|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
25.1.2009 22:17:18   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Ja pa ja, jutri grem na CTG

zvezdica, ja, pa je varianta, da bi te on peljal? Al itak ni druzga kot, da greš sama?

Ma ni panike, se zelo dobro počutim, sem res k rožica. će mi en bi bilo dobro bi me itak mož peljal.

Nič skrbetuser posted image

Kar se hrane tiče......jast skoz jem, pa si rečem, da bom samo sadje, ker imam enake strahove, kaj če ne bo časa za klistiruser posted image
V prvo so me klistiral, zdaj me ej pa strah, da me ne bi in oh sploh nočem razmišljat v tej smeri.

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
25.1.2009 22:18:01   
Zvezdica
Jancci, kako lepa punčka Bi jo kar imela

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
25.1.2009 22:22:44   
mimi30
ker imam enake strahove, kaj če ne bo časa za klistir

potem nisem edinauser posted image , saj jaz tud nisem hotla razmišljat v tej smeri, samo če ti rečejo da lahk da bo danes pa kar nekak začneš. Do zdaj sem itak skoz mislila, da bom tako čez rok nosla in bova same z Ulo še čakale user posted image , zdaj pa prvo je še možno, drugo pa je že mim user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
25.1.2009 22:29:35   
Zvezdica
mimi, kdaj imaš rok?
Jast sem ga imela včerajuser posted image

Liama sem dva dni pred PDPjem rodila, tegale škrata pa ne vem kdaj bom šlauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
25.1.2009 22:32:41   
Zvezdica
aja, pa še to mimi, danes je dve leti odkar si prjavljena na RR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
25.1.2009 22:42:29   
Zvezdica
Kje ste bejbike?
Samevam tu, ampak nisem zaspana, ker sem pred dnevnikom eno odspala, zdaj pa ne vem kam naj se dam.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
25.1.2009 22:51:57   
mimi30
zvezdica, hvala za čestitke, sploh nisem opazla, da imam obletnico user posted image .

Rok imam pa 31.1., Nejca sem rodila 4 dni čez rok, zdaj pa user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
25.1.2009 22:53:59   
mimi30
jaz itak vsak večer ne vem kam naj se dam, ker če grem prehitro spat potem se celo noč premetavam po postelji in grem 100x na wc. Če pa mal zavlečem, je pa kar bolš, včasih celo do jutra zdržim, ko se tavelik škrat vstane in se pride k meni pocartat preden se začneta z atijem rihtat in gresta potem v vrtec.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
25.1.2009 23:01:16   
Zvezdica

jaz itak vsak večer ne vem kam naj se dam, ker če grem prehitro spat potem se celo noč premetavam po postelji in grem 100x na wc. Če pa mal zavlečem, je pa kar bolš, včasih celo do jutra zdržim, ko se tavelik škrat vstane in se pride k meni pocartat preden se začneta z atijem rihtat in gresta potem v vrtec.

Ma enako je pri meni. Moja dva spita, jest mam pa vse tko zatečen, noge roke, gležnje, .... Grozno.

Sem si danes na hitro spakirala par stvari za v P, za user posted image pa imam torbo pripravljeno. Bi morala še mal pošopingirat, pa mu kaj kupit za v sobo, tako prazna deluje.

Jast tko komaj čakam, da vidim tega našega fanta. Kaj vi pričakujete?

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
25.1.2009 23:11:01   
mimi30
Kaj vi pričakujete?

ne vemo, ker do zadnjega ni hotel pokazatuser posted image . Vi pa še enega fantka, se Liam že veseli družbe? Naš sploh še prav ne dojema, niti mu ni jasno bratec/sestrica on bo dobil dojenčka pa pika user posted image

tako prazna deluje.

kaj bosta imela vsak svojo sobico? Mi smo jo našemu tavelikemu uredili pred kakšnima 2 mesecemain je na začetku samo s pohištvom in posteljo tud prazna delovala, zdaj je pa s kupi igrač in tepihi, povšterčki, zavesami ter ostalimi dodatki čisto drugače. Bo pa user posted image zaenkrat kar pri nama v splanici, previjali ga bomo pa v kopalnici na plošči in podlogi na pralnem stroju.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
25.1.2009 23:21:15   
Zvezdica
Liam komaj čakauser posted image . Upam, da tako veselje tudi ostane. Se pozna mal ljubosumja, ma ni krize.

