khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 Špinačni burek, nikol delala, znam sam sirovega. Mora bit dobro, sam to bi jaz za kosilo Saj jaz bi tut običajno za kaj drugega kot zajtrk, samo mi je tako zapasalo... Mami dela še iz kislega zelja, pora, včasih krompirja (vse ločeno, ni skupaj zmešano). Sicer pride bolj kot slana pita, samo mi je pa ful dobro. Jaz sem pa tega kar kupila v Pekarni Pečjak, ker sem prej sirovega pri njih probala in mi je super. Ta je pa tut bil , sem zdele vse do konca pojedla, pa še vesela sem, ker mi nič ne dvigne cukra, manj kot so mi ga zadnjič dvignili banana+jogurt+orehi. IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 spet nč odprta, ctg ok, nč se še ne dogaja tjasssa, bolš da ti tak rečejo kot, da si 2cm odprta in vseen čakaš do petka . Meni so dan preden sem prvič rodila tako rekli , tako da nič ni rečeno. Ja, bolš, da tako rečejo, kot da nekaj napovedujejo kot meni, potem pa ni nič in res samo čakaš... jao. Sicer samo moj ve za njihove napovedi (hvalabogu, da sem se odločila, da tega ne deliva s starši, sorodniki itd.), zdaj pa ob vsakem malem krču kar poskoči. No, sicer se pa niso uresničile, je ponedeljek, še sem tu, tisto, da bom 100% rodila do sobote, najkasneje bi mogla do včeraj... my ass. Jaz sem drugače tudi imela težave s popoldanskim spanjem, sem se zbudila tako tečna, da sem pokvarila preostanek dneva sebi in še drugim, če niso bežali stran od mene. Samo se je vse porihtalo med nosečnostjo in lahko spim non-stop popoldne, pa še tečna nisem.
< Sporočilo je popravil khurde -- 26.1.2009 11:04:05 >
|