted image  

Lp od nosecemaleMravljice 

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 476
26.1.2009 11:56:41   
drobtinica29

IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Punceeeeeee jaz jocemuser posted image

Ob 19.15 sem postala sem teta punčki,ki je dobila ime Lena.
Težka je 3750g in velika 52cm.
Prava manekenka

čestitke tetica, še od mene!!! user posted image user posted image user posted image

drugače pa punce vidim da ste dobro, ene v pričakovanju +, lepo držim pestkr za vas!!!
moja user posted image  pa se počasi poslavlja tako, da sedaj pa veselo upanje naprej,
+ pričakujem okrog 17.2.09! uhh kje je še to, saj vem, saj bo hitro minilo user posted image , vmes pa še grem na dopust, jooj naslednji teden je že to,... komaj čakam,...

tassi veliko čajčka pit,... apa bo.
moj prehlad se počasi umirja!

lep dan punce!

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 477
26.1.2009 11:57:46   
zvesta
Hej...

samo, da vas na hitro pozdravim.

Pridno študiram, pa mi ne gre preveč. :( Ampak moram.

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 478
26.1.2009 12:54:26   
Anonimen
Jst tud, jst tud... sam na hitr pozdravi, ker dons je pa prava mala štalca v službi.. Še jest nism šla.. user posted image
user posted image

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
26.1.2009 15:19:49   
twixy
Ojla miske mojeuser posted image

Jaz sem prisla iz porodnisniceuser posted image Lena je pravi cuker in tak mala ampak hkrati zelo velikauser posted image Sem celi cas z fotoaparatom skakala okoli njeuser posted image
Moja sestra je sicer ful utrujena ampak neizmerno srecnauser posted image Jaz pa si ne predstavljam Leninega rojstva,ce bi ble midve skregani oz. da jaz ne bi sla k njej na pogovoruser posted image

maj2009 kaksni so rezultati????? Upam,upam da je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
26.1.2009 16:10:26   
maj2009
ja punce moje!

jst sm dons tko z veselm polulala kar 2 testka! enga CB in enga FS.

Ja kaj mislte???????

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 481
26.1.2009 16:12:30   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

ja punce moje!

jst sm dons tko z veselm polulala kar 2 testka! enga CB in enga FS.

Ja kaj mislte???????

Reci da je user posted image user posted image .....

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 482
26.1.2009 16:16:03   
maj2009
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
SREČKAuser posted image SEM!!!!!!!!!!

Hvala punce, da ste z mano!!

jst sm fuuuuuuuuuulllllllllllll srečna!

3-4.oktobra bova dublauser posted image !!!!

nogavica prav si mela da me boli zob zarad user posted image user posted image

točno po 3mescih od abrazije sva dons zagledalauser posted image user posted image !

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 483
26.1.2009 16:18:41   
twixy

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
SREČKAuser posted image SEM!!!!!!!!!!

Hvala punce, da ste z mano!!

jst sm fuuuuuuuuuulllllllllllll srečna!

3-4.oktobra bova dublauser posted image !!!!

nogavica prav si mela da me boli zob zarad user posted image user posted image

točno po 3mescih od abrazije sva dons zagledalauser posted image user posted image !

Jaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitke noseckauser posted image user posted image user posted image Fuuuuul sem vesela,da smo dobili ze drugo bodoco mamicouser posted image

To moras imet zdaj lep obcutek pri srckuuser posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 484
26.1.2009 16:20:44   
Nogavica
maj2009, čestitke, tako sem vesela! user posted image  Torej sem imela prav glede zoba user posted image

Upam, da tudi mene kmalu začne spet bolet. user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 485
26.1.2009 16:25:37   
malaMravljica
Maj2009 jooooojjjjjjjj, saj sem ti rekla, vedela sem, da si user posted image  
DOBRODOSLA V KLUBU NOSECK!!!!!!!!! Tako si me razveselila, srce mi je zacelo kar razbijat. In zdejle sem sla do racunalnika in si mislila, da vam vsem zelim nosecnost, da boste utrujene kot jaz. Ma tebi tudi zelim to, pa slabosti ti tudi zelim, vse tegobe samo da prides do 3.10. 2009   Jeeeeeee. Skor skup mava rok.