Ja, vsak imata svojo sobico in je fino. Liam je ravno dobil novo sobico, pa ima vsega preveč je že kar malo natrpana, za mičkenega moramo pa še okrancljat. Zavese imam, ampak zdaj ko smo rihtali stanovanje, mi nič več ne pašejo notri. Tko, da moram kupit nove in tud karnise moram iskat, pa mi kar zmanjkuje časa.

Sicer pa to lahko uredimo po porodu, ker tamal bo čez dan spal v sobi, čez noč pa pri nama, sem zibko naštimala v spalnici.
In upam, da bo kmalu spal v svoji sobi, ker ne vem do kdaj je zibka uporabna. Sem že malo pozabila.

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
25.1.2009 23:25:10   
mimi30
ker ne vem do kdaj je zibka uporabna

po moje kakšne tri mesece user posted image , več verjetno ne

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
25.1.2009 23:28:57   
Zvezdica
Kaj vi pričakujete?

ne vemo, ker do zadnjega ni hotel pokazat . Vi pa še enega fantka, se Liam že veseli družbe? Naš sploh še prav ne dojema, niti mu ni jasno bratec/sestrica on bo dobil dojenčka pa pika

Prej mi je očitno pol texta zmanjkalo. user posted image

Mlajši je bolje je. Verjetno bolje sprejme, če je mlajši, verjamem pa da otroci doživijo šok, ne glede na starost, sploh prvorojenci, ki si do danes razen z atijem niso delili mamice. In ko nekdo x pade v njegov mir in dejansko za 24ur ozurpira mamico... zna biti kriza. In srčno upam, da bom dovolj tolerantna za vse, ker naš mali zna tako komplicirat. 

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
25.1.2009 23:42:34   
mimi30
kar me skrbi je to, da mali nima nobenega občutka. Je zelo živahen in ful izrazito kaže svoja čustva. Če mu je nekaj všeč, bi tako stisnil, da...  Aja, pa nestrpen je tudi, vse bi moralo biti takoj. Ga probamo že zdaj navajat, da mora malo počakat, čeprav bi v tistem trenutku mogoč lahko bilo tudi takoj. Vglavnem vem, da bodo verjetno trenutki, ko bo treba dobro razmisliti in pravilno odreagirati, da ne bo večjih težav oz. da bomo tiste, ki bodo nastopile rešili kar se da učinkovito in brez večjih pretresov. Krize pa verjetno tud bodo.

Zdajle grem pa perilo iz stroja vzet in obesit pol pa še malo knjigo brat. Sem kupila knjigo Z otrokom lahko sodelujete in se mi zdi kar fajn.

Lahko noč, jaz danes ponoči ne bi šla user posted image . Itak grem jutri v Ce pa bi rajš takrat user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
25.1.2009 23:48:44   
Zvezdica
Zdajle grem pa perilo iz stroja vzet in obesit pol pa še malo knjigo brat. Sem kupila knjigo Z otrokom lahko sodelujete in se mi zdi kar fajn.

Najprej knjiga, fajn in smo jo kar uporabljali. Zdaj pa si velikokrat ogledamo NANNY 911, ob sobotah in nedeljah na TV3. pa to si kar skupaj ogledamo, ker je full uporabnih reči.

Kar se tiče občutka in nestrpnosti, da te potolažim, so vsi taki. Naš je sicer skuliran, ampak zadnjič je od prijateljice malega tko premetaval, ona mu je seveda dovolila in ko sem stopila v sobo in vidla kaj dela z otrokom, me je skor kap. Pa sva se pomenila, pa je bilo, samo me je strah kajo bo ko bo za trenutek sam v sobi s tamalimuser posted image

Bomo pa to sproti obdelovale. Obvezno moramo imet temo na dojenčku ok?

Uživaj ob knjigi, jast grem pa film gledat, pol pa upam, da spat.

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
26.1.2009 5:39:09   
khurde
user posted image  

< Sporočilo je popravil khurde -- 26.1.2009 5:41:17 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
26.1.2009 5:41:43   
khurde
Dobro jutro!!! Ena kavica za vas. Sem zgodnja, heh, sem se zbudila lačna kot volk in nisem mogla zaspat. Sem pojedla en rob od pice (to je men ful dobr) pa jogurt, zdaj pa špinačni burek pečem. user posted image

Ej, babe, jaz sem tud še tukaj, tko da ne jamrat, da bo katera sama ostala, pa plane delat, katera to bo, ker se nikol ne ve... user posted image  Bom užaljena, da se me hočete znebiti, če me boste kar turile v P. user posted image

Jaz imam danes tudi CTG. Drugače se pa sama nič ne vozim naokoli - sem brala za nazaj - razlog je čisto banalen: nimam svojega avtomobila. user posted image  Tako da sem na preglede hodila peš, imam kakšne pol ure hoje, pa mi je ravno prav za sprehod, zdaj pa mi moj uturi tasta, da me pelje (je že upokojenec) ali pa jaz sestro pokličem, če ima čas, da pride na kavo, pa dobim prevoz v zameno. Čeprav razmišljam, da bi šla danes spet peš, ker že nekaj časa nisem šla.

Upam, da boste dobro poštimale s svojimi škrati, ko boste nove člane prinesle domov, nimam nič izkušenj s tem, pa ne morem komentirat...

Uf, kdaj bo ta burek, da grem lah nazaj spat...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
26.1.2009 6:45:25   
Zvezdica
Khurde si pa zgodnja. user posted image

Tkole, spala sem sam tri ure, ker  sem včeraj pred tvjem zadremala za slabo urco in potem štala ponoč. Nikoli ne spim čez dan ravno zaradi tega, ker mam težave s spanjem in glej zdaj

Sem se pa zato že rihtala od petih, kopel (ja prava peneča), depilacija, vse.... Zdaj pa čakam, da se uresničijo besede mojih prjatlc z IVF teme. Torej morava s sončkom počakat,i da se res začne mlaj(8.55) in potem čakam kak znak.

Tako, kofi  in zajtrk ste dobile, tak odštekan ponedeljkov nujno potrebni kofe, jast vas pa zapuščam, si grem še kakav nardit.

Špinačni burek...mmm to je full dobr. Meni to mama iz blitve nardi... fulll dobruser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
26.1.2009 7:06:11   
Ploha
oooo user posted image ste pa zgdnje, jaz letim na fax, pa se javim popolne

aja še to jancci: kako je lepa Meta, za pojest user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
26.1.2009 8:34:52   
tjasssa
Dobro jutro,
vidm da ste včer še  dolgo v noč čvekale......men čez vikend sploh ne uspe prov velik bit na računalniku ker se skos neki dogaja......sem se pa izredno dobr naspala dons po dolgem času od 10h- 6 h sem spala k beba, še to se ne spomnm če sm šla kj na wc ponoč......
Vidm da vas je kr neki še doma, zvezdica ti tud še nisi pobegnila fino.
Dons tud mene čaka ctg in pregled ob 14h, me prov zanima kaj bo rekla moja g., itaq si že predstavlam scenarij, spet nč odprta, ctg ok, nč se še ne dogaja boste kr doma še do petka jooojjj, pa tok si želim že it....na momente me že kr sve skup mine, sama seb sm že smotana, ker nevem zakaj hudiča se mi tok mudi, vsi mi pravjo bo že pršu tud tvoj čas, še noben otrok ni  not ostal, ampak jz sem tok neučakana že jooj...user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
26.1.2009 9:37:37   
African queen
Ojla punce!

Sem vas prišla mal pokukat...Noah je ravno zaspal...vsaj mal miru user posted image ..

pajo,ulla,uršika user posted image user posted image user posted image  čestitke!!!

zvezdica,a ti si pa še vedno 2 v 1 user posted image .....ta tvoj mali pa očitno noče ven...držim pesti,da bo kmalu!

Ojej,moram šibat...se je mali že zbudil...spal je sam dobrih 5 minut..