Danasnja najlepsa novica. Super in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Veseli se nosecnosti!!!!!!!!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 486
26.1.2009 16:26:42   
maj2009
ja ful sva vesela oba!
sm pa še zmer ornk prehlajena pa spodi me tud na vsake tok cajta mal za špikne, tko da bom ta tedn kr lepo preležala doma!

ker delam v vrtcu v jaslih, pa še sama povrh, se ne bom nč zafrkavala in bom kr lepo doma dokler bo treba!

hočm, da ta mojauser posted image ostane v mojem trebuščku!

hvala twixy ker si upala z mano in ostale punce!!user posted image

vaša srečkauser posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 487
26.1.2009 16:28:01   
maj2009
hvala malamravljica in nogavica!!!!!user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 488
26.1.2009 16:28:06   
malaMravljica
Sicer vas mam pa se kar nekaj na sumu, da boste nosecke ta mesec.

Jaz vas itak cakam, da gremo potem skupaj na temo oktobrke.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 489
26.1.2009 16:31:27   
malaMravljica
Maj2009 pejdi si naredit koledarcek na ringaraja. Nama bo isto pisalo user posted image user posted image  Enostavno sem tako vesela zate, ne morem si pomagat.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 490
26.1.2009 16:36:27   
sabri
Najprej Maj2009: user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke in kar uživaj in se veseli, si še meni polepšala dan.
Grozna sem, ker tako malo pišem, čeprav se trudim redno brati. No pa moram spet it, se je tamala zbudila, se javim kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 491
26.1.2009 16:38:04   
twixy
Jaz se ravno z cokolado basemuser posted image Milka z celimi lesniki..Mmmm je dobrauser posted image

Ej pa ve srecke nosecke,da neboste cisto pozabile na nasuser posted image Ko se boste pogovarjale na drugi temi morate tut k nam prit pogledat kdaj pa kdajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 492
26.1.2009 16:44:38   
malaMravljica
Twixy, ti sporocam, da jaz se ne grem nikamor, vas pocakam, ker nekako vem, da nas bo en cel kup odslo na drugi cvek. Joj, sam me prenasat, ker sem tolk srecna, tega pa ne zelim nobeni  user posted image user posted image user posted image

Jaz pa nekako po planu za naslednjih 8 mesecev ukinjam sladkarije. Sem drugace en resnicno velik sladkosned, ampak sedaj mi pa sladko niti ne pase tako, da sploh ne bo problem.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 493
26.1.2009 16:48:56   
maj2009
ja malamravljica sm že šla na koledarček!

tale moja g. je v tork vrjetn vidlauser posted image ne pa pregrado!!jst pa že v jok in na drevo!!
jo bom mal uk...... da me straši za brez veze!

jst bom tud še neki cajta na tej temi, ker mam jst tud filing da nas bo kar neki oktobrskih srečkuser posted image !!

pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 494
26.1.2009 16:50:45   
twixy
eh ne..ti si prav super.
Mi je ful fajn brat vas nosecke kak ste vesele in polne pricakovanjauser posted image user posted image user posted image user posted image Sploh nimam vec tistega zadrzka pred otrocki in nosecnicamiuser posted image Sem resnicno vesela za vsako od vas.
Mogoce pa je to res nas mesec in mesec + + + + +

Neposredna povezava do sporočila: 495
26.1.2009 16:51:21   
Kliki
maj2009user posted image user posted image user posted image za user posted image .
Pa lepo in mirno user posted image .

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 496
26.1.2009 16:51:29   
twixy
ker mam jst tud filing da nas bo kar neki oktobrskih srečkuser posted image !!

Srcno upamouser posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 497
26.1.2009 17:01:49   
zvesta
maj2009, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Nom, emne pri oktobrkah ziher ne bo. :(

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 498
26.1.2009 17:38:35   
malaMravljica
Zvesta, ne bit zalostna. Ne gre vedno vse tako kot si mi zelimo. Ves kako je bilo pri meni. Najprej veselje, potem zalost zaradi ss. G je rekel, da po dveh mesecih lahko spet zacnem delat na bejbiju, jaz sem si pa tocno takrat nogo zlomila in sta sla spet dva meseca, ker so mi ves ta cas slikal nogo na rentgenu. Pol sem pa nastudirala kdaj hocem, da je bejbi rojen in bil je plus. Od tu naprej pa gre vse tako kot mora, nobene zalosti vec nocem!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 499
26.1.2009 17:44:53   
drobtinica29
čestitke maj2009! lepih user posted image  ti želim user posted image user posted image user posted image

jast pa sem se zgleda zjutraj prehito pohvalila da je moj prehlad odšeluser posted image , zdaj popoldan je še slabše kot je bilo zjutraj, bom še kar nekaj dni šmarkala,... šmrk, šmrk user posted image , jooj grozno se počutim,...

sem pa vsela za naši user posted image , super, lepo uživajta še namesto nas in čuvajta pikici!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?