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
26.1.2009 9:43:30   
mimi30
Nikoli ne spim čez dan ravno zaradi tega, ker mam težave s spanjem

zvezdica, pri meni je isto, spanje čez dan je matranje. Prvič ful dolgo rabim, da zaspim, pol ko se zbudim sem pa ko cota preostanek dneva pa še ponoč ne morem spat. Ampak včeraj je pa načrt uspel in sem lepo spala do danes zjutraj, ko je škrat prišel in potem moja mami klicala, da odhaja na smučanje user posted image za en teden. Torej imamo spet problem z varstvom user posted image , eh ko bo čas se bo vse porihtalo kot se more.

Evo, ponoči nismo šli nikamor, zdaj se pa počasi odpravljam na akupunkturo. Me bo danes dragi peljal, se je tak odločil. Sej, če bi lahk peš šla iz Mb do Dobrne user posted image bi kar najraje.

za trenutek sam v sobi s tamalim

vidiš tile trenutki mene tud skrbijo user posted image . Zelo veliko se bo treba z njim in tlele user posted image pogovarjat pa nam bo uspelo.
Včeraj mi je v un sling naštimal svojega velikega pingvina in ga zazibal user posted image user posted image .

khurde, hvala za kafe in za kekse, sem šla takoj v predal gledat, če imam kake podobne tolk se mi jih je zaluštal pa ni nič in sem kr en čokoladni bombon pojedla user posted image . Nikamor te ne preganjamo, super da še čvekaš z nami user posted image .

Špinačni burek, nikol delala, znam sam sirovega. Mora bit dobro, sam to bi jaz za kosilo user posted image . Tule pri nas je Sarajevo in prodajajo bureke vseh vrst in pleskavice, mogoče bi ga pa šla tja probat user posted image .

spet nč odprta, ctg ok, nč se še ne dogaja

tjasssa, bolš da ti tak rečejo kot, da si 2cm odprta in vseen čakaš do petka user posted image . Meni so dan preden sem prvič rodila tako rekli user posted image , tako da nič ni rečeno.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
26.1.2009 11:02:24   
khurde

Špinačni burek, nikol delala, znam sam sirovega. Mora bit dobro, sam to bi jaz za kosilo user posted image

Saj jaz bi tut običajno za kaj drugega kot zajtrk, samo mi je tako zapasalo...user posted image  Mami dela še iz kislega zelja, pora, včasih krompirja (vse ločeno, ni skupaj zmešano). Sicer pride bolj kot slana pita, samo mi je pa ful dobro. Jaz sem pa tega kar kupila v Pekarni Pečjak, ker sem prej sirovega pri njih probala in mi je super. Ta je pa tut bil user posted image , sem zdele vse do konca pojedla, pa še vesela sem, ker mi nič ne dvigne cukra, manj kot so mi ga zadnjič dvignili banana+jogurt+orehi. user posted image

spet nč odprta, ctg ok, nč se še ne dogaja

tjasssa, bolš da ti tak rečejo kot, da si 2cm odprta in vseen čakaš do petka user posted image . Meni so dan preden sem prvič rodila tako rekli user posted image , tako da nič ni rečeno.

Ja, bolš, da tako rečejo, kot da nekaj napovedujejo kot meni, potem pa ni nič in res samo čakaš... jao. user posted image  Sicer samo moj ve za njihove napovedi (hvalabogu, da sem se odločila, da tega ne deliva s starši, sorodniki itd.), zdaj pa ob vsakem malem krču kar poskoči. No, sicer se pa niso uresničile, je ponedeljek, še sem tu, tisto, da bom 100% rodila do sobote, najkasneje bi mogla do včeraj... my ass.

Jaz sem drugače tudi imela težave s popoldanskim spanjem, sem se zbudila tako tečna, da sem pokvarila preostanek dneva sebi in še drugim, če niso bežali stran od mene. Samo se je vse porihtalo med nosečnostjo in lahko spim non-stop popoldne, pa še tečna nisem. user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 26.1.2009 11:04:05 >

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
26.1.2009 13:05:18   
sonček33
Kje ste punce?
danes nas ima kar veliko ctg - ma ja, smo že tako čisto na koncu, da je vse bolj pogosto.
jaz grem tudi ob 15h k G na ctg, pa še za UZ jim bom rekla, če mi ga naredi.

Naše mamice - dajte se nam malo več oglašati. Vsaj z besedo ali dvema.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
26.1.2009 14:13:07   
sonček33
crtka - vidim te, kako si?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?